marți, 31 mai 2011

Tendinte culori 2011

  In fiecare sezon apar noi tendinte in moda pe care le poti observa pe podium. O caracteristica comuna tuturor tendintelor in moda este culoarea. Indiferent ca este vorba de haine, accesorii sau farduri, culorile joaca un rol important.
  Iata care sunt trendurile in materie de culoare pentru sezonul primavara – vara 2011:

Trendurile in materie de culoare pentru sezonul primavara – vara 2011 sunt centrate pe nuante luminoase si vesele. In acest sezon, ne indepartam de culorile neutre si in stil „military” si imbratisam culorile vii.


Coralul

Una dintre cele mai in voga culori este coralul si rozul, nuanta pepenelui rosu. Coralul este ideal pentru vara si multi designeri au gandit piese din colectia lor in aceasta culoare frumoasa. Cea mai buna modalitate de a purta aceasta culoare nu este din cap pana in picioare, ci doar adaugand un accent in aceasta culoare, de exempu o bluza sau esarfa.

Poti combina coralul cu o nuanta de bronz inchis sau maro deschis. Astfel, tinuta ta va parea mai armonioasa si finisata. Daca nu indraznesti sa porti o bluza sau fusta coral, foloseste un lac de unghii sau un gloss in aceasta nuanta. Instant, look-ul tau va arata impecabil si pregatit pentru vara.

Si nuanta de roz prafuit este o culoare grozava pe care o poti incerca in acest sezon si este suficient de eleganta sa o porti pe timp de zi.


 

Nuantele de albastru :

   Nuantele mai inchise precum cobalt, albastru electric si albastru verzui sunt foarte trendy in acest sezon. Iti pun foarte frumos in evidenta bronzul si le poti combina foarte bine cu nuante precum bronz, ruginiu si portocaliu deschis. Nuantele de albatru precum albastru marin, albastru celest sunt, de asemenea, foarte la moda.

Cel mai mare avantaj al culorii albastre este ca poti purta nu doar haine albastre, ci si accesorii albastre. Un clutch albastru marin sau o pereche de pantofi poate instantaneu sa invioreze pana si cea mai anosta tinuta. Pentru machiaj, oja de culoare albastru electric este in tendintele de anul acesta.

”Peach”


  Un alt trend hot in materie de culoare pentru sezonul primavara-vara 2011 este nuanta de portocaliu denumita piersica sau ”peach”. Aceasta culoare a fost prezenta mai ales in colectiile de moda semnate Elie Saab. Dar este vorba de o nuanta de piersica foarte deschisa, aproape nude.

Pentru a pune aceasta culoare in evidenta, poarta o rochii de cocktail sau rochii lungi de seara in aceasta nuanta cu un luciu metalic. De asemenea, poti purta bluze scurte din organza in aceasta nuanta sau fuste sau rochii scurte in stil origami.


Verde menta : 
   Verdele menta este o alta culoare care a fost prezenta in foarte multe colectii primavara/vara ale multor designeri celebri si case de moda. O nuanta fresh de verde menta este ideala pentru vara, indiferent ca este vorba de haine sau machiaj. Daca porti ceva deschis la culoare, asorteaza un machiaj si oja verde menta.


Concurs PUMA | Castiga produse PUMA in valoare de 1500 euro

   Concursul PUMA  are loc in perioada:04 Aprilie 2011 – 30 Iunie 2011. 
   Concurs online: “The Puma National After Hours Athlete Consumer Competition” – Concurs Puma
Premii :  150 x pachet cu produse PUMA in valoare de 1500 Euro + titlul de ambasador PUMA
Ce trebuie sa faci:
  • Realizeaza un clip in care sa-ti etalezi talentele creative de atlet After Hours (fussball, pink pong, darts, bowling sau pool*)
  • Uploadeaza-ti clipul + tag-uieste sportul corespunzator + alege-ti tara de origine in aplicatia concursului de pe Facebook 
  • Aduna cat mai multe Like-uri pentru clipul tau pentru a te califica la faza de jurizare
   Dupa jurizarea finalistilor alesi prin vot public, vor reiesi 5 castigatori per tara participanta, cate unul pentru fiecare sport. Consulta si regulamentul oficial: http://pumasocialchampion.com/ro/tab/terms_conditions (engleza)

Castiga o masina , o croaziera si multe alte premii

   Pentru a participa la Tombola, participantii trebuie sa se inscrie printr-una dintre urmatoarele metode: 
  • creare cont pe site-ul www.elefant.ro; 
  • abonare la newsletter-ul elefant.ro;
  •  completare taloane promotionale distribuite in cadrul targurilor de care Bookfest Bucuresti, Constanta, Mamaia, Sibiu;
  • like pe Facebook –ul elefant.ro
   Campania este valabila in perioada 9 mai 2011 – 20 septembrie 2011 si se refera la actiunile indeplinite pe site-ul www.elefant.ro, facebook-ul elefant.ro si in cadrul targurilor de carte sus-mentionate.

