luni, 30 decembrie 2013

Cum sa ne imbracam de Revelion | Tinute de Revelion


Felul in care te imbraci spune multe despre tine. O ocazie speciala precum Revelionul trebuie tratata cum se cuvine si din perspectiva tinutei adoptate. Inainte de a urmari ultimele trend-uri in materie de fashion, gandeste-te la cateva aspecte importante care iti pot dicta codul vestimentar la petrecerea de Revelion.


Atunci cand alegi dintre tinutele de Revelion, ia in considerare:


1. Nivelul de protocol al petrecerii

daca faci Revelionul intr-un local elegant, tinuta poate fi obligatorie, rochii elegante pentru doamne si costum cu cravata pentru domni. Totusi, nu opta pentru haine care sa nu se potriveasca personalitatii tale. Incearca sa adaptezi protocolul la tinutele deja existente in sifonier sau la bugetul alocat cumpararii tinutei de Revelion.
daca petreci noaptea de Revelion alaturi de prieteni, nu incerca sa iesi in evidenta prin sobrietate sau prin haine prea elegante, ideea este sa te distrezi si sa te simti bine. Opteaza pentru haine deosebite, insa confortabile. Nu vrei sa stai stanjenit la masa toata seara pentru ca te sifonezi. Revelionul alaturi de prieteni, intr-un cadru intim, presupune tocmai libertatea de a alege hainele care iti plac si care stii ca iti vin bine.

2. Locul unde se desfasoara petrecerea de Revelion

Restaurant: vei adopta o tinuta eleganta, dar care sa iti permita, totodata, sa dansezi in cazul in care exista spatiu special pentru asa ceva. O rochie de seara cu cateva accesorii discrete, dar valoroase pot pune in evidenta o doamna in seara de Revelion. Barbatii pot renunta la cravata, in schimb trebuie sa isi asigure ocamasa eleganta, evitand culorile stridente.
Acasa la niste prieteni: vei dori sa ai libertate de miscare, dar in acelasi timp sa fii admirat. Jeansii pot scoate pe oricine din incurcatura, fie el barbat sau femeie. Imbraca totusi o pereche deosebita, nu aceeasi pe care o porti zi de zi la job sau cand iesi in oras. Diferenta in tinuta de Revelion se va observa la topul deosebit sau o bluza/tricou care sa te scoata din anonimat.
La o cabana la munte: Tinutele de Revelion in acest caz trebuie sa imbine cat mai mult placutul cu utilul, in sensul ca este bine sa alegi acele haine care iti permit sa te misti liber si nu te vor face sa tremuri sau sa fii nevoit sa te schimbi daca decideti sa iesiti afara la miezul noptii pentru o bataie in zapada.

Indiferent de felul in care decizi sa iti petreci Revelionul, alege tinute care sa ti se potriveasca. Simte-te bine in propria piele, distreaza-te si priveste cu optimism noul an cand vei avea sansa de a obtine tot ce iti doresti!

Catalog Avon Februarie 2014 | Brosura Avon Campania C3 2014

    Brosura Avon Campania 3 februarie 2014 completa in format electronic. Comenzile din catalogul Campaniei C3 vor avea loc in perioada 13.02.2014-05.03.2014. Pentru a vizualiza catalogul in fullscreen (mare) dati click pe imagine iar pentru inca o marire, mai dati un click pe imagine. Ce parere aveti despre produse si preturile acestora?
Catalog Avon februarie 2014:


miercuri, 18 decembrie 2013

Comunitatea de prieteni si fotbal | www.yepp.ro

Yepp.ro este o comunitate de prieteni si fotbal.
Inseamna a fi in acelasi grup cu prietenii tai si a paria pe cele mai tari meciuri.


