joi, 25 iulie 2013

Magazin online Carrefour | Fa-ti cumparaturile online


Carrefour a lansat oficial, joi, magazinul online, după trei luni de la debutul proiectului-pilot, şi vrea ca până la sfârşitul anului să dezvolte o variantă pentru smartphone


Serviciul este disponibil pentru Bucureşti şi localităţile limitrofe, cu livrarea la domiciliu, putând fi comandate peste 10.000 de produse.

"În topul celor mai vândute produse sunt apa, fructele, bananele în special, legumele şi detergenţii. În topul livrărilor, sectorul 1 este primul, urmat de sectorul 3, 4, 5, iar dintre localităţi Otopeni, Voluntari, Tunari, Popeşti Leordeni. 45% dintre clienti au cumparat cel putin de două ori", a declarat Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour România.

Comanda minimă pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare.


Dintre retaileri, reţeaua cash&carry Metro deţine un magazin online de birotică, pape­tărie, elec­tronice, electrocasnice, IT, cu­răţenie şi protocol, care se adresează persoanelor juridice, iar Cora urmează să lanseze coradrive.ro, prin care clientul face cumpărăturile online şi le ridică apoi din magazin.

Bratara GreenLuck antitantari

    Bratara anti-tantari Green Luck degaja o aroma de lamaita si ulei de lavanda, tinand in acest fel tantarii departe cel care o poarta. Are un timp de folosire de 8-10 zile. Bratara este imbibata cu uleiuri care datorita caldurii corporale creeaza incontinuu un miros parfumat impotriva tantarilor si a capuselor.
In cazul in care bratara nu mai este purtata, ea poate fi tinuta in punga resigilabila si poate fi folosita mai tarziu.
Green Luck nu contine substante toxice fiind alcatuita doar din produse naturale.
Bratara anti-tantari poate fi cumparata de pe Shopmania la pretul de 8 lei.

Coca Cola Life - poze

    Marele producator de racoritoare “The Coca-Cola Company” a lansat astazi in Argentina Coca-Cola life, un nou produs pe baza de indulcitor natural din stevie ( care nu are nici o calorie), dar este indulcita si cu zahar. Astfel, o sticla de Coca-Cola life de 600 de mililitri contine 108 kcal, mai putin decat Coca-Cola clasica (250 kcal), si mai mult decat Coca-Cola zero (0 kcal).
Special pentru acest sortiment, Coca-Cola a schimbat si eticheta in verde, iar ambalajul este reprezentat de o sticla reciclabila, produsa in proportie de 30% din material vegetal.
Reprezentantii Coca-Cola au declarat ca aceasta noua sticla “arata si poate fi reciclata exact ca si PET-ul traditional, insa noul material este mult mai prietenos cu mediul”. Momentan nu s-au oferit informatii despre o posibila lansare a acestui sortiment si in alte tari.

Concurs Radio ZU | "Ascult Radio ZU" și ai plinul de benzină

     Concursul “ZU da plinul de benzina " editia a 1-a 2013 se va desfasura in perioada 19 iulie – 16 august 2013. Inscrierile se pot face oricand in perioada 19 iulie 2013, ora 07:00 – 16 august 2013, ora 19:00. Concursurile au loc in intervalul 22 iulie 2013 – 16 august 2013, de luni pana vineri intre orele 08:00 – 20:00, in cadrul programelor postului Radio ZU.
Inscrierile se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone).
O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 un mesaj care sa contina textul “Ascult Radio ZU”. Inscrierile de pe un numar de telefon sunt unice, in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare.
Radio ZU nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.


La fiecare concurs calculatorul dedicat extrage aleator un numar de telefon din baza cu inscrieri valide
DJ-ul ZU suna la numarul de telefon. Daca la telefon nu raspunde nimeni sau telefonul suna ocupat, premiul nu se acorda si nu se reporteaza. Daca raspunde, persoana de la capatul firului e intrebata ce radio asculta in fiecare zi. Daca raspunde Radio ZU, primeste banii pentru plinul de benzina. Daca nu raspunde corect, premiul nu se reporteaza.

miercuri, 17 iulie 2013

Registrul de biciclete | Gaseste-ti bicicleta furata


Pentru a veni în sprijinul celor care au fost deposedaţi de biciclete, câţiva tineri din Cluj s-au gândit să înfiinţeze Registrul de Biciclete, un sistem de securizare, spun ei, menit să scadă simţitor numărul furturilor de acest gen.


Registrul propune integrarea bicicletei într-un mediu monitorizat. Alcătuind o bază de date cu bicicletele din comunitate pe baza conturilor de utilizatori şi a unor coduri unice atribuite bicicletelor, va exista astfel o evidenţă riguroasă şi o mediatizare a existenţei acestui sistem de securitate.

"Posesorii de biciclete îşi fac un cont şi îşi înregistrează bicicleta completând diverse câmpuri cum ar fi: serie cadru de bicicletă, culoare, model, ataşând şi poze cât mai clare cu bicicleta. Dacă din nefericire, îţi este furată bicicleta, te loghezi pe contul tău din Registru şi o declari furată, completând în prealabil date despre locaţia de unde ţi s-a furat. Ea va apărea astfel pe lista bicicletelor furate, într-o zonă bine determinată de pe site. În a doua parte a proiectului ne propunem ataşarea pe fiecare bicicletă a unor coduri numerice sau coduri QR care vor permite oricând şi de oriunde identificarea lor", a declarat Diana Silaghi, administratorul site-ului.

Până acum judeţul Timiş are, după Bucureşti şi Cluj, cele mai multe înregistrări pe site, venite din Lugoj şi Timişoara.




Cum scapam de tantari

    Aproape 20 la suta dintre noi suntem tinte predilecte pentru tantari. Oamenii de stiinta au aflat care sunt motivele pentru care unele persoane sunt preferate de aceste insecte.
Atat metabolismul, cat si chimia corporala unica a fiecaruia dintre noi joaca un rol important in ceea ce priveste "atractia" pe care o exercitam asupra tantarilor, dupa cum explica profesorul entomolog Phill Koehler, de la Universitatea din Florida.
Specialistul spune si ca gradul de atractie a acestor insecte asupra noastra se poate schimba de-a lungul timpului, potrivit Yahoo! Health.

Iata cateva dintre descoperirile legate de preferinta tantarilor fata de oameni:
Grupa de sange O, la risc
-In goana lor dupa hrana, tantarii sunt de doua ori mai atrasi de persoanele cu grupa de sange 0 in comparatie cu cele care au grupa A, potrivit unui studiu japonez. Majoritatea oamenilor secreta o substanta care le permite tantarilor sa identifice grupa sanvina a victimei.

Iti place berea? Si tantarii o adora!
-Oamenii care consuma bere sunt un adevarat magnet pentru tantari, este concluzia unei cercetari aparute in Jurnalul Asociatiei Americane de Control al Tantarilor. In cadrul studiului s-a observat ca insectele au atacat cu predilectie voluntarii care bausera bere.

Insectele prefera luna plina
-Tantarii sunt cu pana la 500 de ori mai activi atunci cand este luna plina, subliniaza Jurnalul Asociatiei Americane de Control al Tantarilor. Unele femele de tantari zboara pana la 64 de kilometri in cautarea hranei (masculii nu pisca!).

Atentie ce sosete porti!
-Mirosul dezagreabil al sosetelor murdare se pare ca este pe placul tantarilor, dupa cum a aflat Kart Knols, om de stiinta. Acesta a fost interesat sa afle care parti ale corpului uman sunt preferate mai mult de tantari. El a descoperit ca 75 la suta din tantarii din cadrul exeprimentului sau au fost interesati de picioare. Nu si dupa ce si-a spalat sosetele cu sapun parfumat. Tantarii sunt, de asemenea, atrasi si de unele tipuri de branza cu miros neplacut.

Gravidele, tinta predilecta
-Femeile care urmeaza sa nasca sunt de doua ori mai expuse muscaturilor de tantari in comparatie cu femeile care nu sunt gravide, este concluzia unui studiu realizat in Gambia. In sarcina, capacitatea respiratorie creste si se pare ca tantarii sunt atrasi de cantitatea de dioxid de carbon din respiratie. De asemenea, si transpiratia gravidelor este pe placul acestor insecte.

Fuga nu te salveaza
-Unele substante precum acidul lactic, eliminate prin transpiratie atunci cand alergam, ii ajuta pe tantari sa isi localizeze mai bine victima. Riscul de a fi muscati de tantari creste cu 50 la suta atunci cand practicam o activitate fizica.

