joi, 31 martie 2011

Algocalmin cu reteta

   Daca pana acum puteai luat Algocalmin fara reteta, de la 1 aprilie ,toate medicamentele care contin metamizol nu se vor mai elibera decât pe bază de reteta.
  Specialistii europeni motiveaza decizia prin faptul ca metamizolul poate produce agranulocitoza, o afectiune caracterizata prin scaderea globulelor albe, ceea ce duce la scaderea imunitatii. Totusi, in Romania, nu s-au semnalat niciodata cazuri de agranulocitoza.
   Insa daca nu vreti sa stati ore in sir pentru reteta, puteti folosi alte medicamente care au acelasi efect ca Algocalminul dar nu ncesita reteta : Nurofen Durere( 12 pastile - 13,5 lei) , Antinevralgic (10pastile - 6,8 lei) , Paduden( 20 pastiel -10lei ) , Modafen (12 pastiel - 15lei) , Advil (10 pastile - 10lei )

miercuri, 30 martie 2011

Oferte vacanta Paste | Litoral Bulgaria 2011

    Daca va ganditi sa plecati pe litoral de Paste sau de 1 Mai...nu alegeti litoralul romanesc datorita preturilor prea piperate si a conditiilor nefavorabile. Cele mai porfitabile plaje sunt ale vecinilor nostri, bulgarii, ale caror preturi pentru un sejur sunt cu pana la 50% mai ieftine.
   Astfel : un sejur de Paste de două sau trei nopţi porneste în România de la 400 de lei la un hotel de trei stele si poate ajunge la 1.900 de lei, la unul de cinci stele. Preturile sunt cam de doua ori mai mari decat la vecinii bulgari, care cer 500 de lei pentru două persoane la un hotel de trei stele, all inclusive.
   Si de 1 mai, cine prefera sa vada Marea Neagra de pe litoralul romanesc va plati mult mai mult decat dacă se duce în Bulgaria. La noi, cea mai ieftina cameră de hotel de trei stele, cu mic dejun inclus costa aproximativ 100 de lei, insa plajele nu au fost curatate inca. In schimb, bulgarii au pachete all inclusive pentru două persoane, cu trei nopti de cazare, la preturi cuprinse intre 500 şi 700 de lei, pentru un hotel de patru stele din Nisipurile de Aur sau Albena.

Cel mai sigur portofel din lume

Toti si-au uitat cel putin o data portofelul sau le-a fost furat, insa firma Dunhill a scos pe piata cel mai sigur portofel din lume.
 Biometric Wallet este fabricat din fibra de carbon si poate fi deschis doar cu ajutorul amprentei digitale, banii fiind fixati cu ajutorul unei cleme de otel. Dar asta nu e tot : portofelul este conectat la telefon prin Bluetooth si astfel, daca distanta dintre portofel si telefon va fi mai mare de cinci metri, telefonul va declansa alarma.
  Pretul unui astfel de portofel este un jurul sumei de 800 de dolari.

Ce este WikiLeaks

  Tot vedem si auzim la televizor sau radio despre WikiLeaks dar multi dintre noi nu stim ce inseamna.
  WikiLeaks este o organizatie fără scop lucrativ internationala care publica documente care nu sunt destinate publicului, provenite din scurgeri de informatii, in general din surse anonime.WikiLeaks a fost lansat in 2006 si face parte din trustul Sunshine Press. La un an de la lansare, siteul avea o baza de date care ajunsese la 1,2 milioane de documente.
   Nu exista nici un sediu central al organizatiei, iar cheltuielile anuale, in principal cele de intretinere a serverelor si de birocratie, ating 200.000 euro, dar ar ajunge la 600.000 euro daca cei care lucreaza pentru WikiLeaks ar fi platiti pentru serviciile prestate.
    Singura sursa de venit a organizatiei o reprezinta donatiile (Associated Press, The Los Angeles Times si National Newspaper Publishers Association cheltuiesc sute de mii de dolari pentru a asigura suportul legal al WikiLeaks), insa se urmareste ca, in curand, sa se introduca un sistem de plata care sa ofere acces la viitoarele documente secrete.

Cea mai sigura masina

 Va vine sa credeti sau nu dar cea mai sigura masina din lume este ultimul model de Volvo S60
 Volvo S60 a obtinut cele mai mari punctaje atat la impactul frontal si lateral cat si la rasturnare. Masina s-a clasat in fata lui Lincoln MKZ, Audi A4 sau Lexus HS.
  Masina are un pret de pornire de 27.900 de euro si poate ajuge pana la 45.000 de euro, in functie de optiuni si motorizari.

marți, 29 martie 2011

Opera - interzis persoanelor sub 17 ani

  Desi pare incredibil, browserul Opera este interzis persoanelor sub 17 ani. Pentru a putea descarca browserul, orice utilizator trebuie sa confirme ca are cel putin 17 ani.
  Jan Standal - vicepresedintele Opera Software ASA a declarat ca nu i se pare normala incadrarea la peste 17 ani, deoarece Opera este foarte rapid, si are numeroase facilitati si optiuni, deci limita de varsta ar trebui sa fie de cel putin 18 ani.
 Pentru a putea descarca Opera intrati aici : http://www.opera.com/mobile/download/

luni, 28 martie 2011

Cum sa ne protejam de radiatii

   Accidentul nuclear din Japonia a provocat spaime in randul oamenilor  legate de radioactivitate şi de riscurile acesteia pentru sanatate, insa exista metode naturale de a ne proteja fata de nivelul crescut al radioactivităţii astfel :

  • Mancati alimente bogate în clorofila, cum sunt algele marine şi spirulina. Acestea conţin minerale şi antioxidanţi, care previn afectarea tiroidei de către radiatii.
  • Mancati alimente antioxidante, mai ales cirese, afine, rodii şi cartofi, care ajută corpul să se cureţe de radicalii liberi şi toxine.
  • Beti 6-8 pahare de apă filtrată în fiecare zi.
  •  Luati vitaminele C,E şi D
  • Mancati păpădie şi mentă, pentru că ajută la detoxifierea organismului.

Cele mai urate telefoane

Iata un top al celor mai urate telefoane :

1. Nokia 7600 9 

2. Samsung Cleo

3. BlackBerry 8700

4. Nokia 3620

5. Sony Ericsson T61z

6. Motorola Nextel i500

7. Motorola Flipout

8. Microsoft Kin

9. HTC Apache

10. LG VX9800

duminică, 27 martie 2011

Cele mai frumoase locatii din lume

De ce lumea se tot chinuie sa civilizeze alte planete cand pe Terra sunt cele mai frumoase locatii? Urmatorul clip va arata frumusetile nevazute ale acestei lumi.




Preturi H&M Romania

   După ce si-a anunţat intrarea pe piata cu deschiderea magazinelor din AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Centre la sfarşitul lui martie, retailerul H&M va deschide inca trei magazine în Bucuresti şi unul în Brasov.
Lista preturilor H&M o puteti vedea mai jos:

Femei
  • Preţurile pentru rochii pornesc de la 39,9 lei şi ajung până la 199 lei, pentru o rochie din mătase. 
  • O rochie tip office din bumbac şi elastan costă 129 lei.
  • La categoria blugi, se găsesc produse cu preţuri de 49,9 lei, 59,9lei 89, 9 lei dar şi 159 lei. 
  • Ochelarii de soare au un preţ de 22,9 lei.
  • O pereche de sandale din imitaţie de piele costă39,9 lei , iar o cele cu platformă costă 129 lei.
  • O jachetă scurtă din denim costă 129 lei
  • Geantă din imitaţie de piele: 59,9 lei, iar o alta, mai mare tot din imitaţie de piele costă 129 lei.
  • Un cardigan lung costă 89,9 lei, iar unul scurt are un preţ de 59,9 lei.
  • Topurile au preţuri diferite, în funcţie de model: un top sport costă 39,9 lei, iar unul casual costă 89,9 lei.
  • Balerinii au preţuri de 39,9 lei .
  • O fustă casual din vâscoză costă 59,0 lei, iar cele office costă 129 lei, iar o bluziţă costă 29,9 lei.


Bărbaţi
  • Un tricou polo costă între 29,9 lei şi 59,9 lei, iar cele simple cu imprimeuri costă 39,9 lei.
  • Pantalonii de plajă costă 99 lei.
  • Cămăşile se pot cumpăra la preţuri de 89 lei , dar şi la preţul de 59,9 lei.
  • Blugii au preţuri de 159 lei, dar se găsesc şi modele mai ieftine, la preţul de 99 lei, dacă vă place albul.
  • Un set de cinci perechi de şosete costă 19,9 lei.
  • Jachetele au un preţ de 129 lei şi 199 lei.
  • O pereche de pantofi costă 89,9 lei.

Copii

  • Rochiţele pentru fetiţe au preţuri de 19,9 lei , 39,9 lei şi 79,9 lei.
  • Pantalonii scurţi pentru băieţi au preţuri cuprinse între 39,9 lei şi 89,9 lei, în timp ce tricourile costă 29,9 lei şi 49, 9 lei.
  • Un set cu bluziţă şi pantaloni costă 79,9 lei.
  • O pereche de blugi pentru băieţi costă 89,9 lei.
  • O jachetă pentru fetiţe costă 129 lei.

Cele mai periculoase meserii

Bacteriile, microbii si virusurile ne pandesc la fiecare pas. . Iata care sunt cele mai periculoase meserii pentru sanatate:
  • Muncitor în constructii - cancer de plamani
  • Lucrator in fabrica - boală pulmonara obstructiva
  • Angajat in industria textila - bisinoza
  • Brutar - astm bronsic
  • Sofer - cancer la plamani
  • Miner - boala plămânului negru
  • Coafor/frizer - boli de piele

vineri, 25 martie 2011

Laptopuri mai ieftine pentru elevi sau studenti

  Daca esti elev sau student, pana in 26 de ani si doresti sa-ti achizitionezi un laptop sau calculator, statul iti da o mana de ajutor si iti deconteaza o parte din cheltuiala.
Alte conditii pentru a primi banii :
  •  trebuie sa  provii dintr-o familie care obtine venituri brute lunare de pana la 150 de lei pe membru. 
  • nu mai poti lua bani daca ai fost unul dintre cei care au primit un calculator de tip desktop subventionat de stat in 2008.

Daca vrei sa participi la program, trebui sa depui actele intre 1 si 21 aprilie, la scoala de care apartii, la facultate sau chiar la primarie.

In intervalul 19 aprilie - 19 mai autoritatile locale vor face anchete sociale pentru a determina daca poti sau nu sa beneficiezi de ajutor.

 Pe 1 iunie vor fi afisate listele finale si vei avea si posibilitatea sa faci contestatie. Nu vei primi bani, ci doar bonuri valorice, fiecare de 200 de euro, ce vor eliberate de pe 24 pana pe 30 iunie. Poti sa le folosesti pana la finele lunii august.

miercuri, 23 martie 2011

Cea mai tare iluzie optica

  Cea mai tare iluzie optica vine din Norvegia si este locul unde orice sofer ar avea avea atac de panica.
  Dintr-un anumit unghi, soseaua pare ca se termina brusc. :)


luni, 21 martie 2011

Tramvaiele din Iasi au fost retrase

   In cadrul discutiilor care au avut loc cu reprezentantii RATP, Politia Locala, Politia muncipiului si primarul Gheorghe Nichita, s-a decis retragerea din circulatie a tramavaielor. Acestea vor fi repuse in circulatie dupa ce li se vor face reviziile tehncie. Toate reviziile tehnice la tramavaie vor fi efectuate in depoul RATP. 
   Primarul Gheorghe Nichita a spus ca maine se va intruni o comisie de circulatie pentru a analiza cauzele producerii carnagiului din Fundatie.

duminică, 20 martie 2011

Mihai Bendeac - IRI to MONI

  Gazda emisiunii "In puii mei", Mihai Bendeac a realizat o melodie in care vorbeste despre scandalul dintre Irinel Columbeanu si Monica, ce tine prima pagina a ziarelor in ultimele saptamani.
    "IRI to MONI" este o adaptare a piesei "Paraschiva" interpretata de Mihai Margineanu, firul povestii ramanand practic acelasi ca si in varianta originala.




sâmbătă, 19 martie 2011

Cele mai bune replici de film

Potrivit unui sondaj realizat de compania Yoostar 2, la care au participat peste 5.000 de persoane, cea mai buna replica de film din toate timpurile este  "Frankly my dear, I don't give a damn" (Sincer, draga mea, nu dau doi bani pe asta), rostită de personajul Rhett Butler, interpretat de Clark Gable, în pelicula "Pe aripile vântului" (1939).  
Pe celelalte locuri se situeaza :

2. "I'll be back" (Mă voi întoarce) - "The Terminator"

3. "Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get" (Mama spunea mereu că viaţa e ca o cutie cu bomboane de ciocolată. Niciodată nu ştii ce urmează să primeşti) - "Forrest Gump"

4. "Nobody puts baby in the corner" (Nimeni nu o dă la o parte pe Baby) - "Dirty Dancing"

5. "You were only supposed to blow the bloody doors off" (Se presupunea că trebuia doar să arunci în aer uşile astea blestemate) - "Jaf în stil italian/ The Italian Job"

6. "Houston, we have a problem" (Houston, avem o problemă) - "Apollo 13"

7. "To infinity and beyond" (Spre infinit şi dincolo de el) - "Toy Story"

8. "Here's Johnny" (Iată-l pe Johnny) - "Strălucirea/ The Shining"

9. "ET, phone home" (ET, sună acasă) - "E.T. Extraterestrul/ ET"

10. "There are many things my father taught me here in this room. He taught me: keep your friends close, but your enemies closer" (Sunt multe lucruri pe care tatăl meu m-a învăţat aici, în această cameră. M-a învăţat să-mi ţin prietenii aproape, iar pe duşmani şi mai aproape) - "Naşul II/ The Godfather Part 2"

11. "Bond, James Bond" (Mă numesc Bond. James Bond) - "Dr. No"

12. "You talkin' to me?" (Cu mine vorbeşti?) - "Şoferul de taxi/ Taxi Driver"

13. "May the force be with you" (Forţa fie cu tine) - "Întoarcerea lui Jedi/ Star Wars Episode VI"

14. "I'm going to make him an offer he can't refuse" (Îi voi face o propunere pe care nu va putea să o refuze) - "Naşul / The Godfather"

15. "You've got to ask yourself one questions: «Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?»" (Trebuie să-ţi pui o singură întrebare: «Te simţi norocos?» Ei bine, te simţi norocos, ticălosule?) - "Comisarul Harry/ Dirty Harry)

vineri, 18 martie 2011

Frizerie gratuita | Spală-te, coafează-te şi tunde-te gratuit

  Daca nu credeati ca se poate, a aparut frizeria gratuita :  hair stylistul Elena Oseaca pune la dispoziţia d-voastra  o echipă de coafori, proaspeţi absolveţi ai şcolii de coafură "Profesii Helen" care spală, tund şi coafează gratuit cu produse profesionale.
  Accesul se face pe bază de programare la numărul de telefon 021/310 30 22, de luni până vineri între orele 14:00-18:00.

joi, 17 martie 2011

Earthquake Notifications IPhone

  Programul Quakes – Earthquake Notifications incarca in timp real datele publicate pe site-ul serviciilor americane de geofizica (USGS).
  Programul are harti, informatii si trimite notificari despre orice cutremur cu magnitudinea mai mare de 2,5 grade pe scara Richter. Programul poate fi instalat atat pe IPhone, cat si pe dispozitivele IPad.

marți, 15 martie 2011

Adidas is all in | Noul slogan adidas

Adidas is all in”. Acesta este noul slogan al companiei germane Adidas, care va înlocui, de mâine, vechiul slogan “impossible is nothing”.
   Pentru a face cunoscuta schimbarea, Adidas va derula o ampla campanie de comunicare: spoturi de 30 şi 60 de secunde la TV, si variante de doua minute ale acestora pe internet. 



luni, 14 martie 2011

Prezenta la cursuri nu mai e obligatorie

  Dupa ce acum 2 saptamani a fost adopatata o noua lege a educatiei prin care studentii erau obligati sa vina la cursuri, studentii din toata tara au iesit in strada sa protesteze...si a dat roade. Prezenta la cursuri nu mai este obligatorie.
  Studenţii au obţinut însă o mică victorie, în ceea ce priveşte obligativitatea frecventării tuturor cursurilor. "Dacă vor exista confuzii legate de acest aspect, Ministerul Educaţiei va elabora o notă explicativă către universităţi, în care să clarifice că legea nu obligă, ci decizia intră în autonomia universitară".

