duminică, 31 octombrie 2010

Palarii elegante toamna-iarna 2010

   Uneori, vremea rece ne obliga sa punem confortul termic inaintea elegantei. Insa propunerile de palarii  elegante pentru sezonul de toamna-iarna 2010 indeplinesc in aceeasi masura ambele deziderate feminine, creandu-ne un look confortabil si, in acelasi timp, extrem de stilat.

  Pe marile podiumuri de moda, unele dintre cele mai seducatoare propuneri vin din partea caselor Dolce&Gabbana, Hermes, Christian Dior si Wunderkind.



   In prima categorie intra palariile sub forma de clopot (sau clos), in stilul anilor '20 - pe care le putem gasi in diverse variante coloristice -, dar siberetele elegante crosetate sau realizate din tweed, catifea ori chiar paiete.



  In a doua categorie intra palariile de tip melon - care au revenit in forta anul acesta -, dar si clasicele fedora, realizate din stofa, fetru sau din diverse combinatii de materiale.




Avatar 2

    Daca credeati ca James Cameron se va opri doar la Avatar...ei bine el a confirmat că va întregi trilogia în decembrie 2015, iar partea a doua a filmului o vom putea urmări în decembrie 2014…posibil sub altă titulatură.

  “În al doilea şi în al treilea film, care vor fi proiecate independent, ce completează însă un arc epic mai mare, nu vom renunţa la reţeta de succes a efectelor vizuale, considerată «motorul principal» în filmul «Avatar», şi vom continua să explorăm temele şi personajele sale, care au emoţionat spectatorii provenind din toate civilizaţiile din lume. Abia aştept să mă întorc pe Pandora, o lume în care imaginaţia noastră poate să alerge liberă”, a declarat James Cameron.

Şi noi abia aşteptăm să luăm cu asalt cinematografele pentru a ne reîntoarce pe Pandora. Cred că singurul mod de a evita isteria creată de avatari ar fi ca cinematografele să întocmească liste de aşteptare înainte de lansarea filmului. Cine ştie, poate o s-o vedem şi pe asta


Silvana Bragaru poze playboy

Silvana Bragaru, bruneta care a sucit mintile nemtilor dupa ce a aparut goala in revista "Playboy", se dezbraca din nou, pentru 500 de euro.
Poze playboy Silvana Bragaru:


    Simona Trasca poze nud

    Poze nud Simona Trasca. Simona Trasca poze xxx 









    Castiga o excursie in jurul lumii

     Castiga o excursie in jurul lumii:


       LG a lansat un concurs la nivel global, ce are ca premiu o excursie in jurul lumii, timp de 80 de zile, in valoare de 100.000 de dolari.

       Mai multe detalii : http://ponturibune.ro/framed.php/?&u=http://www.liveborderless.net/home-en.php&t=Castiga%20o%20excursie%20in%20jurul%20lumii

    femei care cauta o relatie

       Femei care cauta o relatie. Id femei care cauta o relatie.  
        Intrati aici :  http://www.fashion-id.ro/tag/femei-care-cauta-o-relatie.html

    Cum te influenteaza Luna in Noiembrie

        Luna este principiul feminin care simbolizează sufletul, sănătatea, sensibilitatea şi inconştientul.
    În noiembrie, astrul nopţii ne influenţează pe toate planurile.

       Luna trece, pe parcursul a 29,5 zile, prin fiecare zodie, parcurgând patru perioade: în descreştere, Luna Nouă, în creştere şi Luna Plină.


    Berbec (21.03 - 21.04)

         Luna Nouă: Este momentul ideal pentru a călători, pentru a cunoaşte oameni şi pentru aventură.
    Începând cu această perioadă, Berbecii prind gustul noului şi parcă-şi doresc mai mult ca niciodată să iasă din rutină.

        Luna Plină: Trebuie să încerce mai mult să se controleze şi să fie mai maleabili. Se ştie că încăpăţânarea lor este proverbială!

    De asemenea, sunt mai competitivi ca niciodată.

    Taur (22.04 - 21.05)

       Au unele neplăceri

      Luna Nouă: Acum, capacitatea de dezintoxicare a organismului este maximă. Poţi încerca, cu succes, o cură de detoxifiere.

    Luna Plină: Se ştie: nativele din zodia Taur sunt rigide şi nu suportă să piardă. Faptul că vor să aibă mereu dreptate le poate aduce unele neplăceri. Pot avea realizări mari, dacă reuşesc să fie un pic mai flexibile.

    Gemeni (22.05 - 21.06)

    Iau decizii bune

    Luna Nouă: O zi de post întăreşte sănătatea şi ţine bolile departe. Acum este momentul potrivit pentru o astfel de cură.

    Luna Plină: Abilităţile intelectuale le vor ajuta pe nativele din Gemeni să ia cele mai bune decizii, dar trebuie să fie cu picioarele pe pământ.

    Ca să nu facă greşeli pe care le vor regreta, trebuie să se bazeze pe bunul simţ şi să rămână ancorate în realitate.

    Rac (22.06 - 22.07)

    Mai mulţi bani

    Luna Nouă: Racii nu o duc rău în privinţa banilor şi există posibilitatea de a face achiziţii importante.

    Luna Plină: Este o perioadă excelentă pentru călătorii de plăcere, relaxare şi distracţie. Planul familial este cel mai favorizat, iar relaţia cu membrii familiei va fi remarcabilă.

    Leu (23.07 - 22.08)

    Probleme în dragoste

    Luna Nouă: Activităţile artistice au şanse mari de succes. Orice întreprindere de acest fel trebuie începută acum.

    Luna Plină: Există riscul de a fi implicată în probleme amoroase, fie că sunt ale tale, fie ale altora. Încearcă să stai departe de scandaluri. Entuziasmul şi puterea de seducţie vor fi la cote maxime.

    Julia Verdes poze nud

       Julia Verdes, actriţa din România care joacă în filme la Bollywood , i-a cucerit definitiv pe indieni.

       Julia Verdes poze nud. Poze Julia Verdes nud :




    Something New - Andra

        Noua piesa Andra- Something New. Noul videoclip Something New- Andra.







         Andra va lansa noul său videoclip la piesa "Something New", în exclusivitate  la Happy Hour, miercurea viitoare.




    Cum sa asociezi accesoriile cu tinuta

    Bijuteriile, curelele şi eşarfele pun în valoare o ţinută sau o transformă dintr-una ternă într-una plină de culoare.

    Cum sa asociezi accesoriile cu tinuta :

        Fără a te transforma într-un pom de Crăciun, alege bijuterii îndrăzneţe şi impunătoare. Din aur, argint, lemn sau pietre colorate, colierele sunt acesorii indispensabile. Colierele lungi se potrivesc oricărei ţinute, mai ales celor clasice.
        Inelele mari, în formă de floare sau de nod, supradimensionate, colorate sau cu strasuri, sunt la modă şi sunt foarte şic.
        Brăţările din lemn, din aur sau din argint, masive, colorate, se poartă cât mai multe pe ambele mâini.

        Colierele fantezie se potrivesc la o cămaşă sau un tricou uni. Evită să porţi inele mari cu pulovere tricotate, 

    Super fete

              Fa-ti cont pe superfete, urca-ti cat mai multe poze, fa-ti cat mai multe prietene tot de pe site si poti fi sigura ca pui mana pe unul dintre premiile pe care le oferim celor mai frumoase fete in fiecare saptamana.
           Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca linkurile pozelor tale sunt trimise prietenilor tai ca sa te voteze. Au voie sa te voteze o data pe zi, asa ca ar fi bine sa iti urci cat mai multe poze pentru a putea castiga pentru a fi sigura ca primesti cat mai multe voturi.
             Convinge-ti prietenele sa isi faca si ele cont si ai mai multe sanse sa strangi mai multe voturi.

           Pe langa premiile de sute de euro pe care le oferim in fiecare saptamana ai ocazia sa fii si imaginea Superfete! Daca vei castiga premiul special oferit de redactie, atunci ai ocazia sa fii chiar tu fata din poza principala de pe home page-ul superfete, saptamana de saptamana.

