miercuri, 22 februarie 2012

Eu quero tchu eu quero tcha | Noul Hit 2012

Noua melodie ce va fi alt hit dupa Ai Se Eu Te Pego se numeste Eu quero tchu eu quero tcha . Pe ritmurile acestei melodii a sarbatorit Neymar ultimul gol inscris in campionat.

Cum sa scapi de virusii de pe Facebook

Cu totii avem cel putin un prieten care a luat un virus pe Facebook si ne trimite tot felul de poze...Daca apasam pe acel link vom si noi infectati cu respectivul virus. Iata cum sa scapi de virusii de pe Facebook :
   Folosind aplicatia BitDefender Safego pe Facebook, cu siguranta veti sta departe de virusi, sau, daca i-ati luat, aceasta va va scapa de ei. Aplicatia va scaneaza contul, update-urile prietenilor, sau, chiar si PC-ul. In plus, va poate spune si care este nivelul de Privacy al contului dvs. in functie de setarile pe care le-ati facut.
Aplicatia poate fi accesata aici : http://apps.facebook.com/bd-safego/

Cum sa te feresti de virusi pe Facebook

    Specialiştii avertizează că tombolele de pe Facebook în care se dau telefoane sau tablete de ultimă generaţie contra unor like-uri sunt periculoase pentru utilizatori. Aceştia îşi dezvăluie toate informaţiile şi riscă să-şi infecteze calculatoarele dacă dau click.
   Înainte să vă lăsaţi tentaţi de premiile ispititoare, e bine să verificaţi autenticitatea brandului respectiv, care trebuie să aibă datele de identificare ale paginilor oficiale.
  Potrivit reprezentanţilor companiei, pagina de Facebook Cosmote Shop, care a strâns până în prezent peste 1.400 de Like-uri, este una falsă.
   Pagina Cosmote Shop organizează mai multe tombole, cu premii precum iPad-uri 2 şi excursii la Istanbul, iar utilizatorii de Facebook care vor să ia parte la ele trebuie să dea un like la pagină şi un share la tombolă. Cum internetul nu duce lipsă de naivi, reprezentanţii Cosmote îi sfătuiesc pe utilizatori să stea deoparte de această pagină.

marți, 21 februarie 2012

Cea mai ieftina tableta din lume

Cea mai ieftina tableta din lume a aparut in Anglia dar poate fi achizionata si in India.
    iPad si Galaxy Tab pot fi destepte, dar sunt si scumpe si nu toti si le permit. Niste englezi au vrut sa schimbe aceasta idee, ca tableta trebuie sa te coste mai mult daca chiar vrei s-o ai.
 

 Asa ca o firma britanica a lansat de curand o tableta ieftina cat 9-10 pachete de tigari. Costa numai 22 de lire si se va numi Datawind Aashkash.

duminică, 19 februarie 2012

Reclama Cosmote cu spiridusul

     COSMOTE România lansează o nouă declinare a platformei de comunicare „Timp să ascultăm", spotul TV „Spiriduşul" care pune accent pe importanţa de a-i avea aproape pe cei dragi. COSMOTE România propune abonamente de voce care oferă timpul necesar de a asculta şi de a vorbi fără grabă. Iata reclama Cosmote cu spiridusul :


Aplicatia Timeline va deveni obligatorie pe Facebook

   Facebook se schimbă din nou, introducând obligatoriu aplicaţia pe care a lansat-o anul trecut şi care modifica până acum profilele utilizatorilor doar la solicitarea acestora.
  Aplicaţia Timeline de la Facebook, care expune întreaga istorie a utilizatorilor pe site pe paginile de profil ale acestora, va fi introdusă automat,
  Noul "look" Facebook putea fi adoptat până acum de către utilizatori doar în cazul în care îşi doreau acest lucru.
  "Anul trecut am introdus timeline, un nou tip de profil care pune în evidenţă fotografiile, postările şi evenimentele dumneavoastră, în aşa fel încât să vă spună povestea" , anunţă reţeaua de socializare pe blog-ul său oficial.
  "În câteva săptămâni, fiecare va avea timeline. În momentul în care acest lucru se va întâmpla, veţi avea 7 zile la dispoziţie să previzionaţi ce apare pe profilul dumneavoastră. Aceasta vă permite să adăugaţi sau să ascundeţi tot ce doriţi, înainte ca cineva să vadă actualizarea" , se mai arată pe blog-ul companiei.
Timeline a fost criticat fiindcă arată lumii poze şi postări pe care unii dintre utilizatori nu ar fi dorit să le readucă în actualitate.Mark Zuckerberg a descris timeline ca aplicaţia care îţi permite "să îţi spui întreaga poveste a vieţii tale într-o singură pagină".

marți, 14 februarie 2012

Cea mai tare aplicatie pentru poze


   Noua tehnologie, intitulată Remove, şterge în mod automat persoanele nedorite din fundalurile fotografiilor realizate cu telefoanele mobile.
  Scalado va prezenta oficial noua tehnologie în cadrul evenimentului Mobile World Congress, care se va desfăşura între 27 februarie şi 1 martie.
   Tehnologia presupune realizarea unei succesiuni de fotografii şi identificarea obiectelor în mişcare. Utilizatorii le pot elimina ulterior din cadru cu ajutorul unui singur gest.

Cele mai bune ziare din Romania

Cele mai bune ziare sunt de fapt cele mai citie. Iata cele mai citite  ziare din Romania:

   La capitolul ziare „quality”, pe primul loc se situează Adevărul” (194.000 de cititori). „Evenimentul zilei” s-a clasat pe locul al doilea, cu 133.000 de cititori. urmează pe locul 3 „România liberă”, cu 49.000 de cititori. Jurnalul Naţional nu a fost inclus în studiu.
  La capitolul publicaţii economice, revista „Capital” se află pe primul loc, cu 111.000 de cititori. Urmează Ziarul Financiar, cu 74.000 de cititori.
  Tabloidele „Click” și „Libertatea” conduc la capitolul audiență cu o medie de 647.000, respectiv 498.000 cititori.

.

joi, 9 februarie 2012

Cadouri de Valentine's Day

Cadouri perfecte pentru Valentine's Day!Pentru ca stim ca deja ai intrat in febra cadourilor de Ziua Indragostitilor, dar timpul nu iti permite sa cutreieri magazinele in lung si-n lat, magazinul online Cadouriperfecte.ro vine cu o propunere de nerefuzat: cadouri cu totul originale sub forma de activitati dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile si pentru toate… buzunarele!

De la cadouri pline de dragoste (cina romantica, weekend romantic, masaje SPA in doi, plimbare cu trasura sau cursuri de dans), pana la cele pline de adrenalina (bungee jumping, zbor cu parapanta, tiroliana, alpinism, schi, tir cu arma sau cu arcul, rafting kiteboarding etc.) sau pline de… inspiratie (cursuri de instrumente muzicale, de pictura, de teatru, de fotografie, de machiaj, ateliere de creativitate s.a.m.d), gama este atat de larga incat in mod sigur vei gasi un dar perfect pentru jumatatea ta! Si dureaza doar cateva minute sa-i implinesti un vis!
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul www.cadouriperfecte.ro, sa alegi activitatea dorita si sa optezi pentru o varianta de livrare, iar cadoul va ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp posibil! Iar daca te razgandesti, nicio problema: poti schimba voucherul in maxim 30 de zile de la confirmarea comenzii, achitand doar diferenta, daca noul voucher are o valoare mai mare.

Concurs Orange 2012

 

 Castiga un telefon HTC Sensation XL cu Beats Audio pentru tine si jumatatea ta! Trimite HTC  prin SMS la 366 (1 cent/SMS) si intra in concursul Orange 2012. Intra pe www.orange.ro/reg pentru mai multe detalii.

duminică, 5 februarie 2012

Cum sa dezgheti masina mai repede

   Primele masuri pentru o mai ușoara dezghețare a mașinii pot fi luate înca dinainte cu o zi: ștergatoarele ar trebui lasate ridicate, pentru a nu îngheța și a se lipi pe parbriz, iar parbrizul ar putea fi protejat cu o folie speciala, care costa în jur de 40 de lei. Și mai ușor este pentru șoferii care au un sistem de pornire a motorului prin telecomanda: poți începe dezghețarea mașinii înca din timp ce tu ești înca în casa.
   Zapada afânata este ușor de îndepartat, mai ales cu o matura. Prima problema o va reprezenta însa deschiderea portierei, lipita de gheața:nu forțați, deoarece s-ar putea sa dezlipiți chederele. De asemeni, nu folosiți apa fierbinte pentru a dezgheța geamurile sau parbrizul: s-ar putea ca acestea sa crape, din cauza șocului termic. Cea mai buna și rapida soluție o reprezinta un spray special pentru dezghețarea parbrizului și a încuietorilor mașinii, care funcționeaza chiar și pâna la -50 de grade Celsius și costa între 17 și 20 de lei. În lipsa acestuia, poate fi folosit alcoolul, o soluție de apa cu oțet sau lichid de parbriz special pentru vreme rece, care vor topi gheața de pe încuietori.

Daca ați reușit sa intrați în mașina, înainte de a porni motorul, aveți grija ca ștergatoarele sa nu fie pornite: vor fi forțate din cauza gheții și s-ar putea defecta. De asemeni, nu încercați sa deschideți geamurile electrice înghețate, deoarece s-ar putea defecta mecanismul. Dați încalzirea și sistemele de dezaburire al lunetei și al parbrizului la maxim. Duzele aerului condiționat trebuie îndreptate înspre geamuri. Odata ce gheața de pe parbriz s-a mai înmuiat, o puteți îndeparta cu racleta sau, daca nu aveți așa ceva, cu o carte de credit.

Un pachet complet ce va va ajuta sa dezghețați mașina cât mai rapid, cu lichid de dezghețare a parbrizului, lichid de spalare a parbrizului pentru temperaturi foarte joase și spray de dezghețare a yalelor costa în jur de 70 de lei.

Ce este ACTA

Tot auzim la televizor si citim pe internet despre ACTA. Dar ce este ACTA? Pentru a afla urmariti video-ul de mai jos:

vineri, 3 februarie 2012

The Pirate Bay si-a schimbat domeniul

    Cel mai mare site de torrente din lume, The Pirate Bay, şi-a schimbat joi numele de domeniu, de la ".org" la ".se", acesta din urmă fiind specific site-urilor suedeze.
   Curtea Supremă de Justiţie a respins joi recursul făcut de către patru fondatori ai celui mai mare site de torrente, The Pirate Bay. Peter Sunde, Fredrik Neij, Gottfrid Svartholm şi Carl Lundström au fost găsiţi vinovaţi de încălcarea unor legi privind copyright-ul în 2009.
   Asta înseamnă că pedepsele pe care le-au primit rămân în picioare. Peter Sunde a fost condamnat la 8 luni în închisoare, Fredrik Neij la zece luni, iar Carl Lundstrom la patru luni. Gottfrid Svartholm a scăpat de închisoare, însă trebuie să plătească împreună cu asociaţii săi daune în valoare de 6,8 milioane de dolari.

FIFA schimba regulile la fotbal

    FIFA va propune modificarea regulilor in fotbal la intrunirea programata pe 3 martie, principalele discutii urmand sa aiba loc pentru introducerea celei de-a patra schimbari si implementarea tehnologiei video.
    In incercarea de a le face pe plac cluburilor din G14, care se plang de calendarul international prea aglomerat, forul mondial vrea sa introduca o noua regula, menita sa protejeze fotbalistii de accidentari in competitiile eliminatorii.
    Astfel, FIFA ia in considerare introducerea celei de-a patra schimbari pe durata unui joc de fotbal, insa doar daca acesta intra in prelungiri.
   “FIFA Task Force, comitetul medical si comitetul fotbalistic sustin aceasta propunere, care va ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de joc chiar si in meciurile de 120 de minute.”, sustine FIFA intr-un comunicat oficial.
   In acelasi timp, in cadrul intrunirii din luna martie, se va discuta si posibilitatea implementarii tehnologiei video pentru eliminarea fazelor controversate care au provocat discutii aprinse campionatele din Europa in ultima vreme.
   Daca vor fi aprobate, schimbarile ar urma sa intre in vigoare de la 1 iulie, dupa inceperea Campionatului European din Polonia si Ucraina.