In Yepp faci pronosticuri pentru care castigi puncte, iar la sfarsitul competitiei cine are cele mai multe puncte castiga titlul de campion si un premiu de care se poate bucura alaturi de un prieten.
Ideea este sa aduni cat mai multe puncte si sa fii Cel mai bun in grupul tau.
Cu Yepp.ro poti castiga saptamanal tricoul echipei favorite sau marele premiu o excursie la SuperCupa Europei 2014.
Pentru mai multe detalii intra pe www.yepp.ro.

miercuri, 11 decembrie 2013

Mesaje si Urari haioase de Craciun 2014 | SMS-uri funny de Anul Nou

Mesaje si Urari haioase de CRACIUN 2014: 
1. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani);
2. Sarbatori Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos!
3. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
4. Mos Craciun cu barba lunga, saracia ti-o alunga si te scoate la plimbare, sa dai cu nasu-n ninsoare, ia mai hai si pe la mine ca doar ti-o fi numai bine! Iara de nu vei veni, Mosu nu te va iubi si-ti va scrie pe hartie doar tot ce iti doresc eu tie: „Sanatate si multi ani, plini de aur si de bani”
5. Hai salut, eu te intampin cu mult zambet si cu-n vin, ca s-avem Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o minune de cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize.
6. L-am vazut pe Mos Craciun, cica isi facea un drum, mi-a soptit ceva de tine, dar cum vezi ca nu mai vine, ma gandesc ca-i tot la mine. Tu asteapta-l cumintel si de vei dormi nitel, nu cumva sa te trezesti ca sa il nedumeresti, caci batranul e cam slab si adesea cade-n cap.
7. La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer... Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!
8. Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
9. La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate!
10. De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit!
11. Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un SAC PLIN! La multi ani!

SMS-uri funny de Anul Nou:

1. Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!
2. Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!
3. Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!
4. La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!
5. Anul Nou sa iti aduca sanatate si putina munca, sa fi buna si iubita si o viata fericita si multi bani, daca o sa ai si la alti o sa dai.
5. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!
6. Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!
6. Previziuni meteo de REVELION 2014: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!
7. Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!
8. Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!
9. Vă doresc de 2014 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!
10. La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!
11. Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!
12. Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma
13. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!
14. Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

Junior Chef 2014 | casting.a1.ro

    Antena 1 si Top Chef au inceput cautarile pentru cei mai mici bucatari!
Cei mai mari Top Chefi din Romania incep cautarile pentru cei mai mici bucatari!
Ai intre 9 si 14 ani, asculti de parinti dar tu faci legea in bucatarie? Atunci vino la cel mai nazdravan spectacol culinar: Junior Chef! Inscrie-te si tu la casting pe casting.a1.ro completand formularul de pe site.

Nominalizari Premii Grammy 2014

Premiile Grammy vor fi acordate pe 26 ianuarie 2014 in Staples Center (Los Angeles, SUA). Iata nominalizatii: 

1.RECORD OF THE YEAR
Get Lucky – Daft Punk & Pharrell Williams
Radioactive – Imagine Dragons
Royals – Lorde
Locked Out Of Heaven – Bruno Mars
Blurred Lines – Robin Thicke Featuring T.I. & Pharrell

2. ALBUM OF THE YEAR
The Blessed Unrest – Sara Bareilles
Random Access Memories – Daft Punk
Good Kid, M.A.A.D City – Kendrick Lamar
The Heist – Macklemore & Ryan Lewis
Red – Taylor Swift

3. SONG OF THE YEAR
Just Give Me A Reason – Pink Featuring Nate Ruess
Locked Out Of Heaven – Bruno Mars
Roar – Katy Perry
Royals – Lorde
Same Love – Macklemore & Ryan Lewis Featuring Mary Lambert

4. BEST NEW ARTIST
James Blake
Kendrick Lamar
Macklemore & Ryan Lewis
Kacey Musgraves
Ed Sheeran

5. BEST POP SOLO PERFORMANCE
Brave – Sara Bareilles
Royals – Lorde
When I Was Your Man – Bruno Mars
Roar – Katy Perry
Mirrors – Justin Timberlake

6. BEST POP DUO/GROUP PERFORMANCE
Get Lucky – Daft Punk & Pharrell Williams
Just Give Me A Reason – Pink Featuring Nate Ruess
Stay – Rihanna Featuring Mikky Ekko
Blurred Lines – Robin Thicke Featuring T.I. & Pharrell
Suit & Tie – Justin Timberlake & Jay Z

7. BEST POP INSTRUMENTAL ALBUM
Steppin’ Out – Herb Alpert
The Beat – Boney James
Handpicked – Earl Klugh
Summer Horns – Dave Koz, Gerald Albright, Mindi Abair & Richard Elliot
Hacienda – Jeff Lorber Fusion

8. BEST POP VOCAL ALBUM
Paradise – Lana Del Rey
Pure Heroine – Lorde
Unorthodox Jukebox – Bruno Mars
Blurred Lines – Robin Thicke
The 20/20 Experience – The Complete Experience – Justin Timberlake