Castiga o masina Volkswagen Golf 6

  La campania "Castiga un VW Golf 6 cu GroupAll"poate participa orice persoana fizica majora, rezidenta in Romania ,care poseda:

  • Un cont curent si activ pe Facebook si care va deveni "fan" pe pagina GroupAll folosind butonul like , accesand platforma Facebook
  • O adresa de email valida, cu care se va inscrie in baza de date GroupAll. Pe aceasta adresa va primi ulterior diverse informatii din partea GroupAll.
  Acelasi utilizator se poate inregistra atat pe site-ul Facebook, cat si pe GroupAll pentru a participa la campanie si a-si mari sansele de castig .
  Nu pot participa la campanie si nu pot primi premii : persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau persoanele fizice autorizate (PFA) , precum si persoanele fizice cu varsta sub 18 ani sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania. 
  Castigatorul campaniei va fi selectat aleator de catre un software , prin tragere la sorti.
  Campania " Castiga un VW Golf 6 cu GroupAll" se desfasoara pe parcursul a 12 luni incepand din data de 20.02.2011. 
  Pentru a va inscrie la concurs intrati aici : http://www.groupall.ro/

Sosia lui Justin Bieber

Justin Bieber are o sosie care face furori pe internet. Numele ei este Dani Shay, o adolescenta ce seamana izbitor cu starul canadian.
 Dani  face furori pe Youtube cu un cover dupa hitul Love The Way You Lie din repertoriul lui Eminem.
 Clipul in care adolescenta canta intr-un mod remarcabil piesa Love The Way You Lie s-a bucurat de o ascensiune mareata in ultimele doua zile, depasind 200.000 de vizualizari si adunand multe comentarii pozitive.
 Puteti urmari mai jos clipul care face furori pe youtube...


marți, 24 mai 2011

Cum sa scapi de tantari

    Vremea tot mai caldă din ultimele zile va duce, în curând, la apariţia ţânţarilor.Iata cum  să scapi de tantari  şi să ai parte de un somn liniştit folosind doar produse naturale.
 Uleiurile esenţiale: Te poţi proteja împotriva ţânţarilor şi folosind anumite uleiuri esenţiale. Cele de eucalipt, scorţişoară sau ricin sunt ideale pentru a ţine insectele departe de casa ta. Pune câteva picături într-un pulverizator cu apă şi stropeşte prin casă de câteva ori pe zi. De asemenea, oricare dintre cele trei uleiuri, amestecat cu unul de măsline, realizează o soluţie ce poate fi aplicată direct pe piele, ea oferind astfel o protecţie la fel de bună.

 Ultrasunete: O altă modalitate eficientă de scăpa de ţânţari, ce nu implică folosirea de substanţe chimice, o reprezintă aparatele cu ultrasunete. Acestea emit ultrasunete care sunt percepute doar de insecte. Ele le afectează simţurile şi îi fac astfel să stea la distanţă. Sistemul cu ultrasunete poate fi menţinut în permanenţă în priză deoarece sunetul său nu este perceput de urechea umană. 56 de lei costă, pe internet, un aparat cu ultrasunete care alungă ţânţarii.

 Scapă de apa stătută : Pe timpul verii trebuie să evităm cu orice preţ să ţinem apă stătută în casă. Locurile în care aceasta se regăseşte, precum farfuriile de sub ghivecele florilor, reprezintă mediul ideal pentru ca ţânţarii să-şi depună ouăle. Pentru a evita o astfel de problemă, trebuie să schimbăm apa din farfurii zilnic.

duminică, 22 mai 2011

Cum poti gasi camerele si microfoanele ascunse

  În România se vând anual sute de mii de dispozitive de supraveghere. Cele mai multe dintre acestea sunt folosite în spionajul economic sau în supravegherea partenerilor de afaceri. Pentru depistarea microfoanelor şi a camerelor ascunse este mai bine să se apeleze la specialişti, pentru că acestea pot fi ascunse în locuri greu accesibile
   Aparatura folosită de detectivi în depistarea dispozitivelor de spionaj costă peste 13.000 de euro şi încape într-o valiză obişnuită. Această trusă conţine aparate performante pentru verificarea existenţa emisiilor pe diverse frecvenţe radio, în infraroşu, transmisii video wireless sau a altor tipuri de microfoane. 
  Tariful pentru o astfel de operaţiune este de 400 de euro pentru 100 de metri pătraţi.

