joi, 30 decembrie 2010

Program ProTV 31 decembrie 2010 1 ianuarie 2011

Program ProTV 31 decembrie 2010 : 

00:30 - Ororile Razboiului
02:30 - 2 cuscri de cosmar
04:30 - Romania, te iubesc!
05:15 - Un Craciun de neuitat
07:00 - Stirile diminetii cu Andreea Liptak si Mihai Dedu
08:45 - Horoscop cu Neti Sandu
08:55 - Vremea
09:55 - Omul care aduce cartea
10:00 - De paza de Craciun - Un caine pus pe treaba
12:00 -  Tanar si nelinistit
13:00 - Stirile Protv
13:45 - Si hotii revin acasa de Craciun
16:00 - Tanar si nelinistit
17:00 - De paza de Craciun 2 - Vacanta fara griji
19:00 - Stirile ProTV
20:30 - Serviciul Roman de Comedie
21:45 - Star Maraton de Revelion


Program ProTV 1 ianuarie 2011 : 


07:00 - De paza de Craciun 2 - Vacanta fara griji
08:30 - Concert Piata Revolutiei
09:15 - Doctor Dolittle 3
11:00 - Singur acasa 4
12:45 - Serviciul Roman de Comedie
13:45 - Doamna Doubtfire taticul nostru trasnit
16:00 - Star Maraton de Revelion
19:00 - Stirile Pro Tv din week-end
20:30 - 300 - Eroii de la Termopile
22:45 - Zoolander manechinul

miercuri, 29 decembrie 2010

Carmol prospect | Carmol pret

Dupa ce am vazut reclama de pe TVR 2 , m-am gandit sa vad si eu ce este acest Carmol . Am gasit prospectul :

 1.Compozitie : 
  • pe lotiune 
  •  alcool denat 
  • aqua; menthol
  •  terpineol
  • cinnamal;satureia hortensis oil-ulei de cimbru


2.Indicatii terapeutice :
  • activeaza circulatia locala a sangelui. In timpul aplicarii locale are o actiune rubefianta decongestionand tesuturile subiacente locului aplicarii
  • uleiul de cimbru area efect tonic local
  • mentolul produce dilatarea vaselor de sange superficiale detrminand initial o senzatie de raceala pe piele. urmata de o incalzire. Aplicarea locala are efect reconfortant
3.Conditii de pastrare :
a se pastra la 8 - 15C. ferit de foc

4.Reactii adverse :
  • iritatie
  • alergie
5.Contraindicatii :

  • alergie
  • leziuni cutanate
  • copii sub 3 ani

6.Mod administrare :

  • lotiune pentru frectie. cun efect calmant si reconfortant
  • nu se va utiliza la copii sub 3 ani
Pretul unei cutii de 100 ml Carmol este de 7,98 RON .

Reclama Carmol

Una din cele mai proaste reclame aparuta in ultimii ani - Carmol este un analgezic local ce se foloseste  extern, pentru frictiuni locale.
Sloganul reclamei este  "Carmol-iti pune sangele in miscare" .


Calitatea este destul de proasta ..

Andra Gheorghe poze sexy | Cocuta poze nud

Coregrafa de la "Dansez pentru tine", Andra Gheorghe, sau Cocuta, este noua iubita a lui Liviu Varciu.
  Despartit de Gabriela Pavel si cuplat de presa cu Furnica, una dintre coregrafele de la "Dansez pentru tine", Liviu Varciu a decis ca este timpul sa "faca lumina" in privinta noii sale relatii.


"Eu si Liviu suntem colegi de mai bine de doi ani. Am iesit impreuna. Deocamdata, nu este nimic serios, pot spune ca suntem doar foarte buni prieteni. Vorbim mult la telefon. O luam incetisor... Nu vreau insa sa fiu asociata cu femeile din viata lui Liviu Varciu. Mi-as dori sa se scrie ca am montat o piesa la Teatrul National, nu despre viata mea sentimentala", a declarat modesta Cocuta.


Mai multe poze sexy cu Andra Gheorghe gasiti aici : http://www.showbiz.ro/monden/7851997-noua-iubita-a-lui-varciu-nu-vreau-sa-fiu-asociata-cu-femeile-din-viata-lui/foto2

Varsta reala a corpului

Afla varsta reala a corpului tau facand testele de mai jos :

1.Testul creierului

*numără invers, din 7 în 7, de la 100 până la 0. Dacă eşti sub 40 de ani, nu trebuie să îţi ia mai mult de 20 de secunde. Între 40 şi 60, durează 40 de secunde.

*scor: scade doi ani, dacă eşti mai rapid. Adună doi ani dacă depăşeşti timpii.

2.Testul inimii

*măsoară circumferinţa şoldului în dreptul fundului. Măsoară talia. Împarte prima cifră la cea de a doua.

*scor: rezultat sub 0,7, scade un an; peste 0,85; adună 3; dacă e peste 1, adună 5 ani.

3.Testul plămânilor

*ia un balon şi o riglă. Umflă dintr-o suflare puternică balonul şi măsoară. (7-9cm = 0,5 litri; 10-11cm = 1 litru; 12-13cm = 1,5 litri; 14-16cm = 2-3 litri şi 20-22cm = 4-5 litri).

*scor: sub un litru, adună 5 ani; 1-1,5 litri, adună 3 ani; 2-3 litri, adună un an; 4-5 litri, scade 3 ani

4.Testul ficatului

*câte beţii serioase poţi avea în decurs de o săptămână?

*scor: sub trei beţii: scade 3 ani; cinci beţii: adună un an; peste 5 beţii: adună 3 ani.


5.Testul muşchilor

*stai într-un picior, lipeşte-l pe celălalt de fund, pune-ţi mâinile în şold şi închide ochii. Cronometrează timpul până la dezechilibrare.

*scor: dacă rezişti un minut, scade 4 ani. Pentru 30 de secunde, scade doi ani. Mai puţin de 10 secunde, adună 3 ani.

Află toate secretele trupului

6.Testul pielii

*pune palma deschisă pe masă şi ciupeşte-te de dosul ei. Ţine strânsă pielea timp de un minut. Cronometrează timpul în care îşi revine la normal.

*scor: sub o secundă, scade trei ani din vârsta ta; 3-4 secunde, adună un an; 5-10 secunde, adună 2 ani; 11-30 secunde, adună trei ani

7.Testul ochilor

*pune o riglă perpendicular pe obraz, chiar sub ochi. Ia un ziar Click! şi apropie-l de faţă. Măsoară distanţa în care literele devin neclare.

*scor: sub 15 cm, aceeaşi vârstă; 16-30 cm, adună un an la vârsta ta; 31-60 cm, adună doi ani; 61-90 cm, adună trei ani, peste 90 cm, adună 4 ani.

8.Testul auzului

*ascultă muzică la radio cu potenţiometrul la un sfert din cât îl fixezi în mod obişnuit. Auzi ceva?

*scor: dacă e imposibil, adună 5 ani, dacă auzi cuvintele, dar nu auzi muzica, adună 3; dacă ai habar de melodie şi cuvinte, adună un an; dacă ai auzit bine, scade doi ani.

9.Testul dinţilor

*când te speli pe dinţi ai sângerări? Îţi miroase gura urât?

*scor: dacă ai sângerări, adună 4 ani la vârsta ta; dacă îţi miroase gura, adună un an.

Cum influenteaza numele destinul

Pentru a descoperi semnificaţia numelui tău, trebuie doar să notezi în dreptul fiecărei litere a numelui acea cifră care îi corespunde conform tabelului de mai jos. Ia în calcul numele dinaintea căsătoriei.

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9
A – B – C – D – E – F - G – H – I
J – K – L – M – N – O – P – Q – R
S – T – U – V - W – X – Y – Z

De exemplu, pentru numele Alexandra Matei, numerele fiecărei litere vor arăta astfel:
A -L- E-X-A-N-D-R-A M-A-T-E-I
1-3-5-7-1-5-4-9-1 4-1-4-5-9

După ce faci suma tuturor valorilor vei obţine numărul 59. Aduni cele două cifre, 5+9=14  1+4=5. Dacă rezultatul este un număr din trei cifre, le aduni între ele până ajungi la o singură cifră. Şi, astfel, obţii cifra destinului. Acesta reprezintă calea pe care o vei urma pentru a-ţi atinge scopul în viaţă.

În funcţie de valorile pe care le aduni poţi afla cifra personalităţii şi pe cea a sufletului. Pe prima o găseşti adunând cifrele corespunzătoare consoanelor numelui tău întreg. Ea îţi arată motivaţiile şi dorinţele cele mai ascunse. Cifra personalităţii o găseşti adunând valorile vocalelor şi-ţi destăinuie modul în care te exprimi şi cum te percep ceilalţi. Iată ce spune fiecare cifră despre tine:

1 – Viaţa ta se află sub semnul ambiţiei. Îţi urmezi cu mult curaj idealurile şi ai o fire independentă. Îi inspiri pe mulţi, îţi place să conduci şi să inventezi, pentru că ştii cum să abordezi o problemă în mod original şi creativ. Cauţi mereu oportunităţi, respingând căile bătătorite şi rutina.

2 – Cifra aceasta exprimă dualitatea şi înclinaţia către empatie. Ai abilitatea de a lucra foarte bine cu cei din jurul tău, deoarece găseşti mereu o modalitate de a fi diplomată. Te vei simţi împlinită dacă urmezi o meserie artistică sau de mediator. Eşti mereu alături de prieteni cu un sfat şi îi ajuţi să treacă peste conflicte.

3 – Te exprimi cu uşurinţă şi redai celor din jurul tău bucuria de a trăi. Principala ta calitate este imaginaţia, pe care o poţi pune în folosul celor din jur, lucrând în domeniul vânzărilor sau în divertisment.

4 – Aduci stabilitate în viaţa ta şi a celorlalţi, precum şi în profesie, datorită abilităţii de a prevedea viitoarele probleme şi de a te organiza. Pe orice plan, eşti o persoană pe care ceilalţi se pot baza, pentru că îţi place să te implici.

5 – Îţi place să explorezi şi să comunici. De fapt, ai o abilitate nativă de a comunica. Te adaptezi la schimbări şi reuşeşti să convingi fără nicio dificultate pe oricine şi să obţii ceea ce-ţi doreşti. În orice situaţie, ai capacitatea de a analiza lucrurile şi de a gândi rapid.

6 – Aduci pacea şi armonia printre cunoscuţi. Îţi place să-ţi asumi responsabilităţi şi să-ţi exprimi iubirea pentru apropiaţi. Profesiile care ţi se potrivesc sunt acelea de profesor sau de artist. Deschisă şi cinstită, îţi doreşti sau ai deja o familie unită şi armonioasă.

7 – Puterea ta este intuiţia. Ai tendinţa să te dezvolţi mult pe plan personal. Cauţi adevărurile ascunse, fie ele de natură ştiinţifică, fie filosofică sau religioasă. Profesional, deoarece eşti o perfecţionistă, îţi place să lucrezi singură, în propriul tău ritm.

8 – Deşi eşti pesimistă, începi lucrurile încet şi le termini prima datorită hotărârii cu care îţi urmezi scopurile materiale. Cauţi să acumulezi din punct de vedere material şi să deţii controlul. Citeşti foarte bine oamenii, ceea ce te va ajuta şi în profesia aleasă.

9 – Viaţa îţi este influenţată de compasiune şi înţelegere. Loială, independentă, dar şi geloasă, acţionezi sub imboldul momentului. Oferi ajutor celorlalţi, dar eşti înzestrată şi cu talent artistic şi imaginaţie.

luni, 27 decembrie 2010

Curtea Constitutionala Legea Educatiei update

Curtea Constituţională a României (CCR) urmează să soluţioneze marţi sesizările PNL, PSD şi PC, precum şi cea a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, referitoare la Legea Educaţiei, după ce a amânat luarea unei decizii săptămâna trecută.
Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a contestat Legea Educaţiei la Curtea Constituţională motivând că procedura prin care a fost adoptat actul normativ a fost neconstituţională.
Potrivit lui Geoană, Legea Educaţiei Naţionale a fost considerată adoptată în ciuda faptului că acest proiect a fost restituit Guvernului pe data de 30 noiembrie, în urma deciziei Birourilor Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.
El a completat în sesizare că Legea Educaţiei se află în dezbatere parlamentară la Senat, îşi continuă traseul legislativ, în prezent aflându-se din nou la comisia de specialitate, unde a fost retrimisă de plen, la propunerea reprezentanţilor Guvernului.
Şi reprezentanţii opoziţiei au contestat Legea Educaţiei la CCR, acuzând neconstituţionalitatea textelor, dar şi modul de adoptare a acestui act normativ.

Calculator taxa auto 2011

  Până când guvernul va decide care este modalitatea de calcul finală, vă las să vă faceţi o idee despre ce vă aşteaptă de la taxa auto 2011, indiferent că vreţi să cumpăraţi o maşină nouă sau una second hand

Pentru taxa auto 2011 sunt nu mai puţin de 5 propuneri de calcul în analiză în acest moment . Punctul comun al acestora este că noua taxă auto se va aplica şi pentru motorizările Euro 5 (care până acum erau scutite de taxă), iar taxa auto pentru celelalte norme de poluare creşte, în unele cazuri ajungând la o valoare dublă faţă de taxa auto 2010.

Calculator taxa auto 2011:












Pepsi Mont Blanc | Pepsi cu gust de castane

 După Pepsi cu gust de iaurt şi Pepsi cu gust de castravete, japonezii au ocazia să savureze noul Pepsi cu aromă de castane.
 Noul produs a fost botezat Pepsi Mont Blanc, şi a apărut pentru un moment doar într-o ediţie limitată, în cinstea unui desert francez care include castane şi care s-a bucurat de un succes uriaş în Japonia.
  Mai mult, deoarce Pepsi se vinde ca pâinea caldă, producătorii vor să dea satisfacţie tuturor cumpărătorilor şi pregătesc noul Pepsi cu gust de prăjitură tiramisu.

Roxana Tanase poze sexy

  Roxana Tanase este o eleva de 18 ani care a semnat un contract cu Sport.ro pentru a prezenta jurnalul stirilor sportive de noapte, in sanii goi.
  Roxana este fosta Miss Bamboo si a fost intens curtata de fotbalisti, ca Razvan Cocis sau Alex Piturca. Desi are numai vorbe frumoase despre Piti Jr, Roxana nu recunoaste ca ar avea o relatie cu acesta.


Mai multe poze sexy cu Roxana Tanase gasiti aici : http://www.libertatea.ro/stire/foto-vezi-cele-mai-sexy-fotografii-cu-vedeta-playboy-roxana-tanase-316128.html

Traditii de Revelion si Anul Nou | Superstitii de Anul Nou

  Noaptea dintre ani este plina de superstitii in traditia romaneasca. Pe langa acestea, de Anul Nou sunt legate o serie de obiceiuri traditionale care s-au pastrat pana in zilele noastre, precum Plugusorul si jocul caprei sau cel al ursului.

  Revelionul este denumirea moderna a noptii de 31 decembrie spre 1 ianuarie, ceremonialul de innoire simbolica a timpului purtand inainte denumirea de „Ingropatul Anului Vechi”. Data de incepere a noului an a fost fixata oficial la 1 ianuarie abia in anul 153 i.Hr, pana atunci romanii sarbatorind dupa randuiala vechiului calendar, cand anul incepea la 1 martie.

  De noaptea dintre ani sunt legate o serie de traditii si obiceiuri specifice fiecarui popor sau regiune. La noi traditia populara abunda de practici magice precum prognozarea vremii si a recoltelor din noul an ori aflarea duratei vietii si a norocului membrilor familiei. 
  Pentru prognozarea vremii, conform asa-numitului calendar din foi de ceapa, o ceapa era taiata in 12 parti egale, corespunzatoare fiecarei luni a anului iar in cojile astfel obtinute se punea sare, in cantitati egale. Foile de ceapa erau asezate apoi pe masa sau pe vatra sobei, in ordinea in care se succed lunile in an, iar in dimineata zilei de 1 ianuarie se apreciau lunile ploiase in functie de apa acumulata in cupele foilor de ceapa.
  Pentru estimarea culturilor din anul viitor se face in noaptea de Anul Nou calendarul de carbuni. Astfel, pentru fiecare planta (porumb, grau, cartof, sfecla etc.) ce urmeaza a fi semanata in anul urmator se alege cate un carbune aprins care se pune pe o tava sau pe marginea vetrei si se lasa pana dimineata. Toti carbunii trebuie sa fie de aceeasi proveninta si marime. Cantitatea de cenusa rezultata de la fiecare carbune reprezinta rodul recoltei corespunzator plantei alese si astfel se determina ce cantitate din fiecare cultura va fi semanata primavara. Multe alte practici si credinte de acest fel se pastreaza inca in mediul rural.
  Un alt obicei al noptii dintre ani este cel al sarutului sub vasc, planta sacra in traditia multor popoare pagane. Vascul este simbolul iernii si al sarbatorilor de iarna iar obiceiul sarutului sub vasc apartine scandinavilor, care asociau vascul cu zeita dragostei, Friga si astfel, cand intalneau crengute de vasc, indragostitii se sarutau.



Printre cele mai cunoscute superstitii legate de noaptea de Anul Nou se numara urmatoarele:

- Daca dai bani, fie si cu imprumut, in noaptea de Revelion si in prima zi a noului an, vei avea probleme financiare si datorii tot anul; in mod similar, pentru a avea parte de belsug tot anul, noaptea dintre ani trebuie sa te prinda cu bani in buzunar; si tot pentru a avea parte de belsug, primul om care va trece primul pragul casei in noul an trebuie sa fie de sex masculin; deasemenea, Noul An nu trebuie sa te prinda cu datorii;

- In noaptea de Revelion precum si in prima zi a noului an, femeile trebuie sa poarte lenjerie intima rosie, culoarea vitalitatii si a dragostei;

- Pentru a-ti merge bine tot anul, ora 12 noaptea trebuie sa te „prinda” cu haine noi;

- In noaptea de Revelion trebuie sa faceti cat mai mult zgomot (petrecerile sunt bine-venite in acest sens) pentru alungarea spiritelor rele;

- In prima zi a noului an nu se arunca nimic din casa, nici macar gunoiul (se considera ca astfel iti „arunci” norocul) iar orezul, graul, secara sau porumbul cu care ati fost semanati nu se matura;

- Daca iti saruti partenerul sub vasc la miezul noptii, vei avea parte de dragoste tot anul;

- La miezul noptii trebuie sa-ti pui o dorinta, despre care se spune ca are toate sansele sa se implineasca…

duminică, 26 decembrie 2010

Cele mai frumoase goluri 2010 Premier League Anglia

Cele mai frumoase goluri 2010 Premier League Anglia:


1. David Jones (Wolves v Stoke, 14 august 2010)

2. Gareth Bale (2) (Stoke v Tottenham, 21 august 2010)

3. Carlos Vela (Arsenal v Bolton, 11 septembrie, 2010)

4. Dimitar Berbatov (2) (Manchester United v Liverpool, 19 septembrie 2010)

5. Alex (Chelsea v Arsenal, 3 octombrie 2010)

6. Javier Hernandez (Stoke v Manchester United, 24 octombrie 2010)

7. Johan Elmander (Wolves v Bolton, 13 noiembrie 2010)

8. Luke Varney (Blackpool v Wolves, 20 noiembrie 2010)

9. Mark Davies (Bolton v Blackpool, 27 noiembrie 2010)

10. Samir Nasri (2) (Arsenal v Fulham, 4 decembrie 2010)

Cele mai frumoase goluri 2010 Serie A

Cele mai frumoase goluri 2010 Serie A:


1. Giandomenico Mesto (Udinese v Genoa, August 28, 2010)


2. Ciro Capuano (AC Milan v Catania, Sept 18, 2010)

3. Andrea Pirlo (Parma v AC Milan, Oct 2, 2010)

4. Javier Pastore (Palermo v Bologna, Oct 17, 2010)

5. Ezequiel Lavezzi (Napoli v AC Milan, Oct 25, 2010)

6. Daniele Conti (Udinese v Cagliari, Nov 7, 2010)

7. Vincenzo Iaquinta (Juventus v Roma, Nov 13, 2010)

8. Zlatan Ibrahimovic (AC Milan v Fiorentina, Nov 20, 2010)

9. Antonio Di Natale (Udinese v Napoli, Nov 28, 2010)

10. Edinson Cavani (Napoli v Lecce, Dec 19, 2010)

Prognoza meteo 31 decembrie 2010 1 ianuarie 2011

Prognoza meteo 31 decembrie 2010 1 ianuarie 2011 : Cer insorit , fara averse de ploaie sau ninsoare. Temperaturile vor fi sub 0 grade Celsius.
Pentru mai multe detalii despre prognoza meteo din toate orasele din zilele de 31 decembrie 2010 si 1 ianuarie 2011 intrati aici : http://www.accuweather.com/default.aspx

joi, 23 decembrie 2010

Julianne Hough - Is That So Wrong Video | Versuri is that so wrong julianne hough

Julianne Hough - Is that So Wrong Video : 





Versuri is that so wrong julianne hough  :



I’ve been thinking about, thinking about, thinking about, giving you a call
I’ve been holding it in, holding it in, holding it in, for so long 
I’ve been running it through, running it through, in my mind 
Well I don’t care anymore, I just don’t care anymore. 

Doesn’t everybody just want to feel somebody
Just wanna hold someone to fill that empty space
When your missing that rush and a friends not enough
I just can’t deal
No tonight I just don’t wanna be alone, tell me, Is that so wrong? 

Baby, close your lips, only a kiss, only a kiss don’t say a word
You can let it go, loose control, and I promise it wont hurt
I just wanna get lost, wanna get lost in your arms 
So throw on the floor, I just can’t wait anymore 

Doesn’t everybody just want to feel somebody
Just wanna hold someone to fill that empty space
When your missing that rush and a friends not enough
I just can’t deal
No tonight I just don’t wanna be alone, tell me, is that wrong?

Is that so wrong?
Is that so bad?
Am I only the one who feels like that?
Is it so much, to just want love?
To just want love? 

Doesn’t everybody just want to feel somebody 
http://www.elyricsworld.com/is_that_so_wrong_lyrics_julianne_hough.html
Just wanna hold someone to fill that empty space
When your missing that rush and a friends not enough
I just cant deal
No, tonight I just don’t wanna be alone, tell me, Is that so wrong? 

It cant be that wrong?

Instalare Windows XP | Tutorial instalare windows xp

  Cea mai buna varianta pentru a instala windows xp Profesional este cea de face o instalare curata. Dar inainte de a incepe instalarea verificati lista compatibilitatiilor windows XP. Compatibilitatea poate fi diferita putin in functie de Service pack.
   Daca nu gasiti in lista de compatibilitate hardware-ul dvs. cautati pe site-ul producatorilor support pentru driver.
  Salvati driverele pe un CD, USB, etc si incepeti instalarea.

Urmariti acest tutorial de instalare a Windows XP


miercuri, 22 decembrie 2010

senzatie.com chat online romanesc

  Chat online romanesc, relatii, matrimoniale, prieteni, distractie, intalniri si aventuri.Cel mai prietenos chat cu webcam din Romania! Alege o porecla si alatura-te discutiilor sau testeaza-ti cunostintele generale jucand trivia.Chat online, filme, muzica, matrimoniale si multe altele doar pe http://www.senzatie.com/

ColonHelp Pret | Mod de administrare Colon Help www.colonhelp.ro

  ColonHelp este cel mai bun curatitor si detoxifiant din Romania! In formula ColonHelp sunt introduse fibre solubile si insolubile din seminte de in si psyllium. In combinatie cu lichidele, fibrele din ColonHelp isi maresc volumul de cateva ori, curatind asemenea unui burete delicat intregul tub digestiv si, in special colonul, de toxinele si reziduurile acumulate.