9. BEST DANCE RECORDING
Need U (100%) – Duke Dumont Featuring A*M*E & MNEK
Sweet Nothing – Calvin Harris Featuring Florence Welch
Atmosphere – Kaskade
This Is What It Feels Like – Armin Van Buuren Featuring Trevor Guthrie
Clarity – Zedd Featuring Foxes

10. BEST DANCE/ELECTRONICA ALBUM
Random Access Memories – Daft Punk
Settle – Disclosure
18 Months – Calvin Harris
Atmosphere – Kaskade
A Color Map Of The Sun – Pretty Lights

11. BEST ROCK PERFORMANCE
Always Alright – Alabama Shakes
The Stars (Are Out Tonight) – David Bowie
Radioactive – Imagine Dragons
Kashmir – Led Zeppelin
My God Is The Sun – Queens Of The Stone Age
I’m Shakin’ – Jack White

12. BEST ROCK SONG
Ain’t Messin ‘Round – Gary Clark Jr.
Cut Me Some Slack – Dave Grohl, Paul McCartney, Krist Novoselic & Pat Smear
Doom And Gloom – The Rolling Stones
God Is Dead? – Black Sabbath
Panic Station – Muse

13. BEST ROCK ALBUM
13 – Black Sabbath
The Next Day – David Bowie
Mechanical Bull – Kings Of Leon
Celebration Day – Led Zeppelin
…Like Clockwork – Queens Of The Stone Age
Psychedelic Pill – Neil Young With Crazy Horse

14. BEST R&B PERFORMANCE
Love And War – Tamar Braxton
Best Of Me – Anthony Hamilton
Nakamarra – Hiatus Kaiyote Featuring Q-Tip
How Many Drinks? – Miguel Featuring Kendrick Lamar
Something – Snarky Puppy With Lalah Hathaway

15. BEST R&B SONG
Best Of Me – Anthony Hamilton
Love And War – Tamar Braxton
Only One – PJ Morton Featuring Stevie Wonder
Pusher Love Girl – Justin Timberlake
Without Me – Fantasia Featuring Kelly Rowland & Missy Elliot

16. BEST URBAN CONTEMPORARY ALBUM
Love And War – Tamar Braxton
Side Effects Of You – Fantasia
One: In The Chamber – Salaam Remi
Unapologetic – Rihanna
New York: A Love Story – Mack Wilds

17. BEST R&B ALBUM
R&B Divas – Faith Evans
Girl On Fire – Alicia Keys
Love In The Future – John Legend
Better – Chrisette Michele
Three Kings – TGT

18. BEST RAP PERFORMANCE
Started From The Bottom – Drake
Berzerk – Eminem
Tom Ford – Jay Z
Swimming Pools (Drank) – Kendrick Lamar
Thrift Shop – Macklemore & Ryan Lewis Featuring Wanz

19. BEST RAP/SUNG COLLABORATION
Power Trip – J. Cole Featuring Miguel
Part II (On The Run) – Jay Z Featuring Beyoncé
Holy Grail – Jay Z Featuring Justin Timberlake
Now Or Never – Kendrick Lamar Featuring Mary J. Blige
Remember You – Wiz Khalifa Featuring The Weeknd

20. BEST RAP SONG
F***in’ Problems – ASAP Rocky Featuring Drake, 2 Chainz & Kendrick Lamar
Holy Grail – Jay Z Featuring Justin Timberlake
New Slaves – Kanye West
Started From The Bottom – Drake
Thrift Shop – Macklemore & Ryan Lewis Featuring Wanz

21. BEST RAP ALBUM
Nothing Was The Same – Drake
Magna Carta…Holy Grail – Jay Z
Good Kid, M.A.A.D City – Kendrick Lamar
The Heist – Macklemore & Ryan Lewis
Yeezus – Kanye West

22. BEST REGGAE ALBUM
One Love, One Life – Beres Hammond
Ziggy Marley In Concert – Ziggy Marley

The Messiah – Sizzla

Reggae Connection – Sly & Robbie And The Jam Masters
Reincarnated – Snoop Lion

23. BEST COMPILATION SOUNDTRACK FOR VISUAL MEDIA
Django Unchained – (Various Artists) The Great Gatsby (Deluxe Edition) – (Various Artists)
Les Misérables (Deluxe Edition) – (Various Artists)
Muscle Shoals – (Various Artists)
Sound City: Real To Reel – Dave Grohl & Various Artists