    Intrati aici pentru a va inscrie : http://superfete.cancan.ro/

    Face to face

        Face to face va fi o noua emisiune la Antena 2 moderata de Cosmina Pasarin. Face to face va avea premiera pe 1 noiembrie la Antena 2.
        Show-ul va reprezenta zilnic duelul dintre două melodii româneşti, iar câştigătorul va fi desemnat în urma voturilor telespectatorilor.

    bauturi calde pentru zile friguroase

           Vremea mohorâtă de afară, ploile şi frigul te fac să consumi din ce în ce mai multe băuturi calde. Bauturi calde pentru zile friguroase. Iată ce trebuie să ai în casă pentru a te bucura în serile friguroase de toamnă:
         
    1. Dacă doreşti să faci un ceai bun, aromat atunci foloseşte un ibric foarte curat, nears şi fără pete. Ibric găseşti în orice magazin care comercializează produse casnice, la hypermarket şi chiar în piaţă.
    2. Strecuratoare ( Când cumperi, trebuie să fii atent la sită: să nu fie cu ochiuri prea mari sau să prezinte defecte)
    3. Ceaiul gata preparat se toarnă într-un ceainic din metal sau sticlă termorezistentă.
    4. Dacă vrei să iei cu tine în călătorii sau chiar la servici ceai sau cafea, poţi cumpăra un termos care să păstreze căldura băuturii tale
    5. Ceaiul se serveşte în căni înalte şi rezistente care se găsesc peste tot, la preţuri modice. Ai deunde alege! În magazine, de la raioanele de veselă vei cumpăra căni în diferite modele sau clasice

    sâmbătă, 30 octombrie 2010

    rezumate meciuri Liga1 , Premier League, Primera Divison, Serie A, Bundesliga,Ligue 1

       Rezumate meciuri Liga1, Premier League, Primera Division , Seria A,Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie si multe alte campionate din toate tarile din Europa,America,Africa,Asia le gasiti aici :  www.footytube.com

    ponturi pentru slabit

        Ati incercat sa slabiti prin toate metodele posibile si nu ati reusit? Daca doriti cu disperare sa slabiti urmati urmatoarele 5 ponturi pentru slabit (100%garantat):


    1.  Renunta la carbohidrati. Daca reduci portia de carbohidrati, in special cei albi (proveniti din painea alba, cartofi etc) si daca mananci mai multe proteine slabe (cum ar fi pui sau peste) vei slabi cateva kilograme destul de repede. Dar nu renunta complet la carbohidrati. Ar trebui sa mananci in continuare carbohidrati care contin fibre cum ar fi afinele, capsunile, murele, spanacul sau merele.
    2.  Nu mai manca alimente procesate! Consuma mai multe fructe, legume si cereale integrale. De multe ori oamenii sunt obisnuiti sa manance junk food, dar poti descoperi ca exista multe alimente delicioase cum ar fi fructele, legumele si cerealele integrale care sunt de mare ajutor in cura de slabire.
    3. Redu consumul de zahar. Adica fii antent la cate sucuri bei! Zaharul din aceste bauturi este in cantitati foarte mari, iar lichidele nu tin de foame. Ar trebui de asemenea sa te feresti de produsele “fara grasimi”. Zaharul este adesea folosit pentru a inlocui aroma atunci cand se extrage grasimea. De asemenea ar fi bine sa fi atent la cantitatea de zahar pe care o pui in cafea sau ceai.
    4.  Bea mai multa apa! Apa te ajuta sa iti reduci pofta de mancare si un numar de cel putin 8 pahare de apa pe zi vor fi de ajutor in cura de slabire. Pe de alta parte, daca nu bei suficienta apa in fiecare zi, corpul tau va depozita apa si grasime in plus. Pentru a determina cata apa ar trebui sa bei zilnic inmulteste greutatea ta cu coeficientul 0.37 pentru a obtine numarul de litri de apa necesari/zi.
    5. Fa sport mai des. Cea mai buna metoda sa slabesti este facand sport. Cei care cresc timpul zilnic in care fac sport si mentin acelasi aport caloric vor pierde cu siguranta din kilogramele in plus. In plus, exercitiile cardio de tipul alergarii, mersului sau aerobic te vor ajuta sa slabesti si sa pierzi centimetrii.

    Sfaturi pentru un par sanatos

        Intotdeauna v-ati dorit un par frumos si stralucitor dar culmea, niciodata nu l-ati avut.
        Daca vreti sa aveti un par sanatos urmati aceste sfaturi pentru par sanatos :


    • Pentru a mentine stralucirea parului vopsit, pune in apa de limpezit putin otet de mere si foloseste produse de ingrijire pentru par vopsit (sampon, balsam etc.).
    • Poti aplica mai usor spuma de coafat daca tii capul in jos.
    • Daca doresti un balsam natural pentru parul inchis la culoare, zdrobeste mure, strecoara zeama si dilueaz-o cu o cantitate egala de apa. Aplica pe par, lasa sa actioneze 5 minute si limpezeste.
    • Pentru a da stralucire parului blond, fierbe flori de musetel timp de 30 de minute si lasa sa se raceasca. Strecoara si aplica pe par inaintea samponarii, apoi lasa sa actioneze 5 minute si limpezeste.
    • Pentru a curata in profunzime parul, amesteca 25 g de rozmarin in apa clocotita, lasa sa stea 30 de minute, strecoara si lasa sa se raceasca. Aplica pe parul umed inainte de sampon.
    • Cel mai simplu coc: strange tot parul la ceafa, rasuceste-l astfel incat sa ascunzi varfurile, prinde cu un ac de par si pulverizeaza cu fixativ.
    • Daca vrei o "coada de cal" bine stransa, leaga parul cu un snur ud peste care ai pus un elastic imbracat in material textil. Pe masura ce snurul se usuca, el se va strange si mai tare.

    fete care vor sa se marite

         Fete care vor sa se marite.Id fete care vor sa se marite : http://www.fashion-id.ro/tag/caut-fete-care-vor-sa-se-marite.html

    fusul orar pe glob

       Daca nu stiti ce fus orar avem sau cu ce alte tari mai avem acelasi fus orar intrati aici : http://www.calatoreste.ro/2006/articole-utile-calatorie/id_62/Fusul-orar-pe-glob.html

    Ora de iarna

        În această noapte, România trece la ora oficială de iarnă, ora 4.00 devenind ora 3.00. Ziua de duminică va fi cea mai lungă din acest an, cu 25 de ore.
       Ceasurile vor fi date cu o oră mai devreme, astfel că vom dormi cu o oră în plus.
       Trecerea la ora de iarnă, ora Europei Orientale, nu va modifica mersul trenurilor în vigoare până la acea dată, a anunţat, marţi, CFR Călători.

    vineri, 29 octombrie 2010

    Liceu de 3 ani

       Noua lege e educatiei ce prevede ca liceul va dura 3 ani va intra in vigoare din 2012.
       Astfel invăţământul obligatoriu va fi de 10 ani, începând din toamna 2012.

        Grădiniţa va fi organizată, pentru copiii de 3-6 ani, în: grupa mică, grupa mijlocie şi grupa mare. Învăţământul primar începe la 6 ani, cu o clasă pregătitoare şi clasele I -IV.

        Gimnaziul va avea clasele V-IX, începând cu generaţia de elevi care începe clasa a V-a în anul şcolar 2011.

         Liceul va dura trei ani, clasele a X-a, a XI-a, a XII-a.

      Bac-ul şi clasa pregătitoare intră în vigoare din 2012.

    Geanina Varga poze nud



    Geanina Varga poze nud.Poze cu Geanina Varga:







    joi, 28 octombrie 2010

    asculti melodia din winamp

    Cum sa asculti melodia in winamp:

       Yahoo! Messenger Status Changer / WINAMP , este un programel  care schimba si pune automat la statusul de Yahoo Messenger ,numele melodiei care ruleaza in winamp.

       Ca sa instalati dati  dublu click pe fisierul “YMS_Status_Changer.exe” , din pc-ul dumneavoastra (cu winampul inchis) . Setati statusul la mess : “Available” si porniti winampul .La status va aparea numele melodiei care o ascultati.

      Daca nu mai doriti sa apara la status numele melodiei din winamp:.
    Deschideti winamp : Options -> Preferences -> Plug-ins -> General Purpose -> Click pe “Y!MS Status Changer v0.7 [gen_yms.dll] -> Uninstall selected plug-in .


    Downloadati de aici plug-inul : http://forum.computergames.ro/8-software/62716-afiseaza-yahoo-messenger-ce-asculti-cu-winamp.html

    Site 3d

       S-a deshchis primul site 3d din Romania . Tot conţinutul vizual al www.zona3d.ro este prezentat în format 3D. Pentru o vizualizare corectă a imaginilor acestui website, trebuie să utilizaţi ochelari anaglif roşu/albastru.

    miercuri, 27 octombrie 2010

    Fete bune bune de tot

       Fete bune bune de tot din Bucuresti,Iasi,Galati,Craiova si multe alte orase . Fete sexy care va asteapta. Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti un cont si sa intrati in legatura cu ele .
       Fete bune bune de tot aici : http://ghici.ro/

    marți, 26 octombrie 2010

    exercitii abdomen

      Daca vreti sa scapati de grasime si sa va faceti un abdomen plat incercati aceste exercitii zilnic si in maxim 1 luna se vor vedea rezultatele :




    fifa 11 multiplayer cont

     Pentru a-ti face cont la GameRanger, instalati kitul, introduceti adresa de mail  si apoi intrati in mail si adaugati la contacts  <accounts@GameRanger.com> si abia apoi veti primi mailul de confirmare. Altfel nu veti putea face cont si nu veti putea juca fifa 11 in retea

    fifa 11 multiplayer

      Daca inca nu ati aflat cum se joaca fifa 11 in retea si vreti sa jucati cu prietenii intrati pe www.gameranger.com ,
    downloadati kitul, instalati-l  si apoi puteti juca fifa 11 si multe alte jocuri in retea cu oricine din lume.

    joburi de vis

    Sa nu muncesti aproape deloc si sa fii platit f.bine este visul oricarui om. Iata cateva joburi de vis :

    1.  Şase luni pe insula tropicală Hamilton şi un salariu de peste 100.000 de dolari pentru a o păzi este una din cele mai bune slujbe din lume, oferită de statul australian Queensland, în cadrul unei campanii de promovare turistica.