Mod de administrare Colon Help : 
Produsul ColonHelp se administreaza in cure de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. O cura de detoxifiere completa dureaza 3 luni. In primele doua-trei zile ale curei se administreaza maximum 8 g (o lingurita dozatoare) de ColonHelp pe zi. Doza poate fi crescuta apoi progresiv pana la 24 g zilnic

Pretul unei cutii de 480g ColonHelp este de 128 lei.  Produsul ColonHelp poate fi comandat atat de pe site-ul www.colonhelp.ro, completand formularul existent pe site, cat si telefonic.

marți, 21 decembrie 2010

Cum aranjam masa de Craciun

De Craciun, masa trebuie sa arate impecabil. Pentru asta, trebuie sa realizati decoratiuni speciale pentru masa de Craciun

- achizitioneaza-ti un set complet de farfurii de sezon, farfurii mari si mici (cu reni, braduti, oameni de zapada, stelute);
- fiecare membru trebuie sa aiba 4 pahare, si anume: unul pentru apa, unul pentru vin, unul pentru tarie si unul pentru sampanie.

 Paharele vor sta in fata farfuriei si vor fi asezate de la stanga la dreapta - in functie de marimea lor. 



   Pentru ca masa de Craciun sa fie rafinata, opteaza pentru pahare de cristal, care vor crea intimitate si eleganta. Ele pot fi rosii, albastre sau aurii. Depinde de tema pentru care optati. De exemplu, daca fata de masa este alba, alegeti tacamuri, farfurii si pahare colorate. 



Daca fata de masa este rosie cu imprimeu de brazi si globuri, puteti opta pentru farfurii albe cu un imprimeu cochet de sezon. Paharele pot fi din cristal alb sau auriu.

- servetelele de sezon improspateaza masa de Craciun. 

In nuante de rosu, auriu, verde sau simple - albe cu mici imprimeuri de globuri, Mos Craciuni si stelute, servetelele sunt un accesoriu important in aranjamentul regal al mesei de Craciun.

  Daca la masa de Craciun se alatura si prietenii familiei, atunci incearca pe cat posibil ca decoratiile si felul in care ai aranjat tacamurile sa fie original.



- creeaza intimitate cu lumanarile de sezon.

  Un sfesnic in care au fost amplasate 5, 6 lumanari rosii sau aurii va aduce intimitate locuintei. De asemenea, in magazine exista numeroase lumanari de sezon de diferte dimensiuni, care abia asteapta sa-ti inveseleasca masa de Craciun.


- cateva crengute de brad asezate pe masa de Craciun vor aduce spiritul Sarbatorilor de Iarna in sufletul fiecarui membru al familiei.

Sfat: Modul in care vei aranja masa de Craciun se va reflecta si in gustul mancarii si in spiritul fiecaruia. Astfel, mancarea va fi mult mai delicioasa, iar invitatii se vor simti ca la ei acasa!

Sarbatori Fericite !!

Cum se face un ID de messenger

 Daca nu stii inca cum se face un ID de messenger, nu-i nicio problema, urmariti tutorialul de mai jos in care va este explicat pas cu pas cum se face un ID de messenger:
  Atunci cand ne facem o adresa de mail pe yahoo aceeasi adresa o vom folosii si la messenger.

Exemplu: daca adresa de email pe yahoo este bula_ion@yahoo.com ,atunci id de mess va fii bula_ion.

Carte de vise

Carte de vise.Dictionar de vise.Interpretarea viselor online. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea! Dictionarul tau de vise online.  Adauga visul tau aici : 
http://www.cevisez.ro/interpretari-vise-00.html

Corina feat JJ - No Sleepin'

Cea mai nou melodie a Corinei - No Sleepin feat. JJ 
Filmările pentru videoclip s-au desfăşurat la Casa Scriitorilor, în regia lui Marian Dinescu.
 "Dansul la bară este foarte greu. Aveam senzaţia că e foarte uşor, dar nu a fost aşa. Dansul la bară este un act artistic foarte curajos, este un dans foarte sexy şi le recomand tuturor femeilor care vor să se simtă sexy să facă treaba asta de Crăciun", a spus cântăreaţa.

luni, 20 decembrie 2010

Cel mai bun curs valutar

Cel mai bun curs valutar euro,dolar oferit de banci . Cele mai bune  oferte de vanzare/cumparare valuta(EURO, USD, CHF) oferite de banci  gasiti aici : http://cursvalutar.dailybusiness.ro/cel-mai-bun-curs-valutar

Ce inseamna numele meu

 Ce inseamna numele vostru, de unde provine, unde mai este el folosit pe glob si cum se pronunta in alte parti ale lumii ? Daca doriti sa aflati aceste lucruri intrati aici : http://claker.xhost.ro/id40.htm si selectati litera corespunzatoare primei litere a numelui d-voastra.

Cele mai ciudate pariuri

     Casele de pariuri din Anglia au adăugat în oferta lor numeroase pariuri inedite în această lună. Citeşte în continuare pentru a afla care sunt cele mai ciudate pariuri pe care puteţi miza la agenţiile online: 

  • Brad Pitt să vină călare pe un elefant la nunta sa cu Angelina Jolie         cota 11.00
  • Sacha Baron Cohen să fie primarul oraşului Staines până în 2015          cota 67.00
  • Să ningă în ziua de Crăciun în Betleem                                                  cota 13.00
  • Următorul album al lui Susan Boyle să fie numărul 1 în SUA şi Anglia    cota 2.50
  • Mark Wahlberg (The Fighter) să ia Oscarul pentru cel mai bun actor     cota 9.00
  • Top Gear, cea mai urmărită emisiune din Anglia în ziua de Crăciun         cota 34.00

Cum tai o melodie | Program de scurtat melodii

    Daca nu stiti cum sa taiaiti o melodie  ca sa o puneti ca ringtone sau sunet de apel, intrati aici : http://download.kappa.ro/action__file/id__4152 si downloadati MP3 cutter ( program de scurtat melodii) . Este foarte simplu .
    Dupa ce ati downloadat fisierul, instalati-l , deschideti melodia dorita si selectati partea din melodie pe care vreti sa  o taiati.

Premiile Prosport 2010

    Premiile Prosport 2010 : 

1. Antrenorul Anului 2010 :  Mircea Lucescu ( Sahtior Donetk), Dorinel Munteanu ( Otelul Galati), Dan Petrescu( Unirea Urziceni/ Kuban Krasnodar) Victor Piturca ( Steaua Bucuresti / Universitatea Craiova) , Emil Sandoi( Romania U21 ) si Radu Voinea ( Nationala Romaniei de handbal feminin)

2. Sportivul Anului 2010: Lucian Bute ( box), Valeriu Calancea ( haltere), Daniel Ghita (K1), Cristina Neagu (Handbal), Ana Porgras ( gimanstica), Cristina Varzaru ( handbal)

3. Stranierul Anului 2010 : Cristian Chivu ( Inter Milano), Ciprian Marica (VFB Stuttgart), Daniel Niculae (Auxerre/ Monaco), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Cristian Sapunaru ( FC Porto ), Radu Stefan ( Lazio Roma)

4.Cel mai bun strain din Liga 1 : Juan Culio (CFR Cluj), Eric de Oliveira (Gaz Metan Medias), Riberiro Moraes(Gloria Bistrita), Ousmane N'Doye( Dinamo Bucuresti), Lacina Traore(CFR Cluj), Wesley Lopez(FC Vaslui)

5. Cel mai bun roman din Liga 1 : Ovidiu Herea(Rapid Bucuresti), Costel Pantilimon ( FC Timisoara), Bogdan Stancu( Steaua Bucuresti), Ciprian Tatarusanu(Steaua Bucuresti), Gabriel Torje(Dinamo Bucuresti), Ianis Zicu(FC Timisoara)

6.Trofeul www.liga2.ro (cel mai bun fotbalist din liga 2 in 2010) : Costin Curelea ( Sportul Studentesc), Viorel Ferfelea (Sportul Studentesc), Florin Gardos( Concordia Chiajna), Vasile Olariu ( Victoria Branesti), Daniel Oprita( Petrolul Ploiesti), George Tucudean(UTA Arad)

7.Premiul pentru intreaga activitate: Nadia Comaneci, Leonard Doroftei, Emerich Ienei, Elisabeta Lipa, Ilie Nastase, Gabriela Szabo

8. Cel mai bun fotbalist din lume in 2010:  Andres Iniesta( FC Barcelona), Arjen Robben( Bayern Munchen), Carles Puyol( FC Barcelona), Cristiano Ronaldo( Real Madrid), David Villa ( Valencia/ Barcelona), Diego Forlan( Atletico Madrid), Iker Casillas( Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona), Wesley Snejder( Inter Milano), Xavi Hernandes( FC Barcelona)

Pentru a putea vota favoritul intrati aici : http://www.prosport.ro/premiile-anului-2010/

 

Spectacole Craciun 2010

   Luna decembrie aduce numeroase spectacole dedicate Craciunului 2010. Iata cele mai importante :

1.Steafan Banica : si-a programat seria de concerte pentru perioada 16-19 decembrie, incepand cu orele 19:30, la Sala Palatului. Artistul le  pregăteşte fanilor un repertoriu generos, cu piese mai vechi, dar şi piese de pe cel mai recent album al său, "Super Love". Preţul biletelor variază între 60 şi 130 lei.

2.Crăciun vienez - Spectacolul susţinut de Orchestra originală a Baletului Operei din Viena este programat pe21 decembrie, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului. Aflat la cea de-a şaptea ediţie, eveni­men­tul aduce pe scenă membrii "Vienna Opera Ball Ballet". Preţul unui bilet este cuprins între 60 şi 220 lei.

3.Tudor Gheorghe încheie seria concertelor din 2010 la Sala Palatului, cu spectacolul "Degeaba", pe 23 decembrie, de la ora 19.00. Biletele costă între 60 şi 130 lei.

4.Rockerii de la Iris pregătesc un spectacol special la Sala Mare a Teatrului Naţional, pe 20 decembrie, ora 20.00. Preţul biletelor se încadrează între 50 şi 150 lei.

5.All Star Christmas - Pe 14 decembrie, ora 20.00, la Teatrul Naţional, Orchestra Simfonică Bucureşti, alături de cei 30 de membri ai Corului Accoustic, vor dărui magia spiritului de Crăciun. Pe scenă vor mai urca: Aurelian Temişan, Elena Gheorghe, Nico, Smiley, Oana Sârbu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Vlad Miriţă, Maria Jinga, Iordache Basalic şi Dan Puric. Preţ bilet: 70-170 lei.

duminică, 19 decembrie 2010

Eclipsa totala de luna 21.12.2010

  O eclipsă totală de Lună are loc atunci când când Soarele, Pământul şi Luna sunt aliniate perfect: în mişcarea ei în jurul Pământului, Luna intră în umbra acestuia şi Pământul ajunge între Soare şi Lună. Terra blochează astfel razele Soarelui şi tot ce vedem este Luna în umbră. Cu toate astea Luna e vizibilă.
  Spre deosebire de o eclipsă solară, care necesită măsuri de precauţie pentru protejarea vederii, eclipsa totală de lună poate să fie privită cu ochiul liber, fără vreun risc.
   În ziua în care are loc Eclipsa totală de Lună are loc şi solstiţiul - de iarnă în emisfera nordică, mai sus de Ecuator sau de vară în emisfera sudică, mai jos de Ecuator. 
   Este prima oară în ultimii 456 de ani când un solstiţiu e în aceaaşi cu o Eclipsă totală de Lună.
  Eclipsa totală de Lună va avea loc marţi, 21 decembrie, la ora 10.13, ora României.

Echipa ideala a campionatului european de handbal feminin 2010 | Golgheteri campionatul european handbal feminin 2010

   Federatia Europeana de handbal a anuntat duminica, cele mai bune jucatoare de la acest turneu final, Cristina Neagu fiind desemnata cel mai bun inter stanga de la EURO. De asemenea, jucatoarea romanca a fost desemnata golgetera turneului, cu 53 de reusite.