24. BEST SCORE SOUNDTRACK FOR VISUAL MEDIA
Argo
The Great Gatsby
Life Of Pi
Lincoln
Skyfall
Zero Dark Thirty

25. BEST SONG WRITTEN FOR VISUAL MEDIA
Atlas – Coldplay
Silver Lining – Jessie J
Skyfall – Adele Adkins
We Both Know – Colbie Caillat & Gavin DeGraw
Young And Beautiful – Lana Del Rey
You’ve Got Time – Regina Spektor

26. BEST RECORDING PACKAGE
Automatic Music Can Be Fun – Geneseo
Long Night Moon – Reckless Kelly
Magna Carta…Holy Grail – Jay Z
Metallica Through The Never (Music From The Motion Picture)
The Next Day – David Bowie

27. PRODUCER OF THE YEAR, NON-CLASSICAL
Rob Cavallo
• All That Echoes (Josh Groban) (A) • Bright Lights (Gary Clark Jr.) (T) • ¡Dos! (Green Day) (A) • If I Loved You (Delta Rae Featuring Lindsey Buckingham) (S) • Love They Say (Tegan And Sara) (T) • Things Are Changin’ (Gary Clark Jr.) (T) • ¡Tré! (Green Day) (A) • When My Train Pulls In (Gary Clark Jr.) (T) • You’ve Got Time (Regina Spektor) (S)

Dr. Luke
• Bounce It (Juicy J Featuring Wale & Trey Songz) (S) • Crazy Kids (Kesha) (S) • Fall Down (will.i.am Featuring Miley Cyrus) (S) • Give It 2 U (Robin Thicke Featuring Kendrick Lamar) (S) • Play It Again (Becky G) (S) • Roar (Katy Perry) (S) • Rock Me (One Direction) (T) • Wrecking Ball (Miley Cyrus) (S)

Ariel Rechtshaid
• Days Are Gone (Haim) (A) • Everything Is Embarrassing (Sky Ferreira) (T) • Lost In My Bedroom (Sky Ferreira) (T) • Modern Vampires Of The City (Vampire Weekend) (A) • Reincarnated (Snoop Lion) (A) • True Romance (Charli XCX) (A) • You’re No Good (Major Lazer Featuring Santigold, Vybz Kartel, Danielle Haim & Yasmin) (T)

Jeff Tweedy
• The Invisible Way (Low) (A) • One True Vine (Mavis Staples) (A) • Wassaic Way (Sarah Lee Guthrie And Johnny Irion) (A) Pharrell Williams
• BBC (Jay Z) (T) • Blurred Lines (Robin Thicke Featuring T.I. & Pharrell) (S) • Happy (Pharrell Williams) (T) • I Can’t Describe (The Way I Feel) (Jennifer Hudson Featuring T.I.) (S) • Nuclear (Destiny’s Child) (T) • Oceans (Jay Z Featuring Frank Ocean) (T) • Reach Out Richard (Mayer Hawthorne) (T) • The Stars Are Ours (Mayer Hawthorne) (T)

28. BEST REMIXED RECORDING, NON-CLASSICAL
Days Turn Into Nights (Andy Caldwell Remix) – Delerium Featuring Michael Logen
If I Lose Myself (Alesso Vs. OneRepublic – OneRepublic
Locked Out Of Heaven – Sultan + Ned Shepard Remix – Bruno Mars

One Love/People Get Ready (Photek Remix) – Bob Marley And The Wailers
Summertime Sadness (Cedric Gervais Remix) – Lana Del Rey

29. BEST MUSIC VIDEO
Safe And Sound – Capital Cities
Picasso Baby: A Performance Art Film – Jay Z
Can’t Hold Us – Macklemore & Ryan Lewis Featuring Ray Dalton
Suit & Tie – Justin Timberlake Featuring Jay Z
I’m Shakin’ – Jack White

30. BEST MUSIC FILM
Live 2012 – Coldplay ¡Cuatro! – Green Day
I’m In I’m Out And I’m Gone: The Making Of Get Up! – Ben Harper With Charlie Musselwhite
Live Kisses – Paul McCartney
The Road To Red Rocks – Mumford & Sons

