miercuri, 27 noiembrie 2013

Cele mai bune cauciucuri de iarna 2013



  Vezi mai jos care sunt cele mai bune cauciucuri de iarna potrivit revistei autoexpress.co.uk


Britanicii de la AutoExpress au oferit primele impresii despre caucicurile de iarna testate in 2013. Uite care au fost rezultatele.



Pentru ca sa fie cat mai relevant, locul ales pentru teste a fost o localitate din Finalnda aproape de granita cu Rusia. Alegerea a fost destul de logica, aici conditiile meteo erau bune si au intalnit din plin atata gheata cat si zapada.

Nici masina nu a fost aleasa la intamplare. Skoda Octavia cu dimensiuni pentru gume de 225/45R17.

Dupa cateva zile de accelerat, franat si sute de viraje rezultatele au fost urmatoarele. Totusi, editorii britanici sustin ca pretul nu a fost unul dintre "criteriile definitorii" in alegerea primelor pozitii:

"1st place - Nokian WR D3; 2nd place - Continental ContiWinterContact TS 850; 3rd place - Goodyear UltraGrip 8 Performance"

joi, 21 noiembrie 2013

Simona Halep Most Improved Player of the Year 2013

    Ceea ce era normal să se întâmple s-a întâmplat: Simona Halep a fost desemnată Most Improved Player of the Year în 2013 - jucătoarea cu cel mai mare salt valoric din circuit. Simona s-a impus de la sine ca o câștigătoare incontestabilă a premiului grație unui an de-a dreptul spectaculos: șase trofee din șase finale și un salt până pe locul 11. Asta după ce la Roma, locul în care a început totul, ocupa locul 64 în lume.

    O singură româncă a mai primit acest premiu de când el există, Virginia Ruzici, în 1978. De atunci și până acum, premiul a mai fost acordat unor nume care au făcut istorie în tenis sau au confirmat în anii următori, precum Steffi Graf (1986), Arantxa Sanchez Vicario (1988, 1989), Monica Seles (1990), Mary Pierce (1994), Martina Hingis (1996), Serena Williams (1999), Elena Dementieva (2000), Justine Henin (2001), Maria Sharapova (2004) sau Petra Kvitova (2011). O companie mai mult decât selectă, și o țară întreagă speră ca Simona să ajungă la performanțele pe care le-au reușit jucătoarele cu care împarte, de acum, acest premiu echivalent cu o recunoaștere, dar și cu o promisiune.

Dacă fanii nu au avut acces la acest vot, în schimb o puteți vota pe Simona la Fan Favorite Singles Player, AICI, completându-i numele în căsuța "Other".

miercuri, 20 noiembrie 2013

Concurs Radio 21 2014 | 'Codul zilei' - www.radio21.ro

   Ascultatorul sunat in direct de catre DJ-ii Radio 21 trebuie sa cunoasca si sa indice „codul zilei”, o combinatie numerica anuntata in fiecare zi la radio si care poate sa difere de la o zi la alta. De asemeni codul poate fi gasit si pe www.radio21.ro.

In situatia in care ascultatorul ofera raspunsul corect, acesta castiga minim 100 euro sau suma stabilita pentru concursul respectiv, intrucat sumele se reporteaza de la un concurs la altul, dupa cum urmeaza a fi detaliat mai jos. Pe langa suma de bani obtinuta, ascultatorul castiga sansa de a intra in tragerea la sorti pentru marele premiu – “Apartamentul 21”, premiu ce va fi oferit in data de 14 aprilie 2014.


In situatia in care ascultatorul nu ofera raspunsul corect, acesta pierde atat suma stabilita pentru concursul respectiv cat si sansa de a intra in tragerea la sorti pentru Apartamentul 21, suma ramasa urmand a se reporta pentru urmatorul concurs.

Concursul Radio 21 "Castiga sute de euro si apartamentul 21" se desfasoara in perioada 21.01.2014 – 14.04.2014. Detalii despre regulament pe radio21.ro

Concurs Tofiffee si Merci 2013 | www.daruridinciocolata.ro

Concurs Tofiffee si Merci 2013 ! Poti castiga un Volkswagen !
Cumpara orice cutie de Merci Finest Selection, Toffifee sau Merci tablete de ciocolata participanta la promotie, cauta codul unic si introdu-l pe www.daruridinciocolata.ro.

