luni, 28 februarie 2011

Cum va arata viitorul

    Iata un filmulet ce ne arata cum va arata viitorul in materie de tehnologie. Clipul este filmat in Japonia, iar firma ce este prezentata , Corning, crede ca in urmatorii 20 ani aceasta tehnologie va ajunge si in Europa. In Romania cand credeti ca va ajunge?


Mix Music Evolution | Cel mai mare turneu muzical din Romania

  Cel mai mare turneu concertistic public organizat vreodată în România, Mix Music Evolution, va demara în această primăvară, avându-i ca directori pe Bogdan "Bodo" Marin (Proconsul) şi Marius Gavrilă (Mix Music).

  Din aprile şi până în noiembrie, peste 40 de oraşe mari ale ţării (începând cu Constanţa şi continuând cu Ploieşti, Braşov, Sibiu, Cluj, Iaşi, Bacău, Bucureşti etc) vor fi gazde, câte un weekend, pentru impresionanta logistică scenică si pentru o importantă galerie de artişti şi vedete. Printre aceştia din urmă se vor afla Laurentiu Duţă, Proconsul, Dj Jungle, Andreea Bălan, Gheorghe Gheorghiu, Cătălin Măruţă etc.

Declaratie 392

  Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea, listarea si obtinerea formatului electronic pentru “Declaratia informativa 392 privind livrarile de bunuri si prestarile de servicii” potrivit art. 153 din L571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare – a fost actualizata in 02.02.2011 – ajungand la vers.1.0.2.

Modificarile suferite de aplicatie in ultimul timp s-au referit la:
– declaratiile 392A sau 392B in anul 2010 se raporteaza si pentru cifra de afaceri zero
– declaratiile 392A sau 392B in anul 2010 se raporteaza pentru o cifra de afaceri inclusa in intervalul (0 , 35.000 Euro), respectiv (0 , 119.000 lei).

Cursurile valutare folosite pentru aplicatie sunt:
- la 29/12/2006: 1 Euro = 3,3817
- la 31/12/2010: 1 Euro = 4,2877

Pentru a descarca aplicatia D 392 pt anul fiscal 2010 intrati aici : http://www.contacafe.ro/topic12740.html?sid=9b7ef9d95e3e3ba93ea64121edba9296


duminică, 27 februarie 2011

Cum se trateaza crizele de astm

Daca cineva are o criza de astm, iata ce ar trebui sa faci :

1. Determina daca persoana respectiva are astm

Daca se sufoca, nu vor fi in stare sa iti raspunda. Indiferent de raspunsul lor, aseaza-i undeva. De multe ori, astmaticii se aseaza intr-o pozitie speciala, pozitionandu-si mainile pe genunchi stand jos, sau intinsi. Daca nu poate respira mai deloc, persoana poate sa intre in panica si sa incerce sa ajunga la aer. Daca persoana respectiva poate discuta in propozitii complete, nu are o criza severa.


2. Asa cum spuneam, este bine sa stea jos sau sa se intinda, daca este posibil, pentru ca altfel pune presiune pe plamani. Ajuta-i sa se aseze si fii pregatita sa ii sprijini in caz ca se prabusesc. Daca s-au prabusit deja, ridica-i si sprijina-i.

3. Un alt lucru important este acela ca trebuie sa gasesti inhalatorul persoanei respective. Majoritatea astmaticilor au un astfel de dispozitv. Acesta este de obicei albastru, gri, maro sau rosu si in forma de L.

4. Nu ii administra persoanei respective medicamente decat daca stii precis ca ii vor face bine si esti calificata pentru a interveni. Da-i inhalatorul, insa nu incerca sa il ajuti tu, pentru ca ii poti face mai mult rau. Lasa-l pe el sa se descurce. Nu te alarma.

5. Asteapta sa isi revina

Inhalatoarele functioneaza aproape instantaneu. Daca respiratia lor nu a revenit la normal, relaxeaza-te si cheama o ambulanta. Desi pot respira acum, corpul lor va fi privat de oxigen si vor avea oricum nevoie de tratament medical. Daca respiratia persoanei respective nu se intoarce la normal, cheama o ambulanta de urgenta si stai cu ea, pana cand soseste. Poate sa fie vorba despre ceva mai grav, precum o alergie

Cele mai frumoase destinatii pentru vacanta

Noua Zeelanda si Caraibe sunt cele mai votate locuri din lume ca destinatii de vacanta. Iata cele mai frumoase destinatii pentru vacanta : 

1. Milford Sound, Noua Zeelanda 


2. Queenstown, Noua Zeelanda


3. Philipsburg, St Maarten

4. Cayo Largo, Cuba

5. Rhodos, Grecia

6. Charlotte Amalie, St Thomas, Insulele Virgine

7. Cruz Bay, St John, Insulele Virgine 

8. Bridgetown, insulele Barbados

9. Banff, Alberta, Canada

10. Lacul Tahoe, California

Zmeura de Aur 2011

 Cu o zi inaintea decernarii premiilor Oscar, la Los Angeles s-au inmanat cele mai nedorite trofee de la Hollywood: Zmeura de Aur.

Castigatorul detasat a fost "Ultimul Razboinic al aerului", care si-a adjudecat 5 premii: pentru cel mai slab film, regizor, scenariu, actor in rol secundar si cea mai neinspirata utilizare a efectelor 3D.
Premiul de "cea mai slaba actrita" i-a revenit Sarahei Jessica Parker pentru rolul din "Totul despre sex 2", pe cand " cel mai slab actor" a fost Ashton Kutcher pentru rolul din comedia romantica " Un cuplu mortal ".
 Jessica Alba  a fost aleasa cea mai neinspirata actrita in rol secundar, si nu pentru unul, ci pentru toate cele 4 filme in care a ajucat in 2010.

sâmbătă, 26 februarie 2011

Fii tu Barbra Streisand

Toata lumea a auzit piesa celor de la Duck Sauce - Barbra Streisand. Acum chiar tu poti fi in locul Barbrei
Pe pagina electronică de mai jos, iubitorii acestei piese îşi pot auzi numele cântat, cu un accent incredibil de amuzant, la fel cum este "cântat" numele faimoasei actriţe. Pot fi folosite totodată mai multe limbi de pronunţare a propriului nume, lucru care face toată experienţa şi mai amuzantă.

Pentru a fi chiar tu Barbra Streisand intra aici si introdu-ti numele : http://gobarbra.com/

vineri, 25 februarie 2011

Cele mai bune flotari pentru piept

Puteti vedea in filmuletul de mai jos cele mai bune 25 de flotari pentru piept executate de un profesor de fitness :


Cat de pregatit fizic esti

Unul dintre cele mai populare articole din sectiunea fitness a ziarului american Washington Post ofera un tabel in functie de care iti poti afla nivelul pregatirii fizice.
Daca vrei sa vezi cat de pregatit fizic esti, consulta tabelul urmator:





joi, 24 februarie 2011

Fuste primavara - vara 2011

  Fusta esre un IT Item incontestabil al sezonului primavara-vara 2011 si, bineinteles, al garderobei  indiferent de anotimp si decada.
  Fustele sezonului primavara vara 2011 se anunta a veni intr-o multitudine de lungimi, forme, stiluri si combinatii de culori.








Si ca sa nu fii confuza,  va trebui sa uiti de orice regula vestimentara si sa te asiguri numai ca iti sta bine!





Diferenta intre raceala si gripa | Remedii

  Toti facem confuzie intre raceala si gripa, dar trebuie sa stim diferentele dintre ele pentru a ne da seama.  Tocmai de aceea trebuie consultat medicul, pentru a stabili diagnosticul cu exactitate. Indiferent dacă este răceală sau gripă, nu luaţi medicamente (calmante, expectorante, antihistaminice, bronhodilatatoare etc) fără recomandarea medicului.

Simptomele racelii : 
  • Ameţeală: uşoară
  • Dureri de cap: rare
  • Dureri musculare: uşoare
  • Dureri în zona pieptului: uşoare
  • Diaree: absentă sau uşoară
  • Epuizare, slăbiciune: uşoară
  • Febră: scăzută, însoţită de senzaţia că ne „ard ochii“ sau că „ne-au luat foc obrajii“
  • Frisoane: uşoare
  • Nas înfundat: frecvent
  • Roşu în gât: frecvent
  • Strănut: frecvent
  • Tuse: frecventă, dar uşoară
  • Vomă: absentă sau uşoară

Simptomele gripei : 
  • Ameţeală: frecventă şi de durată
  • Dureri de cap: frecvente şi puternice
  • Dureri musculare: frecvente şi puternice (senzaţie de febră musculară), dureri în tot corpul
  • Dureri în zona pieptului: frecvente şi uneori puternice
  • Diaree: frecventă, puternică
  • Epuizare, slăbiciune: frecventă
  • Febră: ridicată sau foarte ridicată
  • Frisoane: puternice
  • Nas înfundat: ocazional
  • Roşu în gât: frecvent
  • Strănut: ocazional
  • Tuse: puternică
  • Vomă: frecventă

Cel mai bun remediu impotriva racelii

  Daca ati incercat toate metodele de a scapa de raceala si nu ati reusit, merita sa incercati si zincul. Zincul pare sa fie unul dintre cele mai la moda tratamente naturale impotriva racelii si de asemenea este creditat ca fiind cel mai bun remediu impotriva racelii . Desi nu este foarte popular in Romania, in tarile vestice si SUA este folosit pe scara larga, inca de la primele simptome.
  Zincul este de gasit in mod natural in crustacee, carne de vita si de alte tipuri de carne rosie, nuci si seminte, fasole, lapte si branzeturi. Ceaiul, cafeaua si anumite medicamente pot interfera cu absorbtia de zinc in intestine.
  Se spune ca o tableta de acetat de zinc, luata in mai putin de 24 de ore de la aparitia simptomelor unei raceli banale, reduce durata si severitatea acestora.

miercuri, 23 februarie 2011

3 in 1 concurs | Castiga cu Nescafe

Pentru a participa la concursul Nescafe 3 in 1 : 

1.Cumpara oricare din produsele Nescafe 3 in 1, Nescafe Frappe sau Nescafe 2 in 1 cu cod promotional
2.Inregistreaza-te pe site si creeaza-ti un profil.
3.Introdu codul promotional
4.Voteaza premiul mare favorit
5.PASTREAZA AMBALAJUL PENTRU VALIDARE

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in cursa premiilor este sa-ti votezi premiul cel mare favorit si sa atingi urmatoarele praguri : 

  • Intre 10 si 14 voturi pe zi - intri automat la tragerea la sorti pentru una din cele 30 de cani pe zi
  • Peste 15 voturi pe zi - intri automat la tragerea la sorti pentru unul din cele 3 coduri de reincarcare valorica a cartelei, in valoare de 5 euro, pe zi valabile in retelele de telefonie mobile Cosmote,Orange si Vodafone.

  Tragerile la sorti vor avea loc la finalul fiecarei saptamani pentru fiecare din zilele saptamanii respective .Pentru mai multe detalii, intrati pe http://www.nescafemixuri.ro/?gclid=CN-t9I6TnqcCFY0r3wod7lo8dw#home

www.yahoo.ro - versiunea in romana

 www.yahoo.ro , versiunea in romana , va fi lansat in luna martie a acestui an . Serviciile yahoo.ro vor fi in limba romana , insa yahoo messenger nu se va schimba. 
Pentru a vedea cum arata noul site intra aici : www.yahoo.ro

Cum sa cresti rapid in masa musculara

Daca ati incercat tot felul de metode de a creste rapid in masa musculara si nu ati reusit, urmati urmatoarele sfaturi :

1 Efectuati corect exercitiile 

2. Alegeti greutatile potrivite 

3. Nu neglijati incalzirea 

4. Alegerea exercitiilor 

5. Alegerea partenerului de antrenament 

6. Cereti sfaturi celor mai avansati 

7. Alegerea salii 

8. Nu va supraantrenati 

9. Mancati suficient si sanatos 

10. Folositi suplimentele nutritive

marți, 22 februarie 2011

Castiga un tricou al echipei Steaua

  Spune scorul exact la meciul Universitatea Craiova – Steaua Bucuresti, din etapa a XIX-a a Ligii 1, si Steaua te premiaza! Primul fan facebook ce va indica scorul corect printr-un comentariu la aceasta poza, va primi un tricou original de joc, in timp ce al doilea si al treilea fan facebook ce vor indica scorul corect vor primi din partea clubului nostru un bax de bere cu alcool, respectiv un bax (sticle de 0.5 litri) de Cola Steaua. Forza Steaua! Castiga un tricou al echipei Steaua. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a Stelei!

Ce boli poti lua de la caine

  Toata lumea stie ca animalele cele mai indragite si supuse omului sunt cainii. Dar dragostea prea mare fata de caini duce la destabilizarea sanatatii stapanului. Animalelor de casa n-ar trebui sa li se permita sa doarma in pat.             Printre cele mai grave problemele medicale cauzate de ghemuirea in pat langa animalele de companie se numara boala Chagas, care poate cauza tulburari digestive sau probleme ale inimii care se pot dovedi letale.
Potrivit unei statistici , 53% din detinatorii de caini considera animalul ca un mebru al familiei, in vreme ce 56% din acestia recunosc ca dorm cu catelul in pat. 62% din detinatorii de pisici spun ca felinele dorm pe sau in acelasi pat cu stapanii iar 25% din femeile intervievate au declara ca dorm regulat alaturi de un animal de companie, in vreme ce doar 16% din barbati au raspuns afirmativ.
O solutie foarte buna ce ar diminua sansele sa va imolnaviti este  spalatul pe mani cu sapun dupa ce te-ai jucat cu animalele, precum si vizitele regulate la veterinar .

Cum sa economisesti energie

Iata cateva metode de economisire a energiei:
1. Potriveste termostatul

Potriveste termostatul un pic mai jos pe timpul iernii. De asemenea, pe timpul veri incearca sa lasi aerul conditionat la o temperatura mai ridicata. O sa observi diferentele atunci cand o sa primesti factura.

2. Becuri economice

Chiar daca la inceput par mai scumpe, becurile economice isi vor dovedi eficienta in timp, prin simplul fapt ca reduc consumul de energie.

3. Scoate electronicele din priza
Aparatele electronice care stau in priza consuma energie inutil si  incarca facturile.

4. Usuca hainele pe sarma

Desi pare mai comod sa bagi hainele direct in uscator, aceasta practica este insa si mai costisitoare.

5. Spala hainele in apa rece

Cu cat temperatura de spalare e mai mare cu atat creste costul electricitatii necesare incalzirii acesteia. Atunci cand e posibil, incearca sa speli hainele in apa rece.

6. Dusuri scurte

Stiu ca suna bine un dus lung dupa o zi obositoare de lucru, dar aceast activitate creste si factura la intretinere. Fa dusuri scurte si nu pierde prea mult timp in baie.

7. Plante tolerante la apa

Daca iti place gradinaritul si sa ai multe flori, ideal ar fi sa-ti cumperi plante tolerante la apa care sa nu necesite udat zilnic.

8. Produse la vrac

Atunci cand mergi la cumparaturi, incearca sa iei produse la vrac. Economisesti si bani si nici nu trebuie sa te mai "chinui" ca sa desfaci ambalajul.

9. Recicleaza produsele electronice

Sunt destule reclame la TV care indeamna utilizatorii de telefoane sa-si recicleze vechiile aparate. Nu numai ca e benefic pentru mediul inconjurator, dar iti poate aduce si cativa banuti in plus.

10. Cumpara produse autohtone

Incurajeaza productia tarii tale cumparand produse autohtone. E posibil sa coste un pic mai mult, dar macar esti sigur ca ai cumparat produse naturale si sanatoase.

luni, 21 februarie 2011

Cum sa pari mai slaba | ponturi pentru un corp perfect

Iata cateva ponturi pentru a parea mai slaba:

1. Stai dreapta

O postura incorecta a corpului iti poate adauga kilograme in plus pe care este posibil nici sa nu le ai. Atragi atentia in zona taliei, acolo unde se aduna acei colacei care iti afecteaza atat de mult look-ul si, in plus, pari mai scunda.

De aceea indreapta-ti spatele chiar acum! Stai in pozitie verticala, cu umerii drepti, capul ridicat, cu pieptul inainte si cu abdomenul plat. Te vei simti brusc mai usoara si mai inalta. Nici nu credeai ca poti fi asa, nu?

In plus, daca obisnuiesti sa stai mai tot timpul cocosata, dai dovada de lipsa de incredere in tine. De aceea, un spate drept iti asigura si o atitudine pe masura, de persoana increzatoare in fortele proprii.

2. Piele bronzata

O piele bronzata frumos da impresia de silueta mai zvelta. Cand nu ai soarele si marea la dispozitie, aplica cu atentie un autobronzant sau mergi la solar. Bronzul minimizeaza vizual urmele de celulita, iar corpul pare mai zvelt si mai frumos.

3. Poarta body pentru slabit

In comert gasesti tot felul de articole vestimentare din materiale speciale care te ajuta sa slabesti si care pot fi purtate pe sub tinutele tale de zi cu zi. Chiar daca aceste produse nu fac neaparat minuni, totusi ele te ajuta sa pari mai slaba, pentru ca ajuta mult la nivel vizual: iti subtiaza soldurile, zona abdomenului si coapsele, exact cele mai problematice zone. Si nimeni nu va observa ca ai purta ceva pe dedesubt.

4. Evita hainele prea largi sau prea stramte

Multe persoane cred ca daca poarta haine mai largi isi ascund eventualele kilograme. Din pacate insa, hainele cu o masura sau doua mai mari sau croite largi te pot face sa pari si mai grasa decat esti in realitate. De aceea, nu purta nici haine prea stramte, in ideea ca te subtiaza, ci poarta acele haine care sunt exact masura ta si care ti se potrivesc.

5. Poarta haine "verticale"

Daca vrei sa pari mai slaba, trebuie sa porti cu precadere haine care sunt croite cumva pe verticala. Fie ca este vorba de haine cu dungi pe verticala, fie ca este vorba de decolteuri in V sau de croieli drepte, care urmaresc linia corpului, toate te vor ajuta sa pari mai slaba fara efort. Asa ca nimic pe orizontala! Nici un fel de croiala tip gogosar sau supradimensionata nu are ce cauta in garderoba ta.