    2. Cum ar fi să călătoreşti şase luni, pe gratis, în cele mai exotice şi frumoase destinaţii pentru luna de miere şi să şi primeşti bani pentru asta? 2 romani au reusit sa obtina acest job de vis inscriindu-se pe www.runawaybrideandgroom.com  si au fost si rasplatiti pt asta cu 20 000 euro.

    3.Daca vrei sa traiesti ca un star adevarat de poker intra pe www.pokerstars.com si inscrie-te la jobul de vis
      Premiul este format dintr-un salariu de $24.000 şi $18.000 în buy-in-uri la turnee PokerStars, totul plătit în rate lunare. Dacă trăieşti în Albania, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Republica Cehă, Croaţia (Hrvatska), Ungaria, Macedonia, Polonia, România, Slovenia, Slovacia (Republica Slovacă), Serbia sau Muntenegru, poţi participa.

    4. Dar cel mai bun job de vis este acela de a testa femeile in pat : “Asistenta sexy”, “blonda cu acadeaua”, dominatoarea”, “scolarita”, “majoreta” ori “profa nimfomana”, toate varsa multa sudoare pentru a-ti face poftele.

    cele mai elegante rochii

       La toate evenimentele mondene, divele de la Hollywood isi etaleaza cele mai elegante si extravagande rochii :


    Jennifer Lopez:





    Halle Berry :  


    Paris Hilton : 


    Lisa Rinna : 


    Nicky Hilton : 


    duminică, 24 octombrie 2010

    joburi de criza


       Cand vremurile sunt grele si joburile greu de gasit, este important sa ai o strategie atunci cand iti cauti de lucru.



       

    id fete online

       Id fete si id baieti din toata tara, cat si din strainatate, impreuna cu pozele lor sau webcam te asteapta la o discutie pe messenger:

    http://www.fashion-id.ro/

    autobiografia lui ceausescu


        Daca v-ati nascut dupa revolutie si nu stiti ce vremuri grele au trait cei din perioada comunista , va sugerez sa urmariti filmul "Autobiografia lui Nicolae Ceausescu" , film ce va aparea in cinematografe din 29.10.2010.

       Documentarul este realizat exclusiv din imagini de arhivă, obţinute de la TVR şi de la Arhiva Naţională de Filme, şi prezintă inclusiv scena judecăţii soţilor Ceauşescu, din decembrie '89. Au fost incluse în documentar şi imagini inedite, care nu au fost niciodată difuzate - imagini tăiate la cenzură, căutate şi selectate de Titus Muntean.
       Pentru realizarea documentarului au fost vizionate peste o mie de ore de înregistrări.

    Trailer : 





    castigatori kaufland

        Vreţi să aflaţi dacă vă număraţi printre fericiţii câştigători kaufland?

       Un click rapid şi puteţi vedea lista cu norocoşii câştigatori la concursurile noastre! Vă dorim mult succes!

    http://www.kaufland.ro/Home/03_Recomandari/005_Paticipati_castigati/002_Catigatorii/index.jsp

    vaze decorative

       Vaze din sticla, vaze decorative din ceramica, lemn, teracota, metal pictate si decorate manual. Obiecte decorative ideale pentru amenajarea casei tale:









    Mai multe vaze decorative : http://www.clubafaceri.ro/produsehot/vaze+decorative/

    Versuri love the way you lie

      Melodia care a spart topurile americane si de la noi Eminem-Love the way you are feat. Rihanna:









    Versuri love the way you are: 




    [Rihanna]Just gonna stand there and watch me burn..?
    Well that's alright because I like the way it hurts..!
    Just gonna stand there and hear me cry?
    Well that's alright because I love the way you lie.......
    I love the way you lie...

    [Eminem]
    I can't tell you what it really is
    I can only tell you what it feels like
    And right now there's a steel knife
    In my windpipe
    I can't breathe
    But I still fight
    While I can fight
    As long as the wrong feels right
    It's like I'm in flight
    High of a love
    Drunk from the hate
    It's like I'm huffing paint
    And I love it the more that I suffer
    I sufficate
    And right before I'm about to drown
    She resuscitates me
    She fucking hates me
    And I love it

    -Wait! Where're you going?
    -I'm leaving you...
    -No, you ain't! Come back!

    We're running right back
    Here we go again
    It's so insane
    Cause when it's going good
    It's going great
    I'm Superman
    With the wind in his bag
    She's Lois Lane

    But when it's bad
    It's awful
    I feel so ashamed
    I snap
    Who's that dude
    I don't even know his name
    I laid hands on her
    I'll never stoop so low again
    I guess I don't know my own strength

    [Rihanna]
    Just gonna stand there and watch me burn???
    Well that's alright because I like the way it hurts..!
    Just gonna stand there and hear me cry??!
    Well that's alright because I love the way you lie.......
    I love the way you lie...

    I love the way you lie...

    [Eminem]
    You ever love somebody so much
    You can barely breathe
    When you're with them
    You meet
    And neither one of you
    Even know what hit 'em
    Got that warm fuzzy feeling
    Yeah them chills
    Used to get 'em
    Now you're getting fucking sick
    Of looking at 'em
    You swore you've never hit 'em
    Never do nothing to hurt 'em
    Now you're in each other's face
    Spewing venom
    And these words
    When you spit 'em
    You push
    Pull each other's hair
    Scratch, claw, bit 'em
    Throw 'em down
    Pin 'em
    So lost in the moments
    When you're in 'em
    It's the rage that took over
    It controls you both
    So they say it's best
    To go your separate ways
    Guess that they don't know ya
    Cause today
    That was yesterday
    Yesterday is over
    It's a different day
    Sound like broken records
    Playin' over
    But you promised her
    Next time you'll show restraint
    You don't get another chance
    Life is no Nintendo game
    But you lied again
    Now you get to watch her leave
    Out the window
    Guess that's why they call it window pane

    [Rihanna]
    Just gonna stand there and watch me burn???
    Well that's alright because I like the way it hurts..!
    Just gonna stand there and hear me cry??!
    Well that's alright because I love the way you lie.......
    I love the way you lie...

    I love the way you lie...

    [Eminem]
    Now I know we said things
    Did things
    That we didn't mean
    And we fall back
    Into the same patterns
    Same routine
    But your temper's just as bad
    As mine is
    You're the same as me
    But when it comes to love
    You're just as blinded
    Baby please come back
    It wasn't you
    Baby it was me
    Maybe our relationship
    Isn't as crazy as it seems
    Maybe that's what happens
    When a tornado meets a volcano
    All I know is
    I love you too much
    To walk away though
    Come inside
    Pick up your bags off the sidewalk
    Don't you hear sincerity
    In my voice when I talk
    Told you this is my fault
    Look me in the eyeball
    Next time I'm pissed
    I'll aim my fist
    At the dry wall
    Next time
    There will be no next time
    I apologize
    Even though I know it's lies
    I'm tired of the games
    I just want her back
    I know I'm a liar
    If she ever tries to fucking leave again
    I'mma tie her to the bed
    And set the house on fire

    [Rihanna[
    Just gonna stand there and watch me burn???
    Well that's alright because I like the way it hurts..!
    Just gonna stand there and hear me cry??!
    Well that's alright because I love the way you lie.......
    I love the way you lie...

    I love the way you lïe..

    jocuri pentru copii

       Daca va plictisiti in vacanta si chiar nu aveti ce sa faceti , intrati aici si puteti alege sa jucati  toate tipurile de jocuri (actiune,aventura,barbie,strategie,sport etc. )

                                 jocuri pentru copii:             http://www.jocuridecopii.net/

    cel mai scump ceas din lume

        Ceasul a devenit unul din accesoriile care aduc un plus de eleganta oamenilor  si nu numai. Mai mult decat a arata timpul, ceasurile sunt la ora actuala o parte esentiala din look-ul unui domn cu bani.
       Un sondaj la nivel mondial a evidentiat ca mogulul italian Silvio Berlusconi este personalitatea care poarta la mana cel mai scump ceas dintre toti bogatasii lumii. El afiseaza cu mandrie o “piesa” de la firma Constantin Vacheron, in valoare de 350.000 de euro.

      Insa cel mai scump ceas din lume a fost confecţionat în acest an de producătorul elveţian Louis Moinet.    Producătorul de ceasuri a lansat conceptul Meteoris, un set din patru ceasuri, iar pentru fiecare au fost folosite fragmente de meteoriţi de pe Marte, de pe Lună, dintr-un asteroid şi din cel mai vechi meteorit găsit pe Terra, numit "Rosetta Stone".


    sâmbătă, 23 octombrie 2010

    cum sa furi avatarul

       Cu ajutorul acestui program puteti fura avatarul facand click dreapta pe el dupa care Save Picture As. Programul mai permite adaugarea persoanei in lista dumneavoastra de yahoo messenger daca aveti messengerul pornit si chiar trimiterea unui mesaj catre acel id de yahoo

    Deasemenea, veti putea vedea profilul de yahoo al id-ului.