Admiterea la liceu 2011

     Se apropie admiterea la liceu 2011, pentru acest an iar elevii vor sa stie cate locuri sunt libere la liceele de elita. Astfel , in Bucuresti , pentru anul scolar 2011-2012 sunt disponibile 16.000 de locuri in clasa a IX-a
    Cu aceasta ocazie, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a realizat o brosura, "Admiterea in clasa a IX-a invatamant preuniversitar de stat pentru anul scolar 2011-2012", care va fi distribuita gratuit tuturor elevilor clasei a VIII-a din Capitala. Aceasta este publicata si in format electronic, fiind disponibila pe site-ul www.ismb.edu.ro.

vineri, 20 mai 2011

Face Melter Iphone download

  O aplicatie distractiva pentru iPhone este Face Melter. Cu  Face Melter puteți să modificați orice poză doriți prin simple mișcări ale degetelor pe suprafața ecranului. Mai exact, modelezi o poză așa cum modelezi plastilina.
  Face Melter se poate descărca gratuit de pe AppStore, așa că nu mai asteptati... Aveti o mostra mai jos :

miercuri, 18 mai 2011

Aerius prospect


Aerius (
comprimate filmate 5 mg) prospect :

Desloratadina
• Substanta active este desloratadina 5 mg
• Alte ingrediente ale compartimentului sunt: hidrogenofosfat de calciu dihidrat, celuloza microcristalina, amidon de porumb, talc. Invelisul comprimatului este alcatuit dintr-un invelis filmat (continand lactoza monohidrat, hipromeloza, dioxid de titan (E 171), macrogol 400, indicotin (E132), invelis transparent (continand hipromeloza, macrogol 400), ceara Carnauba, ceara alba.

Producator: SP Labo N.V. Industriepark 30, B-2220 Heist-on-den-Berg, Belgia

CE ESTE AERIUS SI PENTRU CE ESTE UTILIZAT
Aerius comprimate filmate 5 mg este ambalat in blistere, in cutii cu 1,2,3,5,7,14,15,20,21,30,50 sau 100 de comprimate fimate.

Aerius este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica si simptomele acesteia.

Aerius amelioreaza simptomele associate cu rinita alergica (de exemplu febra fanului, alergia la praf), precum stranutul, secretia abundenta sau senzatia de mancarime nazala, senzatia de mancarime la nivelul palatului, precum si senzatia de mancarime si inrosirea ochilor sau lacrimarea.

Aerius este utilizat, de asemenea, pentru ameliorarea simptomelor associate urticariei idiopatice cornice, cum ar fi senzatia de mancarime si papule urticariene.

Ameliorarea acestor simptome dureaza o zi intrega si va permite sa va reluati activitatile normale cotidiene si somnul.

IAINTE SA LUATI AERIUS

Nu luati Aerius:
• daca sunteti hipersensibil (allergic) la desloratadina, la oricare celelalte dintre componente ale Aerius sau la loratadina.

Aerius este indicat persoanelor adulte si adolescentilor (12 ani si peste).

ADMINISTRAREA AERIUS CU ALIMENTE SI BAUTURI:
Aerius poste fi luat cu sau fara alimente .

SARCINA
Daca sunteti gravida, nu este recomandata utilizarea produsului Aerius.
Intrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul inainte de a lua orice alt medicament in timpul sarcinii.

ALAPTARE
Consultati medicul dumneavostra say farmacistul inainte sa folositi orice medicament .
Daca alaptati, nu se recomanda sa folositi Aerius.

CONDUCEREA VEHICULELOR SI FOLOSIREA UTILAJELOR
La doza recomandata, nu este de asteptata ca Aerius sa va produca somnolenta sau sa va scada atentia. Totusi, foarte rar la unii oameni poate provoca somnolent ace le poate afecta capacitatea de a conduce vehicule sau a folosi utilaje.

CUM SA LUATI AERIUS
Adulti si adolescenti (12 ani si oeste): luati 1 comprimat o data pe zi.
Inghititi comprimatul intreg cu apa, cu sau fara alimente .
Luati aceste comprimate atat timp cat va indica medical dumneavoastra.