Top 3 golgheteri la Campionatul european handbal feminin 2010:

1. Cristina Neagu (Romania) 53 goluri (din 105 aruncari)
2. Linnea Torstenson (Suedia) 48 goluri (din 90 aruncari)
3. Bojana Popovic (Muntenegru) 46 goluri (din 85 aruncari)


Echipa ideala a campionatului european de handbal feminin  2010:

Cel mai bun portar: HARALDSEN Katrine Lunde (Norvegia)

Cea mai buna extrema stanga: AUGUSTESEN Mie (Danemarca)

Cel mai bun inter stanga: NEAGU Cristina Georgiana (Romania)

Cel mai bun conducator de joc: HAMMERSENG Gro (Norvegia)

Cel mai bun pivot: LOKE Heidi (Norvegia)

Cel mai bun inter dreapta: PENA Nerea (Spania)

Cea mai buna extrema dreapta: KVIESGAARD Maibritt (Danemarca)

Cea mai buna jucatoare in defensiva: WIBERG Johanna (Suedia)

Cea mai valoroasa jucatoare (MVP): TORSTENSON Linnea (Suedia)

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Jocuri de colorat

Daca vreti sa colorati si nu aveti ce, intrati aici : http://www.jocuricolorat.com/  si gasiti cele mai noi si faine jocuri de colorat .

Top 1 channel roxana papas

    Emisiunea “În pat cu Roxana Papas” va fi difuzată la cel mai nou post TV, Top 1 Channel, care va emite de la sfârşitul acestui an. Frumoasa timişoreancă i-a luat locul Alinei Plugaru, care s-a aflat în tratative pentru acest format. 
   Printre vedetele acestei televiziuni axate pe divertisment, care îşi are studioul în incinta unui mall bucureştean, la AFI Cotroceni, se numără şi Cornel Păsat, Mihai Mitoşeru, Alina Crişan (ex-A.S.I.A.), Catinca Roman, Cătălin Josan, Adina Halas. Conducerea postului TV patronat de Shlomo Topaz, un om de afaceri din Israel, se află în discuţii şi cu Connect-R.

Grasu XXL - Da-te mai asa Versuri

Noul videoclip al lui Grasu XXL - Da-te mai asa :




Versuri : 


Da-te mai asa n-am looo`
Nu-nteleg ce zici delooo`

Il stii pe Grasu' ? (Grasu'?)
Omu o arde-ncet asculta numa` basu` (Da?)
Da in ultima vreme parca,parca-si baga nasu
Nici o problema lasa ca-i gasim noi nasu` (casu`?)
Da...casu...se-nvarte mult (mult?)
Face muzica da eu nu-l ascult (nici eu)
Am josu jos cand prietena mea vrea s-o f*t (aaa)
Da numa` atat.
Bine o am si pe aia cu...prea mult (si eu si eu)

Pai vezi ca esti prost (ahahaha) ? Ba da prost
Atat de prost cum n-am mai fost
Ca eu is pacifist da tu acu` m-ai scos
Din sarite...hai mai da-te in sloboz da-te in sloboz

Oh no, lasa-ma putin te rooo`
Da-te mai asa n-am looo`
Nu-nteleg ce zici delooo`

Oh no, lasa-ma putin te rooo`
Da-te mai asa n-am looo`
Nu-nteleg ce zici delooo`

I se spune XXL (i-ai zis chel?)
Merge pe jos
Il vad tot timpu` prin cartier (aah)
Nici nu ma baga-n seama
Da io`l stiu pe el (si io`l stiu)
Cineva mi'a zis o fata
Ca cica sta cu ea direct pe palier (la parter...da)
E mare a dracu
L-am vazut la KFC cand baga umflatu (e bun)
Nici nu i`am cerut da sigur nu semneaza autografu`
C`o arde bashinos, sigur o rupe pe prafuri.

Contacteaza-mi staffu`
Ce-o fi in mintea ta, mata si`a lu` tactu`
Cand tu te plictisesti si`o arzi ca retardatu`
Pe mine ma obosesti
Taci dracu, taci dracu !

Oh no, lasa-ma putin te rooo`
Da-te mai asa n-am looo`
Nu-nteleg ce zici delooo`

Oh no, lasa-ma putin te rooo`
Da-te mai asa n-am looo`
Nu-nteleg ce zicï delooo`

vineri, 17 decembrie 2010

Compatibilitati in pat dupa zodii

Afla cu cine esti compatibil in pat. Cauta mai jos zodia ta si vezi cu cine esti compatibil.

Daca tu esti...


Berbec: Mizeaza pe Leu. Este la fel de vulcanic ca si tine si va rezista maratonului erotic pe care il initiezi de obicei. In lipsa de altceva, poti incerca tot cu un Berbec,cu Gemenii sau Varsatorul, chiar daca Gemenii sunt uneori prea jucausi si superficiali, iar Varsatorul traieste intr-o lume paralela (chiar si in pat). Niciodata cu un Rac sau un Capricorn.


Taur:Fecioara si Capricornul sunt partenerii tai ideali atat in viata de zi cu zi cat si in pat. Nu esti extraordinar de inventiv si accepti destul de des si monotonia. Nicio problema! Un nativ din Fecioara sau din Capricorn nu va avea nimic de obiectat impotriva unei vieti sexuale mai linistite. Pe locul doi se afla nativii din Rac, Taur sau Pesti. Alege un Rac sau Pesti mai ales daca vrei o noapte romantica in detrimentul uneia salbatice. Niciodata cu un Leu sau Varsator.


Gemeni:Cel mai bine iti va fi alaturi de o Balanta sau un Varsator. La fel ca si tine, sunt tentati sa experimenteze lucruri noi si sunt lipsiti de inhibitii. Balanta va fi foarte atenta ca partenerul ei sa fie satisfacut. Poti incerca si cu un Berbec sau cu un Leu, foarte siguri pe ei si pe abilitatile lor sexuale. Cu Leul insa, ai grija ca va tinde intotdeauna sa te eclipseze, chiar si in pat. Un nu hotarat pentru Fecioara sau Pesti.


Rac:Scorpionul sau Pestii sunt zodiile tale pereche in pat. Aveti aceleasi dorinte pe care vi le satisfaceti reciproc. Scorpionul, cu temperamentul sau exploziv, iti va oferi nopti care te vei ruga sa nu se mai termine, in timp ce Pestii vor stii sa iti puna in valoare latura ta atat de sentimentala si sensibila. Taurul, Racul si Fecioara sunt alti parteneri cu care ai o compatibilitate erotica destul de crescuta, asa ca merita incercat. Niciodata cu Berbecul sau Balanta.


Leu:Berbecul si Sagetatorul sunt cea mai buna alegere! Nu te vei plictisi niciodata si nu vei incerca aceeasi pozitie doua nopti la rand! Plus ca Sagetatorul va fi dispus sa iti suporte crizele tale de egocentrism cu pretul unor nopti fierbinti din care si el va avea mult de castigat. Alti parteneri compatibili sunt Balanta, Leul si Gemenii. Din pasiunea ei pentru frumos, Balanta iti va satisface absolut orice dorinta. Ai grija cu un alt Leu, pot iesi scantei! Niciodata cu Taur sau Scorpion (sunteti prea malefici amandoi)!


Fecioara:Alege un Taur sau un Capricorn. Taurul te va imbratisa pana la epuizare, iar Capricornul, chiar daca in viata de zi cu zi este o persoana conservatoare, in pat reuseste sa iti starneasca interesul, fiind o compatibilitate maxima intre voi. Te vei intelege bine si cu un Rac, o alta Fecioara sau un Scorpion. Cu un Rac, ti se vor trezi insa instinctele materne, ceea ce nu e totusi prea bine, iar un Scorpion va scoate la suprafata latura ta vulcanica pe care o tii bine ascunsa. Niciodata cu un Sagetator sau Gemeni.


Balanta:Cel mai bine te intelegi in pat cu Sagetatorul sau Gemenii. Ambele zodii sunt foarte inventive si deschise oricarui tip de experiente, asa ca nu vei avea cum sa te plictisesti. Poti incerca si cu un Leu, o Balanta. Orice, dar nu monotonie in pat, nu de asta ai tu nevoie! Niciodata cu Capricorn sau Rac.


Scorpion:In pat cu un nativ din Rac sau Pesti iti va fi cel mai bine! Racul te va domoli putin, iar Pestii te vor lasa sa te desfasori in toata splendoarea ta caracteristica. Alte zodii cu care esti compatibil in pat: Fecioara, Scorpionul si capricornul. Niciodata cu: Varsator sau Leu.


Sagetator:Partenerii ideali in pat sunt in zodia Balantei sau a Leului. La fel de temperamentali ca si tine vor face fata poftei tale nestavilite in pat. Poti incerca si cu un Sagetator sau Varsator. Pe blajinul Varsator incearca sa nu il domnini prea mult, iar cu un alt Sagetator pregateste-te de o noapte interminabila. Niciodata cu Fecioara sau Pesti.


Capricorn:Fecioara si Taurul sunt cei care te fac fericit in pat! Pentru Taur, daca pregatesti si o cina copioasa inainte, vei avea parte de o noapte de neuitat. Iar cu Fecioara exista o compatibilitate extraordinara. Esti compatibil in pat si cu Scorpionul, Capricornul sau Pestii. Ai grija insa sa nu devina prea plictisitor cu un alt Capricorn, fii tu cel / cea care initiaza lucrurile noi!Niciodata cu Balanta sau Berbec.


Varsator:Gemenii si Balanta sunt combinatia perfecta pentru un Varsator. In Balanta vei gasi un partener foarte atent cu tine, iar cu un nativ din zodia Gemenilor te vei distra chiar si in pat. Aproape la fel de bine te intelegi si cu un Berbec, un Varsator sau cu Pestii. Niciodata cu Taur sau Scorpion.


Pesti:Cea mai buna alegere pentru o noapte fierbinte sunt Racul si Scorpionul. Cu Racul exista chiar compatibilitate totala, sunteti pe aceeasi lungime de unda, chiar si in pat. Pentru experiente cu foarte multa adrenalina, incearca un Scorpion! Te intelegi si cu Taurul, Capricornul sau cu un alt Peste.Niciodata cu: Sagetator sau Gemeni.

Compatibilitate dupa nume

 Afla cat de bine de potrivesti cu perechea ta testand compatibilitate dupa nume. Vezi daca el/ea este partenerul potrivit. Intra aici : http://www.horoscopdragoste.ro/compatibilitate-dupa-nume   , introdu numele tau si al prietenului/ prietenei si afla daca sunteti compatibili  in functie de numele voastre.

Cea mai buna muzica de petrecere

   Cea mai buna muzica de petrecere cu cei mai buni interpreti : Alex de la Orastie, Benone Sinulescu, Calin Crisan, Carmen Serban, Cristi Nuca, formatia Nazdravanii, Gica Paleru, Nicu Paleru, Pavel Stratan , Sandu Ciorba si multi altii puteti gasi doar aici : http://muzicadepetrecere.net/

Radio manele online

   Postul de radio RadioManele este singurul post de radio ce transmite manele non-stop pe internet. RadioManele difuzeaza (radio broadcasting) cele mai noi si frumoase manele online.

Asculta Radio manele online aici : http://www.radiourionline.ro/asculta-radiomanele-1-1.html

Reclama Coca Cola Craciun 2010 glob de zapada

Noua reclama Coca Cola 2010 este mai faina decat cea de anul trecut. Melodia se numeste TRAIN - Shake Up pentru cei care nu stiu.

