joi, 24 ianuarie 2013

Concurs Milka 2013 | www.gesturimici.ro

www.gesturimici.ro Introdu Codul I Love Milka Concurs Milka 2013
Ziua Indragostitilor e in fiecare zi! Surprinde-ti persoana iubita cu o provocare si un gest mic, in fiecare zi. Pentru ca Milka e de parere ca dragostea mare se vede in gesturi mici te provoaca sa participi la concursul I Love Milka! Castigi zilnic cate o cana pe care poti scrie un mesaj de dragoste, un alint, o surpriza(daca intri pe site si trimiti o provocare), saptamanal manusi pereche , ca sa fiti mereu legati, unul de celalalt(daca intri pe site si trimiti sau accepti porovocari, dai share la provocari si iti inviti prietenii sa afle despre concurs), sau marele premiu, o excursie pe o insula doar pentru voi 2 daca intri pe www.gesturimici.ro si introduci codurile de pe cutiile de praline I Love Milka.

marți, 22 ianuarie 2013

Concurs Lays 2013 | www.seifullays.ro


Hai la marea rontaiala.
www.seifullays.ro concurs Lays 2013

CUMPARA LAY’S SI INSCRIE pe www.seifullays.ro CODUL PROMOTIONAL!
Nu uita ca poti gasi bani instant in pungile Lay’s.

PREMII IN VALOARE DE 1.300.000 LEI.
ESTI GATA SA TE IMBOGATESTI? TE ASTEAPTA 141 DE LINGOURI DE AUR 24K
Daca vrei sa intri in cursa aurului, cauta codul unic de pe spatele pungii si inscrie-l pe www.seifullays.ro. Daca nu ai acces la internet poti introduce codul prin SMS la 1833.

Romanii au Talent Sezonul 3 | Preselectii

   Smiley, Pavel Bartoș și cei 3 membrii ai juriului vă așteaptă la preselecțiile care au loc în cele mai mari orașe din România. Ramane de vazut ce oameni vor veni pe scena sa ne incante cu talentele lor de romani.
Înscrierile se pot face și pe inscrieri.romaniiautalent.ro.

Formularul de înscriere se completează cu majuscule, fiecare membru al unui grup trebuie să completeze un formular separat.
Românii au talent caută cântăreți solo, dresură de animale, acrobații, grup vocal instrumental, comedianți, ventriloc, numere de magie, imitatori sau alte talente.

Dar când începe Românii au talent? Momentan se fac înscrierile pentru show-ul ROMANII AU TALENT 2013, acestea se fac online pe site-ul romaniiautalent.ro, dar și direct in locatiile special organizate in orasele in care vor avea loc preselectiile pentru spectacol. Sezonul 3 de Romanii au talent 2013 incepe in luna februarie.

Concurs Pall Mall 2013 | www.planuri-mari.ro

  Introdu codul din pachetele participante la campanie pe www.planuri-mari.ro sau trimite-l prin SMS la 1878 pentru o sansa la marele premiu: 100.000 de lei si tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti duce planul la bun sfarsit, chiar de la sponsorul tau personal. Fiecare cod valid reprezinta o sansa în plus la marele premiu.

Calatorul, Entuziastul si Perfectionista sunt asistentii sponsorului ce te vor sustine in fiecare saptamana cu cate 15 premii, pe care le poti alege de pe site, din pagina Spre planul meu.

Fiecare asistent are alte planuri pentru tine, fie ca e vorba de calatoria dorita, de casa sau de o noua pasiune.

Campania Planuri Mari se desfasoara în perioada 14 ianuarie – 10 martie 2013.

Pentru a intra in posesia premiilor, trebuie sa pastrezi cel putin un talon cu unul dintre codurile valide introduse anterior momentului câstigarii premiului.

Pentru mai multe detalii despre conditiile de participare si acordarea premiilor dar si pentru a introduce codul Pall Mall intra pe www.planuri-mari.ro

Concurs Prigat 2013 | www.prigat.com.ro

  Achizitioneza unul dintre produsele Prigat participante la Campania “20 de ani de chef de viata”, uita-te pe spatele etichetei de pe sticla si cauta codurile alfanumerice din 8 caractere. Intra pe www.prigat.com.ro/promotie/ si introdu codurile.