                                  
Poti castiga:
-mini iPad Wi-Fi 16GB
-set compus din 2 globuri pictate manual
-Twister game
-Troller Samsonite
-casti Sony
-ipod nano 16GB
-televizor LED Smart Samsung
-voucher turistic in valoare de 2000 de euro
-Volskwagen up!

Daca nu ai acces la internet, poti inscrie codul in promotie prin SMS la 1893.
Promotia se desfasoara in perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Merci sau Toffifee intra pe www.daruridinciocolata.ro.

Urne tragere la sorti Campionatul Mondial Brazilia 2014 | Grupe FIFA World Cup 2014


 Dupa partidele disputate ieri in cadrul barajelor de calificare la Campionatul Mondial 2014 stim deja cele 32 de formatii care vor evolua vara viitoare la turneul final. Oficial doar 30 sunt calificate, dar Mexic si Uruguay dupa victoriile din mansa tur nu mai au cum sa rateze calificarea.

FIFA stabileste cele patru urne valorice dupa clasamentul FIFA, dar si dupa criteriul geografic. Prima grupa va fi cea a capilor de serie. A doua grupa va contine echipele calificate din Asia, Oceania si America Centrala si de Nord, in timp ce grupa a treia va fi formata din echipe din America de Sud si Africa, la care se adauga cea mai slab clasata formatie europeana. Ultima urna va curprinde numai echipe din Europa.

Cea mai slab clasata echipa din Europa este Franta, astfel ca sunt sanse destul de mari sa avem parte de o grupa de foc, capii de serie dorindu-si cu siguranta sa scape de duelurile cu Ribery, Giroud&co.

Tragerea la sorti a grupelor Campionatului Mondial din 2014 va avea loc pe 6 de decembrie de la ora 18:00.

Componenta celor patru urne este urmatoarea:
Urna 1: Brazilia, Argentina, Columbia, Uruguay, Spania, Germania, Belgia, Elvetia
Urna 2: Japonia, Australia, Iran, Coreea de Sud, SUA, Costa Rica, Honduras, Mexic
Urna 3: Chile, Ecuador, Ghana, Camerun, Coasta de Fildes, Nigeria, Algeria, Franta
Urna 4: Olanda, Italia, Bosnia, Anglia, Croatia, Grecia, Portugalia, Rusia


De notat ca in aceeasi grupa nu pot fi trei echipe de pe acelasi continent.

Sa facem si cateva exercitii de imaginatie si sa vedem care ar fi grupele cele mai puternice, respectiv cele mai neatractive.

O grupa cu Brazilia, Mexic, Franta si Oladna ar fi cu adevarat interesanta. La polul opus nu stim cat de mult interes ar starni o grupa care sa le aiba in componenta pe Elvetia, Honduras, Algeria si Grecia. Putem avea si cateva confruntari extrem de interesante intre jucatori de top daca Argentina (Messi), Mexic (Giovani dos Santos), Franta (Ribery) si Portugalia (Cristiano Ronaldo) s-ar afla in aceeasi grupa.

Care credeti ca vor fi grupele?

marți, 19 noiembrie 2013

Competitia saruturilor Lidl | www.lidlkiss.com

De luni, 3 februarie, Lidl premiaza saruturile. Raspundeti provocarii sarutului si 100 de ursuleti vor pleca in fiecare zi spre voi iar la final 3 norocosi vor fi insotiti de perechea lor intr-o excursie in Malta. Pregatiti sa va dovediti dragostea?

Din 3 si pana pe 14 februarie probabil, Lidl organizeaza prima campanie organizata in jurul Valentine's Day. Competitia, Lidl's Valentin Kiss este organizata in toata tarile in care Lidl isi desfasoara activitatea.
Asadar, intrati pe www.lidlkiss.com sau scanati codul QR gasit in catalogul Lidl.

luni, 18 noiembrie 2013

Concurs Coca-Cola Craciun 2013 | www.coca-cola.ro

Si tu poti fi Mos Craciun!
Cumpara orice sticla de Coca-Cola participanta la promotie cauta codul unic de sub capac si introdu-l pe www.coca-cola.ro.



Poti castiga:
-1 camion Coca-Cola de jucarie / minut
-1 brad de Craciun cu decoratiuni / zi

Daca nu ai acces la internet, poti inscrie codul in concurs prin SMS la 1789.
Promotia se desfasoara in perioada 18 noiembrie - 20 decembrie 2013.
Pentru mai multe detalii, dar si pentru a introduce codul Coca-Cola, intra pe www.coca-cola.ro.

Alternative la Facebook | Alte retele de socializare



  In domeniul retelelor de socializare, Facebook face legea. Site-ul lui Mark Zuckerberg numara in jur de un miliard de utilizatori activi si ai avea tendinta sa crezi ca aproape toti tinerii au cont, pun poze si scriu comentarii.

In realitate, multi dintre utilizatori se simt coplesiti de cantitatea de informatii neimportante care li se afiseaza atunci cand deschid Facebook si au cautat o alternativa. Si aici intra in scena retelele sociale nisate, mai mici, dar mai prietenoase cu utilizatorii.fotolog.com


Un site foarte popular in America de Sud. Este una dintre primele retele de socializare de pe Internet cu fotografii. Are aproximativ 50 de milioane de utilizatori, insa mai putini din Europa. Este un site interesant pentru ca aici posteaza artisti, fotografi sau graficieni.

Qzone.com


Aceasta retea sociala are in jur de 500 milioane de utilizatori si domina China si Coreea de Sud. Este un fel de mix intre Facebook si Myspace. Utilizatorii sunt incurajati sa tina jurnale si bloguri, sa posteze fotografii si sa asculte muzica. Reteaua Qzone atrage in special persoanele intre 18 si 24 de ani. Ea este detinuta de portalul Internet Tencent, din Shenzhen, care are si varianta chinezeasca a lui Yahoo! Messenger, serviciul QQ.

aNobii.com

Este o retea sociala care vizeaza persoanele pasionate de carti. Poti sa intri si sa discuti cu oameni interesati de aceleasi volume sau acelasi tip de literatura. Reteaua este detinuta de o companie sustinuta de cateva edituri celebre, intre care Harper Collins, Penguin si Random House. Dupa ce iti faci cont, vei avea si un profil si poti sa le arati celorlalti ce titlu citesti sau care sunt autorii tai preferati.

Yelp
Fondata in 2004, aceasta retea te ajuta sa gasesti firme locale, precum restaurante, saloane de infrumusetare sau magazine. Utilizatorii pot sa caute review-uri despre aceste locuri, sau pot sa-si scrie parerea dupa o astfel de experienta. Fiecare mica afacere poate sa isi faca un profil cu poze si mesaje de la utilizatori.

Flixter

Este un serviciu combinat, care reuneste atat partea de retele sociale, cat si partea de filme. Ca utilizator, poti sa spui care sunt filmele tale preferate, poti sa descoperi noi productii cinematografice si sa discuti cu persoane interesate de aceleasi pelicule. Flixter poate fi integrat in profilul tau de Facebook.

Odnoklassniki



In teritoriile in care se vorbeste rusa exista reteaua Odnoklassniki, care are in jur de 50 milioane de utilizatori. Numele ei se traduce prin colegi de clasa, si are exact rolul de a reuni prieteni si fosti colegi. Odnoklassniki este al 7-lea cel mai vizitat site din Rusia si al 60-lea din lume. Reteaua de socializare este centrata pe fotografii.

vineri, 15 noiembrie 2013

Golul anului 2013 | Premiul Puskas 2013


FIFA
a anunţat că a nominalizat zece goluri pentru Premiul Puskas, care se acordă celei mai frumoase reuşite a anului.


Fanii vor putea vota până la 9 decembrie unul dintre aceste goluri, pe fifa.com şi francefootball.fr, urmând ca în finală să rămână trei reuşite. Distincţia va fi decernată la 13 ianuarie, la ceremonia pentru Balonul de Aur, informează Mediafax.