Cele mai fiabile masini

  Un studiu realizat de compania independenta britanica Warranty Direct dezvaluie faptul ca marcile nipone domina un top 100 al ultimului deceniu in ceea ce priveste calitatea masinilor produse de acestea.
  Astfel, nu mai putin de 16 modele din primele 20 apartin constructorilor japonezi, in conditiile in care studiul a vizat peste 50.000 de modele din toata lumea. Studiul britanic este foarte util pentru cei care au un vizor un model second-hand, deoarece principalul criteriu in stabilirea ordinii in top a fost media frecventei de defectiuni care a aparut pe perioada vietii fiecarui model.
  Cel mai bun loc ocupat de un model non-japonez este al 13-lea, prin Jaguar X-Type. Germanii apar abia pe locul 25, cu Mercedes SLK, in timp ce un clasic al marcii, S-Klasse, se afla doar pe locul 90. Lista este incheiata de Porsche Boxter (pozitia 100).
Iata cele mai fiabile 10 masini


                                                                    1 Honda Accord

2 Subaru Forester

3 Mazda MX-5

4 Mitsubishi Carisma

5 Toyota Yaris

6 Honda Civic

7 Nissan Almera

8 Honda CR-V

9 Toyota RAV4

10 Nissan Micra

duminică, 13 martie 2011

Cele mai nesigure parole | Sfaturi pentru o parola sigura

   Daca nu vrei ca vreun prieten gelos sau ca un hacker sa-ti sparga contul de Yahoo Messenger, Facebook sau Hi5, iata un top al celor mai nesigure 10 parole . Parolele slabe sunt primele care cad prada programelor speciale de spargere a conturilor si ai fi uimit sa afli ca un hacker poate fura nu mai putin de 1.000 de conturi in doar 17 minute.

1. 123456
2. 12345
3. 123456789
4. Password
5. iloveyou
6. princess
7. rockyou
8. 1234567
9. 12345678
10. abc123

Iata cateva sfaturi pentru a avea o parola sigura, ce nu poate fi sparta de nici un hacker : 

  •  Contine cel putin opt caractere.
  •  Nu contine numele de utilizator, numele real sau numele companiei.
  •  Nu contine un cuvant intreg.
  •  Este semnificativ diferita de parolele anterioare.
  • Contine caractere din fiecare dintre urmatoarele patru categorii: litere mari, litere mici, cifre, simboluri de pe tastatura: ` ~ ! @ # $ % ^ & * ( ) _ - + = { } [ ] \ | : ; " ' < > , . ? /.

vineri, 11 martie 2011

Cum sa reduci consumul de combustibil | Sfaturi pentru a conduce economic

Dupa cum vedeti, pretul combustibilului se mareste de pe o zis pe alta, iar pentru a nu alimenta mai des trebui sa conducem economic. Iata cateva sfaturi pentru a reduce consumul de combustibil:

1. Nu îţi încărca maşina. Dacă un obiect este inutil, aruncă-l!
100 kg suplimentare înseamnă circa 0.7 litri/100 km în plus. Dacă portbagajul tău este plin cu o mulţime de lucruri care pot fi depozitate într-un loc, cum ar fi anvelope, trusă de scule sau piese de schimb, e timpul să îl goleşti. Iar dacă ai portbagaj pe maşină sau suport de schiuri şi nu îl foloseşti, e bine să-l dai jos. Fiecare element care opune rezistenţă la înaintare generează consum.

2. Îmbunătăţeşte felul în care schimbi vitezele.
Schimbă într-o treaptă inferioară de viteză la aproximativ 1.000 de turaţii pe minut.Cu cât menţii o turaţie mai mică, motorul consumă mai puţin. Nu schimba însă prea jos pentru că motorul intră în trepidaţii care nu sunt doar enervante, dar pot fi şi periculoase. Schimbă într-o treaptă superioară de viteză la 2.000 de turaţii pe minut la motoare diesel şi la 2.400 de turaţii la motoare pe benzină.Iar ca regulă pentru cei care au maşini diesel, ţine motorul în zona de turaţii unde ai cuplul maxim (vezi manualul maşinii) şi abia când ieşi din acea zonă foloseşte schimbătorul de viteze.

3. Foloseşte frâna de motor.
Frana de motor întrerupe injectia de combustibil la masinile moderne. Asta inseamna ca daca vei cobori o panta in frana de motor nu vei consuma nimic. La fel, daca te apropii de un semafor si vezi ca e rosu sau ca se va pune rosu, retrogradeaza treptat pentru a incetini din frana de motor, pe cat posibil. Dimpotriva, daca scoti masina din viteza atunci motorul va intra in relanti si vei incepe sa consumi ceva. Atentie insa: nu folosi frana de motor la turatii excesive. Excesiv inseamna apropiat de zona rosie a turometrului, da?

4. Fii blând, dar ferm cu pedala de acceleraţie.

Acceleraţiile excesive nu te ajută deloc. Asta nu înseamnă să porneşti ca melcul de pe loc. Acceleraţiile prea lente cresc consumul de carburant, aşadar caută calea de mijloc. În ambuteiaje, dacă motorul tău este sănătos, simpla ridicare treptată a piciorului de pe pedala de ambreiaj va împinge maşina înainte.