Reclama Parizaki Ifantis | Versuri reclama Parizaki Ifantis

Reclama Parizaki Ifantis a aparut si la noi  si este noul "hit" :






Versuri : 


Promisiuni catre mame

Voi fi copil cuminte
Asa cum am promis
Imi place Zaki Iaki 
Parizaki Ifantis

Mereu voi invata
In zori de voi manca
Ti-am zis sau nu ti-am zis
Parizaki Ifantis - Oooo

Zaki Iaki Parizaki Ifantis

E-atat de delicios
Nu-i altul mai gustos
Cresc mare si fortos
Ifantis

Sunt vesel si dansez
Tot timpul ma distrez
Vreau numai Zaki Iaki 
Parizaki Ifantis

Simboluri Hi5

Simboluri Hi5 : 

⊙¤ ㊣★☆♀◆◇ ◣◢◥▲▼△▽⊿◤ ◥▆ ▇ █ █ ■ ▓ 回 □ 〓≡ ╝╚╔ ╗╬ ═ ╓ ╩ ┠ ┨┯ ┷┏┓┗ ┛┳⊥﹃﹄┌ ┐└ ┘∟「」↑↓→←↘↙♀♂┇┅ ﹉﹊﹍﹎╭╮╰ ╯ ** ^*^ ^-^ ^_^ ^︵^ ➷➹➾↵✹☆∵∴‖︱ ︳︴﹏﹋﹌ ♂ ♀ ♥ ♡ ☜ ☞ ☎ ☏ ⊙ ◎ ☺ ☻ ► ◄ ▧ ▨ ♨ ◐ ◑ ↔ ↕ ▪ ▫ ☼ ♦ ▀ ▄ █ ▌ ▐ ░ ▒▬ ♦ ◊ ◦ ☼ ♠ ♣ ▣ ▤ ▥ ▦ ▩ ぃ◘ ◙ ◈ ❂✿❉❆❄✪♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♪ の ☆ → あ £ ❤ 。◕‿◕。 ✎ ✟ஐ ≈ ๑۩۩.. ..۩۩๑ ๑۩۞۩๑ ✲ ❈ ➹ ~.~ ◕‿-。 ☀☂☁【】┱ ┲ ❣ ✚ ✪ ✣ ✤ ✥ ✦ ❉❥ ❦ ❧ ❃ ❂ ❁ ❀ ✄ ☪ ☣ ☢ ☭ ♈ ➸ ✓ ✔ ✕ ✖ ㊚ ㊛ *.:。✿*゚‘゚・✿.。.: *

ð å Å Â ª Ä Á À ã Ã ß Ç ç © ¢ d ð Ð ë é ê è í € £ Ë É Ê È ƒ µ ïí î ì ¡ ¦ Ï Í Î Ì ¿ £ ¿ ñ Ñ ø Ø º ° ¤ Õ ๐ O þ Þ ü ú û ù µ Ü Ú Ù ①②③④⑤⑥⑦⑧⑨⑩ ⑪⑫⑬⑭⑮⑯⑰⑱⑲⑳ ⒶⒷⒸⒹⒺⒻ ⒼⒽⒾⒿⓀⓁ ⓂⓃⓄⓅⓆⓇ ⓈⓉⓊⓋⓌⓍ ⓎⓏ ⓐⓑⓒⓓⓔⓕ ⓖⓗⓘⓙⓚⓛ ⓜⓝⓞⓟⓠⓡ ⓢⓣⓤⓥⓦⓧ ⓨⓩ ㊊㊐㊋㊌㊍㊎㊏ ㊐㊑㊒㊓㊔㊕㊖㊗ ㊀㊁㊂㊃㊄㊅㊆ ㊇㊈㊉ ㋡

۩۞۩๑ ♡♪۩ ™ ♡ 美鳥の日タ ♥ ◕。◕ ♡.1 ⊙○①⊕◎Θ⊙㊣★☆♀◆◇◣◢◥▲▼△▽⊿◤ ◥     ♡.2 ▆ ▇ █ █ ■ ▓ 回 □ 〓≡ ╝╚╔ ╗╬ ═ ╓ ╩ ┠ ┨┯ ┷┏ ♡.3 ┓┗ ┛┳⊥﹃﹄┌ ┐└ ┘∟「」↑↓→←↘↙♀♂┇┅ ﹉﹊﹍﹎╭ ♡.4 ╮╰ ╯ * ^*^ ^-^ ^︵^ ∵∴‖︱ ︳︴﹏﹋﹌︵︶︺ ♡.5 【】〖〗✡ ϖ @﹕﹗/ ” _  ┈━═☆ ┣▇▇▇═─ ♡.7 ゅ≈小鱼≈ゅ 卐  ♡ゞ、 时差 7 or 8 小时`ヅ♡ ◈◇ ♡. ♡.16 ( E___E ) ( $ _ $ ) !( 3__3 )♡.17 (b_d) (*^@^*) ♡.18 ( @^^@) o(‧”‧)o ♡.19 ™

( ̄<65507> (~o ̄▽ ̄)~o ~。。。(~ ̄▽ ̄)~[] ♡. 8 y 1 2 3 4 5 6 7 8 9 与 0-=、` ♡. ☺ ☻ ☼ ☽ ♡.♠♡♢♣♤♥♦♧ ♨ ♩ ♡.➳ ➽ 〠 〄 ㍿ ㊚㊛㊙℗♯♩♪♫♬♭ ☎☏☪♈♨ ♡.™♂✿♥㊣♀ ⁂ ℡ↂ░ ▣ ▤ ▥ ▦ ▧ ▨ ♡.▩┇┅ ♂ ♀ ♥ ♡ ♡.☜ ☞ ☎ ☏ ⊙

¤ ¥ § ¦ Ω Ψ Φ Ж ж ۞ ۩ ۝ † ‡ ‍ ₪ ℓ ⌂ ◙ ░ ▌ █ ▄ ▀ ◘ ● ○ ◊ ◄ ▼ ► ▲ ▬ ▫ ▪ □ ■ ▓ ▒ ◦ ☺ ☻ ☼ ♀ ♂ ♠ ♣ ♥ ♦ ♪ ♫ ֵׁ ַו » غ ○ × ஜ »๏« ∂Đ Ϋ ٱ → ღ ← ڪے ◕ ▀▄ ╬ ڪ ● î ك ¹ ﴾͡๏̯͡๏﴿ ╰╮ ╰ ╮ Ƹ̵̡ Ӝ̵̨̄ Ʒ ﻉ√٥ﺎ ╰☆╮ ¨ک¨ک”°؛• ღ♥•º°”˜¨ ¨˜”°º•♥ღ ™ ℜ σ β∈®⊥ ⇒β ∉ stε θ ρrψπΤ≡s∀ m¥cα ηα أ ف ض ✡ ϖ ρ ξ ω ل ح م في ہ ℓ ه ڲ • ₣ ∩ © ط ∩ └┐ ھ ك ف ! ” # $ % & ‘ ( ) * + , – . / ? > = < ; : @ { } ~ ، ¡י ¡ך ¤ \ ¦ § ¨ © ھ « ©V ® ¯ ° ± ² ³ ´ µ ¶ · ¸ ¹ ؛ » ¼ ½ ¾ ؟ إ ئ ذ × ط ق ك و ً ÷ ّ ï ً ê ت Ģ Ħ £ ³ Ŋ ŋ Œ œ ŧ Ŧ ų Ŵ ŵ Ə Ǻ ǻ ǽ Ǿ ǿ ؟ أ ؤ ب ث خ ذ س ض ط ظ ف ق ل â ن ه و ﻓ ﻔ ﻕ ﻖ ﻗ ﻘ ﻙ ﻚ ﻛ ﻜ ﻝ ﻞ ﻟ ﻠ ﻡ ﻢ ﻲ ﻱ ﻰ ﻯ ﻮ

ˋ( ° ▽、° ) ♡. o(≧v≦)o ┴┴~(≧▽≦)/~┴┴ ≧□¬ ¨ ¯ · « » ¹ ² ³ ‡ † þ Þ ¤ § ک ± ¦ ◢ ◣ ◥ ◤ ▽ ▓ ▒ ░ Café № @ ㊣ ™ ℡ 凸 の≦○ ♡. 驚訝.吃驚~ ♡. ︽⊙_⊙︽ (⊙_⊙) (@口@) Σ(@)( ̄ ̄)+ Σ(⊙▽⊙”a ♡. (@[]@!!) ㄟ(≧◇≦)ㄏ( ̄ε(# ̄) Σ( ° △ °|||)︴♡. 無奈.裝傻~ ♡ . ( ̄▽ ̄)~* ( ̄▽ ̄)” ╮(╯▽╰)╭ ╮( ̄▽ ̄)╭♡. = ̄ω ̄= ( ̄3 ̄)a  ̄▽ ̄ ╮(╯3╰)╭ ♡. ╮(╯3╰)╭ ╮(╯_╰)╭ (= 0 =)y o(︶︿︶)o ˋ(′~‵)ˊ♡. ( ̄. ̄)

è ç ë î ً ٌ ٍ َ ِ Ё Ђ Є Љ Њ Ћ Л Й Ж З Д Б Џ П Ф Ц Ч Щ Ш Ъ Э Ю л ж д б Я ф ђ љ њ ұ א Ҳ Ұ ҝ Ҝ ҹ Ҹ ה ח ל מ ם ע ؟ ؛ ، ױ װ ת ש ק צ ץ פ ף ء آ أ ؤ إ ئ ا ب ة ت ث ج ح خ د ذ ر ز س ش ص ض ط ظ ع غ ـ ف ق ك ل م ن ه و ى ي ً ٌ ً ٌ ٍ َ ِ ّ ْ ٓ ٠ ١ ٢ ٣ ٤ ٥ ٦ ٧ ٨ ٩ ٪ ٫ ٭ ٮ ٯ ٰ ٱ ٲ ٳ ٴ ٵ ٶ ٷ ٸ ٹ ٺ ٻ ټ ٽ پ ٿ ڀ ځ ڂ ڃ ڄ څ چ ڇ ڈ ډ ڊ ڋ ڌ ڍ ڎ ڏ ڐ ڑ ڒ ړ ڔ ڕ ږ ڗ ژ ڙ ښ ڛ ڜ ڝ ڞ ڟ گ ڮ ڭ ڬ ګ ڪ ک ڨ ڧ ڦ ڥ ڤ ڣ ڢ ڡ ڠ ڰ ڱ ڲ ڳ ڴ ڵ ڶ ڷ ڸ ڸ ڹ ں ڻ ڼ ڽ ھ ڿ ۏ ێ ۍ ی ۋ ۊ ۉ ۈ ۇ ۆ ۅ ۄ ۃ ۂ ہ ۀ ې ۑ ے ۓ ۔ ە ۖ ۗ ۙ ۙ ۚ ۛ ۜ ۝ ۞ ۟ ۠ ۡ ۢ ۣ ۤ ۥ ۦ ۧ ۨ ۩ ۪ ۫ ۬ ۭ ۰ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۺ ۻ ۼ ۽ ۾ ả Ấ ấ ẫ Ẳ Ắ Ế ‡ † – ― ― ‗ „ … ‰ ‼ £‏ ⁿ ₣ ₤ ₧ ₪ ₫ € ℅ ℓ № ™ Ω ⅓

➸ ❝❞° ﹌﹎ ╱╲ ☁ ₪ ¡ Þ ✱ ௫ μ o(‧”’‧)o 。◕‿◕。 べòべあ ぃ £ ❤ 。◕‿◕。 *^_^* ^*^ ^-^ ^_^ ^︵^ Û × ÿ ¥ æ Æ Œ ® © ™ ¿ ½ ¼ ¾ ¬ ¨ ¯ · « » ¹ ² ³ † þ Þ ¤ § ک ± ÷ ¦ ◢ ◣ ◥ ◤ ▽ ▓ ▒ ░ Café № @ ㊣ ™ ℡ 凸 の ๑۞๑ ๑۩ﺴ ﺴ۩๑ o(‧”’‧)o ❆ べò⊹⊱⋛⋋ ⋌⋚⊰⊹ ⓛⓞⓥⓔ べ ☀ ☼ ☜ ☞ ⊙® ◈ ♦ ◊ ◇ ◆ εїз