Concurs Bucovina 2013

   Fii pe faza! Noua Bucovina te premiaza. Poti incepe noul an la volanul unui Hyundai i20 si poti castiga bani pentru indeplinirea dorintelor tale si a celor dragi.
Cumpara produsele participante, introdu codurile promotionale si intra in cursa pentru sutele de premii oferite de promotia speciala de iarna: Cumpara si fii pe faza! Noua bucovina te premiaza.Fiecare cod introdus reprezinta o sansa in plus la tragere la sorti pentru marile premii
Premii acordate prin tragerea la sorti in data de 7 februarie 2014:
- O masina Hyundai i20
- Un premiu de 1.000 de euro
- 2 premii de 500 de euro
- 100 de premii de 50 de euro

Premii instant pentru primii 500 de participanti care acumuleaza 50 de puncte
- 100 de umbrele Bucovina
- 100 de rucsacuri Bucovina
- 100 de tricouri Bucovina
- 100 de mingi Bucovina
- 100 de recipiente apa Bucovina
Promotia va avea loc in perioada 10 decembrie 2013 - 31 ianuarie 2014.

Pentru a te inscrie in concurs intra aici: https://www.facebook.com/apabucovina/app_1389331771310073

miercuri, 4 decembrie 2013

Echipa anului 2013


Patruzeci de jucători au fost nominalizaţi pentru echipa UEFA a anului 2013, patru portari, 12 fundaşi, 12 mijlocaşi şi 12 atacanţi, aceştia provenind de la 14 cluburi din şase campionate diferite,


Votarea are loc până la 9 ianuarie, echipa anului 2013 urmând să fie anunţată la 15 ianuarie.

Deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, Bayern Munchen, are nouă jucători nominalizaţi.

Jucătorii nominalizaţi sunt următorii:



Portari: Thibaut Courtois - (Atletico Madrid - Belgia), Manuel Neuer (Bayern Munchen - Germania), Petr Cech (Chelsea - Cehia), David de Gea (Manchester United - Spania)

Fundaşi: David Alaba (Bayern Munchen - Austria), Giorgio Chiellini (Juventus - Italia), Dante (Bayern Munchen - Brazilia), Mats Hummels (Borussia Dortmund - Germania), Branislav Ivanovici (Chelsea - Serbia), Philipp Lahm (Bayern Munchen - Germania), Filipe Luis (Atletico Madrid - Brazilia), Stephan Lichtsteiner (Juventus Torino - Elveţia), Vincent Kompany (Manchester City - Belgia), Gerard Pique (FC Barcelona - Spania), Sergio Ramos (Real Madrid - Spania), Thiago Silva (PSG - Brazilia)

Mijlocaşi: Gareth Bale (Real Madrid - Ţara Galilor), Ilkay Gundogan (Borussia Dortmund - Germania), Isco (Real Madrid - Spania), Paul Pogba (Juventus Torino - Franţa), Mesut Özil (Arsenal - Germania), Nemanja Matici (Benfica - Serbia), Blaise Matuidi (PSG - Franţa), Marco Reus (Borussia Dortmund - Germania), Franck Ribery (Bayern Munchen - Franţa), Arjen Robben (Bayern Munchen - Olanda), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munchen - Germania), Yaya Touré (Manchester City - Coasta de Fildeş).

Atacanţi: Sergio Aguero (Manchester City - Argentina), Edinson Cavani (PSG - Uruguay), Diego Costa (Atletico - Spania), Radamel Falcao (AS Monaco - Columbia), Zlatan Ibrahimovici (PSG - Suedia), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund - Polonia), Mario Mandzukici (Bayern Munchen - Croaţia), Jackson Martínez (FC Porto - Columbia), Lionel Messi (FC Barcelona - Argentina), Thomas Müller (Bayern Munchen - Germania), Cristiano Ronaldo (Real Madrid - Portugalia), Robin van Persie (Manchester United - Olanda).

