sâmbătă, 22 decembrie 2012

Concurs Dr. Oetker Craciun 2012

Traditia spune că trebuie să îl așteptăm pe Moș Crăciun cu un pahar cu lapte, prăjituri și morcovi pentru renii săi. Anul acesta noi vă propunem, în schimb, să-l întâmpinăm cu o gustare inedită...o pizza proaspăt scoasă din cuptor.
Voi ce pizza i-ați pregăti Moșului? Dați share/distribuie pe wall-ul vostru de Facebook cu poza sortimentului de pizza pe care i l-ați pregăti și spuneți prin comentariu la poză, mesajul vostru pentru Moș Crăciun. Pe 24 decembrie se vor trage la sorți 10 norocoși pentru care Moș Crăciun va fi mai bogat în acest an!
Fiecare câștigător va primi de la Moșu’, Coșuri de Crăciun pline cu bunătăți de la Dr. Oetker. Perioada de desfasurare a concursului Concursul se desfasoara in perioada 14 decembrie – 24 decembrie 2012. Mecanismul de castig este prin tragere la sorti.
Pentru a fi eligibili in concurs, participantii trebuie sa dea SHARE/DISTRIBUIE una dintre cele 10 poze postate pe pagina de Facebook www.facebook.com/pizza.oetker si sa ataseze un mesaj pentru Mos Craciun

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu