marți, 27 septembrie 2011

Retete naturiste anticearcan

Stim cu totii ca cearcanele sunt cei mai mari dusmani ai femeilor si se lupta tot timpul cu ele. Iata o lista a retetelor naturiste anticearcan care sper ca va va ajuta:



1.Ceaiurile:  Aplica zilnic, cate un pliculet de ceai umezit pe ochi, si lasa sa actioneze timp de cel putin 10 minute.


2.Uleiul de migdale: 
Ingrediente: 1 lingura de lanolina, 1 ½ de lingura de ulei de migdale, faine de soia, apa rece

Topeste lanolina si adauga uleiul de migdale amestecand incet. Indeparteaza pasta de pe foc, adauga faina de soia si 2 linguri de apa rece si amesteca bine timp de 10 minute. Aplica amestecul pe zonele cu cearcane, cu varfurile degetelor. Lasa sa actioneze timp de 20 de minute.

3.Compresele de patrunjel sau cartofi: 

4.Para asiatica:  este un fruct extrem de bogat in antioxidanti, cupru si vitamina C. Taie felii subtiri din aceasta para, baga-le la congelator timp de 1 minut si pune-le pe ochi. Lasa-le sa actioneze timp de 10 minute.


5. Branza de vaca: 


Pune pe cate o discheta demachianta cate o lingurita de branza de vaca proaspata, nesarata. Pune dischetele pe ochi, inainte de culcare seara, lasa branza sa actioneze timp de 15 minute. Clateste bine.

6.Crema de avocado:

Ingrediente: ½ de avocado, ulei de migdale

Pune intr-un blender 5 picaturi de ulei de migdale si ½ de avocado taiat cuburi. Amesteca totul, pana ce devine o pasta consistenta. Pune pasta pe ochi si lasa-o sa actioneze timp de 15 minute. Clateste bine.

7.Piure de mere sau banane
Pune in blender cartoful si marul si amesteca bine pana ce devine o pasta compacta. Pune pasta pe ochi si lasa-o sa actioneze timp de 15 minute. Clateste bine.

8.Castravetele: 

Pune la congelator doua felii de castravete taiate gros. Lasa-le 5 minute acolo. Aplica-le pe ochi si lasa-le sa actioneze timp de 15 minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu