vineri, 22 iulie 2011

Chifteluţele de peşte - reteta

Cu totii stim ca produsele din carne de peste sunt foarte sanatoase pentru ten, stomac, ficat si duoden. Iata reteta mea preferata - Chifteluţele de peşte
Ingrediente:

500 grame cartofi copţi şi zdrobiţi
1 ceapă tăiată fin
cozi de ceapă verde
500 grame de peşte somon proaspăt
zeama de la o lămâie
făină
3 ouă
1 legătură de pătrunjel
sare, piper, pesmet şi ulei pentru prăjit
1 lingură de unt

Mod de preparare:

Ceapa tăiată fin cu peştele fără piele se înnăbuşesc, la foc mic, în unt. După ce s-a pătruns, peştele se lasă la rece, iar apoi se zdrobeşte cu o furculiţă şi se amestecă cu ceapa verde, cartofii zdrobiţi, cu zeama de lămâie, sarea, piperul şi pătrunjelul uscat. Din această compoziţie se formează chifteluţele, care se dau prin făină, ou şi pesmet. Biluţele se prăjesc în foarte puţin ulei atât cât să se aurească pesmetul.

Avon Isabelle DUPONT - lac de unghii pret

Culori cu straluciri seducatoare, care rezista timp indelungat, se usuca rapid si nu sare de pe unghii. Cam asa s-ar caracteriza in cateva cuvinte lacul colorat Isabelle Dupont.
Se gaseste intr-o diversificata paleta cromatica, putand alege de la un lac transparent la unul foarte inchis. Avand un pret foarte mic, iti permiti cumpara mai multe nuante. Eu am ales o culoare naturala (un roz cald), care imi arata unghiile ingrijite si sanatoase.

Se usuca rapid pe unghii. Pana m-am dat la a 2 a mana, la prima era deja uscat lacul. Mi-a rezistat pe unghii, fara sa sara sau sa se deterioreze, 5 zile lucrate cu degetele pe tastatura. Alte lacuri de unghii sareau dupa primele 2 zile.

Imi place lacul de unghii Isabelle Dupont. O sa imi mai cumpar si alte nuante…vara e lunga si trebuie sa diversific culoarea unghiilor. Sticluta e cam mica (5,5ml) dar lacul este bun si la pretul de 3,24 lei, se merita.


Alimente esentiale pentru slabit

Iată o listă cu alimentele pe care specialista le recomandă ca obligatorii în meniul zilnic al unei persoane sănătoase:
1. Cerealele integrale;
2. Legumele colorate în verde închis, roşu, portocaliu;
3. Leguminoasele (fasole uscată, mazăre, năut, linte);
4. Fructele;
5. Laptele şi produsele lactate semidegresate sau degresate;
6. Uleiurile vegetale presate la rece (floarea soarelui, măsline, in, cânepă, rapiţă);
7. Carnea slabă de pasăre;
8. Peştele;
9. Nuci şi seminţe crude.


Ce trebuie să mănânci cât mai rar

alimente/băuturi răcoritoare ce conţin zahăr adăugat;
grăsimi solide (unt, untură, seu), inclusiv margarina ce conţine acizi graşi trans;
alimente preparate cu grăsimi saturate, grăsimi hidrogenate şi zahăr (prăjituri, patiserie, îngheţată);
produse de panificaţie şi cerealele rafinate (pâine albă, sortimente de panificaţie din făină albă, paste din făină albă, orez decorticat);
sare şi toate produsele procesate ce conţin sare (conserve în saramură, mezeluri, snacksuri etc);
băuturi alcoolice.

Dr. Maria Niţescu atrage atentţia asupra faptului că o alimentaţie sănătoasă nu înseamnă numai ce consumăm, ci şi cât consumăm, cum le combinăm, cum preparăm alimentele, de câte ori mâncăm şi când mâncăm. "De asemenea, nu trebuie să uităm cât de importantă este activitatea fizică, unul dintre principalele ingrediente ale sănătăţii noastre, care ajută la reducerea semnificativă a riscului apariţiei bolilor cardiovasculare, a hipertensiunii arteriale, a accidentelor vasculare cerebrale, a diabetului zaharat al adultului şi a obezităţii”, explică specialista.

Concurs online Green Lantern - Protectorul Universului

DC Comics si Warner Bros. aduc la viata o noua aventura, cea a lui Green Lantern: Protectorul Universului. Puneti-va centurile de siguranta si pregatiti-va pentru o calatorie spectaculoasa si plina de adrenalina!

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Green Lantern 3D: Protectorul Universului, la cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti, sau unul dintre premiile originale: pahar Green Lantern, umbrela cu lanterna, pix luminos sau Iphone Skin.

Cine il interpreteaza pe Hal Jordan in filmul Green Lantern 3D: Protectorul Universului?

a. Michael Mosley
b. Ryan Reynolds
c. Hugh Jackman

Vezi raspunsul
*Concursul se încheie în data de 3 August, ora 23:59
**Numele real şi complet cât şi adresa de e-mail sunt necesare.
***Câştigatorii vor fi anunţaţi in dimineaţa zilei de 4 August
***Invitatiile vor fi valabile in perioada 8-11 august.

joi, 21 iulie 2011

Concurs Valdor Hotel Prahova

Concursul se va desfăşura timp de două săptămâni, în perioada 15 – 31 iulie 2011. Înscrierea în acest concurs se face numai pe unul din cele 2 blog-uri partenere, www.haotik.ro sau www.waven.ro.

Pentru a se înscrie în acest concurs, fiecare participant trebuie să dețină un blog personal și să scrie un articol pe tema enunțată de cei 2 parteneri. După scrierea articolului pe blogul personal, fiecare participant trebuie să precizeze, pe pagina dedicată acestui concurs de pe fiecare blog partener, într-un comentariu, faptul că dorește să se înscrie în concurs și să sale un comentariu cu adresa la care poate fi accesat articolul scris de acesta.

Un participant se poate înscrie o singură dată în concurs numai pe unul din cele 2 blog-uri partenere.


Jurizarea lucrărilor va fi făcută de către Valdor SRL.

Regulamentul concursului organizat de SC VALDOR SRL il puteti descarca de aici.

Concurs OLAY Regenerist lotiuni de zi

Castigati 5 lotiuni de zi Olay Regenerist cu SPF 15 pentru a avea vara aceasta un ten protejat de efectele daunatoare ale soarelui!

Mecanism de concurs: lasati un comentariu la acest articol impartasind ritualul vostru de ingrijire a pielii pe timp de vara si mentionati pe scurt ce asteptari aveti de la OLAY REGENERIST cu SPF 15.

Perioada: 19-26 iulie
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Numai raspunsurile complete, la cele doua intrebari vor intra in concurs.

Despre OLAY REGENERIST cu SPF 15 ..…
Formula OLAY Regenerist, cu un complex inovator cu amino-peptide, ajută la regenerarea celulă cu celulă a pielii la suprafata, imbunatatind dramatic aspectul acesteia, fara proceduri chirurgicale. In plus, formula sa iti protejeaza tenul si impotriva efectelor daunatoare ale soarelui avand SPF 15.

Factorul de protectie solara (SPF) reprezinta cantitatea de radiatie pe care pielea o poate primi pana cand incepe sa se inroseasca, atunci cand folosesti o crema cu protectie, fata de situatia in care pielea nu este protejata. Astfel, daca in mod normal, fara protectie, pielea ta incepe sa se inroseasca, sa spunem, dupa 2 minute de stat la soare, prin aplicarea unei creme cu SPF 15 poti sta la soare de 15 ori mai mult, adica o jumatate de ora SPF-ul este un indicator specific fiecarei persoane si e influentat de o serie de factori precum sursa de lumina (spectru, intensitate), sau reactia pielii.

Textura produselor are un rol esential in crearea obiceiului de utilizare a produselor cu factor de protectie.
Astfel, produsele cu SPF 15 sunt preferate datorita texturii usoare si absorbtiei rapide in piele. Un produs cu factor de protectie 15 blocheaza 93.3% din razele UV. Pentru comparatie, un produs cu SPF 30 blocheaza 95% din radiatie.

Factorul de protectie solara inscriptionat pe orice produs poate fi eficient atata timp cat acesta este aplicat in doza necesara: 2 mg/cm2. In traducere libera, inseamna ca trebuie folosite aproximativ 0,5 grame de lotiune pentru fata si gat.

Efectele daunatoare ale expunerii la raze UV se cumuleaza in timp. Expunerea repetata influenteaza capacitatea pielii de a se reface, insa efectele devin vizibile foarte tarziu. O singura zi de expunere la soare fara a te proteja este suficienta pentru a compromite sistemul imunitar al pielii.

Concurs Radio ZU ghiceste piesa

Radio ZU a pregatit un concurs de senzatie vara aceasta.
De 8 ori pe zi de luni pana vineri, de cate doua ori in fiecare zi de weekend ai sansa sa castigi pe loc banii pusi in joc.

Difuzam in fiecare ora de concurs o bucata de cateva secunde dintr-un super hit de vara (de anul asta sau din anii trecuti). La semnalul de concurs trebuie sa trimiti SMS la 1815. Daca ai trimis SMS-ul cu numarul 100 intri in direct la ZU. Stii titlul piesei din care face parte bucata pe cate ti-am prezentat-o? Castigi pe loc banii pusi in joc.


luni, 18 iulie 2011

Rezultate titularizare 2011 - vezi aici

S-au afisat rezultatele la concursul de titularizare 2011. O centralizare a notelor se va face ulterior pentru a se face o comparatie cu examenul de bacalaureat.

Rezultatele le gasiti AICI

sâmbătă, 16 iulie 2011

Concurenti Academia lui Horia

  Proba practica si un interviu cu maestrul Virlan – acesta a fost testul pe care 18 dintre miile de candidati inscrisi l-au trecut in faza a doua a preselectiei pentru “Academia lui Horia”. In curand, veti afla care sunt vedetele de la “Academia lui Horia”!