⅔ ⅛ ⅜ ⅝ ⅞ ← ↑ → ↓ ↔ ↕ ↨ ∂ ∆ ∏ ∑ ∕ ∙ √ ∞ ∩ ∫ ≈ ≠ ≡ ≤ ≥ ⌂ ⌠ ⌡ ┌ ┐ └ ┘ ├ ┤ ┬ ┴ ┼ ═ ║ ╒ ╓ ╔ ╕ ╖ ╗ ╘ ╙ ╚ ╛ ╜ ╝ ╞ ╟ ╠ ╡ ╢ ░ ▐ ▌ █ ▄ ▀ ╬ ╫ ╪ ╩ ╨ ╧ ╦ ╥ ╤ ╣ ▒ ▓ ■ □ ▪ ▫ ▬ ▲ ► ▼ ◄ ◊ ○ ● ◘ ◙     ♫ ←↑→➤➮➯➫➷ ♪ ♦ ♥ ♣ ♠ ♂ ♀ ☼☻☺ ◦   יִ ﬞ ײַ ﬠ שׁ שׂ שּׁ שּׂ אָ אַ אּ פּ ףּ סּ נּ מּ לּ כּ ךּ יּ טּ זּ וּ הּ דּ גּ בּ צּ קּ רּ שּ תּ וֹ בֿ כֿ פֿ ﭏ ﭐ ﭑ ﭒ ﭓ ﭔ ﭕ ﭥ ﭤ ﭣ ﭢ ﭡ ﭠ ﭟ ﭞ ﭝ ﭜ ﭛ ﭙ ﭚ ﭘ ﭗ ﭖ ﭦ ﭧ ﭨ ﭩ ﭪ ﭫ ﭬ ﭭ ﭮ ﭯ ﭰ ﭱ ﭲ ﭳ ﭴ ﭵ ﭶ ﭷ ﭸ ﭹ ﭺ ﭻ ﭼ ﭽ ﭾ ﭿ ﮀ ﮁ ﮂ ﮃ ﮄ ﮅ ﮕ ﮔ ﮓ ﮒ ﮑ ﮐ ﮏ ﮎ ﮍ ﮌ ﮋ ﮊ ﮉ ﮈ ﮇ ﮆ ﮖ ﮗ ﮘ ﮙ ﮚ ﮛ ﮜ ﮝ ﮞ ﮟ ﮠ ﮡ ﮢ ﮣ ﮤ ﮥ ﯖ ﯕ ﯔ ﯓ ﮱ ﮰ ﮯ ﮮ ﮭ ﮬ ﮫ 
ﮪ ﮩ ﮨ ﮧ ﮦ ﯗ ﯘ ﯙ ﯙ ﯛ ﯜ ﯝ ﯞ ﯟ ﯠ ﯡ ﯢ ﯣ ﯤ ﯥ ﯦ ﺂ ﺁ ﺀ ﷲ ﴿ ﴾ ﱢ ﱡ ﱠ ﱟ ﱞ ﯿ ﯾ ﯽ ﯼ ﯧ ﺃ ﺄ ﺅ





Simboluri HI5 pentru a decora statusul cu ID-ul (numele) tau:

*·~-.¸¸,.-~*””ID-ul tau aici””*·~-.¸¸,.-~*

•·.·´¯`·.·•ID-ul tau aici•·.·´¯`·.·•

«–´¯`––…·´–».-.- ( ID-ul tau aici ) -.-.«-`·…––´¯`—–»

=-[~_-¯¯-_~]-= ( ID-ul tau aici ) =-[~_-¯¯-_~]-=

- – –^[ID-ul tau aici]^– – -

Oº°‘¨”ID-ul tau aici”¨‘°ºO

(¯`·._.·[ (ID-ul tau aici) ]·._.·´¯)

¨°o.O (ID-ul tau aici) O.o°

×÷·.·´¯`·)» (ID-ul tau aici) «(·´¯`·.·÷×

· ··^v´¯`×) (ID-ul tau aici) (×´¯`v^·· ·

,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_ (ID-ul tau aici) _)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Oº°‘¨ (ID-ul tau aici) ¨‘°ºO

- – –^[ (ID-ul tau aici) ]^– – -

•·.·´¯`·.·• (ID-ul tau aici) •·.·´¯`·.·•

`·.¸¸.·´´¯`··._.· (ID-ul tau aici) `·.¸¸.·´´¯`··._.·

(¯`·._)(ID-ul tau aici) (¯`·._)

¯¨’*·~-.¸¸,.-~*’ (ID-ul tau aici) ¯¨’*·~-.¸¸,.-~*’

׺°”˜`”°º× (ID-ul tau aici) ׺°”˜`”°º×


Simboluri HI5 cu care poti crea un status original:

0 (�) 1 ( ) 2 ( ) 3 ( ) 4 ( ) 5 ( ) 6 ( ) 7 ( ) 8 ( ) 9 ( )
10 ( ) 11 ( ) 12 ( ) 13 ( ) 14 ( ) 15 ( ) 16 ( ) 17 ( ) 18 ( ) 19 ( )
20 ( ) 21 ( ) 22 ( ) 23 ( ) 24 ( ) 25 ( ) 26 ( ) 27 ( ) 28 ( ) 29 ( )
30 ( ) 31 ( ) 32 ( ) 33 (!) 34 (“) 35 (#) 36 ($) 37 (%) 38 (&) 39 (‘)
40 (() 41 ()) 42 (*) 43 (+) 44 (,) 45 (-) 46 (.) 47 (/) 48 (0) 49 (1)
50 (2) 51 (3) 52 (4) 53 (5) 54 (6) 55 (7) 56 (8) 57 (9) 58 (:) 59 (;)
60 (<) 61 (=) 62 (>) 63 (?) 64 (@) 65 (A) 66 (B) 67 (C) 68 (D) 69 (E)
70 (F) 71 (G) 72 (H) 73 (I) 74 (J) 75 (K) 76 (L) 77 (M) 78 (N) 79 (O)
80 (P) 81 (Q) 82 (R) 83 (S) 84 (T) 85 (U) 86 (V) 87 (W) 88 (X) 89 (Y)
90 (Z) 91 ([) 92 (\) 93 (]) 94 (^) 95 (_) 96 (`) 97 (a) 98 (b) 99 (c)
100 (d) 101 (e) 102 (f) 103 (g) 104 (h) 105 (i) 106 (j) 107 (k) 108 (l) 109 (m)
110 (n) 111 (o) 112 (p) 113 (q) 114 (r) 115 (s) 116 (t) 117 (u) 118 (v) 119 (w)
120 (x) 121 (y) 122 (z) 123 ({) 124 (|) 125 (}) 126 (~) 127 () 128 (€) 129 (�)
130 (‚) 131 (ƒ) 132 („) 133 (…) 134 (†) 135 (‡) 136 (ˆ) 137 (‰) 138 (Š) 139 (‹)
140 (Œ) 141 (�) 142 (Ž) 143 (�) 144 (�) 145 (‘) 146 (’) 147 (“) 148 (”) 149 (•)
150 (–) 151 (—) 152 (˜) 153 (™) 154 (š) 155 (›) 156 (œ) 157 (�) 158 (ž) 159 (Ÿ)
160 ( ) 161 (¡) 162 (¢) 163 (£) 164 (¤) 165 (¥) 166 (¦) 167 (§) 168 (¨) 169 (©)
170 (ª) 171 («) 172 (¬) 173 (­) 174 (®) 175 (¯) 176 (°) 177 (±) 178 (²) 179 (³)
180 (´) 181 (µ) 182 (¶) 183 (·) 184 (¸) 185 (¹) 186 (º) 187 (») 188 (¼) 189 (½)
190 (¾) 191 (¿) 192 (À) 193 (Á) 194 (Â) 195 (Ã) 196 (Ä) 197 (Å) 198 (Æ) 199 (Ç)
200 (È) 201 (É) 202 (Ê) 203 (Ë) 204 (Ì) 205 (Í) 206 (Î) 207 (Ï) 208 (Ð) 209 (Ñ)
210 (Ò) 211 (Ó) 212 (Ô) 213 (Õ) 214 (Ö) 215 (×) 216 (Ø) 217 (Ù) 218 (Ú) 219 (Û)
220 (Ü) 221 (Ý) 222 (Þ) 223 (ß) 224 (à) 225 (á) 226 (â) 227 (ã) 228 (ä) 229 (å)
230 (æ) 231 (ç) 232 (è) 233 (é) 234 (ê) 235 (ë) 236 (ì) 237 (í) 238 (î) 239 (ï)
240 (ð) 241 (ñ) 242 (ò) 243 (ó) 244 (ô) 245 (õ) 246 (ö) 247 (÷) 248 (ø) 249 (ù)
250 (ú) 251 (û) 252 (ü) 253 (ý) 254 (þ) 255 (ÿ)
256 (Ā) 257 (ā) 258 (Ă) 259 (ă)
260 (Ą) 261 (ą) 262 (Ć) 263 (ć) 264 (Ĉ) 265 (ĉ) 266 (Ċ) 267 (ċ) 268 (Č) 269 (č)
270 (Ď) 271 (ď) 272 (Đ) 273 (đ) 274 (Ē) 275 (ē) 276 (Ĕ) 277 (ĕ) 278 (Ė) 279 (ė)
280 (Ę) 281 (ę) 282 (Ě) 283 (ě) 284 (Ĝ) 285 (ĝ) 286 (Ğ) 287 (ğ) 288 (Ġ) 289 (ġ)
290 (Ģ) 291 (ģ) 292 (Ĥ) 293 (ĥ) 294 (Ħ) 295 (ħ) 296 (Ĩ) 297 (ĩ) 298 (Ī) 299 (ī)
300 (Ĭ) 301 (ĭ) 302 (Į) 303 (į) 304 (İ) 305 (ı) 306 (IJ) 307 (ij) 308 (Ĵ) 309 (ĵ)
310 (Ķ) 311 (ķ) 312 (ĸ) 313 (Ĺ) 314 (ĺ) 315 (Ļ) 316 (ļ) 317 (Ľ) 318 (ľ) 319 (Ŀ)
320 (ŀ) 321 (Ł) 322 (ł) 323 (Ń) 324 (ń) 325 (Ņ) 326 (ņ) 327 (Ň) 328 (ň) 329 (ʼn)
330 (Ŋ) 331 (ŋ) 332 (Ō) 333 (ō) 334 (Ŏ) 335 (ŏ) 336 (Ő) 337 (ő) 338 (Œ) 339 (œ)
340 (Ŕ) 341 (ŕ) 342 (Ŗ) 343 (ŗ) 344 (Ř) 345 (ř) 346 (Ś) 347 (ś) 348 (Ŝ) 349 (ŝ)
350 (Ş) 351 (ş) 352 (Š) 353 (š) 354 (Ţ) 355 (ţ) 356 (Ť) 357 (ť) 358 (Ŧ) 359 (ŧ)
360 (Ũ) 361 (ũ) 362 (Ū) 363 (ū) 364 (Ŭ) 365 (ŭ) 366 (Ů) 367 (ů) 368 (Ű) 369 (ű)
370 (Ų) 371 (ų) 372 (Ŵ) 373 (ŵ) 374 (Ŷ) 375 (ŷ) 376 (Ÿ) 377 (Ź) 378 (ź) 379 (Ż)
380 (ż) 381 (Ž) 382 (ž)
402 (ƒ)
710 (ˆ) 711 (ˇ)
728 (˘) 729 (˙)
730 (˚) 731 (˛) 732 (˜) 733 (˝)
768 (̀) 769 (́)
770 (̂) 771 (̃) 772 (̄) 774 (̆) 775 (̇) 776 (̈) 778 (̊) 779 (̋)
780 (̌)
807 (̧) 808 (̨)
824 (̸)
913 (Α) 914 (Β) 915 (Γ) 916 (Δ) 917 (Ε) 918 (Ζ) 919 (Η)
920 (Θ) 921 (Ι) 922 (Κ) 923 (Λ) 924 (Μ) 925 (Ν) 926 (Ξ) 927 (Ο) 928 (Π) 929 (Ρ)
930 (΢) 931 (Σ) 932 (Τ) 933 (Υ) 934 (Φ) 935 (Χ) 936 (Ψ) 937 (Ω)
945 (α) 946 (β) 947 (γ) 948 (δ) 949 (ε)
950 (ζ) 951 (η) 952 (θ) 953 (ι) 954 (κ) 955 (λ) 956 (μ) 957 (ν) 958 (ξ) 959 (ο)
960 (π) 961 (ρ) 962 (ς) 963 (σ) 964 (τ) 965 (υ) 966 (φ) 967 (χ) 968 (ψ) 969 (ω)
977 (ϑ) 978 (ϒ) 981 (ϕ) 982 (ϖ)
8208 (‐) 8209 (‑)
8210 (‒) 8211 (–) 8212 (—) 8213 (―) 8214 (‖) 8215 (‗) 8216 (‘) 8217 (’) 8218 (‚)
8220 (“) 8221 (”) 8222 („) 8224 (†) 8225 (‡) 8226 (•)
8230 (…) 8240 (‰) 8242 (′) 8243 (″) 8249 (‹) 8250 (›) 8260 (⁄)
8364 (€)
8465 (ℑ) 8472 (℘) 8476 (ℜ) 8482 (™) 8486 (Ω)
8501 (ℵ)
8592 (←) 8593 (↑) 8594 (→) 8595 (↓) 8596 (↔) 8597 (↕)
8629 (↵)
8656 (⇐) 8657 (⇑) 8658 (⇒) 8659 (⇓)
8660 (⇔)
8704 (∀) 8706 (∂) 8707 (∃) 8709 (∅)
8710 (∆) 8711 (∇) 8712 (∈) 8713 (∉) 8714 (∊) 8717 (∍) 8719 (∏)
8721 (∑) 8722 (−) 8727 (∗) 8729 (∙)
8730 (√) 8733 (∝) 8734 (∞) 8736 (∠)
8743 (∧) 8744 (∨) 8745 (∩) 8746 (∪) 8747 (∫)
8756 (∴) 8758 (∶) 8764 (∼) 8773 (≅) 8776 (≈)
8800 (≠) 8801 (≡) 8802 (≢) 8804 (≤) 8805 (≥)
8834 (⊂) 8835 (⊃) 8836 (⊄) 8838 (⊆) 8839 (⊇)
8853 (⊕) 8855 (⊗) 8869 (⊥)
8900 (⋄) 8901 (⋅)
8960 (⌀) 8992 (⌠) 8993 (⌡)
9001 (〈) 9002 (〉)
9312 (①) 9313 (②) 9314 (③) 9315 (④) 9316 (⑤) 9317 (⑥) 9318 (⑦) 9319 (⑧)
9320 (⑨) 9321 (⑩)
9632 (■) 9650 (▲) 9660 (▼) 9670 (◆) 9674 (◊) 9679 (●) 9687 (◗)
9733 (★) 9742 (☎) 9755 (☛) 9758 (☞)
9824 (♠) 9827 (♣) 9829 (♥) 9830 (♦)
9985 (✁) 9986 (✂) 9987 (✃) 9988 (✄)
9990 (✆) 9991 (✇) 9992 (✈) 9993 (✉) 9996 (✌) 9997 (✍) 9998 (✎) 9999 (✏)
10000 (✐) 10001 (✑) 10002 (✒) 10003 (✓) 10004 (✔) 10005 (✕) 10006 (✖) 10007 (✗) 10008 (✘) 10009 (✙)
10010 (✚) 10011 (✛) 10012 (✜) 10013 (✝) 10014 (✞) 10015 (✟) 10016 (✠) 10017 (✡) 10018 (✢) 10019 (✣)
10020 (✤) 10021 (✥) 10022 (✦) 10023 (✧) 10025 (✩) 10026 (✪) 10027 (✫) 10028 (✬) 10029 (✭)
10030 (✮) 10031 (✯) 10032 (✰) 10033 (✱) 10034 (✲) 10035 (✳) 10036 (✴) 10037 (✵) 10038 (✶) 10039 (✷)
10040 (✸) 10041 (✹) 10042 (✺) 10043 (✻) 10044 (✼) 10045 (✽) 10046 (✾) 10047 (✿) 10048 (❀) 10049 (❁)
10050 (❂) 10051 (❃) 10052 (❄) 10053 (❅) 10054 (❆) 10055 (❇) 10056 (❈) 10057 (❉) 10058 (❊) 10059 (❋)
10061 (❍) 10063 (❏) 10064 (❐) 10065 (❑) 10066 (❒)
10070 (❖) 10072 (❘) 10073 (❙) 10074 (❚) 10075 (❛) 10076 (❜) 10077 (❝) 10078 (❞)
10081 (❡) 10082 (❢) 10083 (❣) 10084 (❤) 10085 (❥) 10086 (❦) 10087 (❧)
10102 (❶) 10103 (❷) 10104 (❸) 10105 (❹) 10106 (❺) 10107 (❻) 10108 (❼) 10109 (❽)
10110 (❾) 10111 (❿) 10112 (➀) 10113 (➁) 10114 (➂) 10115 (➃) 10116 (➄) 10117 (➅) 10118 (➆) 10119 (➇)
10120 (➈) 10121 (➉) 10122 (➊) 10123 (➋) 10124 (➌) 10125 (➍) 10126 (➎) 10127 (➏) 10128 (➐) 10129 (➑)
10130 (➒) 10131 (➓) 10132 (➔) 10136 (➘) 10137 (➙) 10138 (➚) 10139 (➛)
10140 (➜) 10141 (➝) 10142 (➞) 10143 (➟) 10144 (➠) 10145 (➡) 10146 (➢) 10147 (➣) 10148 (➤) 10149 (➥)
10150 (➦) 10151 (➧) 10152 (➨) 10153 (➩) 10154 (➪) 10155 (➫) 10156 (➬) 10157 (➭) 10158 (➮) 10159 (➯)
10161 (➱) 10162 (➲) 10163 (➳) 10164 (➴) 10165 (➵) 10166 (➶) 10167 (➷) 10168 (➸) 10169 (➹)
10170 (➺) 10171 (➻) 10172 (➼) 10173 (➽) 10174 (➾)
63703 () 63704 () 63705 () 63706 () 63707 () 63708 () 63709 ()
63710 () 63711 () 63712 () 63713 () 63714 () 63715 () 63716 () 63717 () 63718 () 63719 ()
63720 () 63721 () 63722 () 63723 () 63724 () 63725 () 63726 () 63727 () 63728 () 63729 ()
63730 () 63731 () 63732 () 63733 () 63734 () 63735 () 63736 () 63737 () 63738 () 63739 ()
63740 () 63741 () 63742 () 63743 ()