     Folositi-l cu incredere : http://www.yahoostatus.ro/fura-avatar.php

    ei si ce versuri

       Toata lumea cred ca a auzit cel putin o data melodia Madalinei Manole "Ei si ce"





    Ei si ce versuri :

                        Ref:Ei si ce daca oameni vorbesc
                       Ca tu tii la mine,ca eu tin la tine
                       Ei si ce daca ne mai si barfesc
                        E liber oricine sa spuna orice

                      1.Dorul nu-i la-ndemana oricui
                      E firesc unii cam gelozesc
                      Dar un dor curat, tainic si-adevarat
                      E un cantec maiastru
                     Vorbe-n vant multe sunt pe pamant
                    Trec si mor ca si frunzele-n zbor
                     Insa oricate-ar fi ele nu pot umbri
                    Cerul nostru albastru
                   Rf:Ei si ce daca oameni vorbesc
                     Ca tu tii la mine, iar eu tin la tine
                    Ei si ce daca ne mai si barfesc
                    E liber oricine sa spuna orice

                   2.Vorbe-n vant, multe sunt pe pamant
                   Trec si mor, ca si frunzele-n zbor
                    Insa oricate-ar fi ele nu pot umbri
                   Cerul nostru albastru
                   Rf:Ei si ce daca oameni vorbesc
                    Ca eu tin la tine, iar eu tot la tine
                   Ei si ce daca ne mai si barfesc
                    E liber oricine sa spuna orice doreste
                   Ei si ce daca oameni-s asa
                     Eu tot tin la tine, si eu tin la tine
                   Ei si ce nu ne-oprim si nici n-am vrea
                  Le fie de bine, sa spuna ce-or vrea
                  Sa le fie de bïne, sa spuna ce-or vrea

    cel mai scurt drum

        Daca vreti sa plecati in vacanta in alt oras din Romania si nu stiti care e cel mai scurt drum , intrati aici , scrieti orasul de plecare si cel de sosire si harta va va arata cel mai scurt drum

                               http://www.hartaromanieionline.ro/

    cele mai multe oscaruri

       Dupa 81 de editii, premiile Oscar se pot lauda in continuare cu titlul de cea mai vizionata si mai mediatizata (fara a mentiona cea mai asteptata de public si cea mai vanta de actori) festivitate cinematografica.
       Recordul Oscar pentru filmul care a plecat acasa cu cele mai multe premii Oscar nu este detinut de un singur film. Lord of the Rings: the Return of the King (2003), Titanic (1997) si Ben-Hur (1959) detin momentan recordul pentru cel mai mare numar de premii Oscar castigate si anume, 11 statuete. The Lord of the Rings detine de asemenea si recordul de a fi primul film fantasy care a castigat pana acum Oscarul pentru cel mai bun film.
       Combinatia de 5 statuete cele mai importante - Oscarul pentru cel mai bun film, Oscarul pentru cel mai bun regizor, Oscarul pentru cel mai bun scenariu, Oscarul pentru cel mai bun actor principal siOscarul pentru cea mai buna actrita principala - a fost pana acum castigata de 3 filme: Silence of the Lambs (1991), One Flew over the Cuckoo's Nest (1975) si It Happened One Night(1934)
      Walt Disney a castigat cel mai mare numar de Oscaruri din istorie: 26. 20 dintre acestea au fost acordate in timpul vietii sale, iar 6 au fost acordate postum.
       
      pentru mai multe detalii intrati pe www.imdb.com

    vineri, 22 octombrie 2010

    cei mai mari sani naturali din Romania

      Cei mai mari sani din Romania ii detine Adina Barbu (96 - 60-90) insa a ajuns la aceasta "performanta" cu ajutorul bisturiului



    Insa cei mai mari sani naturali din Romania ii are Carmen Vlad : (94-62-90)




    castiga un telefon

      La concurs poate participa oricare ascultator al postului Romania Actualitati cu varsta peste 18 ani;
       Un ascultator poate castiga un singur premiu care consta intr-un telefon mobil cu radio FM oferit de Romania Actualitati si GERSIM IMPEX / GSM.RO;
       Premiul se va atribui primului ascultator care intră in direct la numarul de telefon: 312.10.54 (tarif normal) si raspunde corect la intrebarea lansata.
       Apelurile telefonice cu raspunsurile pentru concurs vor fi gestionate de catre secretariatul emisiunii “La minut”;
    Intrebarea va fi editată de echipa “ La minut” (producator /realizator).

    cea mai grea iarna

                  Iarna 2010-2011 va fi cea mai grea din ultimul mileniu


    Specialistii Institutului de Meteorologie din Polonia ne avertizeaza ca in iarna 2010-2011 am putea tremura mai rau ca niciodata.

          Insa meteorologii români nu cred că anul acesta Europa va avea cea mai grea iarnă din ultimii o mie de ani, aşa cum au anunţat experţii polonezi acum câteva zile. "Un enunţ atât de categoric este suspect din start", ne-a declarat Roxana Bojariu, şefa serviciului Climatologie din cadrul ANM. Asta pentru că estimările prognostice lunare şi sezoniere au un grad de realizare sensibil mai mic decât acela al prognozei vremii cu anticipaţie de până la 14 zile, ne-a mai explicat cercetătoarea.

       Asa ca pana la iarna inca nu stim la ce fel de temperaturi sa ne asteptam , daca acum, in octombrie sunt 12 grade..

    cele mai tari bancuri

    Cele mai tari bancuri :

    1. La o partidă de vânătoare, un bărbat elegant din Stockholm împuşcă o raţă. Pasărea cade însă în ograda unui fermier, care susţine că vânatul îi aparţine.– E pasărea mea, insistă orăşeanul.
    Fermierul sugerează să fie tranşată disputa în stil vechi, cu un "şut neaoş":
    – Eu îţi trag un şut cât pot de tare în boaşe, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urlă mai puţin ia pasărea.Bărbatul e de acord. Fermierul îi trage un şut straşnic în părţile sensibile. Când îşi revine, oraşeanul şopteşte cu greu:
    – Bine. Acum e rândul meu.
    – Lasă, zice ţăranul. Poţi să păstrezi raţa.

    2. O trupa de politisti se aduna in jurul sefului.
    - Atentiune! - zice sefu’, incepem operatiunea! Potriviti-va ceasurile! E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada…

    3.Isi cumpara ursul masina noua si pleaca sa se plimbe prin padure. La un moment dat se intalneste cu iepurasul. Iepurasul: - Ce faci ursule? ... asta-i masina ta? Ursul: - Da bah ... hai sa te fac o tura! Se urca iepurasul in masina si pleaca cu ursul prin padure. Se plmba ei cat se plimba si ajung la o prapastie ... Ursul: - Iepurasule pui pariu cu mine ca la 200km/h eu pun frana la un centimetru de prapastie? Iepurasul: - Hai bre ursule! ... ia sa te vad! Baga ursul 100 .... baga 200 ...la un metru de prapastie se uita la iepuras si-l intreaba: - Iepurasule te-ai pisat pe tine? Iepurasul: daaaaaa ... Pune ursul frana si se opreste la fix un centimetru de prapastie. Iepurasul:- bravo bre ursule !! .... dar tu pui pariu ca eu la 300km/h pun frana la un milimetru de prapastie? Ursul: - hai bah !! ... ia sa te vad! Se urca iepurasul la volan si incepe ... 100 .... 200 ... 300 km/h ... la un metru de prapastie se uita la urs si-l intreaba Ursule te-ai pisat pe tine? Ursul: - daaaaaaaa ...... Iepurasul: - Poti sa te si caci ca eu nu ajung la frana ...

    4.Vine Gigel acasa cu nota 2 la educatia fizica trecuta in carnetul de note.
    Tac’su: - Gigel, cum dracu tu baiat sportiv, care si acasa faci sport si te ridici la bara, ai 2 la educatia fizica?

    Gigel: - Profu’ de educatie fizica zice “Gigele ridica un picior”. Eu ridic un picior… Dupa aia zice “Gigele ridica-l si pe celalalt…” Si eu i-am zis “Pai crezi ca pot sa stau in p#%a?”. Si mi-a pus 2.

    Tacsu: - Bravo Gigele, bine ai facut!

    A doua zi vine Gigel acasa cu nota 2 la literatura.

    Tacsu: - Gigele, cum ma tu baiat destept, care citesti toata ziua ai luat 2 la literatura?

    Gigel: - Profu de literatura ne-a pus sa compunem cate o poezie si eu am compus-o p’asta: Ce sa fie, ce sa fie/ Un om mort cu p#%a vie/ Sa fereasca sfanta soarta/ D’unul viu, cu p#%a moarta.

    Tac’su: - Bravo Gigele, chiar e misto!