Numele concurentilor selectati pentru emisiune sunt:



1. Anca Stefiuc
2. Anda Eva Elena
3. Andreea Amina Udila
4. Andrei Irina
5. Bogdan Necula
6. Irina Bucsa
7. Corneliu Luscalov
8. Maria Dumitrescu
9. Stefano Mazzanti
10. Victor Preda
11. Gheorghe Marin Valcan
12. Radu Iacob
13. Lucian Marcu
14. Florian Stroe
15. Ioana Grosuleac
16. Cezarina Giurca
17. Ioana Grigore
18. Rendo Bot


Concurs Ursus 2011

   Daca iti place viteza, cursele de motociclism, motoarele puternice si berea, esti pe drumul cel bun!
Demareaza prin a cumpara un URSUS Fara Alcool!
Cand iei virajul spre casa, tine minte sa pastrezi bonul fiscal!
Esti gata sa te inscrii in cursa pentru premii: intre 15.07.2011 si 30.09.2011 poti castiga sute de premii!


Cum participi :

1.Cumpara un produs Ursus Fara Alcool participant la promotie
2. Pastreaza bonul fiscal care sa faca dovada achizitiei
3.Inregistreaza-te pe site
4. Participi automat la tragerea la sorti. Fiecare produs e o sansa de castig!

Ce castigi :

-o motocicleta Honda CBR 600 RR
-o excursie pentru 2 persoane in Portugalia
- 33 PlayStation de 160 GB + joc Superbike
- 1100 baxuri Ursus fara alcool pack 6 cutii X 0,5l;


Pentru a participa la acest concurs intra aici http://ursus.ro/faraalcool/

Concurs Western Union

   Prin Western Union poti primi cele mai frumoase cadouri, pentru ca intotdeauna, cu siguranta, primesti ce-ti doresti! Si, uneori, chiar mai mult decat atat!.
    La Bancpost, in perioada 21 martie - 20 iulie 2011, orice tranzactie prin Western Union iti poate aduce, prin tragere la sorti, unul din cele 10 premii lunare a cate 500 RON, iar la extragerea finala din august, chiar marele premiu, un autoturism Dacia Sandero.

vineri, 15 iulie 2011

Cum se instaleaza Yahoo Messenger

   Toata lumea stie sa instaleze yahoo messenger,dar ce nu stie lumea este ca atunci cind instaleaza yahoo messenger o fac on line,mai exact omul downloadeaza un mic executabil care nu este programul in sine,el este ca o punte intre serverele yahoo si calculatorul omului,si cu ajutorul acestui mic truc compania yahoo sub pretextul ca ne instaleaza yahoo messenger,ne umple de adware sau de software nesolicitat ( yahoo toolbar , yahoo server , yahoo browser ) despre care noi nu avem nici un habar,pentru ca noi am vrut doar un amarit de yahoo messenger.

Solutia la acesata inginerie care ne umple de soft nesolicitat si inutil este sa punem la download un yahoo messenger adevarat,de pe website-uri de download software sau sa il descarcati de pe aceasta pagina chiar la sfirsitul textului,unde veti observa un buton pe care o sa scrie evident “DOWNLOAD”

In urmatorul tutorial video despre yahoo messenger veti urmari cum se downloadeaza yahoo messenger cum se instaleaza si cum se seteaza.


Ponturi pentru a nu te lasa pacalit la supermarket

De multe ori vi s-a intamplat ca atunci cand ati ajuns acasa de la supermarket si ati inceput sa despachetati ati observat cu o urmă de deget in mustar, cu alta marime de ciorapi decat ce scria pe cutie sau  cu sticla de suc desigilata.
Iata o lista de ponturi pentru a nu te lasa pacalit la supermarket:

Atenţie la dopurile sticlelor



Dacă vi s-a întâmplat să cumpăraţi suc desigilat şi să constataţi acest lucru abia când ajungeţi acasă, trebuie să stiţi că marfa poate fi returnată la “Recepţie clienţi”, pe baza bonului fiscal. Pentru asta însă trebuie să fiţi dispuşi să mai faceţi o vizită la magazin. “Sigiliul poate fi verificat la stand, iar dacă un produs este desfăcut se poate anunţa la casă.”, a menţionat Loredana Dinu. În cazul produselor care au preţuri diferite la raft, respectiv la casa de marcat, oficialii supermarket-ului recomandă ca marfa să fie returnată de asemenea la “Recepţie clienţi”.

Căutaţi produse în spatele raftului

Clienţii supermarket-urilor trebuie să fie atenți și la raioanele de alimente. Pentru că mulţi bucureşteni au înţeles greşit conceptul de magazin în care te serveşti singur, cumpărătorii se pot trezi, cum s-a şi întâmplat de altfel, că le picură lapte în cap de pe ultimul raft. “Am avut şi situaţii în care am găsit, pe raft, borcanul de muştar desfăcut cu urma degetului în el”, a completat reprezentanta hypermarket-ului din zona Grozăveşti. De aceea este bine să căutaţi produse cât mai în spatele raftului, unde șansele să se fi umblat la ele sunt mai mici, şi să încercaţi capacul produsului pentru a vă asigura că acesta este închis etanş.

Cumpăraţi în cantităţi mici când nu cunoașteți un produs: nu veți putea gusta

Cât priveşte degustarea preparatelor în magazin, precum brânzeturi sau măsline, oficialii Carrefour Orhideea au luat, recent, decizia de a interzice consumul pe loc. Astfel, bucureştenii care solicită să vadă dacă brânza este sărată sau măslinele aromate trebuie să o creadă pe cuvânt pe vânzătoare pentru că aceasta nu le mai dă să probeze. “Era un procent mare de clienţi care venea, efectiv, să mănânce în magazin. Făcuseră un sport din asta. Şi am constatat că, în loc de câştig, un sfert din marfă lipseşte”, a comentat Dinu care le recomandă clienţilor să cumpere în cantităţi mici, dacă nu cunosc un anumit produs, şi ulterior, să opteze pentru o cantitate mai mare.

Nu vă temeți de produsele preambalate: nu veți fi păcăliți la gramaj

O altă problemă ridicată de consumatori în cadrul dezbaterii publice a fost gramajul produselor cumpărate la vrac, dar şi al celor preambalate. Unii au vrut să ştie dacă hârtia pusă pe cântar, în care sunt împachetate mezelurile, de exemplu, trage în plus la cântar. Oficialii Carrefour Orhideea susţin că, atât hârtia cât şi ambalajul din plastic, nu îi costă pe bucureştenii care îşi fac cumpărăturile în supermarket. “Tara se scade. Nu se plăteşte nici hârtia, nici cutia de plastic. În preţ este inclus doar produsul cumpărat: salam, mere, pere sau altceva”, a explicat Dinu.

Sunt puii de la rotisor în prag de expirare?

Reprezentanţii hypermarket-ului au ţinut să demonteze şi mitul că puii rotisaţi ar fi produse refrigerate aflate în pragul termenul de expirare. După cum susţin aceştia, produsele din raioanele de refrigerate şi preparate nu se amestecă. “Cele două departamente nu combină marfa. Zilnic se comandă marfă proaspătă, câte 300-400 de pui care sunt rotisaţi. Aici mănâncă şi angajaţii noştri. Dacă ar fi probleme, credeţi că ei ar mai cumpăra?”, au argumentat reprezentanţii retailer-ului.

Aveți grijă la mărimea ciorapilor: conținutul poate să nu coincidă cu ce scrie pe cutie


Dacă aţi terminat cumpărăturile alimentare şi vă orientaţi spre raionul de articole vestimentare, ar fi indicat să vă gândiţi de două ori înainte sau să vă înarmaţi cu multă răbdare. Doamnele nu strică să fie deosebit de vigilente mai ales la raionul de ciorapi. Şi asta pentru că, aici, “este un haos de nedescris”, după cum recunosc chiar oficialii retailer-ului. De multe ori, ciorapii sunt scoşi din cutia proprie şi lăsaţi la întâmplare, astfel că mărimile nu mai coincid oricât s-ar strădui angajaţii acestui raion să le potrivească. Recomandarea este să căutaţi cutiile care nu au fost încă desfăcute de clienţii care au trecut înainte.

Faceţi cale-ntoarsă dacă vedeţi legume stricate
Un alt aspect semnalat de clienţi este că legumele şi fructele nu au întotdeauna un aspect plăcut. Mai mult decât atât, uneori, roşiile prezintă semne vizibile de alterare. Ce este de făcut într-o astfel de situaţie? ”Nu cumpăraţi”, ne recomandă Dinu. Acelaşi sfat îl dă şi celor care, în sezonul rece, găsesc sucurile îngheţate pe raft. Așa încât legumele și fructele cumpărați-le mai bine de la piață.

Cum sa iti faci un testament

   Europenii obisnuiesc sa-si faca testamentul din tinerete, in general dupa aparitia unui copil, pentru a se asigura ca micutul va primi toata agoniseala parintilor in cazul unei intamplari nefaste. Totodata, actul se intocmeste deseori atunci cand starea de sanatate a unei persoane se deterioreaza. Daca vrei sa-ti faci si tu unul, iata ce trebuie sa stii!

Testamentul este de trei feluri:
  • in forma autentica; 
  • in forma olografica; 
  • in forma mistica.