Două goluri marcate de femei figurează în această preselecţie: Lisa De Vanna (Australia) şi Louisa Nécib (Franţa).



Cele zece goluri preselecţionate sunt:

Peter Ankersen (10 august 2013, Esbjerg-Aarhus, Campionatul Danemarcei) VIDEO

Lisa De Vanna (1 iunie 2013, Sky Blue FC-Boston Breakers, Campionatul feminin al SUA) VIDEO

Antonio Di Natale (7 aprilie 2013, Udinese-Chievo Verona, Campionatul Italiei) VIDEO

Zlatan Ibrahimovici (13 noiembrie 2012, Suedia-Anglia, meci amical) VIDEO

Panagiotis Kone (16 decembrie 2012, Napoli-Bologna, Campionatul Italiei) VIDEO

Daniel Ludueña (27 iulie 2013, Pachuca-Tigres UANL, Turneul Apertura Mexic) VIDEO

Nemanja Matici (13 ianuarie 2013, Benfica-Porto, Campionatul Portugaliei) VIDEO

Louisa Nécib (17 martie 2013, Lyon-Saint-Etienne, Campionatul feminin al Franţei) VIDEO

Neymar (15 iunie 2013, Brazilia-Japonia, Cupa Confederaţiilor) VIDEO

Juan Manuel Olivera (28 august 2013, Nautico-Sport Recife, Copa Sudamericana) VIDEO

joi, 14 noiembrie 2013

Magazine Black Friday 2013

BLACK FRIDAY 2013 va avea loc pentru a treia oară în România, pe 29 noiembrie, iar o parte dintre magazinele concurente au anunţat, deja, ofertele pentru „Vinerea Neagră”.



Persoanele neinteresate de domeniul IT&C au la dispoziţie o paletă întreagă de opţiuni din domeniul Home & Deco, al modei sau al cosmeticelor. Nici librăriile sau companiile de turism nu se lasă mai prejos şi anunţă intrarea în competiţia pentru doborârea recordului de vânzări de BLACK FRIDAY 2013.

Majoritatea ofertelor din magazine vor fi împărţite pe toată durata săptămânii în care pică BLACK FRIDAY 2013, adică în perioada 25 noiembrie – 1 decembrie. Prin urmare, românii vor putea vâna chilipiruri cu câteva zile înaintea „Vinerii Negre”, conform site-ului blackfridayromania.net.



Magazinele cu produse IT care au anunţat că vor sărbători BLACK FRIDAY cu oferte incredibil de tentante sunt Evomag, F64, ClickShop, Marketonline, Azerty şi Magazinultau. Magazinele cu electrocasnice participante sunt Altex, Domo, Carrefour şi Flanco.

Iubitorii modei vor putea porni la vânătoare de oferte în magazine precum TinaR, Ecco Shoes, Miniprix sau Boutique Mall, iar iubitorii de cărţi se vor bate pentru oferte tentante venite din partea Nemira, Elefant.ro, Libris, Okian şi BookCity.

Lista oficiala a magazinelot participante la Black Friday 2013 o gasiti aici : http://www.blackfriday2013.ro.com/lista-oficiala-cu-magazine-black-friday-2013/

marți, 12 noiembrie 2013

Anvelopele de iarna sunt obligatorii?

1. Anvelopele de iarna sunt obligatorii de la 1 noiembrie
Nimic mai fals. Conform legii, nu exista niciun termen calendaristic in care soferii sunt obligati sa aiba autoturismul dotat cu anvelope de iarna. Initial se vehicula termenul cuprins intre 1 noiembrie si 1 martie, ca fiind perioada in care masinile trebuie sa fie incaltate cu pneuri dedicate sezonului rece. Legea oficiala in varianta finala spune ca trebuie sa ai pneuri de iarna acolo unde este zapada, indiferent de luna anului. Adica daca esti pe Transfagarasan in luna august si te apuca ninsoarea, vei primi amenda daca incurci circulatia din cauza pneurilor tale de vara.