Voteaza si tu Echipa anului 2013 aici : http://en.toty.uefa.com/

marți, 3 decembrie 2013

Revelion 2014 Palatul Parlamentului

  Revelionul 2014 se apropie cu pasi repezi.
Va asteptam ca impreuna sa dam startul celei mai explozive petreceri de revelion la Palatul Parlamentului, unde timp de o noapte, vom recrea stilul de viata jazz, atmosfera si decorul anilor nebuni si plini de pasiune, cu care ne-am familiarizat recent vizionand "Marele Gatsby".
In noaptea dintre ani veti avea alaturi de voi artisti consacrati si apreciati, precum Loredana si Horia Brenciu, formatii de jazz dar si de cover-uri, spectacole surpriza oferite de Baletul IUNO Dance si spectacole de circ!
Vom putea admira impreuna de pe Esplanada Palatului Parlamentului cel mai spectaculos foc de artificii!
Preturi Revelion 2014:
-Pachet Basic 150 euro
-Pachet Standard 200 euro
-Pachet Premium 250 euro
-Pachet V.I.P. 300 euro
Aflati mai multe pe www.revelionlapalat.ro

Concurs Vitamax 2013 | www.teintrecicuenergia.ro

Castiga premii pe masura energiei tale cu Vitamax.
Cumpara cel putin o cutie de Vitamax de 5 sau 15 capsule si pastreaza bonul de casa. Intra pe www.teintrecicuenergia.ro si inscrie-te in concurs completand datele tale de contact si numarul de pe bon.


Poti castiga:
-zilnic echipamente sportive sub forma de voucher in valoare de 150 lei
-excursii intr-una din marile capitale europene: Paris, Roma sau Praga

Promotia se desfasoara in perioada 1 decembrie 2013 - 15 ianuarie 2014.
Pentru mai mule detalii dar si pentru a inscrie bonul Vitamax, intra pe www.teintrecicuenergia.ro.

Condimente sanatoase

Toate condimentele sunt pline de antioxidanti, au efecte anti-bacteriane puternice, scad nivelul zaharului in sange si au proprietati ani-cancer, dar cateva merita titlul de cele mai sanatoase condimente astfel ca merita incluse in alimentatia zilnica.




Chimionul (chimenul) este originar din Orientul Mijlociu, iar aceste seminte depasesc toate asteptarile in ceea ce priveste concentratia de fier. Chimenul poate trata o serie larga de afectiuni, daca este folosit sub forma de ceai. Chimenul amelioreaza starile alergice, gripa si raceala. Uleiul de chimen negru reduce simptomele alegiilor si neutralizeaza celulele canceroase din tumorile maligne ale sanului. Contine liminen, un elemnt nutritiv ale carui proprietati anti-cancer au fost demonstrate.




Cum il folosesti. Chimenul poate fi adaugat in mancarurile cu carne de porc si de vaca, se combina foarte bine cu pestele si merge de minune in prajituri si in preparatele cu cartofi. Ca sa pui in evidenta aroma si sa activezi substantele benefice din chimion prajeste putin semintele, pana ce simti mirosul specific al acestui excelent condiment.





Paprika, adica pudra de ardei, este cel mai bogata sursa de betacaroten dintre toate condimentele. Contine favonoide si vitamina C in cantitati impresionante, are puternice proprietati antibacteriene, si este eficienta in tratarea tensiunii arteriale. In plus are capacitatea de a tonifia peretii venelor, astfel ca este un tratament mai mult decat util pentru ameliorarea simptomatologiei varicelor. Paprika fluidizeaza sangele, scade colesterolul si poate ameliora durerile de cap. Contine acid salicilic, exact ca si aspirina, fara nici unul din efectele secundare ale acesteia din urma. Paprika este la fel de eficienta indiferet daca este preparata din ardei iute sau din ardei dulce, dar in cazul celei facute din ardei dulce, cantitatile folosite trebuie sa fie mai mari pentru a beneficia de toate efectele pozitive.




Cum o folosesti. Paprika merge de minune in tocanite, in sosurile pentru paste si in ciorbe. Se potriveste foarte bine ca adaus in mancare in cazul celor care vor sa reduca consumul de sare.





Cuisoare sunt calmante naturale pentru durerile de dinti. Contin eugenol, subsatnta folosita si de medicii stomatologi. Cuisoarele sunt o buna si placuta solutie pentru tratatrea si combaterea respiratiei urat mirositoare, sunt eficiente pentru a trata indigestia, parazitii intestinali, greata si varsaturile. Cuisoarele au si un puternic efecte antibacterian, mai ales impotriva stafilococilor si a celor care produc afectiuni pulmonare. Uleiul de cuisoare are efect anticancerigen.