Cel care isi face un testament este numit testator.
Testamentul autentic prezinta avantajul ca actul este autentificat de notar, in aceasta forma, daca persoana care vrea sa-si imparta averea dupa bunul sau plac nu stie sa scrie si sa citeasca sau care, din cauza infirmitatii ori din orice alte cauze, nu poate semna.
Contestarea unui testament autentic (intocmit la notar) este mai grea. Actul autentificat are autoritatea publica, iar continutul sau este verificat de notar pentru a nu cuprinde clauze contrare legii sau bunelor moravuri, ori clauze neclare. Testamentul autentic mai are avantajul ca un exemplar original se pastreaza in arhiva biroului notarului public, astfel incat nu poate fi sustras, dosit sau distrus de persoanele interesate.
Testamentul olograf este testamentul scris in intregime, datat si semnat de testator cu mana lui. Desi testamentul olograf este scris chiar de testator, el nu este un act sub semnatura privata oarecare, ci unul solemn. Aceasta forma de testament prezinta unele avantaje: nu te deplasezi la notar, nu platesti taxa la notariat si ramane secret. Poate fi revocat oricand, fie prin redactarea unui alt testament, fie prin distrugerea lui materiala. Are si unele dezavantaje, totodata, cum ar fi: poate fi usor pierdut, sustras sau defaimat ca fiind un fals, caz in care beneficiarul testamentului trebuie sa faca dovada ca provine de la testator. Pierderea sau sustragerea testamentului olograf poate fi evitata prin predarea lui in depozitul unui notar, cu obligatia de a-l infatisa imediat dupa decesul testatorului.
Testamentul mistic este un testament secret. Este vorba de testamentul care este scris de testator - sau de o alta persoana, la cererea testatorului -, semnat de testator si secretizat prin sigilarea lui, inaintea sau chiar cu ocazia prezentarii lui autoritatii publice competente. Este un act sub semnatura privata, iar acesta nu este credibil pana la proba contrarie. In schimb, mentiunile cuprinse in procesul-verbal de predare a testamentului, alcatuit in fata notarului, au forta probanta a inscrisurilor

joi, 14 iulie 2011

Claudia Patrascanu "Claudette" poze sexy

   Claudia Patrascanu, cantareata cunoscuta sub numele de Claudette, se mandreste cu felul in care arata, fiind posesoarea unuia dintre cele mai ravnite "posterioare" din Romania.
   Fara sa treaca prin cabinetul medicului estetician, sa recurga la diete drastice sau sa-si petreaca mai mult de jumatate din zi la sala de fitness, Claudia Patrascanu reuseste sa intoarca privirile atat barbatilor cat si femeilor. Si asta pentru ca artista este imaginea celor mai eficiente articole de lenjerie intima: chilotii cu fese push-up, care vin cu o rezolvare in intampinarea femeilor care considera ca au nevoie de un posterior mai mare, mai rotund, mai ridicat sau mai ferm.

    Mai multe poze sexy cu Claudia Patrascanu "Claudette" gasiti aici : http://www.showbiz.ro/muzica/8496423-claudia-patrascanu-are-un-posterior-foarte-apetisant-poze

Cata apa trebuie sa consumam zilnic?

   Beţi apă când vă este sete şi consumaţi mai multă apă atunci când depuneţi efort, faceţi sport sau când este foarte cald şi transpiraţi excesiv. Acestea sunt sfaturile mai multor medici români.

Potrivit dr. Gheorghe Mencinicopschi, citat de România Liberă, este corect să bem apă când ne este sete, iar cantitatea recomandabilă se calculează astfel: numărul de kilograme înmulţit cu 30 mililitri de apă sau un militru de apă pentru fiecare kilocalorie consumată.

Dr. Mencinicopschi arată că, în condiţii normale, un adult trebuie să consume o cantitate de apă echivalentă cu produsul dintre numărul de kilograme şi 30 mililitri. De exemplu, la 70 kilograme, este recomandabil să beţi aproximativ 2 litri de apă, aşa cum, la 50 de kilograme, este recomadabil să beţi 1,5 litri de apă.

Doctorul a atras atenţia că şi spoturile televizate care recomandă să bem 2 litri de lichide pe zi sunt incorecte căci trebuie să bem apă, şi nu orice lichide.

Problema apare la bătrâni, din cauza diferitelor boli. În acest caz doctorul Eduard Adamescu, specializat în diabet, nutriţie şi boli metabolice, de la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, atrage atenţia asupra faptului că aceste persoane trebuie să se consulte cu medicul şi să consume apă în funcţie de specificul afecţiunii.

Totuşi, dr. Corina Zugravu a declarat pentru România Liberă că, şi dacă am consuma mai multă apă pe zi decât este necesar, rinichii o vor elimina şi nu este nici un pericol, dacă avem un organism sănătos.

Ce boli poti contacta la strand/piscina

In aceasta perioada caniculara tot mai multa lume se duce la strand sau la piscina pentru a se racori. Insa multi nu stiu ce boli se pot transmite prin apa. Iata o lista a bolilor ce le poti contacta la strand/piscina :


  După agentul patogen incriminat, bolile se pot clasifica în :
  • bacteriene - transmisia hidrică fiind incriminată în febra tifoidă, dizenterie, holeră, boala diareică a copilului mic, gastroenteritele
  • virale - enterovirusuri, retrovirusuri şi calicivirusuri, parvovirusuri, coronovirusuri, picobirnavirusuri
  • parazitoze - produse de protozoare (lambliaza, giardioza, tricomonaza), cestode (cisticercoza, echinococoza, himenolepidoza), trematode (fascioloza, dicrocelioza, schistotomiaza), nematode (ascaridoza, tricomonaza, oxiuraza)

Manifestări frecvente, inclusiv de la apa de piscină: conjunctivita chimicădatorată substanţelor cu care apa a fost dezinfectantă. Această conjunctivită se caracterizează prin scăderea până la dispariţie a secreţiei lacrimale, urmată în situaţiile grave de uscarea corneei.

Conjunctivita de piscina produsă de Chlamidia trachomatis. După 2-19 zile de la contactul cu apa infectată apare secreţia conjunctivală purulentă şi înroşirea ochilor;

Otita de bazin poate să apară pe toată perioada verii si ca manifestari principale sunt durerea, senzaţie de ureche înfundată şi prurit în conductul auditiv extern.

Pitiriazisul micoză a pielii produsă de o ciuperca microscopică (Pitiriazis versicolor). caracterizată prin apariţia unor pete mici de culoare cafeniu închis, localizate cu predilecţie la nivelul toracelui ce se transmite predilect se face prin apa de piscină, dar şi prin utiliazarea unui sezlong fără folosirea prosopului personal.

Dermatofitia piciorului produsă de o ciupercă microscopică care se poate transmite atunci când se merge desculţ pe marginea piscinei, la saună, sau la duşurile comune afectand frecvent pielea din spaţiile dintre degetele piciorului, talpa şi unghii si este favorizată de transpiraţia abundentă. Boala se poate extinde în condiţiile în care încălţămintea nu lasă piciorul să respire. Nediagnosticată şi netratată la timp, micoza evoluează prin apariţia de vezicule care produc prurit (mancarime), înroşirea şi descuamarea pielii însoţite de emanarea unui miros neplăcut.

Trichomonioza, boală cu localizare genitală manifestă prin secreţie spumoasă urât mirositoare transmisa prin apa caldă a piscinelor în condiţiile în care alături de persoane sănătoase se scaldă persoane infectate.

Boli digestive precum dizenteria bacilară care apare în urma ingestiei de apa contaminată cu bacterii din materiile fecale ale persoaneleor purtatoare ale bacteriei Shygella dizenteriae. Boala se transmite foarte usor pentru ca numărul de bacterii care o pot declanşa este foarte mic (între 10 şi 100 bacterii) si se manifestă prin febră, greţuri, vărsături şi diaree cu scaune muco-purulente sau giardioza ce apare mai frecvent la copii după ingestia de apă contaminată cu fecale în care există chisti de Giardia lamblia sau hepatile virale.

Recomandarile tin de evitarea scaldatului in ape pluate, dusul obligator la intrarea si iesirea din bazine si utilizarea prosopului personal.

La aparitia oricarei simptomatologii este bine sa consultati un medic.

www.vreisafiimilionar.kanald.ro | Inscrieri Vrei sa fii Milionar

S-a dat startul la inscriei pentru concursul Vrei sa fii Milionar, emisiune moderata de Virgil Iantu .
 

 Regulamentul concursului TV este public pe toată durata desfăşurării acestuia şi poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea site-ului www.vreisafiimilionar.kanald.ro sau la numărul de telefon 0377 77 11 11 (număr cu tarif normal non-stop în toate reţelele de telefonie).
   Concursul TV "Vrei fii milionar?” se adresează tuturor telespectatorilor postului de televiziune Kanal D care la începerii concursului au împlinit 18 ani şi au domiciliul sau reşedinţa în România.
    Telespectatorii care îndeplinesc aceste condiţii şi doresc să participe la concurs trebuie să sune la numărul de mai sus şi să răpspundă corect la întrebarea care i se va pune. Întrebarea are 4 variante de răspuns. Participantul va fi invitat ca după semnalul sonor să apese cât mai rapid tasta telefonică corespunzatoare variantei corecte de răspuns. Dacă participantul nu răspunde în maximum 30 de secunde după semnalul sonor, va fi descalificat. În cazul unui răspuns corect, participantului i se va comunica acest lucru telefonic, în cadrul aceluiaşi apel.

   Poziţia în clasamentul online poate fi aflată la adresa www.vreisafiimilionar.kanald.ro/clasamente. Primii 80 de participanţi clasaţi în ordinea timpilor de răspuns corect sunt calificaţi în fază a II-a de preselecţie. Aceştia vor fi contactaţi telefonic la numerele de telefon de pe care au participat la fază I de preselecţie. Fază a II-a de preselecţie se desfăşoară asemănător cu fază I.

Clasamentul final al fazei a II-a de preselecţie se stabileşte pe baza următoarelor criterii de departajare: răspunsurile să fie corecte, iar timpii de răspuns se ordonează crescător. Dacă participantul nu răspunde în maximum 30 de secunde după semnalul sonor, va fi descalificat. Primii 10 clasaţi (şi următorii doi - rezervele) se vor califica pentru fază finală a emisiunii "Vrei să fii milionar?”.Participanţii selectaţi, împreună cu însoţitorii lor vor fi invitaţi să participe la selecţia finală a emisiunii,indicându-li-se data, ora şi locul unde trebuie să se prezinte.
Selectia finală va avea loc în studio, faţă în faţă cu gayda show-ului, nimeni altul decât carismaticul Virgil Ianţu, după metodă "Faster Finger First”. Cei 10 participanţi vor avea în faţă un pupitru cu un monitor TV prevăzut cu funcţie "soft touch” şi un buton pe care apăsa atunci când au terminat proba. Participanţii trebuie să aşeze în ordine corectă 4 răspunsuri la o întrebare, cel care dă primul răspunsul corect calificându-se în concursul interactiv TV "Vrei să fii milionar?”.
Ajuns pe scaun, concurentul se va confrunta cu 15 întrebări de cultură generală cu patru variante de răspuns. După ce a răspuns la primele cinci întrebări, premiul pentru fiecare întrebare creşte fabulos de la o întrebare la altă, ajungându-se la premiul cel mare de un milion pentru ultima întrebare. Pe parcurs, concurentul are 4 soluţii ajutătoare: "Sună un prieten”, "Întreaba publicul” ,"50-50” şi "Schimbă intrebarea”. Pentru fiecare dintre cele 15 întrebări nu există o limită de timp în care concurentul trebuie să răspundă. Acesta se poate retrage oricând din concurs după ce vede întrebarea, iar dacă alege să răspundă, va merge spre următoarea întrebare, dacă răspunsul e corect sau va fi eliminat din concurs, dacă răspunsul e greşit.