2.  Pneurile de iarna franeaza mai bine vara, ca sunt mai profilate
O afirmatie pe care o auzim destul de des. Insa este eronata complet. Lumea crede ca daca un pneu are profil mai agresiv, cu blocurile de cauciuc scoase mai in evidenta, asa cum sunt cele de iarna, atunci va frana mult mai bine pe asfalt uscat, vara. La fel crede lumea si pentru ca aceste gume sunt mai moi, avand o aderenta crescuta in conditii de vara, pe asfalt uscat. Aceste convingeri sunt insa gresite. Pentru ca anvelopa de iarna este fabricata dintr-un material special dedicat sezonului rece, care se bucura de proprietatile sale atunci cand temperatura e mai mica de 7 grade. Daca folosim anvelopele de iarna cand e cald, suprafata de rulare se va uza mai repede, distanta de franare va creste, pentru ca materialul are aderenta buna doar cand e frig, iar inaltimea profilului va permite blocurilor din cauciuc sa aiba o miscare mare, atat la demaraj, cat si la franare.

3. Trebuie sa ne montam anvelopele de iarna la prima zapada
Sunt tot mai multi cei care asteapta primii fulgi de nea, inainte sa se duca la vulcanizare. Este gresit insa acest lucru. Pentru ca trebuie sa ne montam pneurile de iarna atunci cand avem primele temperaturi constante mai mici de 7 grade. Adica, daca avem mai multe zile consecutive cu temperaturi scazute, trebuie sa ne instalam gumele de iarna. Chiar daca nu ninge. Poate sa nu ninga toata iarna, dar daca e frig, e bine sa avem pneurile de iarna puse, ca sa franam mai bine, sa avem o stabilitate mai buna si sa nu uzam prematur setul de vara.

4. Sunt bune si anvelopele cu profil de 3-4 mm in carne
Trebuie stiut ca un pneu de iarna, atunci cand este nou, are un profil de 8-10mm. In schimb ce un pneu de vara are cam 6-7mm. Adica, daca la un pneu de vara, un profil aflat la jumatate, adica de 3-4mm inca mai poate fi folosit, la anvelopele de iarna marja de uzura e mai mica. Adica daca o anvelopa de iarna are un profil mai mic de 5mm, aceasta nu mai corespunde tuturor parametrilor pentru care a fost fabricata. O anvelopa cu “carne” de numai 3-4mm nu mai este buna de nimic. Profilul nu va mai evacua apa cum trebuie, nu va mai avea aderenta pe zapada si polei, iar distanta de franare se va lungi simtitor.



Trimiteţi prin e-mailPostaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook

vineri, 8 noiembrie 2013

Concurs Kubeti 2013 | www.standout.ro/kubeti/

Kubeti vine cu un nou concurs in 2013 : "Kubeti te provoaca la joaca" . Ideea concursului este urmatoarea :

1. Joaca'te cu prietenii tai folosind kubeti stix si kubz si fa o poza sau un filmulet.

2. Incarca poza/filmuletul tau in aplicatia de pe pagina de Facebook Kubeti.

3. Aduna minim 10 share'uri la poza/filmulet si esti inscris in concurs.



Poti castiga  3 tablete Samsung Galaxy Tab2, 3 iPod Shuffle, 3 Mp3 playere Sony + alte 15 premii.

Mai multe detalii pe https://www.standout.ro/kubeti/

Noaptea reducerilor Iulius Mall Cluj 2013

  Anul acesta,  noapte reducerilor de la Iulius Mall Cluj va fi sambata , 9 Noiembrie 2013 – “Veniti la miezul noptii“,
 
 Va astept la Iulius Mall Cluj sa ne bucuram nu doar de reduceri incredibile, dar si de concerte si tot felul de surprize. 
Sambata ii vedem la Iulius Mall pe Smiley, Andreea Banica si Catalin Maruta. Si pe langa pungi si plase de cumparaturi, nu plecati acasa cu mana goala! Puteti castiga unul din cele 5 telefoane iPhone 5 puse la bataie de Iulius Mall.

Reduceri Black Friday 2013 | Ce este Vinerea Neagra?

In 2013, Black Friday/Vinerea Neagra incepe pe data de 29.11.2013 si va sosi cu reduceri intre 15-99%. 

