marți, 25 iunie 2013

Concurs Acasa.ro 2013 | concurs.acasa.ro/casa-toamna

Inainte de a construi o casa de calitate trebuie sa puneti totul la punct de la instalatii sanitare, electrice, electrocasnice la acoperis, gard, mobila si in ultimul rand trebuie sa va ganditi ca in ea veti locui aproape intreaga viata. Daca vreti o casa de nota 10 atunci trebuie sa participati la campania promotionala "Construieste o casa de nota 10" ce se desfasoara in perioada 21 octombrie - 21 noiembrie 2013. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa intrati pe pagina concursului concurs.acasa.ro/casa-toamna si sa alegeti 9 produse pe care le-ati dori pentru casa voastra (cate unul din fiecare pagina personalizata pentru fiecare partener inscris in proiect):- alegeti bateriile si accesoriile de baie si bucatarie

- alegeti modelele de mobilier potrivite casei voastre
- alegeti un mode de acoperis preferat
- alegeti solutia potrivita pentru a acoperi suprafete de interior si exterior
- alegeti pachetul de asigurare care se potriveste cel mai bine casei voastre
- alegeti tot ce aveti nevoie pentru gradina voastra
- alegeti echipamente pentru uz profesional, acum adaptate pentru voi
- alegeti o categorie de BCA in functie de gradul de izolare si duritatea dorita
- descoperiti dimensiunea Smart
- pentru a va inscrie in concurs completati la final formularul ce contine nume si prenume si adresa de e-mail.
Premiile constau in:
- premiul 1: un voucher de cumparaturi in valoare de 300 euro, oferit de ALLVIEW
- premiul 2: o masina de spalat vase Electrolux
- premiul 3: un set de dus Grohe New Tempesta Trio.
Eu m-am inscris ca oricum nu am nimic de pierdut, ci doar de castigat. Succes!

joi, 20 iunie 2013

Concurs Beck's 2013 | www.facebook.com/BecksRomania

   Beck's desfășoară concursul "Lasă-te purtat de val" în perioada 12 iunie - 15 iulie 2013 pentru marca Beck's Green Lemon pe pagina www.facebook.com/BecksRomania.
Cum poți participa:
Intră în aplicația de concurs pentru că îți dorești o experiență altfel vara asta.
Decizi ce mesaj te reprezintă și poate să te ducă peste mări și țări în lumea largă.
Hotărăști din ce punct al lumii vrei ca mesajul tău să-și înceapă călătoria.
Poți urmări traseul mesajului tău purtat cu Beck's Green Lemon.

În fiecare zi poți alege un mesaj nou pe care să-l pui înauntru sticlei.
Poți câștiga o cameră Go Pro Hero 3 să poți înregistra orice moment al călătoriei tale, fie că e pe apă sau la câțiva metri adâncime.

Concurs Mennen Speed Stick 2013

    Scapa de orice fara transpiratie noul concurs Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick chizitioneaza orice deodorant Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick si trimite unul din cuvintele "Lady Speed Stick" sau "Mennen Speed Stick", urmat de numarul bonului de casa sau al facturii prin SMS la 1868 (numar cu tarif normal) sau intra in aplicatia de pe Facebook Mennen Speed Stick Romania sau Lady Speed Stick Romania
Concursul are loc in perioada: 13 Iunie 2013 - 11 August 2013.
Ce ai de castigat? O masina Smart for two coupe si multe alte premii instant.

miercuri, 19 iunie 2013

Concurs Kinder 2013 | www.intrainjoc.ro

Intra in joc si parcurge traseul cu premii!
Cumpara cate 3 produse Kinder de la frigider (in orice combinatie) pe acelasi bon de casa.
Trimite nr. bonului prin SMS la 1878 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.) sau fa-ti cont pe site-ul www.intrainjoc.ro si introdu nr. bonului.
Apoi zarul se va invarti si va decide cat avansezi pe tabla joc.
De fiecare data cand vrei sa dai cu zarul ca sa avansezi, e nevoie sa cumperi alte 3 produse Kinder de la frigider pe acelasi bon si sa le introduci prin SMS sau online pe www.intrainjoc.ro.
Poti oricand sa continui online jocul inceput prin sms sau invers.



Pe tabla de joc sunt casute cu:
- premii surpriza
- casute trambulina, care te ajuta sa avansezi mai repede
- casute care iti acorda intrari suplimentare la tragerile la sorti pentru marile premii.