6. Tinute uni

Poarta cate o singura culoare din cap pana in picioare. Ea iti poate da un aspect de uniformitate pe care combinatiile de culori nu ti-o vor da niciodata. Ai grija insa si ce culori alegi, din punct de vedere estetic. Nu alege culori foarte puternice sau dimpotriva, sterse, deoarece efectul poate fi exact invers: atragi atentia asa cum nu ti-ai dori.

7. Poarta tocuri

Tocurile reusesc sa subtieze orice fel de silueta. Ele te fac sa pari mai inalta, mai eleganta si mai stilata. Ai grija insa si de aceasta data la ce fel de incaltaminte cu toc porti. In nici un caz sa nu aiba botul ascutit si tocul mic si subtire. De asemenea nu purta nici tocuri groase sau platforme, pentru ca iarasi aduc un efect invers fata de cel scontat. Poarta tocuri inalte, insa solide, care nu se scalciaza usor si care se potrivesc stilului tau vestimentar.

8. Poarta decolteuri in V

Cand vine vorba de decolteuri, fie ca este vorba de rochii, camasi, bluze sau sacouri, este bine sa porti decolteuri in V, care reusesc sa iti alungeasca silueta. Nu purta niciodata decolteuri rotunde sau ovale, deoarece zona bustului va parea mai mare decat ti-ai dori.

9. Poarta culori inchise

Intr-adevar, culorile inchise si in special negrul "slabesc" la nivel vizual. Daca ti-e teama ca totusi ai putea parea imbracata mult prea trist si plictisitor, ai cale libera la accesorii cat mai colorate: esarfe, bijuterii, genti, pantofi si chiar si manichiura cat mai colorate. Iar look-ul tau va fi si estetic, si zvelt in acelasi timp.

Coafuri 2011

Coafurile anului 2011 sunt : trendurile aduse pe catwalk de marii designeri pe de o parte si sursele de inspiratie oferite de vedetele internationale pe de alta parte.

Coafuri 2011 - catwalk

Pe catwalk, nu doar hainele sunt altfel, extravagante si uneori dificil de purtat in viata de zi cu zi. Regula se aplica si in cazul coafurilor si al machiajului.

  Alexander McQueen readuce in atentie parul impletit, cu aspect de cosita, doar ca acum impletitura porneste de sus, de la radacina parului, iar impletitura propriu-zisa este mai complicata. 


  Christian Dior revine la coafurile stil anii `40, doar ca bretonul nu mai este buclat, ci pleaca din crestet si este indreptat.
 Giambattista Valli ramane la o coafura care nu se va demoda probabil niciodata: banala coada de cal, oferindu-i insa ca nota aparte vopsirea parului in doua culori: blond si roz, rozul fiind destinat parului din zona cefei si varfurilor.
  Isabel Marant lasa parul desprins, liber, cu un aspect usor dezordonat, insa cu un breton lung, indreptat cu placa. Acelasi designer propune persoanelor cu parul scurt un look androgin, cu un aspect ravasit si cu suvite inegale.
  Issey Miyake ramane la parul drept, lins, fara fire rebele, cu cateva suvite de un rosu aprins doar pentru partea stanga a cararii, dand coafurii asimetrie. 


  Jean Paul Gaultier propune pentru parul scurt un look rebel: in partea de jos, suvitele sunt mai lungi, iar in partea de sus, parul se ciufuleste si se umfla.
  

  Louis Vuitton acopera integral un ochi cu un breton supradimensionat care pleaca mai sus de crestetul capului. Bretonul se onduleaza si se prinde discret in partea din spate.

duminică, 20 februarie 2011

Monopoly Millionaires pe Facebook

Dupa succesul inregistrat cu Farmville, Facebook incearca sa propuna un joc ce seamana foarte mult cu jocul copilariei, Monopoly.
   Jocul este foarte usor de controlat insa fara prieteni conectati cu tine in Monopoly Millionaires, prea multe lucruri nu poti sa faci.
  Ramane de vazut cu cate zeci de milioane de conturi noi se vor alege si cati bani vor stoarce si din acest joc avand in vedere ca este prevazut cu diverse bonificatii pentru cei care vor sa scoata cativa dolari din buzunar.

Reclama Mars 2011

Cea mai nou reclama Mars e de fapt una destul de veche ce a aparut pe meleagurile noastre abai in 2011 :)). O puteti urmari mai jos :

vineri, 18 februarie 2011

Program instalare camera web logitech

Daca abia ati luat camera web si nu stiti cum sa o instalati, nu este greu. Intrati aici : http://ptf.com/program/program+de+instalare+webcam+logitech+class+b/  si alegeti ce tip de camera logitech aveti si downloadati programul de instalare...

Prospect Yasmin

YASMIN (Yasmine) este un contraceptiv oral combinat (contraceptiv combinat). Fiecare comprimat contine o cantitate mica din doi hormoni feminini diferiti

Prospect : 
Incepi in prima zi de menstruatie, iei 21 de zile, 7 zile pauza si incepi folia urmatoare in ziua 8 din pauza.

Blisterul YASMIN contine 21 comprimate filmate. Pe blister, fiecare comprimat este marcat cu ziua din saptamâna în care trebuie administrat. Utilizati comprimatul la aproximativ aceeasi ora în fiecare zi, cu putina apa daca este necesar. Urmati directia sagetii pâna când ati terminat toate cele 21 comprimate. În urmatoarele 7 zile nu veti mai utiliza comprimate. În decursul acestor 7 zile trebuie sa înceapa menstruatia (sângerare de întrerupere). De obicei, aceasta va apare în ziua 2 – 3 de la ultimul comprimat YASMIN. Începeti urmatorul blister în a 8-a zi, chiar daca menstruatia continua. Aceasta înseamna ca veti începe întotdeauna un blister nou în aceeasi zi a saptamânii si, de asemenea, ca sângerarea de întrerupere va apare aproximativ în aceeasi zi, în fiecare luna.

Livestream All-Star Game 2011 Gratis

  Duminca, 20 februarie 2011, la ora 20:00 (ora USA), la Staples Center (arena celor de Los Angeles Lakers si Los Angeles Clippers).Aceasta va fi cea dea 60-a editie All-Star Game si va fi a doua oara in istorie cand Staples Center gazduieste cel mai neasteptat meci neoficial al anului. Editia precedenta gazduita aici a fost in 2004.
  Titularii celor 2 echipe au fost alesi pe baza voturilor fanilor , pe cand rezervele au fost alese de catre antrenori. Iata cele 2 echipe :

Echipa Estului : Derrick Rose(Chicago Bulls),  Dwyane Wade(Miami Heat), Lebron James( Miami Heat), Amar’e Stoudemire( New York Knicks) si  Dwight Howard (Orlando Magic).
                       Rezerve : Ray Allen, Kevin Garnett, Paul Pierce, Rajon Rondo (Boston Celtics), Al Horford, Joe Johnson (Atlanta Hawks), Chris Bosh( Miami Heat).
                      Antrenorul va fi Doc Rivers (Boston Celtics).


Echipa Vestului :  Chris Paul (New Orleans Hornets), Kobe Bryant(Los Angeles Lakers), Kevin Durant(Oklahoma City Thunder), Carmelo Anthony (Denver Nuggets) şi  Kevin Love (Minnesota Timberwolves).
                      Rezerve : Tim Duncan, Manu Ginobili ( San Antonio Spurs), Pau Gasol (Los Angeles Lakers), Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), Russel Westbrook(Oklahoma City Thunder) şi Derron Williams (Utah Jazz).
                      Antrenor :Gregg Popovich (San Antonio Spurs).

Meciul va putea fi urmarit livestream  gratis aici : http://atdhenet.tv/

Facebook for SIM | folosesti Facebook pe telefon fara internet

 Compania Gemalto oferă utilizatorilor de telefonie din întreaga lume soluţia Facebook for SIM, prin care Facebook este disponibil tuturor utilizatorilor care deţin un telefon mobil cu SIM .
  

Soluţia constă într-o aplicaţie preinstalată, pe cartela SIM, care foloseşte SMS-ul pentru ca utilizatorul să vadă notificările din partea prietenilor, să posteze update-uri sau să scrie mesaje.
  Facebook for SIM este o soluţie disponibilă pentru oricine. Nu este nevoie de vreun contract şi nici de descărcarea vreunei aplicaţii, pentru că software-ul este încorporat pe SIM şi foloseşte tehnologia SMS.


Fumatul interzis in baruri si discoteci

  Deputata PSD Manuela Mitrea a initiat un proiect de lege prin care vrea sa interzica fumatul in toate locurile publice.
  Daca pana acum era interzis fumatul in scoli, in spitale sau in institutii publice, Manuela Mitrea vrea să extinda pentru toate locurile publice aceasta măsura. Ea considera ca in localurile frecventate de tineri, precum baruri, cluburi, discoteci, se impune interzicerea fumatului deoarece statisticile arata ca tot mai mulţi adolescenţi devin fumatori.
 De asemenea, deputata PSD precizeaza că pentru o mai bună combatere a fenomenului, amenzile aplicate celor care fumeaza in spaţiile publice să fie majorate.

joi, 17 februarie 2011

Card Bancar Steaua

  Steaua lanseaza un card de debit cu reduceri importante pentru toti suporterii clubului. Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor efectuate de clientii bancii la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul FC Steaua. 
  Cardul va fi disponibil in toate agentiile Raiffeisen Bank din tara incepand cu luna aprilie 2011 si ofera o reducere de 10% la toate biletele si abonamentele pentru meciurile echipei Steaua, precum si la toate produsele de catering achizitionate in timpul evenimentelor sportive, in interiorul stadionului.
  Posesorii cardului beneficiaza, de asemenea, de o reducere de 50% la turul stadionului si al muzeului daca platesc biletele cu cardul si de o reducere de 10% la toate produsele achizitionate din magazinele Steaua sau de la magazinul on-line al Clubului.
  Folosind cardul personalizat, suporterii vor putea achizitiona diferite produse unice, cu autografele jucatorilor. Mai important decat atat, Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor facute de ei la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul FC Steaua. Raiffeisen Bank va directiona tot catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul clubului si jumatate din taxa anuala de administrare a cardului, care este de 10 RON.

Cele mai ieftine masini second hand inmatriculate in Romania:

   Anul trecut, pe piata auto din Romania, vanzarile de masini second hand au fost in crestere. In total au fost inmatriculate 94.541 autoturisme noi – dintre care aproximativ 60.000 prin programul Rabla – cu 18,5% mai putine decat in 2009- si 214.606 autoturisme la mana a doua, cu 1,2% mai multe decat in 2009.
Iata o lista cu cele mai ieftine masini second hand inmatriculate in Romania :

1. Renault Clio
Pret: 1.280 euro
An fabricatie: 1993
Capacitate: 1171 cmc, Putere: 54CP
Combustibil:benzina,
Dotari: trapa, inchidere centralizata, alarma


2.Suzuki Swift
Pret: 1.450 euro
An fabricatie: 2000
Are 95.500 km, 75CP , 1300 cmc,
Combustibil: benzina
Dotari: geamuri electrice, oglinzi electrice, inchidere centralizata, alarma, radio/CD, proiectoare ceata


3.Renault Laguna
Pret: 1.599 euro
An fabricatie: 1993
Are:160,000 km, 90CP , 1781 cmc,
Combustibil: benzina,
Dotari: ABS, geamuri electrice, aer conditionat, jante aliaj, alarma, airbag, servo directie, computer bord, antifurt,


4.Fiat Punto 
Pret:1.600 euro
An fabricatie:1994
Are 140.000 km, 55CP , 1100 cmc
Combustibi: benzina,
Dotari: geamuri electrice, inchidere centralizata, alarma, radio/CD, imobilizator, xenon, proiectoare ceata, geamuri colorate, parbriz incalzit


5.Opel Astra
Pret:1.600 euro
An fabricatie: 1996
Are 280.000 km, 75CP , 1598 cmc,
Combustibil: benzina,
Dotari: ABS, carlig remorcare, trapa, airbag, servo directie, proiectoare ceata

6.Ford Escort
Pret:1.600 euro
An fabricatie: 1993
Are 62.830 km, 71CP, 1391 cmc,
Combustibil: benzina,
Dotari: radio/CD, servo directie


7. Opel Corsa
Pret:1.650 euro
An fabricatie: 1993
Are 156.500 km, 60CP , 1400 cmc,
Combustibil: benzina

marți, 15 februarie 2011

Reteta Coca Cola

REŢETA COCA-COLA :

* Extract fluid de coca - 3 drame (un dram = 3,888 grame)

* Acid citric - 3 uncii (o uncie = 28,34 grame)

* Cafeină - 1 uncie (28,34 grame)

* Zahăr - 30 (din textul care apărea în fotografie nu s-a putut descifra cantitatea exactă în grame sau în altă unitate de măsură)

* Apă 2,5 gloane - un galon (3,34 litri)

* Suc de lămâie - 2 pinte (o pintă = 0,47 litri în SUA)

* Vanilie 1 - uncie (28,34 grame)

* Caramel - 1,5 uncii sau mai mult (pe post de colorant)

* Arome 7X - se folosesc 2 uncii de arome la 5 galoane de sirop, după următoarea formulă: alcool (8 uncii), ulei de portocale (20 picături), ulei de lămâie (30 picături), ulei de nucşoară (10 picături), coriandru (5 picături), antranilat de metil (10 picături) şi scorţişoară (10 picături).

Livestream Arsenal - Barcelona Gratis

Cel mai important derby al optimilor Champions League va fi cel dintre Arsenal si Barcelona, meci ce va avea loc miercuri , 16.02.2011 de la ora 21:45. Cele 2 echipe s-au intalnit si anul trecut in optimi, Barcelona trecand fara probleme cu scorul general de 6-3 . 

Echipe probabile: 

Arsenal : Almunia - Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy - Song, Denilson - Fabregas , Arshavin , Walcott - Van Persie 

Barcelona : Valdes - Alves,Pique,Puyol, Abidal - Xavi, Iniesta, Busquets - Messi,Pedro, Villa

Livestream gratis gasiti aici : http://atdhenet.tv/

Alimente care ingrasa

Iata o lista a alimentelor care ingrasa .Un adult trebuie să consume, zilnic, între 2.000 şi 2.500 de calorii. Cei care nu ţin cont de acest aport caloric riscă, pe lângă creşterea în greutate, să se îmbolnăvească grav.

Promisiunea - Acasa TV

  Acasă TV le pregăteşte telespectatorilor o surpriză, din 7 martie. Aceştia vor putea descoperi o nouă lume în super producţia turcească "Promisiunea", ce spune o poveste cutremurătoare despre iubire şi datorie, şi care îi are în rolurile principale pe Serhan Yavas şi Tuba Unsal, doi actori celebri, frumoşi, tineri şi carismatici din Turcia, care vor captiva încă din primul episod.

  În Turcia, unde tradiţiile sunt lege, două lucruri trebuie respectate cu sfinţenie: familia şi promisiunea. Un bărbat care duce o viaţă dublă poate fi totuşi un om de onoare. Pentru el, preţul unei promisiuni a fost plătit prea scump, cu ani din viaţă şi nefericire. Între adevăr şi minciună, el vrea să-şi recâştige viaţa şi să-şi croiască propriul destin după voia inimii, chiar dacă cei din jurul lui îi stau împotrivă. Destinul poate fi un joc periculos şi indiferent ce face, e imposibil să nu rănească pe nimeni.

http://www.acasatv.ro/telenovele/promisiunea-in-curand-acasa.html

Margherita de la Clejani poze sexy

Fiica în vârstă de 18 ani a lui Ioniţă şi a Vioricăi din Clejani se numeste Margherita de la Clejani si are toate sansele sa ajunga o vedeta TV.

                    











                                                    

luni, 14 februarie 2011

Livestream Milan - Tottenham gratis

Primul meci din optimile Champions league va fi un duel anglo-italian ce va avea loc pe San Siro pe 15.02.2011 la ora 21:45 .

Echipe probabile 

 Milan :  Abbiati, , Antonini, , Nesta, Oddo,  Thiago Silva,Gattuso, Merkel, Seedorf,  Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Tottenham : Gomes, Assou-Ekotto,Dawson , Gallas, Chorluca,  Jenas, Sandro,Kranjcar, Lennon, Defoe, Pavliucenko

Livestream gratis gasiti aici : http://atdhenet.tv/

duminică, 13 februarie 2011

Livestream Premiile Grammy 2011

Pentru a vedea livestream gratuit a 53-a editie a premiilor Grammy ce va avea loc pe 14 februarie 2011 la ora 6:00 ( Ora Romaniei) la Staples Center din Los Angeles  intrati aici : http://www.grammy.com/live

romaniiautalent.protv.ro

 Incepand cu 18 februarie 2011, mult asteptatul show Romanii au talent, isi va face debutul pe Pro TV – ora la care va incepe emisiunea este 20:30 !
 Daca  nu ai avut ocazia sau posibilitatea sa mergi la preselectiile din Cluj, Piatra Neamt, Bucuresti, Timisoara ori Constanta – atunci nu-ti ramane decat sa astepti cu sufletul la gura sezonul doi din Romanii au talent si sa faci tot posibilul sa ajungi la preselectii! 
 Pentru a vedea pe cei care au fost selectati pentru Romanii au talent 2011 intrati aici http://romaniiautalent.protv.ro/

sâmbătă, 12 februarie 2011

Concurs national de scenarii HBO 2011

Concursul National de Scenarii se afla la cea de-a XI-a editie.
HBO Romania va organiza si in acest an Concursul in parteneriat cu APFR (Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc), organizatorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), continuand colaborarea inceputa in 2005.

Concursul National de Scenarii este unul dintre cele mai importante proiecte initiate si derulate de HBO Romania, devenind deja o traditie. Tot o traditie o reprezinta, deja, organizarea lui in parteneriat cu cel mai important si credibil eveniment de film din Romania, primul si cel mai vechi festival de film de lung metraj din tara.