    A treia zi Gigel ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui:

    - Am luat 2 la matematica azi …..

    - Ce s-a intamplat?

    - Pai m-a intrebat profesorul “Cat fac 3 x 2?” si eu am spus “6″

    - Pai .. e corect.

    - Stiu, dupa care m-a intrebat “Cat fac 2 x 3?”

    - Si care p#%a mea e diferenta?

    - Asta am spus si eu si mi-a dat 2.

    A 4-a zi Gigel ii zice lui tac’su ca l-a exmatriculat din scoala.

    - Pai de ce?

    - M-au chemat in cancelarie, intru eu acolo si cand ma uit: profu de educatie fizica, profu de literatura, profu de matematica si profu de geografie…

    - Pai, ce p#%a mea cauta profu de geografie acolo?

    - Asta i-am intrebat si eu !

    joi, 21 octombrie 2010

    castiga un laptop


        In fiecare saptamana te asteapta cate un Macbook, cel mai sic laptop pentru o fata cool ca tine. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi Always “Happy Quiz” si sa intri in concurs completand date tale in pagina de la finalul sondajului.

       Nu uita sa trimiti sondajul si prietenelor tale, ca sa va bucurati impreuna de premii. 
      Pentru detalii intra pe http://www.concursuri-online.ro/concursuri-online/castiga-un-laptop-pe-saptamana/

    inscrie-te si castiga

      Inscrie-te la Yoplait si castiga 5 minute de placere .
      Introdu cat mai multe coduri Yoplait in timpul saptamanii pentru a putea participa la tragerile la sorti de vineri!
     
      Iti trebuie doar 5 minute pentru a intra in concurs iar orice minut de placere merge in contul tau.
      Logheaza-te sau creeaza-ti un cont chiar acum
      Apoi pune lingurita pe cat mai multe coduri Yoplait si introdu-le in contul tau ! Pastreaza ambalajul !

      Pentru a-ti face cont si pentru mai multe informatii intrati pe : http://www.yoplait.ro/#/cum-particip

    KFC cu viermi

          Cei de la KFC neaga aceasta situatie,spunand ca acela nu este un copan KFC si ca totul este doar o inscenare:


    "Circula aceste fotografii intre diverse adrese de email, le-am primit si noi din mai multe surse . Acum vad ca au si casete explicative, oare ce va mai urma? Ele sint subiectul unei inscenari si a unui santaj ale unui grup de persoane de etnie rroma. Au luat produse de la noi , au aranjat acel cadru si au pus in prim plan un copan care defapt nu este de la KFC. Larvele de musca din imagine (caci asta sint) au nevoie de citeva zile ca sa ajunga in stadiul acela, in mediu cald, iar dupa prajire nu mai raman cu siguranta in viata. V-am pus atasat citeva imagini ale unor copane KFC desfacute ca in imaginile anterioare. Diferentele de aspect sint vizibile (culoarea si consistenta carnii, culoarea osului, prezenta crustei - care nu poate fi indepartata in totalitate, etc). Directia Sanitar Veterinara a verificat in restaurant toate produsele (chiar cu exces de zel intr-o vineri intre 17 si 2.00 noaptea ), a luat probe care au iesit negative la rezultatele publicate marti si avem buletinele de analiza care confirma. Refuzul nostru de a nu raspunde cererii formulate in santaj a determinat trimiterea in sistem viral a imaginilor. Din pacate acelea devin virale rapid, insa adevarul il pastreaza fiecare numai pentru el. Nu este prima oara si probabil nici ultima cind ne confruntam cu astfel de actiuni. Va asigur ca produsele noastre sint permanent verificate si nu ne putem permite nici o neglijenta ; avem zeci de mii de consumatori in fiecare zi si vindem sute de tone de carne in fiecare luna, precizeaza Carmen Lupulet, Marketing Director al KFC Romania, intr-un comunicat de presa."


    tiramisu

       Tiramisu este unul din deserturile mele preferate. Nu necesita mult timp pentru preparare dar impresioneaza prin aspectul deosebit.


    INGREDIENTE
     400 g piscoturi Savoiardi
     250 g crema Mascarpone
     4 oua
     4 linguri zahar
     3 cescute de cafea tare (espresso) fara zahar
     cacao pentru ornat

    MOD DE PREPARARE
     Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; 

    rosu in gat

            Amigdalita, denumita popular “rosu in gat”, reprezinta o inflamatie a cailor respiratorii superioare, mai exact a amigdalelor.
          In mod normal, copilul acuza dureri la nivelul gatului, are dificultati la inghitire , iar temperatura corpului creste rapid.
         De asemenea, tusea, prezenta secretiilor nazale, ochii rosii sau stranutul se numara printre simptomele prezente atunci cand este vorba de aceasta afectiune. Pe langa aceste simptome, copilul se mai poate confrunta cu: dureri de cap, ganglioni inflamati sau amigdale rosii.
         Ce faci pentru a scapa de rosu in gat?   Cu leacuri babesti :
    Pentru cele mai bune leacuri babesti pentru rosu in gat intrati aici : 

    http://www.lumeapiticilor.ro/forum/t42-scapam-sezonul-rece-fara-prea-multe-medicamente%3F.html

    http://forum.7p.ro/Leacuri-babestiapelam-sau-nu-la-ele.aspx?g=posts&t=7733&p=2

    gauri negre

        Toata lumea cred ca a auzit de gauri negre. Dar ce sunt ele?  Pe intelesul tuturor, o gaura neagra este o regiune din spatiu care are atat de multa masa concentrata in ea incat nici un obiect din apropiere nu poate scapa de atractia ei gravitationala.
        Găurile negre pot fi de diverse dimensiuni şi pot avea diferite mase.
        Gravitatia unei gauri negre este atat de mare incat ea nu lasa nimic sa scape, nici chiar lumina.

    miercuri, 20 octombrie 2010

    ghicitori pentru copii

    Ghicitori de toate felurile, cu animale, pasari, insecte, flori si alte tipuri de ghicitori, pentru bucuria copiilor :


    1.Noua frati intr-un cojoc,
    De-i mananci, gura-ti ia foc.
    ( usturoiul )

    2.Are zeci de ace grose
    Nici nu tese, nici nu coase.
    ( ariciul )


    3 Farfurie umblatoare
      Cu cap, coada si picioare.
    ( broasca testoasa )

    4. Patru frati stau intr-o casa
       Si de ploaie nu le pasa.
      ( nuca )

    5. Sade mosul in camasa
       Dar mustatile-s afara.
    ( morcovul )


    6. Harnic, mic si subtirel,
      Trage ata dupa el.
      ( acul )



    7. Curelusa verde
    Prin iarba se pierde.
    ( soparla )



    8. In zadar te uiti la mine
    Ca te vezi numai pe tine.

    ( oglinda )



    9. Sta in apa pan’ la brau
    Si te trece peste rau.

    ( podul )



    10. Patru Picioare are,
    Sa le miste nu e-n stare.

    ( scaunul )



    otetul balsamic ajuta la slabit

          Otetul balsamic ajuta la slabit !! Este dovedit stiintific. Iata de ce ar trebui sa optezi pentru otetul balsamic in locul celui obisnuit, de mere: 


    1. Ajuta la slabit

        Mai multe studii suedeze realizate in anul 2005 au demonstrat ca otetul balsamic consumat zilnic contribuie semnificativ la scaderea greutatii si la eliminarea toxinelor din corp.

    2.Regleaza glicemia 

    reduceri online

           Reduceri online de preturi se adreseaza celor aflati in cautarea celei mai bune reduceri de pret, cat si a magazinelor online care urmaresc sa-si promoveze reducerile intr-un mod eficient.
          
    Sezonul reducerilor a inceput oficial! Daca vrei sa eviti aglomeratia si cozile de la cabinele de proba, poti da o raita prin magazinele virtuale si cumpara tot ceea ce-ti place, cu reduceri de pana la 50%.

    nicolle stanese poze nud

       Atat Nicolle Stanese, cat si Daiana Anghel au participat la castingul pentru cel mai nou reality-show de la Antena 1, "Marele Castigator", insa blonda a reusit, pe ultima suta de metri, sa-i ia fata satenei.