DACA LUATI MAI MULT AERIUS DECAT TREBUIE
Luati Aerius numai in dozele prescrise pentru dumneavoastra. Nu se asteapta probleme serioase in caz de supradozaj accidental. Cutoate acestea, daca luati mai mult Aerius decat vi s-a spus, contactati medical dumneavostra sau farmacistul.

DACA UITATI SA LUATI AERIUS
Daca uitati sa luati doza de medicament la timp, luati-o cat mai curand posibil, apoi reveniti la schema de tratament obisnuita. Nu luati o doza dubla pentru arecupera dozele individuale pe care ati uitat sa le luati.

EFECTE SECUNDARE POSIBILE
La fel ca toate medicamentele, Aerius poate avea efecte secundare. La adulti efectele secundare au fost similare cu cele produse de un drajeu ce contine zahar. Cu toate acestea, oboseala, senzatia de gura uscata si durerile de cap au fost raportate mai frecvent decat in cazul administrarii unui grajeu de zahar.

In cursul comercializarii Aerius, au fost rapoartate cazuri foarte rare de reactii alergice grave (dificultate in respiratie, respiratie suieratoare, mancarime, urticarie si edem) si eruptii ale pielii . De asemenea, au fost raportate foarte rar cazuri de palpitatii, accelerarea batailor inimii, dureri abdominale, greata (satre de rau general), varsaturi , senzatie de discomfort abdominal, diaree , ameteli, somnolenta, imposibilitate de a dormi, dureri musculare , unflamatia ficatului si valori anormale ale testelor functionale hepatice .

Daca observati orice alte efecte secundare care nu au fost mentionate in acest prospect, va rugam sa informati medical dumneavoastra sau farmacistul.

CUM SE PASTREAZA AERIUS
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
A se pastra la temperature sub 30 ºC. A se pastra medicamentul in ambalajul original.
A nu se folosi dupa data de expirare indicate pe cutie sip e blister.
Adresti-va farmacistului in cazul in care observati orice modificare ale aspectului comprimatelor.

Kite Bike 2011 | Descopera Bucurestiul pe 2 roti

    Daca la prima editie din 2010 formatul a fost print continand 26 de trasee, KITE BIKE trece in format online pentru a permite actualizarea permanenta a platformei cu rute de catre initiatorii proiectului cat si de catre utilizatorii care doresc sa impartaseasca din plimbarile lor.

In varianta sa actuala online, KITE BIKE contine:
• Peste 40 de trasee proaspete
• o selectie in permanenta actualizata de locuri pitoresti pe care sa le descopere toti cei care vor sa fie turisti in propriul oras
• lista cu magazine/ateliere de biciclete
• lista cu benzinarii unde ai posibilitatea sa-ti umfli rotile de bicicleta
• blogul care va contine tot felul de informatii utile la casa biciclistului, de la DYI pe care-l poti exersa pe propria bicicleta si pana la tot soiul de popasuri
• playlist-uri de mers cu bicicleta
• in curand: alte intiative periodice pe care vrem sa le facem pe platforma, ca locuri de picnic, handmade pentru biciclisti sau trasee tematice prin oras:)

luni, 16 mai 2011

Master Chef | Cel mai important show de televiziune dedicat gatitului

     “MasterChef”, cel mai important show de televiziune din lume dedicat gatitului, care a revolutionat segmentul “cooking show”-urilor, va fi facut si in Romania, la Pro Tv.
     ”MasterChef” este unul dintre cele mai incitante si spectaculoase reality show-uri din lume, care reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatori pentru care bucataria este o reala bucurie, nu o meserie, si care, prin talentul, inventivitatea si daruirea lor in fata cratitei sau a borcanelor cu condimente isi pot schimba vietile.        
      Pasionati de arta gatitului, concurentii vor avea la dispozitie scena pentru a arata lumii intregi ca bucuria de a gati din inima poate deveni spectacol, dar si drumul catre schimbarea vietii. Acestia vor face orice pentru a impresiona juriul, pentru a castiga un premiu substantial in bani si, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul “MasterChef” al Romaniei. Preparate spectaculoase, inventivitate, indemanare, lupta stransa, dar si un spectacol vizual care va aduce sare si piper serilor romanilor, acestea sunt cateva dintre ingedientele cu care “MasterChef” vine si in Romania. 
   Castigatori sau doar finalisti in acest show, unii dintre participantii in editiile din strainatate ale competitiei ”MasterChef” au reusit sa isi deschida propriile restaurante, sa isi schimbe cariera, sa lanseze carti de bucate de succes sau chiar sa devina prezentatori TV.