5. Menţine viteza constantă.

Pe şosea mai ales, mersul cu viteză constantă îţi va reduce simţitor consumul de carburant. Pentru a reuşi un consum redus, anticipează situaţiile în care va trebui să reduci viteza, astfel încât să nu fi nevoit să pui frână. În oraş nu depăşi 50 km/h, în afara oraşului 80 km/h este o viteză foarte economică.

6. Foloseşte cu cap climatizarea autovehiculului.

Dezabureşte parbrizul cu parasolarele lăsate în jos. Astfel, aerul cald se va intoarce spre geamul parbrizului. Dacă afara e foarte cald, porneşte maşina cu toate geamurile deschise, şi de-abia după ce aerul fierbinte din interior este dat afara închide-le. Nu pune aerul condiţionat pe mai puţin de 20 de grade. În caz contrar, rişti sa pierzi cel puţin 1 L/100km. Condusul cu geamul deschis generează acelaşi consum suplimentar ca şi aerul condiţionat.Aerodinamica se schimbă, iar maşina întâmpină rezistenţă la înaintare dacă este condusă cu geamurile deschise după 40 km/h.

7. Foloseşte corect anvelopele.

Dacă temperatura exterioară creşte peste 10 grade mai multe zile şi nu mai sunt semne de revenire a iernii, scoateţi anvelopele de iarnă, care consumă mai mult.

Japan Person Finder | Contacteaza persoanele din Japonia

 Dupa teribilul cutremur din Japonia( 8,8 pe scara Richter),  mai multe persoane au ramas fara curent electric iar reţelele telefonice sunt supraaglomerate sau perturbate .Astfel Google  a pus la dispoziţie un instrument online pentru contactarea persoanelor din Japonia.
 Baza de date este un instrument util pentru a afla veşti despre rude sau prieteni prin simpla tastare a numelui persoanei căutate. Site-ul este accesibil în japoneză şi engleză.
Intrati pe Japan Person Finder aici : http://japan.person-finder.appspot.com/?lang=en

joi, 10 martie 2011

Cum sa faceti cumparaturi online | Sfaturi pentru a nu fi inselati

   Cu cat faceti mai multe tranzactii prin intermediul internetului, cu atat trebuie să fiti mai precauti, dacă nu vreti să deveniti victimele unui atac virtual.Iata cateva sfaturi pentru a nu fi inselati cand faceti cumparaturi online :


  • Nu introduceti mai multe date decat este necesar pentru a accesa conturile virtuale si intotdeauna asiguraţi-va ca adresa accesata este cea corecta.
  • Cand introduceti datele cardului de credit, ID-ul contului bancar sau parola, verificati de două ori site-ul pe care va aflati, pentru a va asigura ca sunteti pe pagina dorita atunci cand faceti tranzactii online.
  • Cautati pictogramele de securitate care sa arate prezenta unei conexiuni securizate, pentru ca reprezinta singura garantie că site-ul este de incredere.
  • Nu va accesati conturile de e-banking si nu faceti cumparaturi online de la calculatoare publice cu acces la internet sau in timp ce sunteti conectati la o reţea publică. Datele confidentiale pot fi interceptate de alti utilizatori.
  • Daca folositi internetul mobil, introduceti manual adresa site-ului dorit. Pe un ecran de telefon mobil s-ar putea să nu vedeti intreaga adresa si astfel puteti deveni vulnerabili.
  • Evitati să descarcati de pe internet formulare, felicitări virtuale, fisiere sau sa accesati linkuri, dacă nu sunteti absolut siguri de sursa lor, fiindca pot contine virusi.

marți, 8 martie 2011

Tastatura Facebook - Pret

 Tastatura Facebook SNAK (Social Network Access Keyboard) este o tastatură standard de tip QWERTY, cu 19 butoane suplimentare, distribuite  cate  8 in capatul fiecarei parti a tastaturii.


Butoanele suplimentare din stânga:
  • Mesaje (Mesagges) - Acces direct către Inbox
  • Notificari (Notifications) - Vezi ce e nou în reţeaua ta
  • Editeaza profilul (Edit Profile) -Acceseaza rapid şi editează profilul
  • Evenimente (Events)- Găseşte şi crează evenimente
  • Grupuri (Groups) - Intră în noi grupuri sau editează-le pe cele existente
  • Prieteni (Friends) - Vizualizează, editează sau intră în legătură cu lista completă de prieteni
  • Agenda telefon (Phonebook)- Găseşte instant toate numerele de telefon ale prietenilor tăi
  • Centru de ajutor (Help Center) - Centru de ajutor Facebook
  • Setari ale contului (Account Settings) - Accesează rapid toate setările contului tă
  • Setari de confidentialitate (Privacy Settings) - Setează cine îţi vizualizează profilul
  • Acasa (Home) - Te direcţionează direct către www.facebook.com

  Butoane suplimentare în partea dreaptă:
  • Sleep (Sleep) - Ascunde instant pagina de Facebook iniţiind procesul de sleep al calculatorului
  • Fotografii (Photos) - Acceseaza lista completă a pozelor
  • Upload fotografii (Upload Photos) - Încarcă fotografiile tale cu acest buton
  • Upload video (Upload Videos) - Încarcă video-urile tale cu acest buton
  • Jocuri (Games) - Accesează jocurile - Mafia Wars, Farmville, Cafeville, etc
  • Links (Links) - Găseşte toate link-urile postate de tine şi prietenii tăi
  • Ads + Pagini (Ads + Pages) - Editaţi anunţurile şi paginile afacerii tale
  • Facebook pentru dezvoltatori (Facebook For Developers) - Apăsaţi acest buton dacă sunteţi un dezvoltator sau webmaster
Pretul pentru aceasta tastatura este de 30 de dolari.