Cum le folosesti. Cuisoarele sunt foarte bune in salate, prajituri si dau o aroma cu totul specai preparatelor cu carne. Se potrivesc bine la paste si la mancarurile grase.

Program Selgros pentru Sarbatori iarna 2013

Iata programul hypermarket'ului Selgros pentru Sarbatorile de iarna 2013 :




banner.jpg

Catalog Selgros Sarbatori de iarna 2013

Selgros cataloage valabile incepand cu 27.11.2013

Catalog Selgros Food 27 noiembrie - 10 decembrie
Online catalog Non-Food 27 noiembrie - 10 decembrie
Catalog Selgros Crăciun Food 27 noiembrie - 24 decembrie
Catalog Selgros Multimedia 27 noiembrie - 31 decembrie
Selgros catalog Crăciun Non-Food 27 noiembrie - 24 decembrie.

Puteti vedea cataloagele Selgros aici: http://www.cago.ro/catalog-selgros

Urari Mos Nicolae 6 Decembrie 2013

   Mos Nicolae aduce cadouri tuturor,eu nu am nevoie de cadou, caci te am pe tine si am totul!
Fie ca celor care nu ati fost cuminti sa aveti norocul ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu nuieluse … dar din ciocolata.
    De Mos Nicolae, copiii isi pregatesc ghetutele in noaptea de 5 spre 6 decembrie, iar cei care au fost cuminti primesc de la Mosu’ dulciuri si cadouri, iar cei neascultatori primesc cate o nuielusa. Mosul are o carte magica scrisa de spiridusii care au cutreierat prin lume tot anul si stie deci despre fiecare cum s-a purtat in timpul anului. Cati dintre noi nu asteptam cu emotie dimineata de 6 decembrie pentru a ne uita daca Mos Nicolae a lasat ceva in ghetele pregatite de cu seara? Mos Nicolae este prima sarbatoare importanta din anotimpul de iarna si de aceea o asteptam cu atata drag toti. Cu siguranta ca toti ne dorim ca sa gasim ceva frumos si dragut in ghetute, dar daca Mosu’ a fost prea ocupat si nu a avut timp sa treaca pe la toti, atunci nu te intrista si pune-ti un zambet pe buze cu mesajele si sms-urile haioase de mai jos. Alege sa trimiti prietenilor tai un mesaj de Mos Nicolae cu un text plin de bucurie si astfel vei imparti din bucuria sarbatorilor de iarna cu cei pe care ii ai dragi. Trimite-le celor dragi mesaje de Mos Nicolae cu urari de bine, cu texte frumoase si vesele.
    Iar pentru cei au prieteni care poarta numele Nicolae sau nume derivate din numele Nicolae si deci care se sarbatoresc de Sfantul Nicolae puteti sa le trimiteti urari si felicitari inspirandu-va din textele pentru mesaje si sms-uri de mai jos cu urari si felicitari cu ocazia Sf. Nicolae. Iata si numele derivate din numele Nicolae, pentru a stii care sunt prietenii pe care trebuie sa-i felicitati cu ocazia zilei lor de nume, Sfantul Nicolae: Nicolaie, Niculae, Nicole, Nico, Nicoleta, Nic, Niki, Nicu, Niculita, Nicoara, Niculai, Niculae, Nae, Nicusor, Neculce, Nicos, Nicolina.