Castiga o masina ECO

        Ti-ar placea sa conduci o masina cu motor electric? Luna asta, visul tau poate deveni realitate daca iti faci drum pana la un magazin din reteaua Plafar Retail. Aici, bonurile mai mari de 60 de lei iti aduc mii de premii instant, dar ai sansa de a participa la tombolasi de castiga o masina electrica ECO Toyota Pryus. Astfel, tu iti pastrezi sanatatea cu produse sigure, naturale, fara conservanti, iar planeta va fi mai fericita si mai putin poluata.

Adidas Outlet Store | Reduceri de pana la 70%

In magazinele Adidas Outlet Store veti avea parte de reduceri de pana la 70%. Perioada promotiei : 29 Aprilie - 28 Mai.
Magazinele Adidas Outlet Store din tara :

  • Bucuresti : Fashion House, Autostrada Bucuresti-Pitesti, km13

                            Iris Shopping Center, Bd. 1 Decembrie 1918, nr 33A
                           Grand Arena Mall, Bd. Metalurgiei, nr 12-18

  • Otopeni: Calea Bucuresti, nr 25 
  • Mamaia,Constanta : Hotel Perla, Parter
  • Brasov : Unirea Shopping Center, Bd. Garii
  • Buzau: Galleria, Str. Unirii, nr. 301A

duminică, 15 mai 2011

fy_abbottabad | Harta CS cu ascunzatoarea lui Bin Laden

    "fy_abbottabad" este numele hărţii de CS: Source ce a fost scoasă la o săptămână după evenimentele din noaptea de 1 mai. Harta este creată de unul dintre utilizatorii site-uluiGamebanana.com şi este perfectă pentru modurile "Defuse" şi "Hostage", scrie WASD.
     Harta poate fi descărcată de aici : http://www.gamebanana.com/maps/156014

sâmbătă, 14 mai 2011

Cum iti dai seama ca esti indragostit/a

   Aceasta este o intrebare foarte comuna, insa nu e foarte simplu sa ajungi la un raspuns. Ceea ce pentru o persoana insemna dragoste, pentru alta poate insemna doar atractie.
  Suntem diferiti, si in consecinta anumite persoane se indragostesc mereu cu foarte mare usurinta si, deseori in timp ce altii simt mai mult dorinta decat dragoste.
  Sa fii indragostit inseamna sa-ti predai in totalitate inima altei persoane. Aceste lucruri pot fi foarte complicate, mai ales daca esti adolescent deoarece dragostea care implica si romantism reprezinta un concept nou pentru tine si nu stii la ce sa te astepti.

marți, 10 mai 2011

Alimente care nu expira la data inscrisa pe ambalaj

   Multe dintre etichetele produselor pe care le cumpărăm sunt înselătoare .
   Potrivit experţilor, carnea de pui poate fi consumata chiar şi la doua zile după ce termenul de valabilitate a expirat – asta cu condiţia de a-l găti foarte bine, pentru a omorâ toate bacteriile care s-ar putea aduna pe ea. Condiţia este să şi arate bine, aşa că aici trebuie să ne bazăm pe simţuri. Ideea este că, dacă puiul a expirat, dar încă arată şi miroase foarte bine, nu are rost să îl arunci.

  În cazul fructelor şi legumele, datele de valabilitate sunt absolut inutile. În momentul în care fructele sau legumele nu mai sunt bune, vă veţi da seama imediat din cauza aspectului.

   Dacă nu desfaci borcanul de gem, acesta poate să reziste o veşnicie. Odata deschis, acesta este valabil pâna când mucegăieşte.

  Pâinea. Aici lucrurile stau foarte simplu: atâta timp cât nu este mucegăită nu ai de ce să îţi faci probleme. Însă odată ce vezi urme de mucegai pe ea – la gunoi.

  Şi în cazul laptelui, lucrurile stau foarte simplu: Atâta timp cât laptele arată bine şi are un miros şi un gust bun, este perfect consumabil.

Ouăle trebuie consumate în timp de 21 de zile de la data când au fost făcute, în caz contrar există pericolul intoxicării cu salmonela. Poţi testa ouăle astfel: pui un ou într-un bol cu apă şi dacă pluteşte însemnă că s-a stricat – dacă se scufundă înseamnă că e bun.