Dieta Atkins

Dieta Atkins este o dieta revolutionara ce da rezultate incredibile. Sunt patru etape care trebuie parcurse in regimul alimentar impus de dieta Atkins:

 Etapa I: Inducerea. Etapa de inducere in Dieta Atkins tine doua saptamani, in care consumul de carbohidrati trebuie redus la 20 de grame pe zi. In acest fel se induce corpului o stare in care acesta este fortat sa produca si sa elimine cetone. In aceasta perioada greutatea scade semnificativ. Singurele alimente care sunt permise: pestele gras (ton, somn, hering, pastrav, sardine), carne (pui, curcan, vita, miel, porc), oua. Se bea numai apa plata, cel putin doi litri pe zi si numai ocazional cafea decofeinizata sau ceai.


 Etapa II: Pierderea in greutate. In aceasta perioada a regimului alimentar numit dieta Akins se urmareste cresterea cantitatatii de carbohidrati cu cate 5 grame in fiecare saptamana, pana se ajunge la un numar la care procesul de pierdere in greutate stopeaza. Cele 5 grame de carbohidrati se acumuleaza din fructe si legume consumate in stare proaspata, la care se pot adauga treptat seminte si miez de nuca.

Etapa III: Prementinerea. Cand nu au mai ramas decat 2-3 kilograme de piedut, se poate trece la o faza intermediara din dieta Atkins, numita „prementinerea”. Ratia de carbohidrati va creste incet-incet, pana cand se observa ca a ajuns la un nivel critic. Acest lucru se intampla deoarece ultimele kilograme trebuie sa fie date jos intr-un timp indelungat, oferind posibilitatea corpului de a se obisnui cu ceea ce va trebui sa devina un regim permanent, pe care sa-l urmati tot restul vietii.

Etapa IV: Mentinerea. Deoarece obiectivul de pierdere in greutate a fost atins, de acum nu ramane decat pastrarea greutatii in limitele dorite, iar acest lucru se face urmarind in permanenta cantitatea de carbohidrati ingerata. Daca se ia in greutate, dieta Atkins impune reducerea din nou a gramajului de carbohidrati. Dupa varsta de 30-35 de ani metabolismul uman este mult incetinit si va trebui practicata din nou o reducere a carbohidratilor.

duminică, 6 martie 2011

Finaliste Neatza cu Razvan si Dani | Noua vecina Neatza

Dupa plecarea lui Daniela Crudu la Un show pacatos, Razvan si Dani au incercat sa-si gaseasca o noua vecina. Au facut o preselectie la care au participat 1315 candidate. Initial au fost selectate 100 de candidate. Dintre acestea doar 16 au avut ocazia de a petrece o zi alaturi de baieti, pentru a-şi demonstra talentul ca asistenta de televiziune.
Cele 16 finaliste sunt :
1. Silvia are 30 de ani, este din Polonia, dar s-a stabilit în România în urmã cu 7 ani.
2. Ramona Chiţu, din Feteşti, are 25 de ani, a fost aleasã de Mircea Badea. Vroia sã se facã doctoriţã. Acum este în anul III la Facultatea de Drept.
3. Roxana Vancea este din Târgu – Jiu, dar a venit la Bucureşti ca studentã a Facultãţii de Sport. Este atletã. Are 97 la bust, fãrã sutien.
4. Roxana Popescu, 22 de ani, Bucureşti, hair-stylist, de micã vroia sã fie coafezã.
5. Rodica Miron, 20 de ani, basarabeancã din Chişinãu, este venitã de 6 ani în Bucureşti pentru facultatea de Afaceri Internaţionale. Practicã tenisul de câmp de micã.
6. Bianca Goga, din Cluj, este modelul mai cuminţel, are mai multe titluri de miss şi este Ambasadoarea Siguranţei în Trafic.
7. Ramona – modelul mai cuminţel, are douã facultãţi: Comunicare şi Relaţii Publice şi acum este studentã în anul II la Farmacie, în Constanţa. Este extremistã. Este ovo-lacto-vegetarianã.
8. Andreea Necula, fost iepuraş Playboy şi pilot.
9. Silvana, a venit de la Ibiza special pentru Neatza. Acolo lucreazã ca ospãtar şi cameristã.
10. Luciana, reporter special Antena 1 Deva, i-a fost suspendat permisul când venea la casting.
11. Cristina Manolache are 23 de ani, este din Focşani, a practicat timp de 6 ani atletismul iar de 9 ani voleiul. Ar vrea sã fie Mircea Badea.
12. Simona, din Constanţa, are 22 de ani, are o trupã de balet şi predã dans modern la grãdiniţã. A studiat dansul ritmic, a fãcut gimnasticã ritmicã de performanţã timp de 12 ani.
13. Maria are 26 de ani, este din Bucureşti şi este fata din ultimul videoclip al lui Smiley. Ar fi vrut sã se facã profesoarã de matematicã.
14. Adriana are 20 de ani, a lucrat ca dansatoare pentru trupa Alb Negru, a uimit l;a casting când a declarat cã a venit pentru bani. Este rârâitã ( graseiatã ). Vrea sã fie medic stomatolog.
15. Alexandra Nicolescu a fost asistentã la radio. De când a venit la casting şi-a pus implanturi.
16. Denisia – a fost aleasã Blonda Supremã de mai multe ori în emisiune; nu aratã totul de la prima întâlnire.

Castigatoarea va fi aleasa pe 8 Martie . Care credeti ca va castiga?

Rate Bancpost mai mici

Ratele tale pot deveni O SINGURA RATA, cu pana la 30 % mai mica prin refinantarea BRAVO, fara ipoteca, de la Bancpost. Trimite un mesaj cu numele tau la 2520, si vei fi sunat automat de un angajat Bancpost.