      

    marți, 19 octombrie 2010

    cuvinte in engleza

      Daca nu stiti engleza, nu-i nimic. Puteti incepe prin a invata cele mai folositoare 1500 de cuvinte in engleza structurate pe litere pe care le gasiti aici :  http://www.engleza.biz/1500_cuvinte.html

    episoade naruto

    Toate episoadele din Naruto Shippuden le gasiti aici : http://www.animekage.com/

    mesaje noapte buna

      Mesaje de noapte buna pentru persoana iubita , SMS de noapte buna :

    1.   Pe valul mari si al dureri te voi astepta mereu cu un vis de aur si smaralde iti voi pune in par ca u esti tot ce-mi doresc fara tine as muri (te iubesc) te voi astepta mereu ingerasul meu somn usor lacrimi imi curg de dor dar ce sa fac nu ma uita noapte buna.:x
    2. 7 stele luminoase,2 buze moi pufoase,noapte buna dragul/ameu/a,te voi iubi mereu.
    3. Noapte buna somn usor sa visezi un puisor,puiul cela voi fi eu ,vreau sa ma visezi mereu.....
    4. De la cer si de la luna
      Somnusor si noapte buna
      Iar de la micuta stea
      Un sarut din partea mea
    5. iti trimit din stele o guritza de placere iar din razele de luna o frumoasa noapte buna!!!!!!!!!!
    6. Daca as fi inger, as face ca visele sa ti se adevereasca, dar nu sunt decat un om care poate sa te iubeasca. Noapte Buna
    7. In acest moment 3,7 milarde de oameni dorm, 2,3 milioane se indragostesc, 4,1 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest SMS Noapte Buna !!!
    8. nu te gandi la mine ... sunt in ochii tai ... in mintea ta ... in inima ta ... in sufletul tau ... oriunde ... totusi daca ma vrei ... doar inchideochii si asculta ce iti spun ... mi-e dor de tine ... noapte buna ...
    9. As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.
    10. Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna. NOAPTE BUNA!!!

    Mai multe mesaje de noapte buna pe : http://www.fetesibaieti.ro/mesaje/noaptebuna.php?mesaje=3

    id-uri fete mess

      Daca vrei sa intalnesti fete sau baieti din intreaga lume:  poti cauta iduri in functie de sex si de judet, cu si cu un singur click puteti intra in contact cu ei prin intermediul YahooMessenger. Mii de iduri fete si iduri de baieti ...

    ce este inflatia

      Inflatia este proces de crestere a nivelului general al preturilor de consum, mecanism care provoaca variatii multiple de lunga durata, generalizeaza el insusi cauzele permanentei sale si exprima prin majoritatea cea mai mare parte a preturilor.
      Exista mai multe formule de calcul folosite pentru masurarea inflatiei, printre cele mai cunoscute fiind indicele general al preturilor sau indicele sintetic al preturilor.
       La calcularea creşterii medii a preţurilor, se alocă o pondere mai mare preţurilor produselor mai scumpe - cum ar fi electricitatea - decât preţurilor produselor mai ieftine - cum ar fi zahărul sau timbrele poştale.


    cele mai bune subtitrari

      Cele mai bune subtitrari la toate filmele (seriale,animatie etc.) se gasesc la : http://www.regielive.ro/

    cum sa spargi contul de facebook

       Pe langa atacurile de tip phishing sau spam, care sunt acum usor de recunoscut de catre multi utilizatori de Internet, hackerii se folosesc de metode noi, care, cel putin pentru moment, se dovedesc a fi de succes.

    Puteti vedea mai jos o analiza a tehnicilor cel mai frecvent folosite in ultimele luni:


    Pasul 1: Momeala


      Momeala, in mod normal, vine de la profilul unui prieten al carui cont a fost deja compromis. Utilizatorii primesc de obicei un mesaj (care pare a fi autentic) sugerand sa accesezi un link primit, pentru un motiv sau altul. In cele mai multe cazuri, mesajul ofera "un filmulet spectaculos" sau pretinde ca "tu apari in acest clip", si include in mod normal, numele de utilizator al destinatarului.

    luni, 18 octombrie 2010

    calendar pe toti anii

    Daca vrei sa afli in ce zi a sapt va cadea ziua ta de nastere downloadati gratis calendarul de aici :

    http://forum.novuslink.ro/viewtopic.php?f=122&t=1503

    cum sa aplici gene false

        Daca ai genele lungi asta o sa-ti  faca ochii sa para mai mari si o sa-ti dea un look mai sexy, dar nu toata lumea se naste cu o pereche de gene lungi si bogate. Pentru cele care fac parte din aceasta categorie am o veste buna: s-au invantat genele false.


    Deci uite cum le aplici:





    duminică, 17 octombrie 2010

    joburi interesante

       Cele mai plicticoase meserii pe care le poti imbratisa pe meleagurile romanesti :

      1.Vanzatoare de bilete RATC - nu stiu cat castiga. Poate banii pe care ii ia o astfel de persoana merita efortul de a sta toata ziua intr-o cosmelie in care mananci, te schimbi, stai, transpiri si in general mirosurile se pastreaza mult si bine. Un job in care interactionezi cu oamenii dar mai mult cu tine si cu reactiile corpului tau.

    melodii de despartire

      cele mai triste melodii si versuri de despartire   le puteti gasi aici :

    Adela Popescu nud

       Actriţa Adela Popescu, cunoscută pentru rolurile din telenovelele Acasă TV, a vorbit într-un interviu acordat publicaţiei Q Magazine despre mai multe aspecte din viaţa sa, punctând faptul că nu ar vrea să pozeze goală doar de dragul de a arăta că are sâni, însă nu a exclus varianta de a apărea nud într-un film..

      Poze nud Adela Popescu :


    semnificatia numerelor

      Numerologia este cea mai usoara dintre stiintele oculte, usor de inteles si de utilizat.
      In numerologie se folosesc numai 11 numere, cu ajutorul carora se construiesc numerograme. Aceste numere sunt 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 si 22.

    Astfel :

       Numarul 1: Initiator al actiunilor, spirit de pionierat, conducator,independent,realizator,individualist.


    ce am fost in viata anterioara

       Te-ai intrebat vreodata ce sau cine ai fost intr-o viata anterioara? Cine stie? Poate ai fost chiar regele Frantei si n-ai aflat inca de sangele albastru ce-ti curgea prin vene..
     

    ce zodie sunt

      Exista mai multe tipuri de zodiace din diferite culturi cum ar fi

       Zodiacul european, momentul in care incepe fiecare dintre zodii este determinat de intrarea Soarelui in zodia respectiva si difera de la an la an, uneori chiar cu mai multe zile. Din acest motiv, datele obisnuite la care se spune ca incepe o zodie sunt doar orientative.

      In zodiacul chinezesc, zodiile corespund anilor din calendarul chinezesc, iar anii din calendarul chinezesc incep la date diferite de Anul Nou occidental.

    iuliana tudor nud

         Desi este insarcinata in sapte luni, vineri seara, in prima editie din acest sezon a emisiunii "O data-n viata", pe care aceasta o prezinta la TVR 1, vedeta a reusit sa faca fata cu brio celor doua ore de transmisie live..

    catalog dedeman

    pt cei care doriti sa vedeti catalogul zilnic dedeman : http://www.dedeman.ro/revista/index.html

    greutatea perfecta

    Greutatea corporala este o caracteristica ce determina aspectul unui individ, starea de sanatate fizica si psihica, precum si cel mai important: calitatea vietii.
    Pentru a va calcula greutatea perfecta intrati aici :http://calculator-greutate-ideala.host22.com/

    sâmbătă, 16 octombrie 2010

    oferte revelion 2011

    Daca doriti un revelion la noi in tara aici puteti gasi cele mai bune oferte, dar grabiti-va : http://revelion.viaromania.eu/

    Daca doriti un sejur in afara tarii in Austria,Olanda,Germania,Polonia,Cuba, Dubai , New York intrati aici :http://www.revelion2011.org/

    urari de ziua de nastere

    Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu' nu o sa mai am ce sa-ti doresc.

    De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani!

    De ziua ta sa te simt inconjurat de prietenie, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau...

    Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

    In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta!

    La Multi Ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea!

    Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!

    Sa cresti mare si cuminte, Multi ani de-acu-nainte S-ai parte de fericire Sanatate si iubire, De tot ce-i mai bun pe lume De la mine ganduri bune ...

    La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!

    Pentru mai multe urari de ziua de nastere intrati aici : http://mesaje.itbox.ro/mesaje-urari-de-zi-de-nastere/pag-4/

    traume emotionale

    Tulburarea de stres posttraumatic (trauma emotionala) reprezinta o scadere periculoasa a nivelului la care centrul neural da alarma, facand persoana respectiva sa reactioneze la momente obisnuite din viata, ca si cum ar fi unele de mare criza.
    Dupa momentul producerii, traumele se împart în:
    1. anterioare conceptiei (traume nerezolvate ale parintilor)
    2. în momentul conceptiei
    3. în timpul sarcinii
    4. în timpul nasterii
    5. postnatale, de-a lungul întregii vieti.

    Terpia prin jocul in nisip este una din metodele prin care poti trece peste traumele emotionale.

    O alta metoda este mancatul dulciurilor :biscuitii, prajiturile si placintele sunt doar cateva dintre alimentele care te pot ajuta sa treci peste evenimentele traumatizante care au avut loc chiar in urma cu multi ani, in copilarie, au descoperit cercetatorii.

    fete care fac dragoste intre ele

    fete care fac dragoste intre ele poate este una dintre cele mai noi tendinţe în dragoste..
    pentru id-uri de fete care fac dragoste intre ele : http://www.fashion-id.ro/tag/fete-care-fac-dragoste-intre-ele-video.html

    ce se intampla dupa moarte

    Ce se intampla dupa noapte? Biblia spune: “Omul născut din femeie, are viaţa scurtă, dar plină de necazuri. Se naşte şi e tăiat ca o floare; fuge şi piere ca o umbră....Dacă omul odată mort ar putea să mai învieze...” (Iov 14:1-2, 14)
    Dar ce se întâmplă exact după ce murim? Încetăm pur şi simplu să mai existăm? Biblia ne spune că nu numai că există viaţă după moarte, dar şi că există o viaţă veşnică după moarte atât de măreaţă încât “Lucruri, pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile, pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc” (1 Corinteni 2:9).

    vineri, 15 octombrie 2010

    job perfect pentru CV

    Modul in care este prezentata informatia in CV este foarte important pentru candidatura dumneavoastra. Impreuna cu scrisoarea de intentie CV-ul trebuie sa convinga angajatorul ca sunteti persoana cea mai potrivita pentru job-ul la care aplicati.
    Pentru sanse cat mai mari de reusita iti va ofer cateva sfaturi de care trebuie sa tineti cont in redactarea CV-ului:

    1.In cazul in care nu sunteti sigur de modul in care ar trebui sa va structurati CV-ul exista multe modele de CV-uri, pe langa cele in romana, si in limba franceza si engleza, pe care le puteti consulta pe site-ul recrutam.ro, pentru a face cea mai buna alegere.

    2.Inserati cuvinte-cheie in CV

    3.Adaugati reusitele si rezultatele pe care le-ati avut pana la acel moment.Daca sunteti o persoana cu experienta in mai multe domenii este recomandat sa aveti CV-uri diferite in care sa fie evidentiat fiecare domeniu in parte

    4.Cresteti vizibilitatea CV-ului prin postarea CV-ului pe site-uri de recrutare cum ar fi www.recrutam.ro

    Acestea sunt pricipalele lucruri de luat in calcul in construirea CV-ului.Toate acestea va vor ajuta sa construiti un CV perfect care sa va aduca, cu siguranta, obtinerea job-ului visat!

    jocul care ti se potriveste

    Desi nu mai suntem copii, multora dintre noi le place in continuare sa se joace.
    Pentru a vedea ce joc ti se potriveste completeaza acest chestionar :
    http://www.flu.ro/test/155/0/0.html

    texte de amor

    - Impreuna i-am furat soarelui o raza si ne-am facut cunune de fericire. Eu i-am rapit marii o lacrima si am daruit-o pamantului ca sa te aduca inapoi, in zilele cand erai departe de mine. Am schimbat soapte cu iarna, ce tocmai a plecat, ca sa nu ne inghete iubirea. Am cazut in genunchi in fata rasaritului si l-am implorat sa mai stea in inimile noastre. Astazi,in sarbatoarea iubirii, toate minunile sunt alaturi de noi caci natura ne-a binecuvantat cu puritate, iar iubirea mea este mai sincera decat roua diminetii! Te iubesc!


    - Poate ca dragostea mea nu e suficienta sa acopere marea sau infinitul ceresc, insa faptul ca e atat de intensa si mereu gata sa faca sacrificii peste puterile unei fiinte o face sa fie ceva unic si dedicat doar persoanei care ar putea sa o pretuiasca in toata splendoarea sa… e greu sa exprimi toate aceste senzatii oferite de nobilul sentiment al iubirii… e greu de descris durerea “placuta” provocata de toate indoielile si “de ce-urile” adresate parca in gol… cu toate ca dragostea implica aceasta durere neasemuita niciuneia din maladiile existente pe acest pamant, eu pot spune ca am devenit dependenta de ea, de handicapul femeii indragostite nebuneste de un barbat ciudat, ce lasa tot timpul semne de intrebare in urma si care pare uneori de nestrapuns, ca un iceberg… eu te iubesc asa cum esti si mi-as dori sa iti accept mai multe lucruri ce tie iti fac atat de multa placere, insa vezi tu, uneori ratiunea reuseste sa isi trimita sagetile catre infinitul amoros si cateodata triumfeaza inaintea dragostei… oricum ceea ce este important e faptul ca te iubesc, te iubesc nefiresc de nebuneste!





    - Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata Soarele: sa lumineze… noaptea! Ai aparut in viata mea atunci cand nu credeam ca voi mai gasi vreodata iubirea! Mi-ai luminat sufletul si am facut, impreuna, din noapte, zi! Te iubesc!





    - Fara tine… ratacesc la intamplare si toate cararile vietii imi sunt pustii… Fara tine… sunt praf risipit inutil peste lucruri… Si dor si plecare… sunt Fara tine… Dragostea mea!! Sa vezi o lume intr-un fir de nisip si cerul intr-o salbatica floare, sa tii infinitul in causul palmei si eternitarea in fuga unei clipe…





    - Trandafiri sunt rosii, violetele sunt mov, dar iubirea mea e de toate culorile. Daca saruturile ar fi apa ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as darui viata mea. Daca ar cadea o stea de cate ori ma gandesc ce dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca diseara te vei uita la cer si nu vei vesea nici o stea. Sa sti ca e din cauza ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

    Si multe alte texte de amor pe : http://www.pinklove.ro/diverse/texte-de-dragoste-frumoase-cuvinte-de-iubire/

    ce sa faci cand te plictisesti

       Toata lumea se plictiseste la scoala la unele ore, in masina sau in autobuz si chiar nu stiu ce sa faca pentru a scapa de aceasta plictiseala.
       Iata cateva sugestii :

    La scoala:
    1. sa faci concurs de zgomote ciudate in ora
    2. sa faci concurs de mancat ardei iuti
    3. sa faci concurs de baut lapte fara sa vomiti
    4. sa faci concurs de baut lapte pana vomiti
    5. sa mesteci guma cu gura deschisa
    6. sa faci zgomote cu un pix
    7. sa bati campii cu profesorii ca sa treaca cat mai repede ora
    8. sa enervezi gardianul
    9. sa furi matura femeii de serviciu si sa fugi cu ea prin toata scoala
    10. sa furi o caldare si s-o folosesti sa uzi pe oricine iti iese in cale
    11. sa blochezi intrarea in scoala prin orice mijloc
    12. sa faci concurs de baut apa si sa nu te duci la baie toata ora
    13. sa bei suc cu 6 lingurite de zahar si orice altceva ce te va face sa fii hiperactiv
    14. sa te prefaci ca dormi
    15. chiar sa dormi
    16. bataie cu creta
    17. bataie cu covrigi sau alta mancare
    18. sa imbraci un scaun in haine
    19. sa stergi tabla cu suc (cu cat mai mult zahar cu atat mai bine)
    20. sa (te prefaci ca) sughiti
    21. sa te descalti (dupa sport)
    22. sa ceri voie la baie din 5 in 5 minute pana iti da voie si repeti dupa ce te intorci
    23. sa te plimbi prin clasa si apoi sa te asezi la loc fara sa zici nimic
    24. sa spui la toata lumea ca dati lucrare ca sa nu chiulesti singur
    25. sa pui o poza cu becalii in locul lui eminescu si sa vezi cine observa
    26. sa mananci cat mai mult in ora dinaintea pauzei mari
    27. sa te duci la alimentara sa cumperi ce gasesti mai ieftin si sa mananci in ora (preferabil ca la (26) )
    28. fa glume “de santier” colegului de banca: piedici, trage scaunul de sub el, furai pixurile… etc.
    29. lipeste stickere pe spatele oricui cu un mesaj cat mai amuzant

    In masina:
    1. sa cauti caini care alearga dupa masini si sa deschizi brusc portiera
    2. sa mergi cu stergatoarele pornite in orice conditii de vreme
    3. sa te dai jos din masina la semafor rosu, s-o inchizi si sa pleci
    4. sa franezi cat mai tarziu
    5. sa dai din cap in timp ce asculti stirile la radio
    6. sa-ti cumperi si sa-ti pui cat mai multe chestii odorizante prin masina
    7. sa-ti lipesti un sticker pe bara din spate
    8. sa opresti la semafor la verde
    9. sa pornesti cand se face rosu
    10. sa nu ocolesti nici o groapa pe motiv ca nu le vezi
    11. sa mergi cu 5 km/h pana se face coada de masini sau se da cineva jos sa te bata
    12. sa legi un prieten, sa-l pui pe bancheta din spate si sa te plimbi prin orash pana te opreste politia
    13. sa-ti pui o portvoce ca a politiei pe masina …. …. ….
    14. sa faci orice ca sa-i enervezi pe restul
    15. opreste masina, pune pe toata lumea sa fumeze pana nu mai vezi nimic, apoi deschide usile
    16. arunca orice pe geam
    17. arunca cu monede in aia care merg cu faza lunga
    18. sa mergi cu faza lunga tot timpul
    19. lipeste-ti cat mai multe semne de incepator pe masina
    20. daca poti, mergi prin namol pana iti murdaresti toata masina
    Cu prietenii:
    1. sa mergeti intr-un local si sa vedeti cat puteti sa stati fara sa comandati nimic
    2. sa alergati pe strada cu masti si sa vedeti cat dureaza pana va ia politia la intrebari
    3. sa cauti sa mananci chestii pe care in mod normal nu le-ai manca
    4. alege un prieten si organizati o bataie cu oua
    5. organizati un concurs de dat palme
    6. sunati la un numar oarecare si incepeti sa conversati
    7. jucati ceva cu bautura
    8. sa va prefaceti ca sunteti beti toti
    9. gasiti un prieten de sex opus si simulati o despartire (cat mai urat) pe strada…
    10. sa iesi in spatele blocului la o tigara (daca nu fumezi, apuca-te) si sa te ascunzi de vecini
    11. fumati tot ce prindeti
    12. sa faci o lista cu 100 de lucruri care le-ai face cand te plictisesti si apoi chiar sa faci unele dintre ele
    In autobuz:
    1. sa stai pe doua locuri
    2. canta ( chiar daca n-ai voce) colinde
    3. sa te imbraci cat mai ciudat
    4. sa vorbesti cu prietenul imaginar de langa tine
    5. in fiecare statie sa te lovesti cu capul de geam
    6. holbeaza-te la cineva in varsta
    7. sperie un copil
    8. verifica daca lumea are bilete
    9. coboara si urca din autobuz in fiecare statie