1. Magazinele participante si reducerile vor fi prezentate mai jos.
Black Friday, Vinerea Neagra pentru urmatorii 8 ani:
Black Friday 2013 – 29 noiembrie
Black Friday 2014 – 28 noiembrie
Black Friday 2015 – 27 noiembrie
Black Friday 2016 – 25 noiembrie
Black Friday 2017 – 24 noiembrie
Black Friday 2018 – 30 noiembrie
Black Friday 2019 – 29 noiembrie
Black Friday 2020 – 27 noiembrie


2. Ce este Black Friday, Vinerea Neagra ?Black Friday/ Vinerea Neagră apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Anul acesta ultima vineri din luna noiembrie va fi ziua de 29.11.2013
Vinerea Neagră este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Vinerea Neagră apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Vinerea Neagră este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite probabil si din Romania


   Black Friday ajunge în România si marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi pentru Craciun, cel putin asa e traditia în Statele Unite.
Termenul de “Black Friday“ a aparut în SUA, mai exact în zona Philadelphia în 1966 si era folosit pentru a marca ziua de vineri cu traficul cel mai aglomerat din an, fiind imediat dupa Ziua Recunostintei. Mai târziu, acest termen a fost adoptat de comercianti si iata ca în prezent se foloseste pentru a marca ziua cu cele mai multe promotii si reduceri, dar si startul sezonului de cumparaturi pentru Craciun. ”Black Friday” se practica în ultima vineri din luna noiembrie. Anul acesta pica pe 29.11.2013.
În România, ideea de “Black Friday” a aparut recent 2011 si a fost adusa de eMag, dar de la an la an tot mai multe magazine îsi prezinta ofertele atractive, iar interesul cumparatorilor este tot mai mare. Anul acesta, “Black Friday” va fi sarbatorit de mai multe magazine online si offline(clasice) cu reduceri de pâna la 99%. Acum este momentul sa cumparati cadouri pentru cei dragi la super preturi.
In 2012 eMAG.ro a generat vanzari de 15.000.000 euro cu ocazia acestui eveniment.

Concurs Bonduelle 2013 | http://bonduelle.ro/4culori/

Cumpără oricare produs Bonduelle, trimite numărul bonului fiscal prin sms la 1830 sau înregistrează-te online.
   Perioada promoției: 4 noiembrie 2013 – 23 februarie 2014
   Prin Produse Participante se va intelege ca toate produse comercializate de catre Organizator pe piata
din Romania participa la Promotie.


Premii: 2 x Vacanţă Culinară Marsilia 

1. Steamer Tefal VS4003 – premiul aferent tematicii Sanatos
Putere 1800W, Vitamine + funcţii, 2 Tăvi de gătit, Capacitate 10L, Cronometru digital,
Pornire întârziată, Menţinere automată la cald, Sistem automat ce detectează absenţa apei,
Cronometru digital 60 min cu oprire automată la finalul sesiunii de gătire, pornire intarziată,
4 pahare cu capac si suport
2. Veselă din material ceramic – aranjament masa Zara Home – premiul aferent tematicii Frumos
Veselă din material ceramic, marca Zara Home, culoare verde, 24 de piese: 6 boluri 15×8 cm, 6 farfurii pentru
desert 20×2 cm, 6 farfurii pentru supa 24×4 cm, 6 farfurii pentru cina 27×2,5 cm
Vesela are o rezistenţă deosebită deoarece este fabricata la temperaturi foarte înalte, fiind perfecta pentru
utilizarea de zi cu zi. Dintr-un amestec de argilă, caolin și silica, poate fi supusa unor temperaturi de până la 4
1.200 ° C. Este sensibila la schimbarea bruscă a temperaturii. Se poate folosi în maşina de spalat vase şi în
cuptorul cu microunde.
3. Oala ceramica Emile Henry Flame – premiul aferent tematicii Savuros
Dimensiune 31×24,5 cm, volum 4,7l, culoare olive, din ceramica speciala.
Se poate gati cu ajutorul ei, la flacară sau la cuptor.
Gama Flame® reuneşte toate beneficiile vaselor din ceramică de cea mai bună calitate care se pot pune pe
flacară: gatit perfect, respect pentru ingrediente, gusturi/arome bine păstrate.
Mai uşoare cu 30% decât alte produse pentru gătit din metal, vasele Flame® pot fi folosite atat la flacără cât
şi în cuptor, inclusiv la microunde. Se pot pune direct din frigider sau congelator, în cuptor până la 450°C, fără
să se strice, şi apoi, imediat pe masă. Sunt durabile rezistând la şocuri mecanice puternice şi menţin caldura
mâncării timp îndelungat. De asemenea se curăţă foarte uşor atât manual cât şi în maşina de spalat vase.
4. Curs de gatit – premiul aferent tematicii Trendy