Pentru mai multe detalii intrati aici : http://www.cinefan.ro/stiri.php?stire_id=2874&nume=Concursul_National_de_Scenarii_HBO___Editia_2011

Castiga un ceas Cristiano Ronaldo

Pentru a castiga un ceas Cristiano Ronaldo, editie limitata, intrati aici
http://www.whosay.com/CristianoRonaldo/photos/11537  si spuneti cate goluri credeti ca va inscrie Cristiano Ronaldo in dubla cu Olimpique Lyon din optimile Champions League , meciuri ce vor avae loc pe 22 februarie , respectiv 16 martie . Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului unui ceas CR7 va avea loc pe 21 martie 2011.

joi, 10 februarie 2011

Cele mai ieftine preturi la benzina si motorina

Intr-un top al revistei capital pe primul loc in topul celor mai ieftine preturi la benzina si motorina se afla Afghanistan , cu 0,22€/L benzina fara plumb si 0,13€/L de motorina.
Locul 2 : Africa de Sud, benzina fara plumb costa 0.23€/L si motorina 0,19 €/L.
Locul 3 :Algeria, benzina fara plumb este 0,20€/L si motorina 0,35€/L.
Locul 4: Armenia, benzina fara plumb costa 0,44€/L si 0,52€ un litru de motorina
Locul 5: Cipru:, benzina fara plumb este 0,74€/L, iar motorina 0,42€/L.

miercuri, 9 februarie 2011

Mesaje de Valentine's Day | SMS-uri de Ziua Indragostitilor

Daca nu esti inspirat dar vrei sa trimiti cel mai romantic SMS de Ziua indragostitilor iata cateva sugestii:

1.D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de cene-a dat o singura inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

2.As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!

3.Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune 'uite asta'.

4. Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

5.Cand vine noaptea uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini pt ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine.

6.Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy Valentine's Day!

7.Nu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri... pe care doar iubind le poti descoperi. Esti dragostea mea si te iubesc din tot sufletul!

8.Tu ma faci sa rad. Tu ma faci sa plang. Tu ma faci sa simt ca traiesc. Tu ma faci strig: Te iubesc!

9.Daca cineva iti spune 'te iubesc' tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte

10.Te iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna... pentru ca ziua indragostitilor este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi. Lasa-ma sa te iubesc pentru totdeauna.


Pentru mai multe mesaje de Valentine's Day intrati aici si gasiti : http://www.studentie.ro/campus/MESAJE_SMS_ZIUA_INDRAGOSTITILOR___VALENTINE_S_DAY___DRAGOBETE/c-236-a-36783

Felicitari de Valentine's Day

Iata catreva modele de felicitari de Valentine's Day :

                





 Mai multe modele de felicitari de Valentine's Day gasiti aici : http://felicitari.ele.ro/Valentine_s_Day_--c109.html
                  

Poze avatar Valentine's Day

Daca doriti sa puneti la avatar o poza pentru persoana iubita de Valentine's Day puteti alege din imaginile de mai jos : 


















Roxana Vancea poze sexy

Roxana Vancea este noua asistenta a matinalilor Razvan si Dani, este din Targu Jiu si este studenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.


Insa lucrul care iese în evidenta la prima vedere a "vecinei" lui Răzvan şi Dani este marimea considerabila a sanilor care provin în proporţie de 100% de la mama natură.

Pentru mai mult poze sexy intrati aici : http://www.click.ro/vedete/romanesti/Vecina-Neatza-Daniela-Crudu-FOTO_0_1118888112.html

marți, 8 februarie 2011

Test IQ Mensa

  Daca credeti ca nu aveti IQ suficient pentru a fi membru MENSA, intrati aici si verificati-va IQ-ul : http://mensa-romania.ro/teste . Pentru a fi membru Mensa , trebuie sa aveti un IQ de peste 131 , IQ pe care doar 2% din populație il detine.
  Testul consta in 24 de intrebari ce trebuie rezolvate in 10 minute. Daca nu le terminati in 10 minute, IQ-ul va fi calculat in functie de nr de intrebari la care ati rapsuns pana in acel moment.

Mensa Romania

  Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

   Singurul criteriu de admitere în Mensa este obținerea unui scor care va plasează înprocentul de 2% al populației. Acest rezultat trebuie obținut într-un test de inteligență aprobat de Mensa. Altfel spus calitatea de membru este deschisă tuturor celor care au un coeficient de inteligență (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa între primii 2 dintr-o sută din punctul de vedere al inteligenței.


Scopurile asociației, exprimate prin Constituția Mensa sunt:

  • Sa identifice si sa cultive inteligenta pentru scopul umanității.
  •  Sa încurajeze cercetarea în domeniul inteligentei umane.
  • Sa ofere un climat intelectual și social stimulativ pentru membrii săi.

Daca doriti sa deveniti un membru Mensa intrati aici si urmati pasii:  http://mensa-romania.ro/acasa

Cele mai sanatoase fructe

Toti stim ca fructele sunt sanatoase, dar nu stim ca nu toate . Iata o lista a celor mai sanatoase fructe :

1.Caise
Conţin beta-caroten, care previne acţiunea radicalilor liberi şi menţine sănătatea ochilor. Oganismul transformă beta-carotenul în vitamina A, care contribuie la prevenirea anumitor tipuri de cancer, în special cancerul de piele. Sunt o bogată sursă defosfor, eficient în prevenirea problemelor de memorie,vitamina C, magneziu, fier şi calciu;
- 1 caisă conţine 17 calorii, 0 grame de grăsime şi 1 g fibre alimentare.

2.Avocado
Conţine acid oleic, o grăsime nesaturată care contribuie la scăderea colesterolului total din sânge şi la creşterea nivelului de colesterol bun / HDL. De asemenea, asigură o cantitate semnificativă de fibre alimentare, care previn hipercolesterolemia şi apariţia bolilor cardiovasculare;
- 1 felie de avocado contine 81 calorii, 8 g grăsime si 3 g fibre alimentare.

3.Zmeură
Conţine acid elagic, care previne distrugerea membranei celulare şi dezvoltarea celulelor cancerose, vitamina C şi fibre alimentare;
- 1 pahar cu zmeură conţine 60 calorii, 1 g grăsime şi 8 g fibre alimentare.

4.Pepene galben
Conţine vitamina C şi beta-caroten, antioxidanţi puternici care protejează celulele de acţiunea radicalilor liberi, vitamina A, 100 g pepene galben asigură 50% din necesarul zilnic de vitamina A şi potasiu, care contribuie la scăderea tensiunii arteriale;
- 100 g pepene galben conţin 54 calorii, 1 g grăsime şi 2 g fibre alimentare.