  Brânza de orice fel: cascaval, parmezan, telemea, etc. – de obicei, în acest caz nu se ţine cont de termenul de valabilitate. Brânza va rezista chiar şi o lună, dacă o ţii la frigider. Chiar dacă se întăreşte la suprafaţă sau îşi schimbă culoarea puţin, pur si simplu o cureţi şi consumi ce rămâne.

Toată mâncare uscată, precum: zahărul, sarea, orezul şi pastele ţin mult peste data de valabilitate şi vorbim aici de ani de zile, atâta timp cât produsul este sigilat

luni, 9 mai 2011

Indicii ca o femeie te inseala

   Iata 5 indicii  ce arata ca o femeie te inseala :


  • Nu-si mai doreste preludiu : Orice femeie isi doreste ca preludiul sa dureze cat mai mult, iar atunci cand incepe sa vrea doar partide rapide de sex inseamna ca ceva este in neregula. Ar putea fi un semn ca nu mai este la fel de atrasa de tine, caci mintea ei zboara la altcineva.
  • Iti povesteste mai mult decat inainte cum a fost ziua ei: Daca un barbat insala, incepe sa fie secretos. In schimb, femeia va trece in extrema cealalta, povestind poate mai mult decat este cazul, pentru a nu iti lasa loc de suspiciuni cu privire la modul in care si-a petrecut ziua. Prea multe detalii ar trebui sa te puna pe ganduri.
  • Agitatie inexplicabila: Pe cand lucra la cea de-a doua carte a sa, DeLorenzo a cercetat limbajul trupului. El spune ca daca isi tine mainile prea mult in buzunare, isi atinge fata sau cauta mereu prin geanta dupa nimicuri, acestea sunt cu siguranta semne de nervozitate anormala.
  • Nu isi mai foloseste telefonul in prezenta ta : Daca pana acum iubita ta nu lasa telefonul din mana, dar acum il tine in geanta si nu mai pare interesata de mesaje si convorbiri, nu inseamna neaparat ca incearca sa isi faca mai mult timp pentru tine. Urmareste cu atentie daca nu cumva odata ce tu dispari din camera ea incepe sa foloseasca telefonul din nou. Asta ar putea insemna ca se fereste de tine.
  • Nu te mai cicaleste deloc: Nu te mai cearta ca lasi capacul de la toaleta ridicat sau ca iti imprastii hainele prin toata casa. Inainte, un astfel de comportament o enerva, dar acum ignora gesturile tale. Nu suna prea bine, inseamna ca nu mai are niciun interes sa te tina langa ea si de aceea nu mai vrea sa te schimbe.

Cele mai scumpe domenii de internet

Acest rezumat nu este disponibil. Dați clic aici pentru a vedea postarea.

duminică, 8 mai 2011

Cum sa faci ca bateria de la telefon sa te tina mai mult

   Se intampla ca mobilul sa te lase balta exact cand trebuie sa dai cateva telefoane importante?

   Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca bateria de telefon sa aiba o viata cat mai lunga:


  •   In unele cazuri, bateria ar putea fi deja pe jumatate incarcata, asa ca nu-ti baga telefonul în priza imediat, ci foloseste-l pana se descarca în totalitate.
  •  La primele incarcari foloseste-te de o priza normala, de perete, nu de cablul USB sau de incarcatorul din masina, pentru ca voltajul poate fi diferit.
  • Dupa ce ti-ai incarcat telefonul prima oară, incearca sa nu folosesti imediat aplicatiile care ti-ar putea descarca bateria foarte usor. Ideal e ca primele dati aceasta sa se descarce mai lent.
  • Inainte de a-ti incarca telefonul din nou, asteapta sa se descarce complet. Incearca sa faci acest lucru de cate ori ai ocazia, nu doar in primele saptamâni de la achizitionare.
  • Repeta procesul de patru sau chiar cinci ori inainte de a te gandi sa-ti pui bateria la incarcat chiar daca nu s-a descarcat de tot. Abia dupa ce ai repetat primii pasi de cateva ori este in regula sa iti incarci telefonul cu ajutorul USB-ului sau in autoturism.

Cum stiu daca cineva ma place

   Iti poti da seama ca cineva te place in doar 15 minute. Exista indicii aproape neobservate care arata clar ca cineva are o parere buna despre tine si te doreste. Multe dintre ele sunt exprimate prin limbajul corpului.