Introdu codul Bonduelle aici : http://bonduelle.ro/4culori/

Mancare bogata in calciu | In ce alimente gasim calciu

Calciul este unul dintre cei mai importanţi nutrienţi de care organismul nostru are nevoie pentru a se menţine sănătos. Şi contrar crezului popular, se găseşte în multe alte alimente, nu doar în lapte!

Mai bine de 99% din cantitatea totală de calciu de care dispune corpul nostru este stocată în oase (inclusiv dinţi), în vreme ce restul se găseşte în muşchi, sange şi fluidul intracelular.

Pe langă faptul că menţine sănătatea osoasă, calciul este esenţial pentru ca muşchii să se menţină în cea mai bună formă şi pentru ca sistemul nervos să funcţioneze corect. In pus, calciul are un rol important şi în producţia hormonilor şi a enzimelor din organism.

Aunci cand cantitatea care se găseşte în sange, muşchi sau intracelular nu este suficientă, organismul "sustrage" calciul de care are nevoie din oase, ceea ce este de evitat întruct în felul acesta suntem expuşi riscului de fracturi şi osteoporoză. Iată de ce este important ca alimentaţia noastră zilnică să fie bogată în calciu.

1. Iaurtul - este opţiunea ideală, mai ales pentru persoanele care privesc laptele ca pe un inamic (avand în vedere controversele care planează în jurul lui şi care îl plasează în lista alimentelor cu potenţial cancerigen). Alegeţi variantele simple, naturale, fără grăsimi. Acestea au cea mai mare cantitate de calciu. In plus, persoanele care au intoleranţă la lactoză îl pot consuma liniştite pentru că este mult mai uşor de digerat.

2. Branza - în funcţie de sortimentele care vă plac, puteţi alege între variante mai grase (puţin sănătoase) şi mai slabe (mai sănătoase), însă toate conţin o cantitate considerabilă de calciu.

3. Somonul - acesta este nu doar o sursă excelentă de grăsimi sănătoase, însă este bogat şi în cacliu şi vitamina D, aceasta din urmă ajutand organismul să absoarbă mai bine calciul. Alegeţi somonul sălbatic pentru că este mai bogat în nutrienţi şi mai sărac în substanţe toxice precum mercurul.

4. Sardinele - cea mai ieftină şi mai sănătoasă sursă de proteine! Bogate în cacliu, 120 de grame de sardine conţin 440 mg de calciu, adică de două ori mai mult decat conţin 200 ml de lapte! Consumaţi sardinele cu tot cu oase pentru că aicieste stocat circa 50% din totalul de calciu.

5. Verdeţurile închise la culoare - spanacul fiind ambasadorul acestora, o ceaşcă, de exemplu, conţinand 240 de mmg de calciu! Atenţie, organismul absoarbe o cantitate mică de calciu din spanac pentru că acesta mai conţine şi acid oxalic care restricţionează abasorbţia nutrienţilor. Varza şi brocoli sunt şi ele bogate în calciu şi în plus au avantajul că deţin o cantitate mai mică de acid oxalic.

Concurs Kent Apex 2013 | www.experience-tomorrow.com.

Castiga zilnic un iPhone 5S Gold cu Kent Apex.
Cumpara orice pachet de Kent participant la promotie, cauta codul tiparit pe card si introdu-l pe www.experience-tomorrow.com.
Poti castiga cate un iPhone 5s Gold 16GB pe zi.

Promotia se desfasoara in perioada 4 noiembrie - 15 decembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Kent intra pe www.experience-tomorrow.com.