Cumpara cate un Kinder Pingui, Kinder Maxi King si Kinder Felie de Lapte pe acelasi bon de casa si pentru fiecare achizitie in formula asta, primesti un bonus cate o intrare suplimentara la tragerile la sorti pentru marile premii.

De indata ce ai parcurs toata tabla de joc si ai ajuns la casuta 20, vei fi sunat pentru validarea bonurilor si a ambalajelor produselor Kinder de la frigider.

Premii:
-Board Gameuri
-Zmee
-Ceasuri cu Walkie Talkie
-Circuite pe cele mai racoroase culmi ale Romaniei

Promotia se desfasoara in perioada 25 mai - 31 iulie 2013.
Pentru mai multe deatalii dar si pentru a participa la concursul Kinder 2013, intra pe www.intrainjoc.ro.

Concurs Nutline 2013 | www.nutline.ro

    Cumpara seminte de la Nutline in perioada 10 iunie 2013 - 11 august 2013 si descopera codul unic tiparit pe exteriorul ambalajului promotional.
Inscrie codul pe www.nutline.ro sau trimite-l prin SMS la 1877 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote)si poti castiga:
-cupoane pentru calatorii gratuite cu taxiurile
-cartele pre paid in valoare de 25 de euro
-o masina si angajarea unui sofer timp de 1 an


Pentru mai multe detalii, dar si pentru a introduce codul Nutline intra pe www.nutline.ro.

BINGO Romania 2013 numai la AcasaTV

   Nicoleta Luciu si Max de la "Vocea Romaniei" vor prezenta din 16 iunie, in fiecare duminica, de la 22.00, in direct, numai pe Acasa Tv, "BINGO Romania", un show care le ofera romanilor posibilitatea de a participa la un joc de bingo autentic, ce va fi imbinat cu divertismentul.
     Biletele sunt dispuse in serii de cate 3 sau de cate 6, iar fiecare 3 bilete achizitionate iti dau dreptul la un talon gratuit. Biletele vor putea fi achizitionate de la punctele de vanzare "BINGO Romania" din toata tara, iar pretul pentru 3 bilete este de 9,6 lei.
Toate biletele si taloanele gratuite necastigatoare intra in cursa premiilor telefonice in saptamana urmatoare de joc. "BINGO Romania" garanteaza achitarea premiilor in doar 48 de ore de la revendicare.
Din 16 iunie, in fiecare duminica, de la 22:00, telespectatorii sunt invitati sa participe la "BINGO Romania", numai la Acasa Tv.

Inscrieri Patru nunti si o provocare ProTV 2013

   Patru nunti si-o provocare, asta le propune ProTv mirilor din aceasta vara. Miresele care si-au planuit pas cu pas fiecare moment al celei mai importante zile din viata lor isi pot face nunta vedeta in cadrul noului show realizat de ProTv, iar premiul pus la bataie este o luna de miere de cinci stele.
    Tinerele dornice sa intre in competitie trebuie sa acceseze formularul de inscriere de pe http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html.
Formatul de succes Four Weddings al celor de la ITV Studios Global Entertainment a mai fost realizat in SUA, Australia, Canada, Finlanda si Franta.
   Miresele din Romania au din aceasta vara parte de un show care va surprinde emotiile si experientele traite in cea mai importanta zi din viata lor. Fie ca vor alege sa fie sofisticate sau relaxate, traditionale sau nonconformiste, toate intra in lupta pentru un premiu cu totul si cu totul special: o luna de miere de vis pentru ele si alesul lor.
Invitate rand pe rand la nunta fiecareia, femeile trebuie sa critice si sa jurizeze in secret fiecare moment in parte, iar cea care obtine cel mai bun scor pleaca intr-o vacanta de neuitat.

Concurs Rama 2013 "Campioni la micul dejun"

  Pentru a participa la concurs, participanții trebuie sa acceseze in cadrul paginii www.facebook.com/MargarinaRama aplicatia “Campioni la micul dejun!”. Un mic dejun sanatos te ajuta sa incepi ziua in forta si sa ai energie pentru toate activitatile pe care ti le-ai propus. Demonstreaza ca ai crescut un campion la mic dejun care stie sa pregateasca sandwich-uri sanatoase si Rama, impreuna cu Nadia Comaneci il va premia cu una dintre cele 3 biciclete sau unul dintre cele 6 MP3 Playere puse in concurs.
Încarcă in aplicatie o fotografie cu un sandwich realizat de copilul inscris si mentineaza ingredientele din care este alcatuit sandwich-ul, numele copilului, clasa la care invata si numele scolii.
Vor mai exista 3 categorii de premiere:
1. Cel mai sanatos sandwich – 3 premii
2. Cel mai colorat sandwich – 3 premii
3. Cel mai zambaret sandwich – 3 premii
Castigatorii de la categoriile de mai sus vor fi alesi de un juriu format din Nadia un nutritionist si un bucatar din partea Rama România.