  •   De exemplu, o persoana care, atunci cand te vede, ridica din sprancene, este bucuroasa ca te vede. Zambetul nu este intotdeauna fals. Daca un zambet este insotit de contactul vizual, atunci el este unul sincer si arata un raspuns favorabil din partea celei/celui care zambeste.
  • Cand te afli langa o persoana care, in timpul conversatiei, se apleaca spre tine, acesta este un semn al faptului ca te place. In caz cotrar, tendinta va fi de departare de tine.
  • De asemenea, picioarele spun multe lucruri despre oameni. Daca varfurile acelei persoane sunt indreptate catre tine, acesta este un semn bun. Daca, din contra, ele indica directia usii, atunci nu esti o companie prea placuta.
  • Revenind la privire, este important sa observi daca persoana pe care o placi te priveste mai mult decat pe ceilalti din jur. Daca privirea ei este indreptata spre buzele tale, atunci te place cu siguranta si este atrasa de tine.
  • Un rol important il are si atingerea. Cand suntem atrasi de cineva, il atingem chiar fara sa vrem. Genul de atingeri care arata dorinta sexuala sunt cele pe antebrat si genunchi. Atingerea parului arata ca persoanele sunt atrase reciproc una de alta, gestul find unul care denota romantism.

Cum stiu ca am calculatorul virusat

    Multi dintre noi isi pun aceasta intrebare cand calculatorul nu mai merge ca inainte sau se misca in reluare. Iata cele mai des intalnite semne care iti spun ca ai calculatorul virusat :

1. Apar pe ecran tot felul de ferestre “pop-up” si mesaje publicitare, precizand ca PC-ul este infectat si ca are nevoie de protectie. Acesta este un exemplu tipic de infectare. Este vorba fie de un program spion (“spyware”) in computer sau de o infectare cu un antivirus fals (numit si “rogueware“).

2. Computerul functioneaza foarte incet - Acesta poate fi un simptom pentru multe cauze, inclusiv infectarea cu un virus. In cazul in care s-a produs infectarea cu un virus, vierme sau troian, acestea pot consuma resursele calculatorului, facandu-l sa functioneze mai greu decat de obicei.

3. Anumite aplicatii nu pornesc - De cate ori ati incercat sa porniti o aplicatie din meniul start sau de pe desktop si nimic nu se intampla? Uneori se poate deschide chiar un alt program. Ca si in cazul anterior, poate fi vorba de orice alta problema, insa este cel putin un simptom care va spune ca ceva nu este in regula.

4. Nu se conecteaza la Internet sau acesta ruleaza extrem de incet - Pierderea accesului la Internet este un alt semn al infectarii, desi poate fi cauzat si de probleme legate de furnizorul de Internet sau router. Pe de alta parte, este posibil sa aveti o conexiune la Internet care functioneaza mult mai greu decat de obicei. Daca ati fost infectat, malware-ul se poate conecta la o anumita adresa de Internet sau poate deschide anumite conexiuni separate, limitand astfel viteza de accesare a Internetului sau chiar facand imposibila folosirea acestuia.

5. Cand navighezi pe Internet, se deschid pe ecran tot felul de ferestre sau pagini nesolicitate - Acesta este cu siguranta un alt semn al infectarii cu malware. Multe fisiere virale sunt concepute special pentru redirectarea traficului de Internet catre anumite website-uri, fara consimtamantul utilizatorului, sau chiar sa imite anumite website-uri, creand impresia unui site legitim.

6. Dispar fisiere – Anumite atacuri sunt concepute special pentru criptarea sau stergerea anumitor fisiere si chiar mutarea documentelor dintr-un loc in altul. Daca va gasiti in aceasta situatie, este cazul sa incepeti sa va faceti griji.

7. Antivirusul si firewall-ul sunt dezactivate - O alta actiune tipica a amenintarilor de pe Internet este dezactivarea sistemelor de securitate (antivirus, firewall, etc) instalate pe calculator. Daca un singur program s-ar opri, poate ca ar fi vorba de o eroare de software, dar daca toate componentele de securitate s-ar dezactiva, aveti cu siguranta computerul infectat.