Unde se vad meciurile din Liga 1 | Program Liga 1 2011-2012

Ediţia de campionat 2011-2012 începe vineri, 22 iulie, cu meciul Ceahlăul - Pandurii.

Iata televizarile primelor 3 etape: 

Etapa I
Vineri, 22 iulie
Ceahlăul - Pandurii (ora 18.30 / Digi TV)
Dinamo - FCM Tg. Mureş (ora 20.20 / Antena 1)
CS Mioveni – ”U” Cluj (ora 22.00 / Digi TV)

Sâmbătă, 23 iulie
Voinţa Sibiu - Steaua (ora 17.00 / Digi TV)

Duminică, 24 iulie
Rapid - FC Vaslui (ora 18.30 / Digi TV)
CFR Cluj - Astra Ploieşti (ora 21.30 / Digi TV)

Luni, 25 iulie
FC Braşov - Gaz Metan Mediaş (ora 18.30 / Digi TV)
Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc (ora 19.00 / Dolce TV)
Petrolul - Oţelul (ora 21.30 / Digi TV)

Etapa a II-a
Vineri, 29 iulie
Sportul Studenţesc - Ceahlăul (ora 18.30 / Digi TV)

Sâmbătă, 30 iulie
FCM Târgu Mureş - CFR Cluj (ora 18.30 / Digi TV)
”U” Cluj - Rapid (ora 20.20 / Antena 1)
FC Vaslui - Petrolul (ora 22.00 / Digi TV)

Duminică, 31 iulie
Astra Ploieşti - Voinţa Sibiu (ora 18.30 / Digi TV)
Steaua - CS Mioveni (ora 20.15 / Dolce TV)
Gaz Metan Mediaş – Dinamo (ora 21.30 / Digi TV)

Luni, 1 august
Pandurii - FC Braşov (ora 18.30 / Digi TV)

Marţi, 2 august
Oţelul - Concordia Chiajna (ora 20.30 / Digi TV)

Etapa a III-a
Vineri, 12 august
CS Mioveni - Astra Ploieşti (ora 18.45 / Digi TV)
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş (ora 20.30 / Gsp TV)

Sâmbătă, 13 august
Concordia Chiajna - FC Vaslui (ora 18.30 / Digi TV)
Petrolul - Rapid (ora 20.15 / Dolce TV)
Dinamo - Pandurii (ora 21.30 / Digi TV)

Duminică, 14 august
Ceahlăul - Oţelul (ora 18.30 / Digi TV)
Steaua - ”U” Cluj (ora 20.30 / Digi TV)

Luni, 15 august
Voinţa Sibiu - FCM Tg. Mureş (ora 18.30 / Digi TV)
FC Braşov - Sportul Studenţesc (ora 21.30 / Digi TV)

Nominalizari Emmy 2011

Joi, 14 iulie 2011, au fost anuntate nominalizarile pentru premiile Emmy 2011. Iata lista la toate cele 16 categorii:

Cea mai bună actriţă în rol principal, într-un serial de comedie

Laura Linney, în serialul The Big C
Edie Falco, în serialul Sora Jackie
Amy Poehler, în serialul Parks and Recreation
Melissa McCarthy, în serialul Mike & Molly
Martha Plimpton, în serialul Raising Hope
Tina Fey, în serialul 30 Rock

Cel mai bun actor în rol principal, într-un serial de comedie

Matt LeBlanc, în serialul Episodes
Jim Parsons, în serialul The Big Bang Theory
Steve Carell, în serialul The Office
Johhny Galecki, în serialul The Big Bang Theory
Louise C.K., în serialul Louie
Alec Baldwin, în serialul 30 Rock

Cea mai bun actriţă într-un rol secundar, în serial de comedie


Jane Lynch, în serialul Glee
Betty White, în serialul Hot in Cleveland
Julie Bowen, în serialul Modern Family
Kristen Wiig, în emisiunea Saturday Night Live
Jane Krakowski, în serialul 30 Rock
Sofia Vergara, în serialul Modern Family

Cel mai bun actor într-un rol secundar, în serial de comedie

Jon Cryer, în serialul Doi bărbaţi şi jumătate
Chris Colfer, în serialul Glee
Jesse Tyler Ferguson, în serialul Modern Family
Ed O'Neill, în serialul Modern Family
Eric Stonestreet, în serialul Modern Family
Ty Burrell, în serialul Modern Family

Cel mai bun serial de comedie

Glee
Parks and Recreation
The Office
Modern Family
30 Rock
The Big Bang Theory

Cea mai bună actriţă în rol principal, într-o dramă

Elisabeth Moss, în serialul Mad Men
Connie Britton, în serialul Friday Night Lights
Mariska Hargitay, în serialul Lege şi Ordine: Special Victims Unit
Mireille Enos, în serialul The Killing
Julianna Margulies, în serialul The Good Wife
Kathy Bates, în serialul Harry's Law

Cel mai bun actor în rol principal, într-o dramă

Steve Buscemi, în serialul Boardwalk Empire
Michael C. Hall, în serialul Dexter
Kyle Chandler, în serialul Friday Night Lights
Jon Hamm, în serialul Mad Men
Hugh Laurie, în serialul Dr. House
Timothy Olyphant, în serialul Justified

Cea mai bun actriţă într-un rol secundar, într-o dramă


Kelly Macdonald, în serialul Boardwalk Empire
Christina Hendricks, în serialul Mad Men
Michelle Forbes, în serialul The Killing
Archie Panjabi, în serialul The Good Wife
Margo Martindale, în serialul Justified
Christine Baranski, în serialul The Good Wife

Cel mai bun actor într-un rol secundar, într-o dramă


John Slattery, în serialul Mad Men
Andre Braugher, în serialul Men of a Certain Age
Walton Goggins, în serialul Justified
Peter Dinklage, în serialul Game of Thrones
Josh Charles, în serialul The Good Wife
Alan Cumming, în serialul The Good Wife

Cel mai bun serial-dramă

Boardwalk Empire
The Good Wife
Mad Men
Friday Night Lights
Dexter
Game of Thrones

Cea mai bună actriţă într-o miniserie

Kate Winslet, în "Mildred Pierce"
Elizabeth McGovern, în "Downtown Abbey (Masterpiece)"
Diane Lane, în "Cinema Verite"
Taraji P. Henson, în "Taken from me: The Tiffany Rubin Story"
Jean Marsh, în "Upstairs Downstairs (Masterpiece)"

Cel mai bun actor într-o miniserie
Greg Kinnear, în "The Kennedys"
Barry Pepper, în "The Kennedys"
Edgar Ramirez, în "Carlos"
William Hurt, în "Too Big to Fail"
Idris Elba, în "Luther"
Laurence Fishburne, în "Thurgood"

Cel mai bun actor în rol secundar, într-o miniserie TV

Guy Pearce, în "Mildred Pierce"
Brian F. O'Byrne, în "Mildred Pierce"
Tom Wilkinson, în "The Kennedys"
Paul Giamatti, în "Too Big To Fail"
James Woods, în "Too Big to Fail"

Cea mai buna emisiune de comedie, muzică sau varietăţi

The Colbert Report
Late Night with Jimmy Fallon
Saturday Night Live
Conan
Real Time with Bill Maher
The Daily Show with Jon Stewart

Cel mai bun reality-show


So You Think You can Dance
The Amazing Race
Project Runway
American Idol
Dancing with the Stars
Top Chef

Cel mai bun prezentator al unui reality-show

Jeff Probst, pentru "Survivor"
Cat Deeley, pentru "So You Think You Can Dance"
Phil Keoghan, pentru "The Amazing Race"
Tom Bergeron, pentru "Dancing with the Stars"
Ryan Seacrest, pentru "American Idol"

Care credeti ca vor fi castigatorii? 

miercuri, 13 iulie 2011

Programul de recrutare nationala ONU 2011

   Tinerii bine pregătiţi, care îşi doresc o carieră de funcţionar internaţional în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite, sunt încurajaţi să participe la programul de recrutare naţională derulat de Secretariatul ONU în 2011 („United Nations National Competitive Recruitment Examination Programme”).
   Programul se adresează tinerilor cu vârsta până în 32 de ani, care au cel puţin o diplomă universitară şi vorbesc fluent limba engleză sau franceză. Perioada de înscrieri este 11 iulie – 10 septembrie 2011, iar domeniile în care vor putea fi susţinute examenele sunt: administraţie, asistenţă umanitară, informare publică şi statistică. România se numără printre ţările membre ONU eligibile în acest an pentru a participa la programul ONU de recrutare naţională.
Mai multe informaţii despre acest program se pot obţine accesând:
https://careers.un.org/lbw/home.aspx?viewtype=NCE (engleză)
https://careers.un.org/lbw/home.aspx?viewtype=NCE&lang=fr-FR (franceză).

Zerosmoke | Renunta la fumat

   Zerosmoke foloseste doi biomagneti asezati in locul potrivit in interiorul urechii externe pentru a va ajuta sa va lasati de fumat. Magnetii de 24k placati cu aur actioneaza atat ca conductor natural, cat si ca un protector impotriva alergiilor. Spune adio tigaretelor electronice si plasturilor de nicotina ,acesta este cel mai simplu si sigur mod de a te lasa de fumat. Pentru mai multe informatii intrati pe http://topteleshop.ro/products/Zero-smoke.html , Pretul: 199.00 Lei

marți, 12 iulie 2011

Concurs Pepsi 2011

Campania începe la data de 7 Iulie 2011 şi va dura pana la data de 22 August 2011 inclusiv, premiile putand fi  revendicate de catre castigatori  pana la data de 10 Septembrie 2011.


Produsele participante la concursul Pepsi 2011 sunt ambalajele Pepsi Regular 2,5l, Pepsi Twist 2,5l, Pepsi Light 2,5l, Pepsi Max!2,5l comercializate pe!teritoriul României
de către Organizator, denumite in continuare„Produse Participante”
Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze unul dintre produsele participante la Campanie si sa se uite sub capacul acestuia

In perioada desfasurarii Campaniei in piata se vor gasi 8.316.000 de produse participante, iar 33% din acestea pot fi castigatoare, premiile constand in sticle de Pepsi
0,5L in valoare totala de 5.460.840 Ron!(fara!TVA)

Videoclip Puya - Vestul Salbatic

Dupa ce in luna martie Puya lansa melodia "Vestul Salbatic", spunand atunci ca, desi piesa era gata din luna august a anului trecut, a preferat sa-si vanda albumul in "leasing", acum cantaretul de hip-hop lanseaza si un videoclip pentru melodia care se bucura deja de un mare succes la posturile de radio.

  Videoclipul este unul extrem de interesant, fiind alcatuit din inregistrari trimise de romanii stabiliti peste hotare, in timp ce canta piesa lui Puya.

Puteti urmari videoclipul Puya - Vestul Salbatic mai jos :


Concurs PC Fun | Castiga 1000 euro

  A fost odata ca niciodata… o dupa-amiaza de iulie in care vorbeam despre cat de mult ne plac povestile. Cu eroi si eroine, momente frumoase sau mai putin placute, intamplari suprinzatoare si elementele magice, toate presarate de sita mirifica a zambetelor…Cu totii avem o poveste, unde firul narativ trece subtil prin momentele din trecut si le impleteste jucaus cu cele din prezent, lasand loc neprevazutului, nu-i asa?

  Am incercat sa scriem povestea PC Fun si ne-am oprit, intrebandu-ne: ce ar fi daca chiar voi, prietenii nostri, cei care au dat nastere acestei povesti odata ce au trecut pragul virtual al magazinului nostru, ati fi autorii Povestii PC Fun? Cum ar arata o poveste PC Fun scrisa chiar de clientii magazinului si inspirata din experientele pe care acestia le-au avut cu noi? Si pentru ca suntem foarte curiosi sa aflam raspunsul, va lansam o noua provocare estivala.

Asadar, incepand din aceasta saptamana deschidem paginile povestii PC Fun si va invitam sa ii impletiti chiar voi firele narative cu multa imaginatie, umor si de ce nu – magie. Iar pentru cei mai talentati dintre voi punem la bataie premii in valoare totala de 1.000 de euro.

Povestea va avea 10 pagini si va fi impartita in trei capitole astfel:
Capitolul 1: “Intalnirea – Cum am cunoscut PC Fun” – 2 pagini (aprox. 800 cuvinte)
Capitolul 2: “Viata – Ce s-a schimbat cu PC Fun” – 6 pagini (aprox. 2400 cuvinte)
Capitolul 3: “Planuri viitor – Ce imi doresc de la PC Fun: – 2 pagini (aprox. 800 cuvinte)

Ai talent si vrei sa ne scrii povestea? Iata ce trebuie sa faci:

Urmareste post-urile de pe blogul nostru care anunta deschiderea fiecarui capitol din cele 3. Iti vom indica acolo temele pe care tu poti scrie: de ex. capitolul 1 va aborda teme precum experienta ta cu magazinul, cum ai aflat de noi, cum a decurs comanda, cum a ajuns produsul la tine etc.

Pentru a participa, trebuie sa scrii un text cat mai orginal cu putinta plecand de la temele indicate de noi si sa il publici la comentariile post-ului care anunta deschiderea capitolului respectiv sau sa il trimiti pe adresa poveste@pcfun.ro in termenul indicat.

Noi vom citi propunerea ta si vom alege continutul potrivit capitolului respectiv. Pentru fiecare cuvant ales din propunerea ta, te vom rasplati cu cate 1 RON. Daca ai trimis un text de 200 de cuvinte si noi am ales 150 de cuvinte, inseamna ca vei beneficia de un voucher de cumparaturi in valoare de 150 de lei.

Poti trimite o singura data o propunere de text pentru fiecare capitol din cele 3. Atentie: te rugam sa folosesti o adresa valida de e-mail, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa de tine pentru a te putea contacta la finalul campaniei in vederea intrarii in posesie a voucherului.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa citesti regulamentul campaniei aici : https://docs.google.com/document/d/1aEIWB90vm_LZv8cJSXARpfK-4tVRgjHxRoqMr55TPbA/edit?hl=en_US&pli=1

Facultati de care sa te feresti

Anual, ARACIS(Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior) evaluează toate specializătile de la universităţile de stat şi particulare şi le acordă acestora calificative precum ”acreditat”, ”neacreditat” sau de ”neîncredere” sau ”acreditată parţial”.

Iata lista facultatilor de care sa te feresti : 

-Specializarea Relaţii internaţionale şi Studii Europene din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, Universitatea din Piteşti.
-Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, din Universitatea Apollonia, Iaşi.
-Specializarea Jurnalism din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, din Universitatea Apollonia, Iaşi.
-Specializarea Administraţie Publică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative din Universitatea de Vest Vasile Goldiş din Arad.
-Specializarea Economia comerţului, turismului, serviciilor şi managementul calităţii, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Sociale şi Politice a Universităţii Alma Mater din Sibiu: neîncredere şi retragerea autorizării.
-Specializarea Sociologie, din cadrul Facultăţii de Administraţie publică şi Studii Politice Comparate, a Universităţii Constantin Brâncuşi din Tîrgu-Jiu.
-Specializarea Economia comerţului, turismului, serviciilor şi managementul calităţii, din cadrul Facultăţii de Studii Economice şi Administrative a Universităţii Tomis din Constanţa: neîncredere şi retragerea autorizării.
-Specializarea Contabilitate şi informatică de gestiune din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii Dimitrie Cantemir din Tîrgu-Mureş.
-Specializarea Medicină Veterinară din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară a Universităţii Spiru Haret din Bucureşti.
-Specializarea Drept din cadrul Facultăţii de Management Marketing în Afaceri Economice din Râmnicu-Vâlcea, Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti.
-Specializarea Administrarea Afacerilor din Bistriţa, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii de Vest Vasile Goldiş.
-Specializarea Autovehicule rutiere din cadrul Facultăţii de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Mangament, din Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava.
-Specializarea Inginerie Sanitară şi protecţia mediului din cadrul Facultăţii Controlul şi expertiza produselor alimentare, a Universităţii Bioterra, Bucureşti.
-Specializarea Drept, din cadrul Facultăţii de Drept, centrul teritorial Focşani, Universitatea George Bariţiu, Braşov.
-Specializarea Contabilitate şi informatică de gestiune, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice-centrul teritorial Focşani,Universitatea George Bariţiu, Braşov.
-Specializarea Economia comerţului, turismului şi serviciilor, din Facultatea de Facultăţii de Ştiinţe Economice-centrul teritorial Focşani, Universitatea George Bariţiu, Braşov.
-Specializarea Comunicare şi relaţii publice din Facultatea de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative, a Universităţii de Vest Vasile Goldiş, Arad.
-Specializarea Administraţie Publică, a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică, Universitatea Hyperion din Bucureşti.
-Specializarea Afaceri Internaţionale, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii Alma Mater din Sibiu.
-Specializarea Contabilitate şi informatică de gestiune din Alba Iulia, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, a Universităţii de Vest Vasile Goldiş, Arad.
-Specializarea Drept a Facultăţii de Litere din Universitatea de Nord din Baia Mare

Cele mai nocive alimente Fast-Food

Deşi la îndemână în zilele aglomerate, mâncarea de tip fast-food concentrează un număr exagerat de calorii într-o cantitate mică de produs. În plus, caloriile provenite în principal din zahăr şi grăsimi nu asigură un aport de vitamine şi minerale.

Iata cele mai nocive alimente Fast-Food:

Hot dog: şorici, slănină, carne tocată şi arome

Şaorma. Sosurile cu care este unsă carnea, la temperaturi ridicate devin "bombe" de grăsimi nesănătoase, o adevărată tortură pentru ficat şi stomac. Totuşi, medicii spun că o şaorma bine combinată (carne de pui, puţini cartofi şi o salată de crudităţi), pare cea mai bună opţiune dintre produsele fast-food.



Hot dog. Hot dog-ul este un cârnat nesănătos între două felii de pâine albă. De foarte multe ori, producătorii folosesc o concentraţie foarte mică de carne. Şi hot dog-ul poate face parte însă dintr-o dietă echilibrată, dacă este preparat din cârnaţi de casă şi pâine integrală.

Rezultate repartizare computerizata pe licee 2011

Inspectoratele scolare judetene au inceput sa publice listele cu repartizarile pe licee ale elevilor care s-au inscris la admiterea 2011. Rezultatele finale complete trebuie sa fie afisate pana miercuri. Daca vrei sa vezi la ce liceu ai intrat intra aici : http://stirileprotv.ro/stiri/social/rezultate-admitere-2011-s-au-afisat-repartizarile-la-liceu.html

luni, 11 iulie 2011

www.boss-wanted.com | Castiga o vacanta in Tenerife

Pentru a participa la acest concurs si a castiga o vacanta in Tenerife iata ce trebuie sa faci :


1.  Intra in contul tau pe boss-wanted.com. Daca nu ai cont,intra aici http://www.konkurs.ro/framed.php?u=http%3A//boss-wanted.com/ro/user/register&t=Concurs:%20Castiga%20o%20vacanta%20pentru%20doua%20persoane%20in%20Tenerife,%20stick-uri%20USB%20sau%20cani%20de%20cafea   pentru a te inregistra.
2. La fiecare patru zile, o noua intrebare te va astepta pe boss-wanted.com. Daca deja te-ai inregistrat pentru competitie, un email iti reaminti ca o noua intrebare te asteapta. Dupa ai raspuns la prima intrebare, vei participa automat la tragerea la sorti pentru premiile lunare. Daca ai raspuns la toate cele 10 intrebari*, in mod automat intri in tragerea la sorti pentru marele premiu.

*Scopul jocului este de a arata in zece situatii dificile ce fel de boss esti in relatia cu angajatii tai. Cu fiecare situatie si provocare la care raspunzi biroul tau va deveni mai bine echipat.