Gerovital Plant | Regina Cremelor

Noua gama Gerovital Plant este bazata pe principii active naturale care asigura o buna toleranta si compatibilitate cu pielea. Urmarind tendinta produselor "verzi", naturale, Gerovital Plant prezinta formulari fara conservanti, cu parfum hipoalergenic si cu extract organic de floare de colt.
Gerovital Plant (Regina Cremelor) este o gama completa de intretinere pentru fata, copr si par, dedicata femeilor cu varsta intre 20 si 45 ani.

sâmbătă, 5 martie 2011

E evident Romanii au talent - Adrian Tutu | Versuri

   Unul din posibilii castigatori ai concursului " Romanii au talent" este Adrian Tutu, un tanar de 18 ani ce a venit la preselectie pentru ca pune suflet in ceea ce face si simte ca o face pentru parintii lui si vrea sa ajunga pe o scena mare, sa fie mai aproape de ei pentru ca pe scena se simte alaturi de ei. Melodia pe care o interpreteaa Adrian se numeste " E evident ca Romanii au Talent".




Versuri : 



E evident Romanii au talent
Doar aici e locul unde te regasesti
Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti
Doar aici e locul unde poti pune accent
Aici romanii dovedesc ca au talent
E greu sa faci tot ce iti place 
Si din pacate nu toti au posibilitate 
Sa arate ca au talent si indemanare 
Ca au vointa, incredere si multa rabdare
Si trec peste 
Spun o poveste 
Ma intorc in istorie si vorbesc numai despre 
Tot ce s-a intamplat in tara noastra 
Si acum toti romanii sa isi aminteasca 
O avem pe Nadia prima gimnasta care 
A obtinut punctajul maxim si onoare
Hagi regele fotbalului romanesc 
Ilie Nastase maestru in tenis 
Si ma gandesc 
Ca mai sunt multi despre care sa vorbesc 
Poeti, inventatori as vrea sa mi-i amintesc
Nu ma pot rezuma doar la o melodie 
Simple versuri din cap puse pe hartie

Doar aici e locul unde te regasesti
Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti
Doar aici e locul unde poti pune accent
Aici romanii dovedesc ca au talent

Acum noua generatie e gata sa se afirme 
Noi talente, noi idei vor sa se exprime
Suntem pregatiti romani sa iasa in fata
Avem sansa sa ne indeplinim o speranta
Fiecare sa arate ceea ce poate
Ca romanu-i pregatit sa treaca peste toate
Cu pasi mari mergem inainte
Batem fierul cu rabdare acum cat e fierbinte
Tine minte nu uita de unde ai plecat
Arata ca ai talent si vei avea de castigat
Nu te opri, poti fi cineva
Doar acum, aici poate fi sansa ta
Acum vreau sa inchei mandrindu-ma ca sunt roman
Vreau sa arat ca am talent si stiu ceea ce spun
Romania iti multumesc ca m-ai crescut mare
Si ca m-ai ajutat sa ma tin pe picioare

Doar aici e locul unde te regasesti
Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti
Doar aici e locul unde poti pune accent
Aici romanii dovedesc ca au talent

joi, 3 martie 2011

Concurs JOE 2011

Produsele JOE participante la promotie sunt :


JOE Vanilie 200g
JOE Vanilie 50g
JOE Vanilie Glazurate 200g
JOE Glazurat 16g
JOE Cacao 80g
JOE Cacao 50g
JOE Cacao 200g
JOE Caramel 25g
JOE Cacao Glazurate 80g
JOE Cacao 350g
JOE Alune 200g
JOE Joyz 36g
JOE Joyz 140g
JOE Ciocolata cu lapte 200g
JOE XXL Ciocolata cu lapte 50g
JOE Lamaie 50g
JOE Lamaie 200g
JOE Mar si Scortisoara 50g
JOE Mar si Scortisoara 200g
JOE Rom de post 13,5g
JOE Rom de post 200g
JOE AERO Ciocolata cu lapte 24g
JOE AERO Aroma de portocala 24g

Pentru a intra in concurs  , introdu codul promotional de pe produsele JOE participante in casuta indicata din pagina premiului dorit.
Fiecare cod inscris reprezinta sansa la un premiu . Poti introduce oricate coduri doresti si poti alege oricate premii.
Poti participa cu oricare coduri doresti la extragerea pentru un singur premiu .

Pentru a participa la concurs JOE 2011 si pentru mai multe detalii intrati aici : http://www.thepromotion.ro/web/index.php

Alimente care stimuleaza inteligenta

Cele mai bune alimente care stimuleaza inteligenta sunt :