Concurs Pall Mall 2013 | www.experiente-naturale.ro

Pall Mall te invita sa redescoperi natura participand la noua campanie promotionala. Mecanismul promotiei este la fel cum ne-au obisnuit cei de la Pall Mall: cumpara orice produs participant la promotie, cauta talonul ce contine codul unic si introdu-l pe www.experiente-naturale.ro.
Daca nu ai acces la internet si vrei sa te inscrii in concurs, poti trimite codul prin SMS la 1833.



Premii:
-instant: hamace, lanterne solare, pelerine de ploaie
-saptamanale: excursii in Romania, vouchere Praktiker, voucher pentru plimbare cu balonul
-marele premiu: o casa de vacanta Soleta zeroEnergy One

Promotia se desfasoara in perioada 7 octombrie -24 noiembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru ai introduce codul Pall Mall intra pe www.experiente-naturale.ro.

Concurs Tymbark 2013 | www.mareafizzyune.ro

Castiga premii in bani sau o excursie in Panama cu Tymbark.
Cumpara orice produs Fizzy cu eticheta promotionala, intra pe www.mareafizzyune.ro si inscrie codul unic gasit pe sticker-ul lipit sub eticheta.



Premii
-in bani: 50, 100, 200 sau 500 de lei
-CD cu albumul "Matteo"
-o excursie in Panama pentru tine si perechea ta

Promotia se desfasoara in perioada 7 octombrie - 30 decembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Tymbark intra pe www.mareafizzyune.ro.

Concurs Linco 2013 | www.sandvisurigustoase.ro

   Cu Linco poti crea sandvisuri gustoase dar si haioase, fiindca celor mici le trezeste si pofta, si imaginatia.
Iar ca totul sa fie mai usor participa la noul concurs si poti castiga un aparat pentru sandvisuri.
Cumpara orice produs Linco participant la promotie, cauta codul unic si inscrie-l pe www.sandvisurigustoase.
Daca nu ai acces la internet poti trimite codul prin SMS la 1809.


Premiu: Un aparat pentru sandvisuri gustoase ce are 700W putere, suprafata anti-aderenta, maner rezistent la caldura si doi indicatori luminosi.

Promotia se desfasoara in perioada 1 octombrie - 15 decembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Linco intra pe www.sandvisurigustoase.ro.

Concurs Gusto Crocant 2013 | www.concursgusto.ro

   Aduna cardurile razuibile din fiecare bax de pufuleti Gusto CROCANT si ai sansa sa castigi unul din sutele de premii in bani. Tot ce trebuie sa faci dupa ce ai gasit cardul cu bani este sa iti creezi cont pe www.concursgusto.ro si sa intri pe pagina 10.000 RON si sa completezi cu datele tale si codul de pe talonul castigator. 
  Premiile sunt impartite pe cele 3 luni ale campaniei (1 Octombrie – 31 Decembrie 2013).

Promotia se desfasoara in perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Gusto intra pe www.concursgusto.ro.

vineri, 1 noiembrie 2013

Concurs Angelli 2013 | www.aventuracontinua.ro

Celebreaza viata cu stil, alaturi de Mirela Diaconu, in rol de designer personal!

Cumpara acum orice sticla de Angelli participanta la promotie si trimite numarul bonului fiscal online pe www.aventuracontinua.ro la sectiunea "Inscriere". Poti castiga marele premiu: o excursie la Milano cu 1000 de euro bani de buzunar, tratament VIP si sute de alte premii.
Daca nu ai acces la internet poti inscrie codul in concurs prin SMS la 1718.


Premii:
-schita personalizata de stil realizata de designerul Mirela Diaconu
-pachet o sticla de vin spumant Angelli 0.75L, 2 pahare si o frapiera
-geanta chic de voiaj
-tinuta vestimentara realizata la comanda, semnata de designerul Mirela Diaconu
-o excursie la Milano pentru doua persoane

Promotia se desfasoara in perioada 21 octombrie 2013 - 20 ianuarie 2014.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a participa la concursul Angelli intra pe www.aventuracontinua.ro.