- Este noaptea lui Mos Nicolae, asa ca pregateste-ti ghetutele si… spalati-le macar de data asta!
- Aseara m-am strecurat aseara la tine in casa si ti-am lasat un cadou, dar nu in ghetuta, ci pe obraz… Ti-am dat un pupic pe care-l astept sa mi-l intorci inzecit!
- Mos Nicolae ameninta cu venirea sa, acuma e momentul sa va spalati odata ghetutele.
- L-am trimis aseara pe mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea…. si numai alaturi de mine o vei avea, caci asa era pachetul complet!
- De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si cu lipici la fericire.
- Mos Nicolae aduce cadouri tuturor,eu nu am nevoie de cadou, caci te am pe tine si am totul!
- Fie ca celor care nu ati fost cuminti sa aveti norocul ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu nuieluse … dar din ciocolata.
- Vine Mos Nicolae! Spala repede ghetele! Sa faci loc nuieluselor pe care le vei primi!
- Sa traiesti, sa infloresti, ghetutele sa-ti lustruiesti si in ghetute sa gasesti tot ce iti doresti… si ceva in plus.
- Anunt important! Anul asta, de criza financiara, Mos Nicolae scuza pe cei care nu mai au ghetute si va lasa cadourile in papuceii de casa!
- Anul acesta Mos Nicolae iti va lasa la geam un pupic de la mine… Sufla pe geam sa se abureasca, iar daca nu vei reusi sa-l vezi, fie, vino la mine sa ti-l mai dau odata… in direct.
- Cu ocazia Santului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.
- Cu ocazia sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!
- La mine Mos Nicolae a venit cu dragoste si speranta si mi-a spus ca pentru tine are acelasi lucru, doar in plus un pupic dulce de la mine!
- La multi ani, Nicolae… in viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fii SANATOS!
- Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI, Nicolae!
- Bucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, bunul Mos Nicolae sa-ti dea, tot ce iti doresti si ai vrea!
- Vine Mos Nicolae! Spala repede ghetele! Sa faci loc nuieluselor pe care le vei primi!
- Sa traiesti, sa infloresti, ghetutele sa-ti lustruiesti si in ghetute sa gasesti tot ce iti doresti… si ceva in plus.
- Cu ocazia sarbatorilor de iarna va doresc multa sanatate, dorintele sa se implineasca iar Dumnezeu sa va protejeze de tot raul din lumea asta. Iar Sf. Nicolae sa va aduca multe cadouri frumoase si dorite de voi.
- Daca continui sa fii suparat, Mos Nicolae nu-ti va aduce nimic….
- Innoieste-ti sufletul tau bun, asa cum il stiu eu si traieste cateva momente de fericire si multumire… si uita-te in ghetute… ai sa gasesti un gand bun de la mine…
- Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.
- La multi ani si voiosie, Mos Nicolae alaturi de tine sa fie, Bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca!
Rasul este soarele ce alunga iarna de pe chipul oamenilor. Sa fii mereu fericit alaturi de cei dragi! La multi ani de Sfantul Nicolae !
- De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubita, si sa traiesti fericita, sa ai si tu printul tau… care sa poarte numele meu! La multi ani Nico!
- Sper ca Mosul va fi darnic cu tine anul acesta si iti va aduce… perechea dorita. Sa fii iubita.
In ultimii ani, Mosul a venit la mine cu… dragoste si speranta. El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti. Tu esti unul dintre ei? L-am trimis aseara pe mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea…
- Chiar daca Mos Nicolae ca nu stie ce iti doresti sa primesti cadou, chiar daca nu stie daca iti va placea, el tot iti va aduce ceva in dar, chiar daca este numai dragostea lui.
Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!

Gripa sau raceala?

    Cum stim daca in sezonul rece avem gripa sau raceala?  Ambele sunt viroze respiratorii, dar răceala se poate deosebi de gripă, încă de la debutul bolii, prin modul agresiv cu care afectează organismul şi prin durata mai scurtă de manifestare a bolii.
    Gripa se întinde pe o perioadă mai lungă de timp şi poate prezenta episoade severe asupra organismului. Când corpul încearcă să lupte cu toate resursele împotriva bolii, imunitatea începe să fie pusă în pericol.
Tusea, strănutul şi durerea în gât sunt simptome comune la răceli şi gripe, dar există câteva simptome care diferenţiază o boală de alta.
    Răceala debutează cu stări de oboseală, cu strănut, dureri de cap şi de gât, urmate de creşterea consistenţei mucozităţilor nazale şi modificări de culoare a pielii, care capătă un aspect palid.
   La gripă, debutul este brusc şi violent. Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de oboseală, tuse seacă, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Din păcate, febra poate dura între trei şi cinci zile, iar tusea poate pune stăpânire pe corp chiar şi două luni.
    Durerile musculare sunt mult mai acute decât în cazul răcelii, iar frisoanele sunt însoţite de dureri abdominale şi ale oaselor, precum şi de senzaţie de usturime a ochilor.
Stările de greaţă şi de vomă sunt, de asemenea, asociate gripei, iar în cazuri grave acestea pot evolua şi în alte probleme gastro-intestinale.

   Calmează simptomele cu remedii naturiste
Atât răceala cât şi gripa pot fi îmblânzite cu leacurile din natură, care au proprietăţi puternic curative asupra căilor respiratorii.