Nu te imbraca in haine inchise
-Si culoarea hainelor pe care le purtam influenteaza probabilitatea de a fi piscati de tantari. Studiile au aratat ca negrul este cea mai atractiva culoare pentru tantari, rosul este foarte atractiva, griul si albastrul ii lasa indiferenti, in timp ce verdele, galbenul si nuanta kaki nu sunt deloc pe placul acestor insecte.

luni, 15 iulie 2013

Cele mai bune 10 licee din tara dupa admitere 2013


Ministerul Educatiei Nationale a realizat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de clasa a VIII-a, care si-au exprimat optiunile.

Primele 10 licee cu cele mai mari medii de admitere, la nivel de tara, sunt:

1) Colegiul National „Sfantul Sava”, Bucuresti: 9,77 - ultima medie de admitere; 10 - prima medie de admitere
2) Colegiul National „Gheorghe Lazar”, Bucuresti: 9,74 - ultima medie de admitere, 10 - prima medie de admitere
3) Colegiul National „Mircea cel Batran”, Constanta: 9,72 - ultima medie de admitere; 10 - prima medie de admitere
4) Colegiul National „Fratii Buzesti”, Craiova: 9,69 - ultima medie de admitere; 10 - prima medie de admitere
5) Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu”, Bucuresti: 9,64 - ultima medie de admitere; 10 - prima medie de admitere
6) Colegiul National „Emil Racovita”, Cluj: 9,64 - ultima medie de admitere; 10 - prima medie de admitere
7) Colegiul National ”Mihai Viteazul”, Bucuresti: 9,64, - ultima medie de admitere; 10 - prima medie de admitere
8) Colegiul National „Gheorghe Sincai”, Bucuresti: 9,59 - ultima medie de admitere, 9,97 - prima medie de admitere
9) Colegiul National „Ovidius”, Constanta: 9,58 - ultima medie de admitere; 9,99 - prima medie de admitere
10) Colegiul National „Andrei Saguna”, Brasov: 9,56 - ultima medie de admitere; 10 - prima medie de admitere.

Numarul total de optiuni selectate de catre candidati a fost 2.313.342, fiecare elev alegand, in medie, 16 optiuni.Repartizarea elevilor in unitatile de invatamant liceal s-a efectuat in clase cu 29 de locuri.

duminică, 14 iulie 2013

Reduceri Orange in functie de temperatura

     La Orange, primești reduceri în fiecare zi pentru orice produs din magazinul online, în funcţie de temperatura de afară (București). Astfel pentru fiecare grad peste 20% primești în mod proporțional reducere. De exemplu dacă afară sunt 21 grade Celcius reducerea va fi de 1%. Dacă afară sunt 30°C, reducerea va fi de 10%. La temperaturi de 40 grade Celsius, reducerea este semnificativă.
reducerea se aplică la cumpărarea de produse prin activarea unui abonament nou sau la prelungirea unuia existent sau pentru accesorii şi gadgeturi la preţuri standard
oferta nu se aplică la cumpărarea de telefoane, tablete sau laptopuri la preţ standard
Poţi să-ţi dublezi reducerea din această ofertă, prin coduri de reducere ascunse în paginile produselor de pe www.orange.ro.în fiecare zi a campaniei va fi ascuns un cod de reducere în paginile magazinului online
codul de reducere are aceeaşi valoare cu a reducerii curente din magazinul online; de exemplu, dacă în momentul în care găseşti codul, reducerea conform diferenţei de temperatură este de 10%, reducerea suplimentară va fi tot de 10%
codul de reducere suplimentară poate fi folosit la cumpărarea de accesorii şi gadgeturi la preţ standard sau pentru orice alt produs din campanie, prin activarea unui abonament nou sau la prelungirea contractului
codul nu poate fi folosit la cumpărarea de telefoane, tablete sau laptopuri la preţ standard

Internet gratis Wi-Fi la automatele de cafea Doncafe

    Doncafe lanseaza in Bucuresti primele automate de cafea cu Wi-Fi gratis! Pentru a se bucura de o viteza maxima de 100 MBps, consumatorul nu trebuie nici sa cumpere o cafea de la automat, nici sa introduca un user sau o parola. Wi-fi-ul este complet gratis, iar timpul de navigare este nelimitat.
In 2012, Universal Media Romania a facut un studiu de piata in urma caruia s-a stabilit ca 46% din utilizatorii romani de internet acceseaza internetul de pe telefonul mobil, iar 80% din utilizatorii care detin smartphone-uri cauta in mod constant informatii pe internet folosindu-se de motoarele de cautare.
Pentru ca telefonul mobil a devenit astazi mai mult decat un stil de viata, Doncafe doreste sa completeze experienta cafelei adevarate si sa o integreze intr-un stil de viata mobil, adaptat nevoilor reale ale consumatorilor. Ce poate fi mai placut decat sa savurezi gustul unei cafele proaspete fabricata din boabe macinate pe loc, in timp ce afli noutatile sau te relaxezi jucandu-te sau comunicand cu prietenii pe retelele de socializare?
Momentan, primele aparate Doncafe cu internet wireless gratuit au fost instalate in cele mai aglomerate zone din Bucuresti, dar urmeaza sa se instaleze si in celelalte mari orase ale tarii. La accesarea reţelei Wi-Fi din zona automatelor Doncafé, consumatorul este direcţionat către pagina https://boabemacinatepeloc.doncafe.ro/ şi apoi către pagina de Facebook Doncafé, http://www.facebook.com/Doncafe.

marți, 9 iulie 2013

Scrisoare catre Traian Basescu a lui Stan Oliver, teroristul de la Iasi



Teroristul de la Iasi, Stan Oliver,  suferă de schizofrenie paranoidă şi a fost internat de 9 ori la Spitalul Socola de lângă Iaşi. El a fost reţinut de procurori, în urma atentatului eşuat de la Iaşi.

Iată scrisoarea lui Oliver Stan:

"Domnule Băsescu,

Sînt atît de jos pe scara socială încît cu greu mă pot numi cetăţean al acestei ţări... Dar voi încerca tot ce voi putea să ajung pînă la dumneata Sînt un geniu şi am o soluţie de a vindeca şomajul în ţară într-un timp foarte scurt.

Evident e vorba de împărţirea muncii disponibile la toată lumea, de crearea de locuri de muncă cu doi angajaţi pe acelaşi post.

Partea mai interesantă ar fi că această soluţie s-ar aplica ca lege fixă atunci s-ar dubla numărul de locuri de muncă din ţară şi ar rămîne multe locuri de muncă libere care ar trebui ocupate.

Asta ar duce la dispariţia muncii inutile şi atunci aceiaşi bani ar ajunge practic la aceiaşi oameni dar ar lucra doar 3 zile pe săptămină.

Adică cu soluţia mea ar lucra omul doar 3 zile pe săptămină şi ar avea cam acelaşi venit, adică altfel spus ar însemna aproape dublarea plăţii muncii angajatului. Venitul ar rămîne acelaşi dar fiindcă s-ar scurta timpul de muncă ar creşte plata muncii.

Da, sînt bolnav psihic, diagnosticat cu schizofrenia paranoidă, vorbesc cu Dumnezeu şi această soluţie e de la Dumnezeu, dar pînă şi psihiatrii recunosc că sînt un om de o inteligenţă extraordinară. Deci sînt nebun, da e adevărat, dar sînt foarte deştept.

Iisus mi-a spus că nu a multiplicat pîinile şi peştii în mod fizic ci i-a făcut pe oameni să-şi împartă între ei mîncarea pe care o aveau.

Cred că aş putea face acelaşi lucru cu locurile de muncă. Sînt singurul om din lume care chiar poate pune în practică aşa o soluţie.

Ar fi vorba de organizarea unei sărbători publice numită "Capră în şură" în care oamenii să se întîlnească şi să-şi împartă în mod benevol (prin miracol) locurile de muncă. Adică vindecarea şomajului s-ar face într-o singură zi prin miracol.

Locuiesc undeva prin munţi aproape de Cârlibaba, am locuit şi într-o peşteră o vreme sînt un fel de Sfînt ciudat fără legătură cu Biserica, am publicat cărţi, sînt un om foarte neobişnuit un fel de boschetar de pădure greu de găsit vă las nr de tel al viceprimarului din Cârlibaba 0744...

Mă numesc Stan Oliver, am 40 ani şi arăt că Iisus.

Am absolvit facultate masterat, primul pe lista de admitere, am construit sisteme cu microprocesoare, am luat premii pe ţară, dar acum am ajuns boschetar.

Nu mă aştept la vreun răspuns probabil sînt prea multe mailuri trimise dar mi-am încercat norocul
Mă gîndesc dacă nu ar trebui să vin în Bucureşti călare pe un cal alb... pentru a atrage atenţia vreunui politician, am un cal îl cheamă Şoimu iar acest cal e singura mea avere, oare o fi permis accesul unui cal în oraş? Glumeam desigur ...

Cumpărasem un pămînt şi îmi construisem o casă pe munte dar fiind acuzat de boală psihică mi s-a furat pămîntul fiindcă nu prea ştiu să mă apăr.

Sînt un om inteligent dar prea sensibil şi blînd. Dacă nu mai am casă probabil că nu-mi mai rămîne altceva de făcut decît să vin călăre pe cal în Bucureşti... să caut vreun politician dispus să colaboreze cu un Sfînt ...

Apropo de soluţia aia a mea eu nu sînt împotriva guvernului, ci pot aduce pace şi bunăstare în ţară.

Bonus, Dumnezeul meu a promis că dacă colaboraţi cu El atunci va plăti El Însuşi personal datoriile externe ale României.

Fiindcă dacă miracolul acela funcţionează atunci această structură s-ar aplica apoi în toată lumea, şi Dumnezeu vă oferă deschiderea unui cont al Lui personal în care oamenii din toată planeta ar putea dona bani direct în contul lui Dumnezeu, şi din contul acesta s-ar putea plăti datoriile externe ale României în cîţiva ani dacă miracolul funcţionează...

Dacă oamenii ar fi mulţumiţi de viaţa cea bună atunci fiecare om din lume ar dona măcar un euro în contul ăla... deci e vorba de miliarde de euro.

Aş solicita şi eu 1% din acel cont fiindcă sînt singurul care poate face acel miracol să funcţioneze, sînt singurul care poate umple un astfel de cont cu miliarde de euro.

Doamne... de aş ajunge eu să vorbesc cu unu din aia de sus... Dar ăia sînt atît de sus şi eu atît de jos încît e imens de greu să ajungem unii la alţii.

Ce-s eu acuma decît un nenorocit ieşit din pădure rătăcit prin oraş fără locuinţă m-am adăpostit într-o sală de net peste noapte şi ating doar o data într-un an tastatura unui calculator legat la net... Eu sînt mai degrabă un animal de pădure decît om...

Ar fi culmea să răspundă cineva! Ar fi un miracol... Eu cred în miracole dar aşa ceva ar fi chiar culmea să văd odată aşa un elicopter aterizînd lîngă căsuţa mea şi coborînd Băsescu fiindcă chiar primit mailul ăsta...

Părerea mea Domnule Băsescu e că nu ar trebui să vă caut eu ci ar trebui să veniţi personal cu elicopterul în Cârlibaba să căutaţi pe Sfîntul din peşteră ,adică nebunul satului... Şi ar trebui să veniţi repede fiindcă sînt în pericol cam serios să mă bage lumea la psihiatrie... ar fi păcat să piardă lumea un geniu. Sînt într-o situaţie atît de proastă social încît mă tem că ajung la sinucidere. Dar deocamdată încă trăiesc... şi unde-i încă viaţă mai e şi speranţă.

Sîntem Români sîntem hoţi, atunci hai să furăm domnule cu ajutorul lui Dumnezeu!

Şi Iosif în Egipt a furat aşa şi a făcut în 14 ani Egiptul cea mai bogată ţara din lume...

Aminteşte-ţi domnule Băsescu cum a scos Faraonul pe Iosif din puşcarie... Un om extraordinar că acela sînt şi eu dar sînt în puşcăria excluderii sociale...

Gîndeşte-te că dacă reuşeşte miracolul vindecării şomajului într-o singură zi, devii Rege domnule Băsescu, te face lumea Rege şi nimeni nu ar fi împotrivă fiindcă miracolul e miracol adică e dovada clară a existenţei lui Dumnezeu.

Dumnezeul meu îţi dă titlul de Rege Sfînt dacă colaborezi la înfăptuirea acestui miracol. Tot ce ai avea de făcut ar fi să apari împreună cu mine într-o emisiune în direct şi să zîmbesti ...Asta-i tot! Simplu nu? Dar cît de imposibil e ca eu boschetarul nebun să ajung la televizor împreună cu Preşedintele...

A doua zi după o asemenea întîlnire ar exista o şansă reală de a dispare şomajul pur şi simplu. Un mail e prea scurt nu poate cuprinde toate detaliile planului ce îl am în minte, şi nici nu cred că puteţi voi înţelege mintea unui geniu.

Dar probabil că scriu complet fără sens aici... scuze dacă am deranjat cu ceva dacă măcar l-o fi citit careva ...

Stan Oliver

The Museum Channel - noua televiziune


The Museum Channel s-a lansat în pachetul Universe HD al platformei Orange TV.

Televiziunea difuzează programe despre mai multe muzee europene şi despre opere de artă ale unor personalităţi precum Leonardo da Vinci şi Andy Warhol.

The Museum Channel emite 24 de ore din 24, programele sale nefiind întrerupte de publicitate.


"Prin acest prim contract de distribuţie în Europa Centrală, The Museum Channel îşi continuă expansiunea internaţională şi demonstrează atractivitatea conţinutului pe care îl oferă", a declarat Géraud Alazard, director general al PureScreens.

Televiziunea The Museum Channel este deţinută de compania franceză PureScreens. Lansată în anul 2010, The Museum Channel emite deja Franţa, Belgia şi Portugalia.

Compania Orange a lansat, în luna iunie, platforma DTH Orange TV, televiziunile din oferta sa fiind retransmise prin intermediul companiei de sateliţi SES.

Concurs Becks 2013 | www.becks.ro

 Cu Beck's poti ajunge pana la capatul lumii si poti castiga o multime de premii.
Cumpara orice produs participant la promotia organizata de Beck's, cauta codul unic si introdu-l pe www.becks.ro. Daca nu ai acces la internet, poti inscrie codul in concurs prin SMS la 1893.



Poti castiga:
-o minitableta pe zi
-experiente sub forma unor excursii in unul dintre urmatoarele destinatii turistice: Hotelul de Gheata (Norvegia), Machu Picchu (Peru), Insula Boracay sau Mara Bariera de Corali (Australia)

Promotia se desfasoara in perioada 8 iulie - 29 august 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Beck's intra pe www.becks.ro.

luni, 8 iulie 2013

Taxi gratis | Prima firma de taximetrie gratuita din Romania


Alex Boabeş este singurul român care a fondat prima companie de taximetrie gratuită din România, TAXI GRATIS. Serviciul de taximetrie de urgenţă inaugurat în luna aprilie se adresează exclusiv clienţilor care au probleme de sănătate sau urgenţe, bătrânilor, nevăzătorilor şi celor fără posibilităţi financiare.
„Ideea a venit spontan pentru că şi eu am avut nevoie de un astfel de serviciu şi nu m-a ajutat nimeni. Am început cu un prieten cu maşinile personale, dar el s-a retras din lipsă de timp şi acum am rămas doar eu”, spune tânărul de 23 de ani. Boabeş primeşte între una şi patru comenzi pe zi, iar în restul timpului lucrează în ture de noapte la o companie IT din Bucureşti. În prezent serviciul este disponibil în sectoarele 2 şi 3, iar toate costurile sunt suportate de tânărul filantrop. „Plătesc cam 1.500 de lei lunar pe benzină. Oamenii au fost la început reticenţi pentru că există percepţia că nimic nu este gratis. Acesta este un proiect unic în România şi poate chiar în lume”, mai spune Alex Boabeş.


Tânărul spune că prietenii s-au declarat iniţial împotriva proiectului, susţinând că ar fi o risipă de timp, însă ulterior au început să aprecieze gestul său de a transporta benevol oamenii cu probleme. „S-au făcut şi glume şi farse şi m-am deplasat de multe ori în anumite locuri fără să găsesc pe cineva acolo. E păcat de timpul pierdut”, povesteşte tânărul. El îşi pune la dispoziţie toată ziua, dacă i se solicită prin telefon comenzi de transport în regim de taxi.



“Acest serviciu este gratis deoarece vrem să demonstrăm că ne putem ajuta între noi şi fără recompense materiale. Desigur, costuri există (investim lunar cel puţin 40% din venituri în această iniţiativă). Este un gest benevol pentru ajutorarea acelora care chiar au nevoie de un mijloc de transport gratuit”, se arată pe siteul taxigratis.ro.

Rezultate BAC 2013 | Rezultate pe judete

    Se pare ca si anul acesta procentajul celor care au luat BAC-ul este foarte mic, insa un pic mai mare ca anul trecut , in jur de 55% este procentajul celor admisi fata de 44% cat a fost anul trecut. Braila este judetul cu rata de promovabilitate cea mai mare , urmat de Cluj cu 70% si Iasi 67%. La polul opus, Ilfov se situeaza pe primul loc cu 27% , urmat de Teleorman 35 % si Harghita cu 42%.

    Afla ce nota ai luat aici : http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx

joi, 4 iulie 2013

Abonament Tigru ORANGE

  Orange a lărgit portofoliul de abonamente cu nume de animale. Pe lângă abonamentele Panteră, Delfin, Fluture și Cangur, Orange a creat și abonamentul Tigru. Ai liber în orice rețea căci Orange a creat un abonament cu mai multe minute și SMS-uri naționale mai multe decât oricând.

Abonamentul Tigru 8: 300 minute naționale și internaționale către fix, 300 SMS naționale, 50 MB pentru internet pe mobil, 2 GB spațiu de stocare în Orange Cloud


Abonamentul Tigru 11: 450 minute naționale și internaționale către fix, 450 SMS naționale, 150 MB pentru internet pe mobil, 2 GB spațiu de stocare în Orange Cloud.


Abonamentul Tigru 16: 750 minute naționale și internaționale către fix, 750 SMS naționale, 400 MB pentru internet pe mobil, 2 GB spațiu de stocare în Orange Cloud.


Abonamentul Tigru 30: nelimitat minute naționale și internaționale către fix, SMS naționale naționale, 500 MB + 500 MB bonus pentru internet pe mobil, nelimitat acces la muzică prin Deezer, 5 GB spațiu de stocare în Orange Cloud.

Concurs Winston 2013 | www.freedom13.ro

Cumpara in perioada 1 iulie - 8 septembrie 2013 orice pachet de Winston participant la promotia "Freedom 13" si poti pleca pe Freedom Island in Caraibe.

Pachete participante la promotie:
-Winston Classic, Winston Blue si Winston Silver
-Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver si Winston Super Slims Fresh Menthol
-Winston Classic 100′s si Winston Blue 100′s


Cauta codul din interiorul pachetului si introdu-l pe www.freedom13.ro
Premii:
- premii garantate constand in camere foto digitale subacvatice rezistente la socuri TG-320, 14MP, acordate saptamanal, participantilor care inregistreaza saptamanal 15 coduri valide necastigatoare de premii instant, numai prin intermediul site-ului www.freedom13.ro
-premii instant: pachete, ochelari de soare Police model S1800, MP3 playere, sistem de andocare Sony (fara telefon mobil)
-geanta de umar Samsonite
-marele premiu: calatorie pentru doua persoane (castigator si insotitor) pe Freedom Island, in Caraibe

Pentru mai multe detalii si pentru a introduce codul Winston Freedom 13, intra pe www.freedom13.ro.

Concurs Unirea 2013 | www.alegereapresedintelui.ro

  “ALEGEREA PRESEDINTELUI 22.01.2013 – 30.12.2013”
Produsele promotionale participante in cadrul prezentei campanii
promotionale sunt reprezentate de produsele mentionate in tabelul de mai jos a caror eticheta detine un cod de
productie (lot)si o suprafata de culoare galbena in care s‐a inserat o portiune razuibila cu mentiunea “Razuieste aici”
sau “Razuieste”, denumite in continuare “produse promotionale”:
NR.CRT. CATEGORIE MARCA CAPACITATEDE IMBUTELIERE (L)
1. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,2
2. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,5
3. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,7
4. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 2
5. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,2
6. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,5
7. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,7
8. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 2
Inscrie codul unic pe www.alegereapresedintelui.ro sau prin sms la 1886.

Brosura AVON C12 August 2013

   Brosura Avon Campania 12 august 2013 completa in format electronic. Comenzile din catalogul Campaniei C12 vor avea loc in perioada 15.08.2013-04.09.2013. Pentru a vizualiza catalogul in fullscreen (mare) dati click pe imagine iar pentru inca o marire, mai dati un click pe imagine. Ce parere aveti despre produse si preturile acestora?
Catalog Avon august 2013:

http://issuu.com/avon-cosmetice/docs/brosura_avon_campania_12_din_2013__/5?e=0/3735732