Program sarbatori Penny Market

Programul Penny Market de sarbatori este: 22 si 23 decembrie: 8-22, 24 si 31 decembrie: 8-17, 26 decembrie: 9-17, 27, 29 si 30 decembrie: 8- 22, 28 decembrie: 9.00 - 20.00. Pe 25 decembrie si 1 si 2 ianuarie, magazinele vor fi inchise.

La Penny XXL programul este: pana pe 23 decembrie si intre 27 si 30 decembrie: 7-23, 24 si 31 decembrie: 7- 17, 26 decembrie: 9-17. Pe 25 decembrie, 1 si 2 ianuarie, magazinele vor fi inchise.

Program sarbatori Praktiker

Program Praktiker de sarbatori :

 24 si 31 decembrie: 9-14
 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie: inchis.
  In rest, programul este normal: luni-sambata: 8-21, duminica: 9-18.

Program sarbatori Cora

 Magazinele Cora din capitala vor avea program non stop de sarbatori  de pe 19 decembrie pana in Ajunul Craciunului.

  Cora Cluj va fi deschis pana pe 20 decembrie intre 8.00 - 23.00. Intre 21 si 23 decembrie: 8.00 - 24.00 si pe 24 decembrie: 8.00 - 18.00.

Program sarbatori Selgros

Programul Selgros de sarbatori  pana pe 23 decembrie este 6-24, iar pe 24 si 31 decembrie 6-16. In zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie magazinele vor fi inchise. Zilele de 26 decembrie si 2 ianuarie au program 7-22, si perioada 27-30 decembrie: 6-24.

Program sarbatori Metro

   Magazinele Metro vor avea program non stop de sarbatori pana la ora 16 pe 24.
    Dupa o zi de pauza pe 25, vor fi in deschise non stop pana in ultima zi a anului la ora 16.
    Pe 1 ianuarie inchis, si pe 2 program intre 8 si 16.

Program sarbatori Plus

 Program sarbatori Plus :
   Pe 24 si 31 decembrie: 8.00 - 18.00.
   In zilele de 25, 26 decembrie si 1 si 2 ianuarie magazinele din toata tara vor fi inchise.

Program sarbatori Real

 Pana pe 24 decembrie, toate magazinele Real vor avea program de sarbatori  non-stop. Inchiderea pe 24 este la ora 18.
  Pe 25 decembrie si 1 ianuarie sunt inchise, dar intre 26 si 30 decembrie si pe 2 ianuarie functioneaza dupa programul normal.
  In ultima zi a anului, programul este de la 6-18.

Program sarbatori Billa

  Magazinele Billa si-au extins programul de sarbatori de la 8 pana la miezul noptii pana in data de 23 decembrie. Intre 24 si 31 decembrie vor fi deschise de la 8 la 18 (Billa Otopeni: 7-18).
  Magazinele vor fi inchise pe 25 decembrie si 1 ianuarie iar programul pentru restul zilelor este: intre 26 si 28 decembrie: 8-22, 29-30 decembrie: 8- 24, iar 2 ianuarie: 10-2

Program sarbatori Kaufland

 Programul de sarbatori Kaufland in Capitala este: 23 decembrie: 7-24
                       24 decembrie: 7-17
                      26 decembrie: 9-17
                           27-30 decembrie: 7-24
                     31 decembrie: 7-17
                                25 decembrie si 1 ianuarie: inchis si pe 2 ianuarie: 9-17.

        Dupa acelasi program functioneaza magazinele Kaufland din Ploiesti, Timisoara, Cluj, Baia Mare, Alba Iulia, Satu Mare, Constanta, Pitesti, Tg. Jiu, Brasov, Sibiu si Focsani.

In Ramnicu Valcea, Galati, Hunedoara, Targoviste, Tg. Mures, Suceava, Piatra Neamt, Slatina, Zalau, Roman, Arad, Craiova, Iasi, Bistrita, Braila, Odorheiu Secuiesc, Turda, Craiova si Bacau, programul de sarbatori Kaufland functioneaza astfel:

23 decembrie: 7-23
24 decembrie: 7-17
26 decembrie: 9-17
27 decembrie: 7-23
31 decembrie: 7-17
2 ianuarie: 9- 17

In zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie magazinele vor fi inchise.

Skype Status

Pentru a avea status la Skype trebuie sa downloadati acest program gratis :
http://extensions.joomla.org/extensions/communication/online-status/12456

Dupa ce descarcati aplicatia va duceti in skype -> tools -> privacy ->  bifati "Allow my online status to be shown on the web"

joi, 16 decembrie 2010

Program sarbatori Mall

Bucuresti Mall si Plaza Romania vor fi deschise zilnic intre orele 9-22 pe perioada sarbatorilor.

City Mall va fi deschis zilnic de la 10 la 22. Exceptie fac zilele de 31 decembrie (10-18) si 25 decembrie si 1 ianuarie: 14-22.

Liberty Center va fi inchis pe 25 decembrie si 1 ianuarie. Pana atunci programul zilnic este 10-24. Pe 31 decembrie, mall-ul se va inchide la ora 20.

Baneasa Shopping Center va fi inchis pe 25 decembrie, 1 si 2 ianuarie. Pana pe 23 decembrie programul este 10-24, iar pe 24 si 31 decembrie, va fi deschis intre orele 10-18.

Unirea Shopping Center isi va scurta programul pe 26 decembrie si 2 ianuarie. In aceste zile, ora inchiderii va fi 18, fata de programul obisnuit 9-22. Pe 25 decembrie si 1 ianuarie, magazinul va fi inchis.

Program sarbatori Carrefour

   Programul de sarbatori al hipermarketurilor va fi mai lung, unele fiind deschise chiar non-stop, in speranta unor vanzari cat mai mari.

   In capitala, Carrefour va fi deschis pana la miezul noptii pana pe 23 decembrie. In Ajun, se vor inchide la 18 si pe 26 programul este intre 10-22. Pe 30 decembrie, hipermarketurile vor fi deschise de la 8 la 22, iar pe 31, 8-16. Zilele in care Carrefour va fi inchis sunt 25 decembrie, 1 si 2 ianuarie.