Bonus: Dupa ce raspunzi la fiecare din cele 10 intrebari, ai sansa de a invita sa participe la concurs 3 prieteni. Daca unul dintre acesti 3 prieteni se inregistreaza, un articol bonus va aparea in biroul tau - un articol pe care nu l-ai putea obtine doar raspunzand la intrebari.

How to Web 2011

   A treia ediție a How To Web - cea mai mare conferință regională de antreprenoriat și tehnologie web din Europa de Est – va avea loc pe 9 și 10 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms.
   Evenimentul se adresează în special antreprenorilor și dezvoltatorilor web, precum și tuturor celor ce doresc să afle mai multe despre dezvoltarea afacerilor web. How To Web 2011 va fi structurat în 24 prezentări și paneluri în cadrul cărora se va discuta despre antreprenoriat, business development și tendințe web, 12 workshopuri tehnice dedicate tehnologiilor web și mobile, precum și antreprenoriatului web, și o zonă expozițională în care sunt așteptate peste 25 de start-up-uri și companii din zona de tehnologie.
   

Temele de discuție ale invitaților se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web cum ar fi: future of web, Eastern Europe's entrepreneurs, How To's, entrepreneurship, business development, financing & developing mobile apps, Focusing on web technologies, cloud technologies, mobile development.
   Anul acesta, sunt așteptati la How To Web peste 750 de participanți, atât din România, cât și din țările vecine. Pentru ei, organizatorii vor pune la dispoziție autocare dedicate ce vor pleca din Timișoara, Sofia, Belgrad, Iași și Cluj care vor asigura gratuit transportul participanților.

Recensamantul populatiei 2011

Recensamantul populatiei va avea loc in perioada 20-31 octombrie 2011. 

Presedintele Institutului National de Statistică (INS), Vergil Voineagu, a afirmat ca că este important ca populaţia de etnie romă să participe la recensământ şi să-şi asume apartenenţa. Cuantumul fondurilor europene ce ar putea fi alocate pentru integrarea socială a acestei etnii depinde de corectitudinea estimării.

   Organizatorii recensământului populaţiei şi locuinţelor României sunt Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) şi INS. Acest recensământ va costa 182 milioane lei (n.r. din care 53 milioane lei vor fi suportate de INS, iar restul de MAI). Bugetul a fost deja aprobat în şedinţa de Guvern din 8 decembrie.

Cele mai usoare job-uri din Romania

In Romania, există numeroase locuri de muncă la care te poți simți ca și când ai fi, de fapt, în timpul tău liber sau care îți ocupă numai o mică parte a zilei, oferindu-ți, în același timp, venituri peste medie. Întâmplător sau nu, majoritatea acestora sunt în aparatul bugetar sau în cadrul unor activități mai mult sau mai puțin exclusiviste.

Iata o lista a celor mai usoare job-uri din Romania: 

Funcționar în primăriile rurale

În Miroslava (Iași), administrația locală are 58 de angajați la 9.000 de locuitori – cam unul la fiecare 150 de locuitori. În Cluj-Napoca, sunt 730 de salariați ai primăriei, adică unul la 450 de locuitori. Asta ca să nu mai vorbim că problemele dintr-un oraș mare sunt mai numeroase și mai complexe decât cele din mediul rural. Există, bineînţeles, și funcționari din primăriile comunale care nu-și văd capul de treburi. Nu este, desigur, cazul celor care se ocupă de starea civilă – ei înregistreaază cam 100 de nașteri, decese și căsătorii pe an (deci cam două pe săptămână). Nici al celor care elibereză autorizații de construcție – cam 10 astfel de acte se emit anual într-o comună. De asemenea, nu e prea clar de ce există primării rurale care au patru-cinci angajați în departamentele de PR și registratură.

Muzeograf

Să fii angajat al unui muzeu cu sute de mii de vizitatori pe an, cum ar fi castelele Peleș și Bran ori Muzeul Satului din București, nu este, desigur, prea ușor. Mai ales că un salariu mediu net într-o astfel de instituție rareori sare de 1.000 de lei, ceea ce, desigur, nu este de natură să te stimuleze prea tare. Lucrurile se schimbă când vine vorba de muzee în care, de cele mai multe ori, angajații sunt mai numeroși decât vizitatorii. E greu de imaginat că poți fi extenuat după o zi de muncă la Muzeul Balnear din Buziaș (8.000 de vizitatori pe an, adică vreo 22 pe zi), la Muzeul Romanațiului din Caracal (5.000 de vizitatori pe an, echivalând cu circa 14 pe zi) sau la Muzeul Aviației din Capitală (căruia îi trec pragul cam 3.000 de vizitatori plătitori pe an, ceea ce înseamnă, în medie, opt în fiecare zi).

Controlor de trafic aerian

Să coordonezi traficul aerian în așa fel încât toate avioanele să aterizeze și să decoleze în siguranță nu este una dintre cele mai simple misiuni din lume. Asta, bineînțeles, dacă postul pe care îl ocupi nu este la un aeroport secundar din România. Cum ar fi cel din Tulcea, unde în 2009 au fost înregistrați, pe parcursul întregului an, puțin peste 800 de pasageri. Cu alte cuvinte, numărul avioanelor care au utilizat lunar aeroportul se calculează pe degete. Nici locuri ceva mai aglomerate nu pun la grea încercare personalul de la sol: tot în 2009, aeroportul din Suceava a fost tranzitat de 80 de pasageri pe zi, iar cel din Craiova, de 100 de pasageri pe zi. În total, este vorba de maximum două-trei aeronave zilnic. Aeroportul din Baia Mare nu excelează nici el prin activitate: în sezonul de vară 2011 au loc aici cinci aterizări și cinci decolări săptămânal.

Bibliotecar

Dacă la începutul anilor ’90 existau în România aproape 20.000 de biblioteci, numărul lor a scăzut cu circa 25%, până la puțin peste 15.000 în 2009. Și numărul abonaților a scăzut semnificativ, de la aproape șase milioane, în urmă cu două decenii, la 4,5 milioane în 2009. Aparent paradoxal, numărul volumelor împrumutate a crescut, însă, ușor, de la circa 60 de milioane imediat după căderea regimului comunist la puțin peste 62 de milioane în 2009. Cifrele de mai sus indică următoarea situație: fiecare bibliotecă împrumută cam 4.000 de volume anual, deci în jur de 16 cărți în fiecare zi lucrătoare. Cum numărul este mai mare în bibliotecile municipale și universitare, se poate trage concluzia că, într-o zi de lucru, bibliotecarii de la sate sau din orașele mici eliberează și primesc doar câteva volume.

Polițist de frontieră

Verificarea celor care intră în țară printr-un punct de trecere a frontierei aglomerat sau supravegherea graniței, mai ales în zonele unde există riscul ca aceasta să fie trecută fraudulos, este cu siguranță stresantă, obositoare și, uneori, chiar periculoasă. Ceva mai puțin se pot plânge polițiștii de frontieră (și, după caz, vameșii) din punctele de control unde traficul internațional de pasageri și mărfuri tinde spre zero. Este vorba de cei însărcinați cu verificarea tranzitării graniței din porturile dunărene (de la Moldova Veche la Sulina, trecând prin Drobeta Turnu Severin, Zimnicea, Oltenița, Brăila ori Tulcea) sau de pe aeroporturi precum Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Tulcea ori Suceava. În aceeași categorie intră verificarea traficului feroviar spre Ungaria, respectiv Ucraina, la Carei (două perechi de trenuri pe zi) și Câmpulung, la Tisa (trei perechi de trenuri săptămânal).

Notar

„Doamna notar sosește doar după 12, însă dați actele colegei mele, care va redacta și va printa tot ce trebuie, astfel încât atunci când sosește dânsa doar trebuie semnate.“ Așa decurg lucrurile în multe birouri notariale: trepădușii angajați pe salarii de cele mai multe ori modeste fac mai toată treaba, în timp ce titularii se arată la față doar câteva ore pe zi, când autentifică actele pregătite de angajați. Dincolo de nivelul de stres ce tinde spre minim, notarii sunt renumiți pentru câștigurile ce trec cu mult peste medie. Potrivit unei informații furnizate de ANAF la solicitarea revistei noastre, cel mai mare venit brut din branșă l-a înregistrat în 2009 un notar din sectorul 6 al Capitalei, care a încasat 3,68 milioane de lei (cam 870.000 de euro). Presa a mai relatat despre Safta Criste, soția fostului procuror general Mircea Criste, care încasase un milion de euro în doi ani de notariat.

Critic sau recenzor

Să mergi la film, la teatru sau la o expoziție de artă, să-ți exprimi opinia și să fii plătit pentru asta – sună destul de tentant. Să mergi la restaurant, să mănânci și să bei, să scrii despre respectiva experiență și să-ți fie rambursate cheltuielile, ba chiar să primești bani în plus pentru recenzie – pare a fi meseria ideală pentru un gurmand. Să lucrezi la o agenție de turism și să testezi pentru ea hotelurile și restaurantele partenerilor - ce ar putea fi mai bine pentru un iubitor al călătoriilor? Din păcate, astfel de locuri de muncă sunt puține pe piața locală, iar orice astfel de poziție disponibilă este vânată de zeci, chiar sute de doritori. „La noi, de exemplu, patronul însuși ia parte la cele mai multe excursii de promovare, ceea ce e destul de frustrant pentru subalterni“, spune Ana G., angajata unei agenții de turism din centrul Bucureștiului.

Consultant, freelancer

Nu e o ocupație la îndemâna oricui – este nevoie să fii un bun profesionist într-un domeniu și să reușești să-ți creezi și o reputație pe măsură. După aceea, însă, sunt șanse mari să ajungi într-o poziție de invidiat: fără șefi și program fix, îți poți selecta proiectele ori clienții în funcție de criteriile proprii, poți ajunge la venituri mai mari decât cele avute în poziția de angajat, eventual cu un efort inferior. „Nu înseamnă, însă, că nu muncești. Uneori, când se apropie deadline-ul sau când se suprapun două proiecte, ajungi să petreci 18 ore pe zi în fața computerului sau pe șantier, indiferent că e zi de lucru sau e weekend. Însă apoi e posibil să ai două-trei săptămâni libere, plus banii necesari să le transformi într-un concediu pe care să ți-l amintești“, explică Jean V., un consultant independent în domeniul construcțiilor industriale.