www.prigat.com.ro Introdu Codul Prigat 20 de ani
Produsele participante la Campanie sunt ambalajele cu eticheta promotionala: Prigat Portocale 2L, Prigat Piersici 2L, Prigat Visine 2L, Prigat Capsune Banane 2L, Prigat Ananas 2L, Prigat Grepfruit cu Pulpa 2L, Prigat Portocale cu Pulpa 2L, Prigat Limonada cu Pulpa 2L, Prigat Limonada cu Menta 2L, Prigat Mandarine cu Pulpa.
Campania a început la data de 21 Ianuarie 2013 ora 10:00 şi va dura pana la data de 17 Martie 2013 ora 23:59:59.
Prigat, 20 de ani de chef de viata! Vezi partea plina cu premii a promotiei! Intra pe www.prigat.com.ro si participa la promotie!

duminică, 6 ianuarie 2013

Concurs Coca Cola 2013 | cokeursipolari.ro

www.cokeursipolari.ro inscrie codul – concurs Coca Cola cu Ursi polari.
O sa fim o tara de ursi polari de plus adica .
Premii pe minut: 33.600 de Familii de ursuleti polari. Familia de ursuleti polari este formata din: Mama ( 16 cm inaltime si greutate 120 g), puiul mare (12 cm inaltime si greutate 58g) si puiul mic (10 cm inaltime si greutate 42g )

Premii pe ora: 560 Ursi polari de 1m. Dimensiunile premiului sunt urmatoarele: inaltime: 80 cm, latime: 40cm si adancime: 40cm, iar greutatea este de 6kg

Premiul cel mare: O excursie pentru 2 persoane la Polul Nord.

O sa fie un succes pentru cei de la Coca Cola in perioada 1 ianuarie – 25 februarie 2013.

Participantii se pot inscrie in Campanie prin SMS pentru a participa la Campanie prin intermediul mecanismului bazat pe trimiterea de SMS-uri, Consumatorii trebuie sa trimita un mesaj text scris (“SMS”) compus din codul unic descoperit in interiorul capacului Produsului Promotional, la numarul de SMS 1789, in perioada Campaniei.
Participarea prin WEBSITE: www.Cokeursipolari.ro
Pentru a participa la Campanie prin intermediul website-ului, consumatorii trebuie sa:completeze formularul electronic de inscriere in Campanie.

Afla daca esti printre castigatorii promotiei aici https://cokeursipolari.ro/#/castigatori

Cum pot sterge contul de Facebook


Vati saturat de facebook si nu vreti sa mai aveti cont uite cum puteti sa stergeti contul de facebook permanent se vedea mai jos ghid simplu pentru a elimina contul dvs. FB.

1.Login de dvs. cont pe Facebook

2.Go la Setări cont >> Securitate

3.Click pe “Dezactivați contul dvs.” și pur și simplu introduceți parola dvs. de cont pe Facebook și ați terminat.


Unele informații pot fi încă vizibil pentru alții, cum ar fi numele dvs. în lista de prieteni lor si mesajele pe care le sent.Tu trebuie să așteptați timp de 30 de zile pentru a elimina complet contul dvs. Facebook, până nu vă conectați la contul dvs. din nou.

Concurs BIC 2013 | www.mybiclighter.com

Stim cu toti cat de bune sunt brichetele bic ca gazul din ele tine mult timp calitate buna ei bine în 2013 BIC te invită la concurs pe www.mybiclighter.com
Pe durata primei etape a jocului, din 3 ianuarie până în 13 februarie, vor fi selectate câte 3 creaţii în fiecare săptămână de către un juriu european de renume, iar după 6 săptămâni vom afla cele 18 finaliste.
Marele câştigător va obţine 4.000€, iar decorul creat de el va fi imprimat pe 1 milion de brichete.
concurs Brichete Bic 2013Pe durata celei de-a doua etape a jocului, din 15 februarie până la 1 martie, BIC Match-ul îţi va permite să alegi creaţiile tale favorite dintre cele 18 finaliste.
Pe întreaga durată a jocului, poţi, de asemenea, să propui sloganuri originale, reprezentative pentru bricheta BIC la aniversarea celor 40 de ani! Fii cel mai creativ şi poţi câştiga 2.000€!

Premii puse în joc:
Marele câştigător va avea şansa să-şi vadă decorul imprimat pe 1 milion de brichete în toata Europa şi va câştiga suma de 4.000€!
Participantul care va câştiga premiul pentru cel mai bun slogan va câştiga 2.000€ şi un caiac BIC în valoare de 400€.
Fiecare participant care se numără printre cei 18 finalişti va câştiga şansa ca decorul lui să fie imprimat pe 300 de brichete.
Durata campaniei 3 ianuarie – 1 martie 2013. Interesanta promotia