    cum sa scapi de windows genuine

       Multi dintre voi au aceasta problema si va deranjeaza din 3 in 3 minute cu anuntul acela enervant care te scoate din orice program si vreti sa il scoateti cat mai repede fara a mai reinstala windowsul.
       Raspunsul il aveti in acest clip in care va explica pas cu pas ce trebuie facut pentru a scapa de windows genuine :  http://www.youtube.com/watch?v=OtH9UAgxPo8

    ce se cauta pe piata muncii

       Cele mai recente Burse ale locurilor de munca au reconfirmat faptul ca se cauta ingineri. Din pacate, cererea este mai mica decat oferta iar din totalul posturilor care presupun studii superioare, cele mai multe care raman, constant, neocupate la respectivele Burse sunt cele care presupun studii ingineresti.
      "La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare, sunt oferite 453 locuri de munca. Oferta de locuri de munca pentru ingineri si subingineri, este de 156 de locuri de munca, respectiv: (inginer constructii civile, industriale si agricole 19, inginer mecanic 18, inginer de sistem in informatica 8, inginer productie 7, inginer electroenergetica 6, inginer nave 5, inginer prelucrari metalurgice 4, inginer instalatii pentru constructii 3, inginer energetica industriala 2 locuri de munca, etc.), contabil 26, consilier financiar-bancar 16, asistent medical generalist 14, consilier juridic 9, marketing 7, contabil sef 4, sef birou si asimilati 2 locuri de munca", se arata intr-un comuncat ANOFM.
      

    cele mai tari poze pentru avatar

        De foarte multe ori, un avatar poate exprima ceea ce o mie de cuvinte nu o pot face. Poti sa iti exprimi o stare de spirit, un gand, o idee, un eveniment..







       O colectie cu cele mai tari poze pentru avatar le puteti gasi aici :  http://www.e-avatare.ro/

    miercuri, 13 octombrie 2010

    Cea mai buna carte de bucate

      Daca vreti sa incercati niste retete noi, garantate 100% aici gasiti cea mai buna carte de bucate ce contine cele mai interesante retete : http://www.retete-bune.net/

    Cum se poate fura un user si parola de la rds

       Userele si parolele de conectare la Internet ale RDS sunt  vanate mai ceva decat parolele ID-urilor de Yahoo! Messenger.
       Dupa ce deschdeti o pagina web, inainte de va introduce date si conturi personale, verificati cu mare atentie adresa web din Address Bar-ul browser-ului dvs. Pentru o mai buna protectie folositi Mozilla Firefox, a carui protectie de phishing & malware este foarte eficienta.
       Asa ca mai bine nu accesati mesajele suspecte oricat de credibile ar parea ele, iar daca ati accesat un astfel de site, este indicat sa va contacti urgent furnizorul de Internet.

    program de modificat poze

      Unul dintre cele mai bune programe de modificat poze este PhotoShine prin care puteti  roti pozele , le puteti redimensiona si le puteti seta luminozitatea , contrastul si saturatia.
       Photo Shine este compatibil cu Windows XP si Vista si il puteti descarca gratis de aici :

    http://www.kaz3.info/photoshine-program-de-modificat-poze-download.html

    test fidelitate

    Pt cei care cred ca partenerul/partenera ii inseala le propun sa incerce urmatorul test de fidelitate :

    http://www.kudika.ro/quiz/14555

    Cele mai bune picaturi de nas

       A inceput sezonul rece si deja multi dintre noi am avut probleme cu sanatatea : gatul rosu, dureri de cap, nas infundat.
       Am incercat mai multe picaturi de pus in nas gen Bixtonim, Nasonex etc...dar cele mai bune picaturi de pus in nas sunt cele de la Olynth care iti desfunda nasul in maxim 10 secunde.

    nunta perfecta

      Oricine isi doreste o nunta perfecta, insa cum acest minunat eveniment este de obicei unic in viata, nimeni nu are o experienta anterioara cu privire la organizarea unei astfel de petreceri.
    Ca organizarea nuntii sa vi se para mai usoara  va vin in ajutor cu cateva sfaturi ce sper sa va fie utile.

    1. Nu incepeti organizarile pentru nunta pana nu ati stabilit cu precizie numarul de persoane carora vreti sa le trimiteti invitatii, precum si stilul nuntii. Abia dupa ce ati stabilit aceste detalii pueti decide ce local este potrivit pentru nunta voastra si puteti incepe restul pregatirilor.
    2. Nu veti avea timpul necesar pentru a rezolva toate sarcinile ce trebuie indeplinite pentru ziua nuntii si va veti simti foarte obositi si stresati de veti incerca sa le rezolvati singuri. O idee buna ar fi sa incercati sa scrieti pe biletele acele sarcini pe care considerati ca v-ar fi mai greu sa le rezolvati voi si inmanati biletelele parintilor, prietenilor etc

    3.De obicei nasii se aleg prin traditie fiind cei de botez ai mirelui, apoi cei de botez ai miresei. Daca insa nu doriti sa respectati traditia, ati fost refuzati sau aveti alte motive pentru care nu puteti alege traditional nasii, atunci ar trebui sa cautati ca acestia sa va fie apropiati sau sa va poata deveni prieteni, caci ei sunt parintii vostri spirituali si va vor ajuta in multe probleme ale vietii.



    4.Pentru miresici: nu mergeti singure in cautarea rochiei de mireasa! Chiar daca parerea voastra este cea mai importanta, este posibil ca cel putin in acele momente sa va inselati in unele privinte si atunci ati avea nevoie de parerea unei persoane de incredere.

    5.Este indicat sa va luati macar doua zile libere de la serviciu in cursul saptamanii caci atunci sunt majoritatea magazinelor deschise. Mergeti si probati rochii de mireasa cat mai multe (insotite de cineva, cum am spus mai sus) in ideea de a stabili genul rochiei si culoarea care vi se potriveste cel mai bine (o anumita nuanta de alb, crem, roz etc.).

    6. Atunci cand probati rochia pe care vreti sa o cumparati ar fi bine sa purtati pantofii de nunta sau unii ce au aceeasi inaltime a tocului. In felul acesta puteti stabili daca lungimea rochiei este potrivita sau trebuie modificata.

    7.Incercati sa programati majoritatea sesiunii de fotografii de la finalul cununiei religioase undeva intr-un parc apropiat sau langa un monument important ori casa istorica. Ideea este sa nu intarziati cu foarte multe poze in fata bisericii

    Ce culori se poarta in 2011

    Cele 10 culori care se poarta in primavara 2011 sunt potrivit Pantone:
         Honeysuckle: un rosu tomate cu tenta roz, chic si vibrant
        Russet: un brun pamânt de Siena, dens si profund
        Coral Rose: roz coral pentru vara indiana cu tenta portocalie
        Regatta: albastrul oceanelor si al profunzimilor
        Peapod: verde foarte vegetal asemenea migdalelor
        Blue Curaçao: albastrul tropical apropiat de turcoaz culoarea anului 2010
        Beeswax: galben ocru, cald asemenea mierii
        Lavender: o nuanta indemodabila de lavanda senzuala, romantica si visatoare
        Silver Peony: rozul eterat al bujorilor pentru o noua nuditate
        Silver Cloud: griul argintiu, nuanta neutra a verii
        Pentru barbati, cele 10 culori in tendinte care se poarta in primavara 2011, selectate de designerii din New York: Barberry, Russet, Firecracker, Regatta, Turf Green, Blue Curaçao, Besswax, Lavender, Linen, Flint Gray.

    Cheryl Cole nud

       Dupa ce a colaborat cu Nicki Minaj, care este cel mai hot nume nou in industria muzicala in acest an, si Will.i.am pentru single-ul "Check It Out", Cheryl se pregateste de lansarea propriului single "Promise This" pe 24 Octombrie si a albumului "Messy Little Raindrops" o saptamana mai tarziu.  
       Cheryl Cole va aparea intr-un calendar pe 2011 in ipostaze fierbinti.