Prezentator/moderator tv

Este clar că nici această poziție nu poate fi ocupată de oricine. E nevoie de charismă, de stăpânire de sine, de spontaneitate, nu în ultimul rând de o dicție bună. Totuși, doar puțini dintre cei care dețin aceste calități ajung în situația în care petrec câteva ore pe săptămână în fața camerelor de luat vederi și încasează sume de ordinul miilor și zecilor de mii de euro lunar. Informații din perioada 2007-2008 vorbeau de sume de genul 40.000 de euro lunar pentru Andreea Esca, 30.000 de euro lunar pentru Ștefan Bănică, 20.000 de euro lunar pentru fiecare din cei doi „cârcotași“ ori pentru Dan Negru. Ceva mai recent, au fost date publicității lefurile nete ale unor angajați ai trustului Realitatea: circa 8.000 de euro lunar pentru Mihai Tatulici, Emil Hurezeanu și Mircea Dinescu ori 5.000 de euro lunar pentru Stelian Tănase.

Scafandru în București

Meseria în sine nu este pentru oricine. Este nevoie de condiție fizică, pregătire specială și implică o serie de riscuri. În plus, intervențiile scafandrilor profesioniști au loc deseori în căutare de cadavre, ceea ce nu este cel mai plăcut lucru din lume. Cu toate acestea, pericolele, deși reale, sunt destul de ușor de evitat în râurile și lacurile din România, iar numărul de intervenții din cursul unui an arată că, în general, să fii angajat pe un post de acest gen în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență poate fi, cel puțin teoretic, destul de comod. Astfel, potrivit datelor oferite de Primăria Capitalei, în 2009 echipajul de scafandri din cadrul ISU „Dealu Spirii“ a efectuat 87 de misiuni în București și opt județe – deci una la patru zile. Încă și mai puțină activitate au (până la proba contrarie, desigur) salvatorii de la metrou sau pompierii de pe aeroporturi.

Membrii La-La Band

"La-La Band "este cea mai noua,fresh si talentata trupa romaneasca.
   Cei 20 de adolescenti care fac parte din “La-La Band”, noii RBD ai Romaniei, au fost alesi din 30.000 de tineri inscrisi la castingul organizat de MediaPro Pictures in lunile decembrie si februarie. Ei sunt: Dorian Popa, cel mai sexy membru al trupei, Alina Eremia, “vocea de aur” din “La-La Band”, Sore Mihalache, care a facut parte din trupa Crazy Win si de curand a lansat o piesa interpretata alaturi de Smiley, Cristina Ciobanasu, cunoscuta telespectatorilor din serialele “Ingerasii”, “Aniela” si “Iubire si onoare”, difuzate ACASA,Bubu Cernea, tobosarul trupei, care si-a infiintat o trupa rock, “X-plod”, si a cantat pe scena Premiilor “Latin Grammy Awards”, Andrei Stefan, castigatorul celei de-a sasea editii a emisiunii “Dansez pentru tine”, Rafael Tudor, Vlad Gherman, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Dima Gheorghita Trofim, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Sali Levent sau Georgiana Drumen, “pitica” talentata din “La-La Band”.


    Primul lor hit, “Stage of Joy”, cu un sound pop-rock, compus de Ionut Radu, poate fi ascultat la radiouri, pe site-ul www.protv.ro, pe blog-ul trupei lalaband.protv.ro, unde fanii vor gasi zilnic noutati din vietile lor ca de altfel si pe pagina lor de Facebook, La-La Band.

Pariu cu viata ProTV | Primul serial muzical din Romania

   
Din aceasta toamna, Pro Tv  lanseaza primul serial muzical cu si despre tineri, “Pariu cu viata”, din care se va naste cea mai noua, fresh si talentata trupa romaneasca, “La-La Band”. Membrii “La-La Band” sunt fie elevi ai Liceului “Dinu Lipatti” sau ai Scolilor de Arta, studenti la Actorie, Conservator sau la facultati cu profil economic, iar ceea ce ii uneste este pasiunea pentru muzica.
   “Pariu cu viata” este o productie dedicata tuturor varstelor, de la copii la adolescenti, de la tineri la parinti. Prin subiectul abordat si personajele prezentate noul serial difuzat de Pro TV reprezinta un portret al societatii, o productie in care se vor regasi atat tinerii, cu visurile si problemele lor, cat si cei maturi, cu impliniri sau drame

duminică, 10 iulie 2011

Cum se schimba parola de yahoo messenger sau yahoo mail

   Putem sa avem mai multe motive sa schimbam sau sa inlocuim parola de pe yahoo messenger sau yahoo mail ( yahoo account password ).
  De multe ori se intampla ca un “prieten” sa ne afle parola de messenger sau mail si sa ne incalce intimitatea sau pur si simplu sa ne faca rau.
   Asa ca de multe ori avem nevoie sa schimbam sau sa inlocuim parola de la yahoo messenger sau adresa de yahoo mail ( yahoo account password ) pentru o siguranta si o securitate mai buna.

Pentru a intelege cum se schimba parola de yahoo messenger sau yahoo mail urmariti urmatorul tutorial:

Cum se face o adresa de email si un id de messenger pe yahoo

 Multi dintre noi se intreaba cum se face o adresa de email pe yahoo sau cum se face un id pe messenger.
  In urmatorul tutorial video veti urmarii crearea unei adrese de email pe yahoo si implicit crearea unui id de messenger pentru ca este una si aceeasi chestie,pentru ca atunci cand ne facem o adresa de mail pe yahoo aceeasi adresa o vom folosii si la messenger.

Exemplu: daca adresa de email pe yahoo este “ion_vasile@yahoo.com” ,atunci id de mess va fii “ion_vasile”.

  Cu toate ca in acest moment gmail ofera mai mult din punct de vedere al optiunilor si al spatiului de stocare decit yahoo mail acesta din urma este mai poular datorita progranului de chat yahoo messenger.

Daca nu stiti cum se face o adresa de email si un id de messenger pe yahoo, urmariti urmatorul tutorial :


Guvernul vrea acces nelimitat la telefoanele si mail-urile noastre

   Proiectul de act normativ urmăreşte reglementarea condiţiilor în care furnizorii de servicii şi reţele publice de comunicaţii electronice reţin anumite date ale utilizatorilor. Cu alte cuvinte, operatorii de telefonie şi furnizorii de servicii de internet vor stoca timp de şase luni, datele de identificare a clienţilor şi a destinatarilor, indiferent dacă este vorba despre convorbiri telefonice sau e-mail-uri.
  Aceste date ar putea fi folosite de către autorităţi în cadrul cercetării, descoperirii şi urmăririi infracţiunilor grave, spun oficialii Ministerului Comunicaţiilor. Proiectul de lege precizează că reglementările nu se referă la conţinutul mesajelor


Ce tipuri de date se reţin

  • date necesare pentru urmărirea şi identificarea sursei unei comunicări;
  • date necesare pentru identificarea destinaţiei unei comunicări;
  • date necesare pentru a determina data, ora şi durata comunicării;
  • date necesare pentru identificarea tipului de comunicare;
  • date necesare pentru identificarea echipamentului de comunicaţie al utilizatorului sau a dispozitivelor ce servesc utilizatorului drept echipament;
  • date necesare pentru identificarea locaţiei echipamentului de comunicaţii mobile.

Eurespal Prospect

Prospect Eurespal : 






DenumireEURESPAL 80 mg
DescriereUtilizat în tratamentul simptomelor funcţionale: tuse şi expectoraţie din cursul bronhopneumopatiilor.
Acest tratament nu trebuie să întârzie administrarea tratamentului antibiotic, dacă acesta este necesar. 
Denumire comuna internationalaFENSPIRIDUM
Actiune terapeuticaALTE MED. PT. TRAT. BOLILOR OBSTRUCTIVE ALE C.R, SISTEMICE ALTE MED. PT. TRAT. BOLILOR OBSTRUCTIVE ALE C.R, SISTEMICE
PrescriptieP-6L - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala valabila 6 luni
Forma farmaceuticaComprimate filmate
Concentratia80mg
AmbalajCutie x 2 blist. Al/PVC x 15 compr. film.
Valabilitate ambalaj2 ani
Cod ATCR03DX03
Firma - Tara producatoareLES LAB. SERVIER IND. - FRANTA
Autorizatie de punere pe piataLES LAB. SERVIER IND. - FRANTA

www.actimel.ro | Concurs Actimel

Vara asta provoaca-l pe campionul imunitatii. Intra in promotie pe www.actimel.ro. Perioada  promotiei este  1 iunie – 31 iulie 2011!


Cu 1 pachet de 4 Actimel cumparat poti sa castigi premii saptamanale: Actimel pentru vara sau un Ipad.
Cu 3 pachete de arome diferite de Actimel poti castiga marele premiu: un Fiat 500.
Inscrie-te in promotie pe site cu codul bonului fiscal si data inscrisa pe acesta (nu uita ca data achizitiei produsului trebuie sa fie in perioada promotiei)!
Pastreaza bonul sau bonurile pentru a intra in posesia premiului. Pentru regulamentul complet al promotiei intra pe www.actimel.ro.

Cele mai frumoase gadgeturi

Institutul pentru studierea designului, red dot, a desemnat castigatorii unuia dintre cele mai reputate premii internationale din domeniu. Iata cele mai frumoase gadgeturi :



EX90 Personal Telepresence



Este un sistem de teleconferinţă creat de Cisco, care include full HD video calling, boxe stereo, subwoofer şi microfoane wideband. Interfaţa aparaturii se accesează printr-un touch-pad ceea ce uşurează munca utilizatorului, care nu mai este nevoit să navigheze printr-o serie de meniuri. De asemenea, aparatul permite utilizatorilor să prezinte interlocutorilor aflaţi la distanţă grafice şi diagrame în timp ce se concentrează exclusiv asupra conversaţiei pe care o poartă. Aceasta întrucât, aparatul aproape că lucrează singur.



HTC EVO 4G

Display-ul de 4,3 inch al telefonului creează senzaţia că priveşti imaginile de pe un TV cu ecranul plat de ultimă generaţie. Modul în care arată aparatul este îmbunătăţit de o ramă care îl "protejează" pe utilizator de orice altă "distracţie". De asemenea, gadgetul se comportă ca un veritabil aparat foto, dispunând de o cameră de 8 megapixeli.