8. Computerul a luat-o razna - In cazul in care computerul incepe sa actioneze singur sau sa trimita email-uri de unul singur, daca aplicatii sau ferestre de Internet se deschid fara nici-o comanda, sistemul ar putea fi compromis de malware.

sâmbătă, 7 mai 2011

Cele mai bine platite modele din lume

  Pe primul loc intr-un top al celor mai bine platite modele din lume, realizat de celebra revista Forbes, se afla Gisele Bundchen, în vârstă de 30 de ani care  a castigat in ultimul an nu mai putin de 45 de milioane de dolari, aproape dublu decat anul trecut, cand a fost obtinut "doar" 25 milioane de dolari.
   Locul 2 este ocupat de  Heidi Klum, in varsta de 37 de ani, mamă a patru copii si gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", cu cele 20 de milioane de dolari, beneficii obtinute din meseria de model.
   Pe locul trei se situează Kate Moss, in varsta de 37 de ani, care a avut venituri de 13,5 milioane de dolari.
   Topul este completat de alte două manechine ale casei Victoria's Secret, braziliencele Adriana Lima, care a castigat 8 milioane de dolari, si Alessandra Ambrosio, in contul careia au intrat în ultimul an 5 milioane de dolari.

vineri, 6 mai 2011

Alimente bogate in proteine

   Pentru a avea creste in masa musculara avem nevoie de o dieta bogata in proteine.Aveti mai jos lista principalelor alimente care asigura maximul de proteine la un minim de grasimi si calorii:

1. Pieptul de pui, muschiul de vita, pestele: ar fi destul de greu sa facem o distinctie intre acestea, mai ales ca aceste alimente sunt baza oricarui meniu recomandat sportivilor de performanta; in special celor care au nevoie de o masa musculara superioara.

2. Albusul de ou: continut caloric scazut la un aport proteic ridicat.

3. Produsele lactate: indiferent ca preferam laptele, iaurtul, branza etc, aceste alimente asigura caramizile dezvoltarii musculare prin consistenta proteica, cat si osoase datorita calciului prezent in compozitia acestora

4. Alune, migdale, fistic, nuci, seminte etc: indiferent de modul de preparare, alunele si semintele au constituit o sursa consistenta de proteine in alimentatia umana de-a lungul timpului.

5. Cereale integrale: bogate in proteine, fibre vegetale si fara aport de grasimi sunt ideale de consumat in cadrul mesei de dimineata sau seara inainte de culcare daca simtim nevoia sa mai "basculam" ceva.

joi, 5 mai 2011

Apisan Forte prospect

    Apisan Forte este un supliment nutritiv preparat din produse apicole de calitate deosebita, netratate termic si nu contine niciun fel de conservanti chimici.
    Apisan Forte este indicat ca adjuvant in tratamentul unui mare numar de afectiuni, precum si in prevenirea aparitiei acestora si in asigurarea starii permanente de sanatate.

   Actiuni benefice ale consumului de Apisan Forte:

  •  Ajuta la dezvoltarea organismului copiilor in perioada de crestere
  • Intarzie sau impiedica aparitia precoce a fenomenelor celulare de imbatranire
  • Stimuleaza cresterea imunitatii
  •  Stimuleaza energetic si bioenzimatic activitatea creierului in perioade critice
  • Combate consecintele subnutritiei, dar si ale alcoolismului cronic
  •  Previne sau contribuie la inlaturarea unor dereglari hormonale
  • Impiedica sau amelioreaza evolutia hipertrofiei de prostata
  • Combate constipatia, colita, insuficienta digestiva
  • Indicat in flebite, varice si hemoroizi. Fiind un produs steril, poate fi aplicat direct pe rani, grabind procesul de cicatrizare
  • Hepatoprotector si cardioprotector. Continand ruton, este indicat si in boli vasculare periferice



    Apisan Forte se recomanda a fi consumat de 3 ori pe zi, cate o lingurita inainte de mesele principale, in serii de cate 25 de zile, cu o pauza de 5-7 zile intre serii, timp de 1-6 luni. E indicat ca preparatul sa nu fie repede inghitit, ci tinut cat mai mult posibil in gura pentru a favoriza buna lui absorbtie.

marți, 3 mai 2011

www.nutriday.ro | Concurs Nutriday

    Cumpara 6 produse Nutriday Natural sau Nutriday Delicios si pastreaza bonul de casa!
Completeaza forumularul de inregistrare si creaza-ti un cont pe www.nutriday.ro!
Dupa ce ai confirmat contul, logheaza-te pe site, introdu codul de pe bonul de cumparaturi si selecteaza regiunea pe care o susti!
   Daca ai deja cont din promotia trecuta “nutriday iti da idei”, nu trebuie decat sa te loghezi cu nume si parola si sa introduci codul de pe bonul tau de cumparaturi!
  In fiecare zi poti castiga seturi de picnic, saptamanal aparate de facut paine, iar la finalul concursului ai putea avea un Citroen Grand C4 Picasso si un tur culinar prin toata Romania. Nutriday mai pregateste ceva: va da cea mai mare masa pentru regiunea castigatoare!