Concurs Domo 2013 | www.domo.ro

  Află cum poți câștiga un autoturism Ford B-max, unul din cele 5 telefoane Samsung Galaxy S4 sau una din cele 10 tablete E-boda.
  Pregătește-te de vară cu Domo. Ce trebuie să faci pentru a participa la promoția Domo:
Achizitioneză minim un produs din magazinul Domo.ro din Baneasa Shopping City, etaj 2 sau de pe www.domo.ro, în perioada campaniei 08.06.2013 - 31.07.2013.
La achizitia oricarui produs, bonul fiscal va avea tiparit un cod unic promo de identificare a achizitiei.

  Pentru a participa la campanie, clientul trebuie sa inscrie codul promo si numarul bonului fiscal, site-ul vacanta.domo.ro.
Tragerea la sorți va avea loc pe 12 august 2013.

Cum afli parola unui hotspot WiFi

    Apple a prevăzut ca dispozitivele cu sistem iOS să poate fi conectate cu funcţia personal hotspot folosind parole generate aleatoriu, care ar fi trebuit să asigure un nivel de protecţie suficient de ridicat pentru toţi utilizatorii. Numai că socotelile Apple nu prea mai ţin pasul cu tehnologia, încât parolele generate pot fi sparte în timp record dacă atacatorii sunt suficient de determinaţi.
Parola unui hotspot WiFi creat cu telefonul iPhone poate fi spartă în mai puţin de 1 minut   Potrivit studiului unor cercetători germani, parolele generate automat pe tabletele şi telefoanele Apple sunt formate alegând cuvinte scurte din limba engleză în combinaţie cu o serie de cifre alese aleatoriu. Problema este că dicţionarul folosit pentru generarea parolelor este unul restrâns, de numai 52500 cuvinte, iar în combinaţie cu şirul de numere alese aleatoriu parola rezultată nu este nici foarte lungă, nici foarte greu de ghicit pentru un atacator cu mijloacele necesare la îndemână.
    Apelând la o configuraţie de ultimă generaţie, cu 4 nuclee grafice din seria Radeon HD 7970, timpul necesar pentru obţinerea parolei de acces la hotspot-ul WiFi poate fi redus la numai 50 secunde, suficient cât să ofere unui atacator determinat acces aproape imediat la datele transferate între dispozitivele conectate.

Concurs "Kaufland vă face poftă de grătar" 2013 | www.kaufland.ro/gratar


  Concursul "Kaufland vă face poftă de grătar" a început pe data de 6.05.2013 și se va termina pa 18.08.2013. Concursul se va desfășura pe www.kaufland.ro/gratar și este împărțit în 5 etape, fiecare etapă desfășurându-se pe 20 zile.

Pentru a participa la concurs răspunde la întrebarea afișată pe www.kaufland.ro/gratar și completează formularul de participare. Înscrierea la concurs nu este condiționată de un eventual răspuns corect la întrebarea afișată. La finalul fiecărei etape se organizează o tombolă. Pentru etapele care au mai rămas se vor acorda următoarele premii:
etapa 4: 8.07 - 28.07.2013 - grătar reglabil Swing, ladă frigorifică electrică 26L
etapa 5: 29.07 - 18.08.2013 - grătar reglabil Swing, ladă frigorifică electrică 26L.
Câștigătorii vor fi contactați telefonic sau prin s-mail. Premiile vor fi ridicate personal de către câștigătorul de drept sau de către o persoană împuternicită de acesta de la magazinul Kaufland ales în acest sens de către câștigător.

marți, 11 iunie 2013

Concurs Rexona 2013 | www.rexona.ro

Rexona nu te lasa la greu si iti daruieste iarna care ti se potriveste.
Echipeaza-te de acum pentru o iarna plina de aventura si miscare.
Cumpara orice deodorant Roxona Women sau Rexona Men cu eticheta promotionala si poti castiga unul din cele 20 de premii - vouchere pentru o iarna asa cum iti doresti.
Cauta codul unic si introdu-l pe www.rexona.ro.

Premii:
-carduri valorice Intersport. Un card are aloarea de 2.225 Ron

Promotia se desfasoara in perioada 15 septembrie - 31 decembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Rexona intra pe www.rexona.ro.