In tara, hipermarketurile se inchid la ora 23 pana pe 23 decembrie, apoi urmeaza programul din capitala.


miercuri, 15 decembrie 2010

Alice Martinov poze nud

  Alice Martinov, 25 ani,  este animatoare in emisiunea "Acces Direct". Ce-i drept, nu starnit interes pana in momentul in care a aparut langa Ilie Nastase. Ea spune ca barfele mondene au facut-o sa se denumeasca "nepoata" lui Ilie Nastase.



Poze nud cu Alice Martinov gasiti aici : http://www.apropo.ro/showbiz/de-la-noi/alice-martinov-nepoata-lui-ilie-nastase-aproape-goala-in-fata-publicului-5561613/foto-1#foto

Jucatorii echipei Galatasaray s-au revoltat impotriva lui Gica Hagi

Căpitanii echipei Galatasaray, Arda Turan, Sabri Sarioglu şi Ayhan Akman, au cerut conducerii clubului din Istanbul să îl avertizeze pe tehnicianul Gheorghe Hagi să nu îi mai acuze pe jucători pentru înfrâgeri, informează cotidianul Vatan.
Potrivit sursei citate, Arda, Sabri şi Ayhan au avut o discuţie în care au analizat situaţia echipei. Cei trei au fost de părere că Gheorghe Hagi nu va reuşi să facă performanţe şi că echipa ar avea nevoie de un antrenor mai de calitate. După această discuţie, Arda Turan s-a dus la conducerea clubului, căreia i-a cerut să îl avertizeze pe Hagi: "După înfrângeri iese şi acuză. El nu are nicio vină? Ar fi bine dacă l-aţi avertiza pe antrenor. Jucătorii sunt nemulţumiţi de această situaţie".
Cotidianul Takvim scrie că oficialii clubului Galatasaray se gândesc la trei variante în locul lui Hagi: Eric Gerets, Graeme Souness şi Zico. Dintre cei trei, Zico ar fi de acord să preia conducerea tehnică a echipei din Istanbul.
Echipa Galatasaray ocupă locul 9 în clasamentul campionatului turc, cu şase victorii, două rezultate de egalitate şi opt înfrângeri (20 de puncte). Formaţia lui Hagi a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Genclerbirligi, partidă la finalul căreia şi-a cerut scuze pentru jocul prost al elevilor săi: "Am intrat în istorie cu un rezultat prost. Echipa a jucat atât de prost încât le cer scuze suporterilor".

Cele mai bine platite vedete de la Hollywood

Cei mai bine platiti actori de la Hollywood :

1. Johnny Depp: 75 milioane de dolari
2.Ben Stiller: 53 milioane de dolari

3.Tom Hanks: 45 miloane de dolari

4.Adam Sandler: 40 milioane de dolari
      5.Leonardo DiCaprio: 28 milioane de dolari 
6.Daniel Radcliffe: 25 milioane de dolari
    7.Robert Downey Jr.: 22 milioane de dolari
8.Tom Cruise: 22 milioane de dolari
9.Brad Pitt: 20 milioane de dolari

   10.George Clooney: 19 milioane de dolari


Cele mai bine platitie actrite de la Hollywood : 






1. Sandra Bullock: 56 milioane de dolari
      2.Reese Witherspoon: 32 milioane de dolar
3.Cameron Diaz: 32 milioane de dolari
4.Jennifer Aniston: 27 milioane de dolari
      5.Sarah Jessica Parker: 25 milioane de dolari
6.Julia Roberts: 20 milioane de dolari
7.Angelina Jolie: 20 milioane de dolari
   8. Drew Barrymore: 15 milioane de dolari
9.Meryl Streep: 13 milioane de dolari
  10.Kristen Stewart: 12 milioane de dolari

Maria Radu - Miss Everything

    Cea mai noua piesa a Mariei Radu , "Miss Everything", are un succes incredibil peste Ocean. Paradoxul este ca, desi "Miss Everything" a produs o reactie imediata si puternica in randul DJ-ilor din SUA, in Romania piesa a fost ignorata de mai toate posturile de radio comerciale, in ciuda faptului ca aduna mii de vizualizari pe internet.

Trenuri anulate in perioada 24 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011

Peste 70 de trenuri vor fi anulate in perioada sarbatorilor de iarna, incepand cu 24 decembrie 2010 pana pe 2 ianuarie 2011, pentru adaptarea ofertei de transport la traficul de calatori estimat in acest interval.

Astfel in zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie:  trenurile Intercity 551 si 554 Bucuresti Nord - Suceava Nord si retur, trenurile Intercity 561 (ramura de la trenul 551) si 564 (ramura pentru trenul 554) Marasesti - Iasi si retur nu vor circula.

In zilele de 25, 26 decembrie, 1 si 2 ianuarie, trenurile Intercity 552 si 553 Bucuresti Nord - Suceava Nord si retur.

In acest interval sunt anulate si 15 trenuri Rapid:  trenurile 681, 1682, 686, 684 si 689 Bucuresti Nord - Constanta si retur, 699 (ramura de la trenul 695) Caransebes - Resita Sud, 698 (ramura pentru trenul 696) Resita Sud - Caransebes, 798 si 795 Craiova - Bucuresti Nord si retur, 798 si 795 Craiova - Bucuresti Nord si retur, in zilele de 24/25 decembrie si 31 decembrie/01 ianuarie, 695 Bucuresti Nord - Timisoara Nord

Pentru a vedea ce alte trenuri mai sunt anulate in perioada 24 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011 si pentru a vedea noul mers al trenurilor intrati aici : http://www.mondonews.ro/Noul-mers-al-trenurilor-12-decembrie-2010---10-decembrie-2011+id-31473.html

Prognoza meteo 24 25 decembrie 2010

Prognoza meteo pentru zilele de 24 si 25 decembrie 2010 : Cer noros, cu averse sub forma de ninsoare  in unele parti ale tarii.

24 decembrie 2010 : Temperaturi de pana la 2 grade Celsius.

25 decembrie 2010 : Temperaturi de pana la 4 grade Celsius.

Pentru mai multe detalii despre prognoza meteo din toate orasele din zilele de 24 si 25 decembrie 2010 intrati aici : http://www.accuweather.com/default.aspx

marți, 14 decembrie 2010

Livestream gratis free Napoli - Steaua 15-12-2010 Europa League

     Cel mai asteptat meci al sfarsitului de an pentru romani este Napoli - Steaua din Europa League  15-12-2010. Un egal este suficient pentru ros-albastri pentru a accede in primavara europeana asa ca sa le tinem pumnii stransi .

Napoli : De Sanctis - Santacroce, Cribari, Grava - Maggio, Gargano, Yebda, Vitale - Hamsik, Sosa - Cavani.

Rezerve: Cannavaro, Aronica, Pazienza, Campagnaro, Dossena, Lavezzi şi Dumitru

Steaua :  Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Szekely, Ricardo, Anghelov, Radut - Surdu, Stancu.

Rezerve : Cezar Lungu, Abrudan,Bicfalvi,Matei, Emeghara

Livestream gratis free Napoli - Steaua 15-12-2010 Europa League gasiti aici : http://atdhe.net/index.html
sau aici http://livetv.ru/en/eventinfo/61494_napoli_steaua/


Filme tari 2011

   Mai sunt putine zile din 2010 si odata cu Tron Legacy si a treia parte din Cronicile Narniei se cam termina lista celor mai asteptate filme din acest an. Insa anul 2011 ne asteapta cu niste blockbustere tari  ce ne vor tine cu sufletul la gura :

Battle: Los Angeles in regia lui Jonathan Liebesman promite un bun urmas vechiului Independence Day, aruncand pe ecrane o combinatie de invazie extraterestra si film de razboi plina de adrenalina. Ar putea fi primul blockbuster de anul viitor.

Transformers: Dark of the Moon se anunta si un pic mai dark, Michael Bay probabil si-a satisfacut gustul pentru parodie in al doilea transformator.

 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides are o distributie pe jumatate schimbata: au plecat Keira Knightley si Orlando Bloom si au aterizat Penelope Cruz, Ian McShane, Judi Dench si frumoasa Gemma Ward dar Johnny Depp e tot acolo si surade deja cu gandul la al cincilea film.

Doua sequel-uri de exceptie ne asteapta in 2011: The Hangover 2 in vara si Sherlock Holmes 2 in decembrie.

Melancholia e un noul film psihologic al lui Lars von Trier despre care suntem anuntati ca va incepe stupefiant cu distrugerea Pamantului.

Terminato 5 avandu-l in prim plan pe Christian Bale va avea premiera in 2011.

Contagion inseamna Steven Soderberg (Ocean's 11, 12, 13) si un cast de actori care pe multi regizori i-ar face invidiosi: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard, Kate Winslet, Jude Law si Laurence Fishburne. Plot-ul ofera o epidemie si lupta unor medici pentru izolarea ei. Izbucneste in octombrie.

Fanii Harry Potter vor putea urmari in 2011 partea a 2-a a ultimului film adaptat dupa ultimul volum scris de J.K. Rowling :  Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea II.

The Thing e unul din cele mai asteptate filme din 2011 fiind vorba de un prequel la horror-ul cult din 1982 al lui John Carpenter. Regizat de olandezul Matthijs van Heijningen Jr. filmul e sub un mister total ceea ce ma face sa cred ca va lovi adanc. Ramane de vazut daca lovitura va fi dureroasa sau nu.



Filme Craciun

         Pentru ca se aproprie Craciunul,m-am gandit sa sa va prezint cele mai bune filme pentru aceasta perioada. 
Majoritatea filmelor sunt comedii / comedii romantice menite sa ne aduca aminte de spiritul Craciunului,de faptul ca in aceasta perioada ( si nu numai ) trebuie sa fim mai buni cu cei din jur,cu cei care ne iubesc,cu cei care au nevoie de ajutor.


Jingle All the Way
Santa Conquers The Martians
Christmas With The Kranks
The Santa Clause 1,2,3
Miracle On 34th Street
Santa Claus: The Movie
How the Grinch Stole Christmas
Single Santa Seeks Mrs. Claus
Jack Frost
The Polar Express
Christmas vacation
Deck the Halls
Call Me Claus
Santa with Muscles
The Black Christmas - numai despre spiritul craciunului nu e, dar e frumos 
Rudolph, the Red-Nosed Reindeer
A Christmas Story
Elf
Mickey's Magical Christmas (animatie)

luni, 13 decembrie 2010

Bidonul de Aur 2010

    Premiul Bidonul de Aur se acorda celui mai slab jucator din Serie A in anul 2010.
    Fotbalistii nominalizati pentru Bidonul de Aur 2010 in Serie A sunt:  Felipe Melo (Juventus), Adrian Mutu (Fiorentina), Cassano (Sampdoria), Adriano (AS Roma), Diego (Juventus/ Wolfsburg), Amantino Mancini (Inter), Ronaldinho (AC Milan), Materazzi (Inter), Amauri (Juventus) si Cannavaro (Juventus/ Al Ahli).
     Si castigatorul este Adriano , un record-man al nr de trofee de acest tip, el adjudecandu-si si editiile din 2006 si 2007 ale Bidonului de Aur. El i-a depasit in 2010 pe conationalii Amauri si Ronaldinho, pe 4 si 5 urmandu-i italienii Marco Materazzi si Fabio Cannavaro.
    Cu doar 142 de minute jucate de la sosirea la Roma (3 meciuri, nici un gol), Adriano a primit 22,42 la suta dintre voturile ascultatorilor postului de Radio Rai 2 Catersport, cel care acorda anual titlul neoficial Bidonul de Aur, ajuns la cea de-a opta editie. Amauri a primit doar 12, 76 la suta dintre sufragii, in vreme ce pentru Ronaldinho au optat doar 10,11 la suta dintre votanti.

    Pana acum, Bidonul de Aur a fost obtinut de Rivaldo (2003), Legrottaglie (2004), Vieri (2005), Adriano (2006, 2007), Quaresma (2008), Felipe Melo (2009), Adriano (2010).