  • Peştele gras conţine cele mai bogate surse de omega 3, dar, dacă nu îţi plac, ai ca alternativă uleiul de nuci sau de seminţe de rapiţă, uleiuri care au un conţinut foarte bogat în omega 3. 
  • Leguminoasele. Legumele uscate sunt bogate zaharuri, iar indicele lor glicemic este unul dintre cele mai joase, ceea ce permite o regularizare a cantităţii de glucide din sânge, determinând o bună aprovizionare a creierului. Dacă nu îţi plac, poţi înlocui legumele cu cerealele integrale.
  • Banana este unul dintre acele fructe care constituie o importantă sursă de vitamina B6 (o singură banană acoperă un sfert din aportul nutriţional recomandat într-o dietă raţională şi echilibrată).
  • Ficatul (de viţel, de vită, de pasăre). Ficatul este unul dintre acele alimente care reprezintă o sursă sigură pentru fier, atât de valoros în vederea bunei dezvoltări a organismului nostru. Ficatul este una dintre sursele cele mai importante de vitamine din grupa B. Dacă nu te numeri printre cei cărora le place ficatul ai ca alternativă jambonul, carnea de vita sau drojdia dietetică.
  • Fructe roşii. Coacăzele negre, fragii, căpşunile, coacăzele roşii, murele sunt o veritabilă comoară de vitamina C. Coacăzele negre conţin de două ori mai multă vitamina C decât kiwi şi de trei ori mai multă decât portocala.
  • Fructe de mare. Acestea sunt bogate în vitamina B12 şi în proteine. Dacă ai reţineri în a consuma fructe de mare, poţi să mănânci, în locul lor, pâine integrală, alge sau germeni de grâu.
  • Ouăle contin lecitină şi fosfolipide, elemente care intră în compoziţia membranei celulelor creierului şi îi asigură elasticitatea. Ouăle sunt bogate în aminoacizi indispensabili în producerea principalilor neurotransmiţători.
  • Ciocolata. Prezenţa moleculelor apropiate cafeinei şi amfetaminei îi conferă ciocolatei o veritabilă putere tonică şi psihostimulativă. Conţinutul bogat în magneziu şi în molecule asemănătoare serotoninei poate să explice efectul antistres şi antidepresiv pe care îl are ciocolata şi justifică necesitatea introducerii ei în alimentaţie. 
  • Spanacul. Particularitatea tuturor legumelor cu frunze verzi este bogăţia în vitamina B9 care participă la dezvoltarea ţesutului nervos la făt şi la reînnoirea celulelor sangvine şi a cărei lipsă este semnalată printr-o scădere a capacităţii de vigilenţă şi a memoriei. 
  • Avocado. Bogăţia în vitamina E a avocado-ului este excepţională, avocado fiind fructul care conţine, în cea mai mare proporţie, această vitamină. Vitamina E este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi şi protejează ţesuturile grase ale creierului împotriva îmbătrânirii.

Cea mai mare poza

  Cea mai mare poza realizată vreodată, Paris 26 Gigapixeli, prezintă o vedere panoramică asupra oraşului şi este formată din mai mult de 2000 de fotografii alăturate.
   Proiectul a fost realizat de Kolor, o companie franceză, Arnaud Frich, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din Franţa şi Martin Loyer, specializat în fotografie panoramică a oraşelor


Asigurari auto mai scumpe pentru femei

  În prezent, asigurarea autoturismelor este calculată în funcţie de sexul şoferului şi întrucât se consideră că femeile conduc mai prudent, ele plătesc mai puţin. Cum această legislaţie a fost denunţată însă ca fiind discriminatorie, Curtea Europeană de Justiţie a tranşat că atât bărbaţii, cât şi femeile trebuie să plătească tarife egale.
   În practică, asta înseamnă că femeilor le va reveni probabil o poliţă de asigurare mai scumpă decât în prezent şi asta începând cu sfârşitul anului 2012.

marți, 1 martie 2011

CASCO pentru telefon

Daca va vine sa credeti sau nu, a aparut asigurarea CASCO pentru telefoanele mobile. Asigurarea costă mai puţin de 2 euro pe lună, iar valoarea maximă asigurată este de 4.000 de lei, pentru furt sau daune mecanice. Cei care vor să îşi asigure şi daunele produse de apă trebuie să plătească 3 euro pe lună. Spre exemplu, dacă din neatenţie vă scăpaţi telefonul mobil în acvariu cu peşti, dar telefonul este asigurat, primiţi în aceeaşi zi unul nou înapoi

  De regulă, asigurarea se încheie în momentul cumpărării telefonului. Mulţi clienţi, mai ales cei care cumpără telefoane sofisticate, acceptă oferta de asigurare care acoperă situaţiile în care telefonul este furat sau se strică.

Calcul taxe vamale

 In cazul in care vreti neaparat sa stiti exact taxele vamale pentru pachete  mari, puteti sa vi le calculati singuri in functie de categoria in care se incadreaza produsele. 
TARIC este instrumentul online pentru calculul taxelor vamale pentru absolut orice tip de produs din (aproape) orice tara din lume. Procedura este simpla:


  • accesati sistemul TARIC aici : http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/taric_consultation.jsp?Lang=ro&Screen=0&redirectionDate=20110301
  • alegeti tara de origine si data
  • apasati butonul Taxe vamale
Rubrica codul TARIC se poate lasa necompletata, urmind sa alegeti codul pentru produsul dorit din lista ce apare automat dupa apasarea butonului.

Taxe vamale pentru coletele din SUA

Daca va comandati colete de pe internet din SUA , aveti grija la suma pentru a nu plati aiurea taxe vamale :

  Coletele cu valoarea de pana la 22 de euro sunt free, adica nu se vamuiesc, nu se platesc nici un fel de taxe vamale. Coletele cu valoarea cuprinsa intre 22 si 45 de euro se vamuiesc, insa pentru ele nu se platesc nici un fel de taxe vamale. Adica se intocmeste declaratie vamala insa destinatarul beneficiaza de scutire de la plata taxelor vamale. Coletele cu valoare mai mare de 45 de euro se vamuiesc si se plateste pentru ele TVA plus eventualele taxe. Destinatarul poate beneficia si aici de scutire de pana la 45 de euro daca are in colet produse cu valoare mai mica de 45 euro si valoarea lor se scade din valoarea totala a coletului. Daca produsul sau produsele luate individual au valoarea mai mare de 45 euro, atunci nu mai beneficiaza de nici o scutire.