Iphone 4

"iPhone 4 reprezintă cea mai mare săritură creativă de la apariţia primului iphone creat de Apple", spune juriul red dot despre produsul creat de Apple. Forma sa inedită este dată de display-ul de rezoluţie mare şi de led-urile care luminează ecranul. Iphone 4 este , totodată, foarte subţire, având numai 9,3 mm în grosime. Cu toate acestea este foarte greu de distrus, fiind protejat de o ramă făcută dintr-un oţel care nu se pătează.


TA Sky Design Desk Connector Panel

Creat de Komtech, TA Sky este soluţia ideală, după cum susţin cei de la red dot, pentru o problemă banală de design din birourile şi sălile de conferinţe. Este practic o cutie care se montează în birou şi care poate fi utilizată cu succes pentru „a găzdui” toate cablurile necesare pentru o teleconferinţă, spre exemplu. Aparatul se găseşte şi în varianta colorată.

sâmbătă, 9 iulie 2011

Cum poti scapa de cel mai puternic virus informatic TDL4

   Acum cateva zile a aparut stirea prin care milioane de utilizatori s-au speriat: a aparut cel mai puternic virus informatic(TDL4) .  Insa iei cei de la BitDefender au reusit sa creeze un utilitar gratuit ce te poate scăpa de temutul virus.
   Ameninţarea TDL4 se răspândeşte prin intermediul site-urilor pornografice, precum şi prin intermediul reţelelor ilegale de file-sharing, unde se ascunde sub forma unor fişiere codec sau crack-uri. Mai mult decât atât, infecţiile cu TDL-4 au fost detectate şi pe computere care în prealabil au fost compromise cu ZeuS, demonstrând faptul că acesta din urmă este responsabil pentru descărcarea şi instalarea unui rootkit.
   Rutina de detecţie, eliminare şi dezinfecţie a fost integrată în soluţia de securitate BitDefender. Cei care nu folosesc securitate de la BitDefender pot descărca gratuit utilitarul de dezinfecţie atât pentru varianta Windows pe 32-biţi, cât şi pe cea de 64-biţi.

Puteti descarca gratis utilitarul de dezinfectie de aici : http://www.bitdefender.ro/

Cel mai puternic virus informatic

   TDL-4 este cel mai puternic virus informatic din istorie, avertizeaza cei de la Kaspersky Labs. Specialistii sustin ca, doar in primele trei luni din 2011, peste 4,5 milioane de computere au fost afectate, in special in SUA, Marea Britanie, Italia si Franta.
  Daca TDL-4 iti infecteaza computerul, acesta se poate copia apoi singur pe un altul pe Internet. Caracteristicile acestui rootkit permit autorilor sa creeze o retea formata din milioane de computere infectate din intreaga lume.
  TDL-4 instaleaza pe un computer infectat aproximativ 30 de "utilitare", inclusiv programe antivirus false si sisteme pentru cresterea traficului publicitar si distributia de spam.

Concurs Europa FM | Castiga 100 euro de la Europa FM si Macon Deva

Pentru a participa la concursul Europa FM si a avea sansa sa castigi 100 euro trebuie sa :
  • Asculta in fiecare zi de luni pana vineri, emisiunea "Desteptarea" lui Bogdan Miu si Monica Anghel difuzata la Europa FM.
  • La semnalul de concurs, suna primul la 0372.069.599 + raspunde corect la intrebare.

www.aciphosting.ro | Castiga o consola Nintendo Wii

Concursul se va desfasura in perioada 6 iulie – 6 august 2011 si se poate prelungi cu inca o luna daca numarul participantilor nu este mai mare de 100.

Pe toata perioada concursului o sa fie afisate pe site-ul nostru listele cu participantii la concurs si adresele url unde au fost postate articolele. Calitatea articolelor postate nu va reprezenta un mijloc de departajare a castigatorilor.

Castigatorul va fi desemnat in maxim 2 zile de la terminarea concursului, dupa efectuarea verificarilor necesare si descalificarea participantilor care au recurs la metode interzise pentru a obtine un numar mai mare de like-uri.


Premii oferite :

Locul I – O consola Nintendo Wii

Locul II – Un pachet de gazduire web Business timp de 1 an

Locul III – Un pachet de gazduire web Advanced timp de 1 an

Locul IV – Un pachet de gazduire web Beginner timp de 1 an
Concurs
Ce trebuie sa faci?

Posteaza un articol de minim 200 cuvinte in care sa descrii unul dintre serviciile noastre sau compania noastra, pe blogul sau site-ul tau personal, plaseaza un buton like pentru articolul respectiv si incepe promovarea acestuia.

Cel mai votat articol va castiga automat o consola Nintendo Wii. In imaginea de mai jos puteti vedea un exemplu de articol.


Termeni si conditii :

- Blogul sau website-ul unde se posteaza articolul trebuie sa detina cel putin PR 1
- Articolul trebuie sa fie de cel putin 200 cuvinte si sa contina cel putin 3 link-uri cu ancore diferite ( web hosting, servere vps, inregistrare domenii ) catre pagina www.aciphosting.ro
- Toti participantii care incearca prin orice metoda interzisa sa obtina un numar mai mare de like-uri o sa fie descalificati automat
- Blogul in care se publica articolul trebuie sa contina cel putin 5 articole mai vechi

Lucian Bute - Jean Paul Mendy livestream gratis

Lucian Bute (31 ani) lupta in sfarsit cu titlul mondial pe masa in fata romanilor.La noapte, in ringul de la Romexpo, Lucian isi va apara centura de campion mondial la supermijlocie, in versiunea IBF in fata francezului Jean-Paul Mendy (37 de ani). Bute a trecut proba cantarului, chiar daca a fost aproape de limita. in schimb, Mendy a fost mai usor cu aproape jumatate de kilogram fata de limita maxima admisa de 76,204 kg.

Meciul pe care toata Romania il asteapta : Lucian Bute - Jean Paul Mendy il puteti urmari livestream gratis aici : http://www.fromsportcom.com/a-0/4/156/a-55674.html

vineri, 8 iulie 2011

Miss Fitness Universe | Anca Bucur poze sexy

   Anca Bucur a participat la competiția din SUA (Miss Fitness Universe)  alături de alte 99 de concurente, însă, la finalul probelor pe care le-a avut de susținut, românca a fost desemnată câștigătoare.
 Anca Bucur a participat și anul trecut la concurs, dar s-a clasat pe locul 5. Așa se face că anul acesta s-a ambiționat și s-a antrenat zilnic pentru competiție.
  Premiul i-a adus mai multe contracte de publicitate, iar în luna noiembrie va participa la Campionatul Mondial de Fitness, din Las Vegas.


Castiga un Nokia N8

Pentru a castiga un Nokia N8, trimite un CV motivant la clubhollywood@hmplx.ro si spune de ce esti cel mai bun in ceea ce faci. Cosmote si Hollywood Multiplex te premiaza cu 100 de vouchere de incarcare de 5 euro, 100 de cartele cu nr de Cosmote si marele premiu un telefon Nokia N8.
Perioada concursului este 8 iulie - 8august 2011.

www.vara-coke.ro | Concurs Vara Coca-Cola

Regulamentul concursului Vara Coca-Cola:    
Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa se uite sub capacul produselor participante( Coca-Cola Regular, Coca-Cola Light, Coca-Coal Zero, Fanta Orange, Fanta Lemon, Fanta Grape, Sprite in ambalajul de 0.5L PET si Coca-Cola Regular, Coca-Cola Zero , Fanta Orange si Sprite in ambalajul de 1L PET), sa gaseasca un cod alfanumeric(litere si cifre) de 8 caractere, pe care sa-l inscrie in campanie.
Inscrierea in campanie se poate face prin urmatoarele modalitati :

  • prin SMS la nr 1884 (tarif standard in retelele Orange ,Vodafone,Cosmote si Zapp)
  • prin completarea formularului de pe site-ul Vara Coke

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii : 
- 1 sejur la Ibiza pentru 10 (zece) persoane – un castigator si 9 (noua) prieteni desemnati de acesta
(“Sejurul”). Castigatorul impreuna cu insotitorii vor sta intr-o vila privata din Ibiza (Vila 154 – pentru
detalii, a se vedea link-ul web http://www.ibizasummervillas.com/property_detail.php?property=154)
in perioada 12 – 19 septembrie 2011. Premiul de tip Sejur include urmatoarele: costul inchirierii vilei
private, asigurarea de sanatate si de transport pentru perioada deplasarii, cazare in vila, mic dejun,
transfer aeroport, transport dus-intors cu avionul, o calatorie cu yacht, o cina festiva la un restaurant
local, diurna de 400 euro / persoana (cheltuirea acestei diurne nu trebuie justificata). Premiul de tip
Sejur are valoarea totala de minim 40.000 de euro, aceasta putand fi influentata de diferite costuri
variabile (de exemplu: bilete de avion, cazare etc);
- 7 milioane de sticle de Coca-Cola, in ambalaj de 0.5L PET (“Sticla”), Valoarea totala a premiilor de tip
Sticla este de 2,715,663 Euro, TVA neinclus.

Rezultate contestatii BAC 2011

Rezultatele finale la examenul de bacalaureat au inceput sa fie anuntate in centrele de evaluare din tara, judetul Cluj fiind printre primele care afiseaza notele obtinute de elevii care au facut contestatii la materiile de examen.

Regulamentul in cazul contestatiilor spune ca:

- Cei cu medii intre 4,50 si 4,99 vor primi noua nota indiferent de diferenta. Ex: un elev cu 4,75, daca va obtine nota 5,00 va ramane cu aceasta nota chiar daca diferenta este de doar 0,25. La fel si in cazul celor cu medii de peste 9,50.

- Pentru toti ceilalti, diferenta trebuie sa fie de minimum 0,50 pentru ca nota sa fie modificata. Daca diferenta insa este de peste 1,50, o a treia comisie va evalua lucrarea.

Pentru a vedea rezultatele contestatiilor la BAC 2011 din orasul tau intra aici : http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Rezultatele-contestatiilor-Bacalaureat-Vezi-rezultatele_0_512948859.html