5.Afinele
Combat infecţiile vezicii urinare şi previn dezvoltarea bacteriilor dăunătoare. Conţin aprox. 90% apă, vitamina A, complexul de vitamine B. Datorită conţinutului ridicat de substanţe bactericide (acid citric, acid benzoic) şi de taninuri, afinele sunt un puternic antiseptic intestinal, au efect astringent şi antidiareic;
- 1 pahar de afine conţin 144 calorii, 0 g grăsimi şi 0 g fibre.

6.Stafidele
Conţin fier, care contribuie la oxigenarea sângelui şi vitamine din complexul B, care îmbunătăţesc sănătatea mentală şi previn căderea părului;
- 1 jumătate de pahar cu stafide conţine 218 calorii, 0 grasimi si 3 g fibre alimentare;

7.Smochinele
Conţin potasiu, fier, vitamina B6, care favorizează producerea serotoninei, scadecolesterolul şi previne retenţia apei în organism;
- 1 smochină conţine între 37 şi 48 calorii, 0 g grăsime şi 2 g fibre alimentare.

8.Lămâie şi lime
Conţin limonen şi vitamina C, care fortifică sistemul imunitar şi previn apariţia cancerului;
- 1 felie conţine 2 calorii, 0 g grăsime şi 0 g fibre alimentare.

Joburi UPC

Firma UPC face angajari in peste 30 de orase din tara.

"Facem angajări în funcţie de nevoile specifice ale fiecărei zone. Departamentele cu cele mai multe joburi vacante sunt tehnic,IT,, relaţii clienţi şi vânzări", au declarat reprezentanţii companiei, care nu au dorit să precizeze numărul total al posturilor disponibile.

Oraşele în care UPC recrutează în prezent sunt Alba-Iulia, Baia Mare, Bacău, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Cluj-Napoca, Constanţa, Curtea de Argeş, Dej, Deva, Focşani, Giurgiu, Iaşi, Mangalia, Medgidia, Mioveni, Odorheiu-Secuiesc, Orăştie, Petroşani, Ploieşti, Reghin, Roman, Sebeş, Slobozia, Suceava, Timişoara, Târgovişte şi Zalău.

Cele mai multe posturi vacante sunt cele de agenţi de vânzări la domiciliul clientului, reprezentanţi vânzări B2B, ingineri, tehnicieni, consilieri relaţii clienţi sau agenţi telesales.

Compania de comunicaţii prin cablu are posturi disponibile şi pentru specialişti retenţie, specialişti PR, manageri de produs sau key account manageri

Cei interesaţi să trimită CV-urile direct către departamentul HR al UPC pot afla toate detaliile pe site-ul companiei : www.upc.ro

Puncte de control frontiera

     Peste 1.000 de jandarmi, poliţişti şi ofiţeri DGA controlează şi la această oră punctele de trecere a frontierei de la Oraviţa, Stamora Moraviţa şi Naidăş. În paralel, au loc percheziţii şi la domiciliul acestora. 100 de persoane au fost ridicate, în această dimineaţă, de autorităţi, în urma unui val de descinderi în vămile din vestul ţării.
   Persoanele ridicate sunt poliţişti de frontieră şi traficanţi de ţigări, au precizat sursele citate. De asemenea, anchetatorii ar fi găsit şi importante cantităţi de ţigări de contrabandă.
  Acţiunea vizează vămile Naidaş şi Stamora Moraviţa, precum şi sectoarele Poliţiei de Frontieră Oraviţa, Deta şi Cruceni.
  De asemenea, anchetatorii fac percheziţii şi la locuinţele unor poliţişti, vameşi şi traficanţi de ţigări, în judeţele Argeş, Galaţi, Olt, Ilfov, Maramureş, Suceava, Dolj, Giurgiu, Timiş şi Dâmboviţa, precum şi în Capitală.

luni, 7 februarie 2011

Reclama Eminem 2011

 Eminem a apărut în pauza finalei de fotbal american 2011, în două reclame, numite ulterior între cele mai bune reclame difuzate în ediţia de anul acesta a Super Bowl.
 Rapperul apare la volanul limuzinei, în timp ce pe fundal este piesa artistului, "Lose Yourself".
 Reclama prezintă oraşul Detroit pregătit să renască în urma crizei economice. Principalii factori pentru acest lucru fiind puterea şi integritatea oamenilor care locuiesc şi muncesc în metropolă.



Instalare messenger

Daca nu stii cum se instaleaza Yahoo Messenger urmareste tutorialul de mai jos . In acest  tutorial video despre yahoo messenger vei urmari cum se downloadeaza yahoo messenger, cum se instaleaza si cum se seteaza.


Declaratie inventar sanatate

  Declaratie - inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari de sanatate aflata in sold la 31 decembrie 2010 si neachitate pana la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente, pe ani fiscali si soldul sumelor de recuperat de la bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate..

  Pentru a descarca formularul declaratie inventar 2011 intrati aici : http://www.cnas.ro/legislatie/noutati-legislative/ordin-53-25-19-01-2011-declaratie-inventar

joi, 3 februarie 2011

Inscrieri gratis scenefz

SceneFZ este cel mai mare site de torrente din Romania . Aici gasiti tot ce vreti, de la cele mai noi seriale,filme, melodii la cele mai noi jocuri pe consola sau PC. Inscrierea este gratis doar in perioada 28.01 - 06.02 2011 .

In perioada 28.01 - 06.02 [FREE SIGN-UP] SceneFZ isi deschide portile noilor useri.

                         Aparitia a 3 noi categorii:

                          1. TVEPS-Ro
                          2. XViD-Ro
                          3. BR-Ro (BluRay-Ro)


Va puteti inscrie gratis aici : http://scenefz.net/

miercuri, 2 februarie 2011

Cristina Szeifert poze sexy

  Cristina Szeifert are 28 de ani si este sora Brigittei Sfăt, actuala iubită a fostului tenismen Ilie Năstase. Cristina este considerată unul dintre cele mai de succes modele din Italia si are de ce..